Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Ó mé kýblíky:-) - Klikni zde pro originální téma
lipi
Tak sem se rozhod že to sem zkusim hodit... Doufam že mě neukamenujete když se mi to nepovede...
grizly
na kybl je to dost vostra kytka!je vakt v pohode.
lipi
Neměl sem čas přidat ty zbylý fotky,tak tady je pokračování a takovej stručnej popis.Všechno sou to NO NAME modely (pravděpodobně). Semínka sem dostal od kámoše.
V kýblech je namýchaný substrát pro pelargónie s pískem. Hnojim část Krysalonem start a část jíchou (výluh z kopřiv). Pro květ mam nachystaný ve vodě naložený slepičáky a pokoupil sem v Baumaxu Floran (npk 16,24,24) a jedna kytička bude dostávat speciální třísložkový hnojivo na ganju z holandu, tak na to sem zvědavej asi nejvíc.
Časem to budu (snad) doplňovat (záleží na ochotě lidí pučit mi dagiťák).
lipi
Jo a ty poslední dvě fotky sou fotky mazlíčka kterýho si piplam na zahradě před dveřma,ale šla do země pozdě takže je ještě docela littl:-) Má ještě čas!!!
Jo a soráč za tu kvalitu ale bylo takový to večerní slunko a proto ty kytky docela splívaj s okolní zelení. Hned jak to bude možný tak vyvěsim lepší.
josef
čus dobrý kytí. Jakou koncentraci používáš u tý jíchy. Zkoušel sem 1:3 a docela slušný. zdar!!!
jestedman
to mas na export do Holandska ne :)
lipi
Josef: Tu jíchu dávam spíš opatrně 1:20 ale když píšeš že 1:3 je v poho tak to holky asi dostanou příště větší dávku:-)))

Jestedman: Čoveče exportovat to budu nejspíš jenom do plic:-)
grizly
to policko jak tam mezi nima klecis je fakt husty!!!ale nejsou moc blizko u sebe??no uvidime.hodne stesti
lipi
grizly: Jo to sem uplně zapoměl napsat to plíčko neni moje. To j ekámošovo a ten mezi tema kytkama je on. Fakt se mi líbilo tak sem si řek že to sem hodim..... Taky sem zvědavej jak mu to tam pojede, ale loni to měl dobry a to ještě na letošek na podzim prohnojil a udělal další úpravy v okolních keřích takže mu tam de o 20% víc světla jak loni.
lipi
Vybral sem ještě zbytek použitelných fotek, který by sem šli přidat. Ostatní sou nepoužitelný protože je na nich vidět akorát zelená masa.
Tyhle kytky sou stejný nonamy a hnojený sou uplně stejně jako ty v tech kýblech akorát sou v zemi do který sem rejčem udělal díru (cca30*30*30) a do ní sem nasypal stejnou směs substrátu jako do kýblů a sou na jinym místě. Je to na jižnim svahu a až na problémy s mravencema se jim tam daří dobře....
Až pudu fotit příště tak pudu jedině když bude hnusně :-)
--- KASKO ---
su vazne pekne....mohol si ich este odfotit trosku v detajle...ked su to no name tak ti zelam nech je to dobre....su vazne pekne...skus si este kupit phytamin...je to dost dobre davat na yaciatku septembra....



GOOD LUCK SLOWAK-POWER K+
lipi
KASKO:
Příští tejden ňáký ty detaily sfouknu a pověsim je sem.
Jinak co je to ten PHYTAMIN?
Krychle
2 --- KASKO ---
Phyt-amin by se mel aplikovat celou dobu zivota rostliny, az na nejakych par dnu pred sklizni...takze to co rikas neni pravda..:)

2 lipi
Phyt-amin od fy Plagron:

účinné látky:aminokyseliny,stopové prvky,minerály,růstové a květové hormony.
IN- 5ml/L vody postríkat listy do mokra
OUT-1L/na 1 ha(nepoužívat za deště)

Přestože mají rostliny během květenství jiné požadavky než v růstovém období,existují důležité hormony,které jsou životně důležité po celý cyklus.A proto Plagron vyvinul biologický postřik,kterým tyto látky týdně doplňujeme.

Phyt-amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.P-A působí mnohostranně:zvyšuje obsah citokyninu,čímž se zvyšuje obsah chlorofylu v listu.Následkem je zvýšení obsahu cukru.Rostliny tak zůstanou déle zelené a mají dodatečnou obranyschopnost,více řízků a tvoří lepší a silnější plody.Používáním P-A se utvoří na listu vrstva,která chrání rostlinu před vyschnutím.
= Miarmi =
Hmmmm Nice One... Mas to fakt pekne spravene, musel si sa narobit na jar... Tie kyble som videl ze mas nad zemou, na to si davaj velky pozor lebo su biele. vykop in radsey jamy, lebo ganju skor niekto nezbada ako ganju v bielom kybly. Cya K+ gl
jumpp
zdravim lipi hele mas to moc a moc pekne a mnozstvim jestli jsi na to sam nezavidim je stim hodne starosti vid
preju bohatou skliyen moc pekna zahradka
lipi
jumpp: Jo práce je s tim hafo, ale doufam že se to vrátí v podobě pěkné a hlavně kvalitní sklizně. Uplně sám na to nejsem – pomáháme si.

miarmi: Kýble sem původně zakopat chtěl ale to bych tam nechal ruce protože i gdyž se to nezdá tak je to na dost silný vrstvě opuky a to je moc dřiny a navíc ty kýble nejsou vidět protože jsou na skvělém místě. Teď mě spíš trápí jiná věc: od spodu mi začali kytky žloutnout a nejsem si jestej jestli je to vodou nebo přehnojenim ale to si hlídam tak snad bude stačit gdyž je necham vyschnout.Dneska du hnojit tak doufam že se mi povede v práci pučit digiťák a přidat sem nějaký ty fotky, přece jenom je to už 3 týdny a kytizs sou o něco dospělejší. S tim taky souvisí to že už padli dva samci,ale takovej je život:-(
lipi
TIME: No s tim žloutnutim je to docela provar protože žloutnou nejenom listy ale i stonky:-((((((
Teď sem byl týden na dovolený tak docela trnu hrůzou co tam najdu?!
lipi
Tak tady je po třech týdnech další várka. Z osmi kýblů mi vlivem samců zbyli tři a jak už sem tu zmínil tak žloutnou:-(
Musim říct že když sem šel k poli po týdnu tak sem trnul hrůzou jak budou vypadat protože už minule byly pěkně nažloutlé. Pořád nevim čim by to mohlo bejt. Děr v kýblu je dost a hnojil sem krystalonem předepsanou dávku:-( Doufam že se z toho vyhrabou.
Popis fotek:
1. a 2. Sou rostlinky které sem sázel nejpozdějš ale vypadaj že z nich možná taky něco bude:-)
3.,4. a 5 Moje piplaná kýťa ze zahrady. Asi tam máme dobrou půdu:-) Nemít souseda kokota tak to nandam všechno na zahradu a bylo by po starostech se srnkama, zajícema a podobnou havětí.
6. a 7. Ukázka jak mi žloutnou kytky v kýblích. Uvítam všechny rady!!!!:-(
8., 9. a 10. I přesto že žloutnou nasadila většina na květ, takže poslední tři fotečky ukazujou jak se to pomalu začíná paličatět.

Že nějaký samce už sem vytrhal sem se zmiňoval a ještě bych dodal že o jednu kytku mě připravil nejspíš zajíc-kurva jeden!!!

No a to by bylo asi tak všechno. K foťáku bych se měl dostat zase za týden.
A meteorologové vyhrožujou že konečně příde léto, tak ať se to zelení!!!!!!!!!!!!!!!
Zdárek
Mno, tak to žloutnutí může být způsobený nevhodným substrátem, kterej drží moc vodu. Já osobně ale s přebytkem vody zkušenosti nemám, spíš naopak. Pamatuju si jak sem loni jezdil na políčko téměř pořád, abych zalíval, a letos nejezdím zalívat vůbec. No až budou ty slibovaný tepla, třeba se kytky proberou.
btw ten keříček u tebe na zahradě se mně líbí. K+
lipi
futeW: Zdravim Tě a dík za kostičku. V těch kýblích je kupovanej substrát na balkonovky. Letos je to počasí celý ňáký poblblý! Taky skoro nezalejvam jenom to vždycky zajdu přihnojit..... Maj větší příděl, než spotřebu.Snad se, jak řikáš, proberou!!! Mimochodem japato že už si sem tak dlouho nehodil žádný fotky těch tvějch Californií a TIMEů? Už sem na ně zvědavej, tak se polepši:-)
Čus
Lipi: dneska jsem je zrovna jakoby náhodou jel hnojit, takže samozřejmě i fotit :) Fotky tady budou dnes nebo zítra.
lipi
TIME:
Ten foťák to tak moc nezdůrazní,ale mně se to vůbec nechce líbit! Nahoře bych řek že maj barvu dobrou viz. ta fotka na vrcholky s tvořícíma se paličkama,ve spod jak je na fotkách trochu vidět je to ale fakt špatný,ale věřim sluňíčku že je z toho dostane:-) Substrát tam mam kupovanej na balkonovky smíchanej s trochou domácího kompostu a písku.
Slunce v duši i na poli:-)
lipi
Zdravim fąechny!!!!
Bohuľel sem se zase nedostal k digi»áku tak jak sem čekal ľe se k němu dostanu (po týdnu) :-( Teď uľ ho ale mam v báglu a odpoledna vyráľim do polí:-) Těąim se dvojnásob protoľe se mi rostlinky vzpamamtovaly z toho podivnýho ľloutnutí a taky proto ľe uľ začínaj květy a cukrovat lístky a to mě TĚ©Í!!!:-) Bohuľel sem v pondělí vytrh daląí dva samce a to mě MRZÍ!!!:-( Radąi ani nepočítam procento samic protoľe je to fuckt bída:-( Častá sou taky úmrtí od zvěře - příątí rok si to budu muset líp vocheckovat......Sklizeň asi nebude nějak zvláą» hojná ale doufam ľe to co je teď uľ zustane....... Jediná kytka která mi dělá radost je ten keříček co ho mam na zahradě protoľe o minule se hojně rozrost (cca 140 cm) a dělá mi moc velkou radost......
boomer
jj , hezký rostlinky :smoker: . Dávám K+
lipi
Tak sice jeątě neni ráno ale ty fotky sem snad hodim můľu ne?:-)
Tyhle první sou vąechny z mojí zahrádky a na vąech vystupuje stejná modelka:-) No neni k seľrání?
lipi
Tyhle sou prozměnu z místa kde mam ukryté ty kýblíky. V těch mi zbyly 4 kytky a uľ kvetou. Dvě kytky sou tam v zemi. Vypadaj ľe s e jim daří dobře a hlavně to pos...ý ľloutnutí uľ je pryč!!!:-) Na jedný fotce je poslední ľlutej list kterej sem dneska utrh.....
lipi
Tak uľ sem tady zase a přináąim fotky z toho kámoąovýho pole co je mezi mýma prvníma fotkama. No na první pohled je vidět ľe od poslední fotky holky docela vytáhli:-)
Na tu jednu se akorát natáhnu konečkama prstů takľe to typuju na 2,3 m. Pro porovnání sem mu řek a» si mezi ně klekne jako kdyľ sem je fotil tenkrát poprvně, takľe zajímavý srovnání:-)
lipi
Tak znovu:-)
Mr.goldie
hai:D
Pěkně se holky nafoukly co?:D gratulace a poklona:D
Šťovík
teda ten "bambusovej" háječek nemá chybu :)

jak často jezdíte na políčko, a kdy asi bych měl začít outdoorek hnojit na květ?
lipi
No tak na pole docházim minimálně 2 x týdně (pondělí a čtvrtek) a někdy i v sobotu.
N akvět začínam hnojit když se vyskytne první bambulka (jakože teď už jich mam hafo :bounce:). Některý kytky ale ještě rostou tak dostávaj startovací krystalon.
lipi: no vidíš, já sem ti říkal, že se kytky vzpamatujou :) ten keř u tebe na dvorku se mně fakt líbí.
btw na to pole jezdíš hodně často, taky sem to tak dřív dělal, akorát sem ale pak byl strašně zklamanej, když mně to někdo ukradl :(
Jak se tak dívám, většině už tady kytky kvetou a mně pořád rostou bez jakékoliv známky kvetení. Aspoň budou větší no :)

Jdu spat
Kash
ypada to vsechny tyhle na samce :D
lipi
2 futeW:
Tak tě zklamu kmo, protože tenkeřik je SAMEC:grrr: Dneska ráno sem to zjistil. Možná to bude hermáč protože sem tam zahlíd náznak blizniček ale to se může klidně změnit. Protože široko daleko žádnou kytku nemam tak ho necham růst a uvidí se-v nejhoršim bude spousta listí na karboše:-)
No tak to je fakt že mě to hodně veme jestli mi to někdo vyčorkuje protože ty pole sou docela daleko od sebe a pokeždý tam táhnu dvě velký tašky plný petkláhví a protože se tam nedá zajet autem tak to taham po svejch.... Tak doufam že když už tak toho hňupa aspoň chytim:rocket:
Mě některý taky ještě rostou - první začaly kvést logicky ty v těch kýblích a v zemi zatim kvete jenom jedna....


Jdu pařit
lipi
Tak sem byl včera opět jako každý pondělí hnojit a co sem viděl sem fuckt nečekal:vampire: Jedna z těch lepších kytek co sou v zemi měla normálně stonek staženej ze "šlupky" a byl nakouslej. Následkem toho se zlomil a když sem tam přišel tak už to bylo usušený, tak sme to s kámošem hned nacpali,ale popravdě to nic skvostnýho nebylo (ne že bych něco takovýho čekal). No a aby to nebylo všechno tak ze šlupky staženej stonek měly i další tři kytky:grrr:
Asi bych jim měl dělat nějaký zábaly:rolleyes:
Ve čtvrtek vyrazim zalejt tak snad bude foťák,ale jistej si tim nejsem.
lipi
Tak trable které provázej outdoorek už mi začínaj přerůstat přes hlavu:grrr: Nejdřív hafo samců, pak usychání, dále kurvasrnky a teď ještě kurvabouřka!!!! Přídu domu a čumim jak vejr když vidim kytku vytaženou ze země jakoby ji někdo vytáh růčo (což se stát nemohlo). Asi se z toho kurvazbláznim!!!!!:crazy:Teď už snad chybí jenom ty kurvočorkaři a můžu začít pěstit rajčata..... (dneska vyrážim pohnojit tak doufam že sem to s těma čorkařema nezakřik a něco tam najdu) Jináč sebou taky beru kurvafoťák abych sem moh zejtra hodit po 14-ti dnech nějaký ty kurvafotky.
Teď už kurvakončim protože mam kurvakonečněpadla:frog:
chOdec
Kurva, to je ale kurvasmůla... :D
...tak kurva aspoň odemně přijmi jedno kurvakáčko :)
lipi
Chodec: Ti dík za to kurvakáčko ale vypadá to že si ho nezasloužim protože moje kytičky pod mym velenim trpěj. Jižní svah je super věc, ale neni ekonomický mít to tam v kýbli. Včera sem byl jak sem psal pohnojit a vyfotit a co sem viděl mě vůbec nepotěšilo. Kýble sice byli na svých místech i s nájemníkama ale nájemníci vypadali jak po třídením flámu. Povadlí a zesláblí. No muj závěr je takovej že kytky v kýbli na jižnim svahu potřebujou zálivku aspoň obden. No dost už bylo kecání a teď přídou na řadu ty slavný korpusy delikti (asi sem to nenapsal správně ale všichni snad ví vo co go).
oton
to lipi: předem pěkný kytky, jen bych je (ty v kýblích) víc žaštipoval, ale teď už je pozdě

jen jsem se chtěl zeptat, vidim, že máš dva kýble v sobě, je to samozavlažování??? mě jen zajímá, jestli jsem někoho inspiroval, nebo je to tvuj nápad (ono neni nic složitýho, jen ten nápad dostat :D )
lipi
Tak předevšim koukam že fotky který sem se sem snažil dneska nacpat sou gdovígde, tak to prubnu znova protože ráno to stálo za pendrek.

to OTON: Je to inspirovaný tvým nápadem ale bohužel sem to nějak vodflák či co a vůbec to nemakalo, takže na jaře to musim promyslet líp, nebo spíš zrealizovat protože vymyšlený už to v makovici mam:-)
lipi
:grrr:Nejde mi to!!!!:grrr:KURVA!!:grrr:KURVA!!
:grrr:KURVA!!:grrr:KURVA!!:grrr:KURVA!! Nejdou mi sem KURVAAAAA uploadnout ty kurvafotky:grrr:!!!!!!!!!!!!!!
P R O Č ?!!!!!!!!


to OTON: Je to inspirovaný tvým nápadem ale bohužel sem to nějak vodflák či co a vůbec to nemakalo, takže na jaře to musim promyslet líp, nebo spíš zrealizovat protože vymyšlený už to v makovici mam:-)
lipi
Tak sem napočítal do deseti, uklidnil se a du to zkusit znovu....
oton
:D tak to si to musel teda vodfláknout pořádně, protože je to jednoduchý jak facka, zrovna dneska jsem psal do mího threadu vo kýblech jak se to osvědčilo........tak přeju pro příště hodně štěstí! :D
lipi
No už sem myslel že to tu rozmlátim, když v tom se objevilo ono kouzelné " Náhled byl vytvořen":-)
Tak takhle vypadali kytí včera odpoledne když sem je přišel zalejt z časovejch důvodů o jeden den pozdějš než obvykle - fuckt sem to nečekal........

Tady jsou ještě tři fotečky rostlinky kterou má na zahradě kámoš.
lipi
Tak nejenom že tě, kurvasrnkám nevadí že sou ty kytky moje, ono jim ani nevadí že už kvetou a už vůbec jim nevadí že já z toho pak mam tři dny černý myšlenky!!!!!!!!!!! Dneska sem byl zalejvat a další kytka byla uplně ohlodaná a znehodnocená a to tam chčiju jak koroptev!!!! Jediný co mě potěšilo bylo jak se daří mejm holkám v kýblech protože ty už docela chytaj cokrů cukrů:jumper: Ještě že tam ty čubčí srnky nemůžou:flick:
K foťáku sem se bohužel nedostal ale hned jak to vyjde tak sem zas něco připíchnu protože je co fotit:wink:
Mějte se všeci

To futeW: Fígl s igelitem mi bohužel zatim nevyšel pro nedostatek kapacity paměti mýho mozku (zkráceně řečeno sem ho zapomněl doma:-) Určitě to aplikuju ve čtvrtek!
prankster
ty vole, krasa, radost citat tento thread. loadni pls dalsie fotky ;)
lipi
to prankster:
fotky budou při troše štěstí zítra. Dneska jdu zalejt tak to snad i nafotim.
lipi: aplikuj apklikuj, ale myslím, že už je to teď stejně zbytečný, protože takový vedra už nebudou, ale zkusit to můžeš :)
btw. dneska jsem byl fotit moje kyťule, takže by se tady měly zítra objevit, snad :)
lipi
Zdravím všechny přátele veselého venkovního pěstění:smoker:
Sem tu po delší odmlce (dovolená) s novými fotečkami.... Fotil sem v pondělí a zdá se že se slečnám vede dobře. K fotkám nebudu přidávat žádný komentáře protože je zbytečný - prostě palice, palice a zase jenom palice:frog:
Přeju příjemnou podívanou...........
lipi
je to zase nějaký zmatený a jedna fotka se nenačetla tak tady je
Šťovík
Palice jsou to nadherný, můžu si woči vykoukat. Tobě K+ a mě kopanec abych už se příští sezónu polepšil a místo jednohubek vypěstil pořádný kukuřice :)
lipi
Tak koukam že ta poslední potka se sem taky neuploadla, takže smůla,ale co nechápu je, jak je možný že mam u jednoho přispěvku 18 fotek??? Dežaví:-) Tak sem si v úterý večer udělal výlet k rostlinkám a jednu jsem si dovolil utnout. Když jsme z ní doma otrhávali lístky, tak jsme dali dohromady hašiš asi tak o velikosti jablečné pecky. Byla dost pryskyřičnatá,ale docela znatelně to chutná po chemce..... Nějak sem podcenil flusing, takže si na to u ostatních určitě dam pozor!!!!!
Jinak v našem okolí řádí nějaká zas...á čórka, která uštipuje větve z kytek kámošum a jeden to musel předčasně zklidit. Mně se žádný větve neztrácí a tak nechávam kytičky fklidu zrát, doufam že je ta čubka zlodějská nenajde!!!!

2 šťovík: Žádnej kopanec si nedávej - i jednohubky ti můžou udělat radost (i když né na dlouho).
WirusH
Tak tohle je jasne K+ moc hezky kyble rulez :) Jen to zalejvani...
Šťovík
jojo jeden takovej kýbl se salámama mi ještě předloni vydržel přes rok... :)
hulic-x
mas to fakt pekne...
lipi
Tak sem si včera vyrazil na procházku s tím, že dvě kytky které jako jediné přežily četné nájezdy divé zvěře. K tomuhle poli už sem ani moc nechodil protože sem si řikal že po delší době aspoň uvidim víc ten rozdíl. Překvapenej sem rozhodně byl!!!!!!! Jenže!!!! Dvě kytky který přežily všechny předchozí nájezdy všech možnejch zvířat nepřežily nájezd tý nejhorší zvěře s jakou se může grower setkat – ČORKAŘI ZASRANÝ!!!!!!!!!!!!! :grrr:Po mejch kráskách zustaly v zemi jenom dvě hladové díry!!!!:-( Takže teď už mi z celkového výčtu 46 zasazených kytek zbývá P Ě T !!!!!!!! (Fotky by měly být v pátek)Procento neúspěšnosti ani nepočítam!!! Spíš trnu hrůzou abych to byl já kdo je sklidí protože jsou všechny na jednom místě, takže jestli je někdo najde tak mi zbude jenom velký smradlavý H...O!!!!!!!! Kdybyste někdo potkaly toho ZMR.A s mýma kytkama tak mu laskavě vás prosim nakopejte KOU.E!!!!! Dík!!
S láskou tvá Máňa:grrr:
cannabio
Je to skrátka na <> todle to. Ty svině sou fakt čim dál tim horší. Loni mi voštípaly všechny salámy a nechali jenom ty spodní jebky. Letos sem nelenil a sklidil to holt dřív no. Každopádně máš ode mě K+ a velikej soucit nad tou těžkou ztrátou.
chOdec
Hmmm..... hustý procento.... :(

Neškodilo by, kdyby se všichni poctiví pěstující huliči spojili a společnou intenzivní sugescí vyvolali všem čórkařům např. celodenní (týdenní) nepřekonatelné nutkání zvracet při každým pokusu o konzumaci odcizeného materiálu....

:satan: ...Grower woodoo... :satan:
lipi
to cannabio:
Jo tak to já sem se zapřísáh že i kdybych měl riskovat že mi to sklidí nějaký kurvy, tak to nesklidim dřív - prostě ne!!!!

to chodec: viva la woodoo!!!!!!! To chci:D
owce
Máš hustý kytky, nebo sem spíš měl říc měls! Držim ti palce aby ti vyšlo aspoň těch pět. Jelikož vim co to je, letošní outdory mi nějaká svině taky sklidila!
WirusH
Jojo a proto je nejlepsi neukazovat mista fakt nikomu je to smutny ale je to tak :( tak hodne stesti at ti to vydrzi
lipi
Mám takovej jeden dotaz... Už ste někdy hulili model, kterej krásně vypadal, voněl a vůbec nemastil?

to WirusH: Máš naprostou pravdu že je to smutný ale je to tak, protože nejlepší ochrana proti čórkám je nikomu neřikat kde pole máš. Jenže my máme ještě tu smůlu, že jezděj party kluků z jedný sousední vesnice a prolejzaj kukuřičná pole v okolí a hledaj políčka. Já ho měl bohužel poblíž:-(
Šťovík
Z těch fotek to ani tak nevypadá, že bys měl těch kytek tak zoufale málo. Mě zatím prudí akorát lesní zvěř. Jinak si nedovedu vysvětlit kdo jinej by mi uštíp špičky dvou nejmenších kytek (jedinejch dvou který přežili z první várky - sázel jsem na špatnejch půdách) na místě kde by si jich žádnej člověk nevšim.

Přeju hodně štěstí s těma zbylejma kytkama a ať aspoň pořádně šlapou.

PS
model co nezhuluje jsem jeste nepotkal spis naopak me casto zhuli listi od kteryho bych to uz necekal.
WirusH
Stoviku kdyz sem se chtel mrknout na tvuj outdoor tak me najela stranka s mojim outdoorem :) nejaky kouzlo nebo ses preklik :) nebo mozna mame spolecny pole a me se to nejak vykourilo z halvy :)Ne ze by me to vadilo ,ale delas me reklamu zadara :)
chOdec
:D Tak to je fakt hlína.... :D
SmouK
to chce vysvětlit --- Sˇtˇovík
Šťovík
WirusH & spol.
Asi jsem měl plnou hlavu toho jointa co mě čekal po práci, že jsem to po sobě nezkontroloval. Už je to snad v poho, strašně dlouho jsem nevěděl jak se to tam strká (ten odkaz do signatury).

To s tím společným polem to je fakt hustý :) :)

Jukněte ke mě dneska bych tam rád updatnul poslední fotky, pak už to nechám osudu a pojedu až sklízet, motá se tam teď kolem spousta lidí kvůli ovocnejm stromům v okolí.
WirusH
Jasne pohoda ja jen ze se kouknu na ten tvuj outdoorek a najednou vidim svuj :)
lipi
Přeju vám všem abyste měli víc štěstí než já a sklidili svoje pole sami. Mně už se to letos nepovede protože při poslední návštěvě sem ve svých kýblích nenašel to co jsem hledal:-(((((((((((((( Tady přikládam poslední fotky svých krásek, když ještě ptřili mně. A´t si je ten dotyčnej buzerant zasranej zkurvenej hňup užije!!!!!!!!! Omluvte moje výrazy ale já se tomu nedokázal ubránit.....
Letošní outdoor opro mně skonšil fiaskem!!!!!! Mějte se a skliďte.
cannabio
No vidiš. Nedávno sem ti psal proč sem letos sklidil dřív a ty že ne, že to necháš do poslední chvíle. Ajajajajaj. Zabij toho kreténa. Jo a k tomu modelu co voní a nemastí. V době krize sem takovej shit model koupil za 500,-. Inu zkušenost. Kupoval sem to skouřenej, takže sem to nepoznal dyž to ubalil před prodejem.

Cejtim s tebou kámo. Grower forever
lipi
2 cannabio:
Fakt sem to asi zakřik kámo:-(
Ale buď rád žes to sklidil dřív protože já si teď řikam "Co bych dal za svoje, i když ne uplně dozrálé, plice!!!":-(
Měj se...
Mr.goldie
Lipino.jsou to kundy..na takovýhle buzeranty jenom sekeru a krumpáč . JO a cejchovat je...protože se mi stalo několikrát něco podobnýho...řikám...že asi vim o čem mluvíš...jsou to kurvy.. ale vyser se na ně..a mysli na další sklizničku...Hele hodně uspěchů v další práci:) K+ ti letí:D
bBoOrReE
SHYT!!!
Zajtra idem na pole a uz teraz mam strach!
kčko+
lipi
No tak to bych se na mou duši posral - ráno vstanu chci nastartovat a ono hovno. Nějakej buzerant zasranej mi vycuc benzín z auta, tak sem zvědavej co mi kdo ještě ukradne?!!!!!!!!!!!

Mr.goldie:
Co se dá dělat - život de dál:-(
Moje další práce bude rozhodně velice náročná na lezení:-)

bBoOrReE: Tak co kytky, byly tam nebo byl strah oprávněnej?
bBoOrReE
..boli na mieste,ale..pozri sa na moj prispevok-NECHCU RODIT!!
ps:my ludia sme kurvy!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma