Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Druhej pokus indoor - Klikni zde pro originální téma
A_b
Ciao, to je ciste jenom na tobe co tam lupnes za lampu, ale vezmi ohled na teplotu ve skrini ze 150-tky. Ja chci jit do skrine 45x45 se 70-tkou. Do kombinace hlina- bubler bych sel okamzite- chtel bych prave srovnat ty rozdily. Phyt-amin se muze pouzit jako postrik nebo jako zalivka a myslim ze asi 2x za tyden- davkovaní by melo bejt na lahvince. Chci se zeptat cim ve skrini svitis- nemuzu to z fotek poznat ( metalhalid nebo sodik) ??
Mej se, ciao
A_b
jo, rozumny reseni lupnout na kvet 150. Tesim se. V jaky vysce je chces prepnout?
A_b
nakasi:
Z neho si nic nedelej, prece te neodradi. Hod za hlavu omacku a vezmi z toho jen to dulezity- teplomer porid, to je fakt, a jestli se ti chce a stoji to za pokus zkus ten napad s ventilaci jak psal sufan- jestli se to neosvedci tak se vrat k puvodnimu planu. Za pokus to stoji, nic tim nezkazis, nebo jo? A jinak k tomu pesteni ze seminek- ja ted mam taky 4 kyticky se seminek pod usporkou a cekam na skrin- zatim sem tim nechtel zahlcovat grower-) vsechno ma svuj cas.
Deyna1
Možná by to chtělo ten kýbl obalit nějakou folii aby do něj neprostupovalo světlo.a taky ta teplota tam asi nebude zrovna v pořádku. Hodně zdaru
A_b
Ci. pořešils ten teploměr? Může to být klidně tou teplotou. Dej sem hodnoty teploty, myslím, že je to rozhodující.
jožka
no rozhodně to může být PH.... pokud ph neměříš.... měl by jsi do toho kýblu nasipat hlínu.... :D:D
DYZY
dfhfnmf
moloko17
Jsem tady novej a nemam taky moc skusenosti s pestovanim indoor. Ted budu poprve sadit pod sodikem 250W, tak jsem zvedavej jak to dopadne. Drzim ti palce az se ti podari a mas poradny paldy. Mas to pekny K+. :punk:
moloko17
Ja jsem te zatim nekritizoval. Jo a chci tady vydet dalsi fota!!! :) :)
b779
Dobrý,kytky vypadájí celkem solidně! :) Vidíš trpělivost přináší své ovoce a Tobě možná i paldy pokud jsou to samice. :)
b779
K+ 4 yang grower :)
b779
Ph se řeší vždy jak u hlíny tak i bubleru.Voda se nechává odstát také vždy (chlór) a na to,že někomu to bez úpravy rostlo bych nehřešil páč bydlí jinde a voda z vašeho může mít ůplně jiné hodnoty. :)
b779
Některý mají větší aroma jiny menší,záleží to na modelu.S tím si hlavu,ale nelámej pokud jsou jinak zdravý a paldujou! :)
chOdec
to Nakaši:
no, chlape... vyvíjíš se.... radost pohledět... :)
A rostlinky s tebou.. dyť si vlastně nemůžeš na nic stěžovat.... :D

K+ & reskept :D
UdL
Nakaši: Hugila radí dobře. Sám jsem teď při prvním outdooru přišel na nepřímou úměru: čím míň se s tím sereš, tím lepší výsledky...

pH je u většiny lidí velkej problém, co jsem tak četl... Já jsem počátečníma úpravama pH jednu kytku zahubil a další 3 přežily tak tak... Prostě jsem pořád upravoval a nezměřil EC a pak jsem se moooc divil! :eek:

Když je pH mimo optimální rozsah, kytky vstřebávají živiny v mnohem menší míře a to už na výsledku znát bude. Teď během toho prvního indooru jsem měl možnost to pozorovat a analyzovat (aneb můj milý deníčku :D ). Když je pH ok, klesají hodnoty EC s tím, jak kyti baští. Jakmile mi u dripu vyleze pH přes 7 (což není problém - 2 dny odstátá voda má pH=8!), roztok ubejvá, ale ne hnojky v roztoku, tudíž kyti chlastaj vodu ale ne hnojky, takže se zvyšuje koncentrace hnojek v roztoku a při masakrózních hodnotách můžeš kytky i spálit!

Proč to píšu? Jak raděj fšici - pořiď si pH test! ;) ...a výsledky se dostavěj!

Jo a pokud kytky nesmrděj, tak buď jen rád! :punk:
Albat
Nazdar tak jak tak koukám na poslední fota,tak se mi zdá, že máš žlutou ,ale ne ještě podzimní ale možná chorobnou!!!
Nepozoruješ kroucení listů dolů apostupnou ztrátu chlorofylu?
Jestli joi jsou to dost možná SVILUŠKY

Znám je dobře - pomáhá tabákový výluh,Biooil,ale best jsou predátoři!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma