Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zpověď huličova.....přestal jsem hulit...... - Klikni zde pro originální téma
Mr.Prochy
Každej má právo volby !!!
Já kdybych byl v tvý situaci tak se asi zachovám stejně, protože každej (kdo má eště něco v hlavě) ví, že (b) HULENí NENí Všechno !!! (/b) Já mám trávu rád ale kouřim (jím) jí jen příležitostně a hlavně si hlídám množství.

Samozřejmě že je to každýho věc ať si každej hulí kolik chce a kolik vydrží. Ale kdybych já viděl, že někdo z mejch přátel nebo blízkejch to hodně přehání, tak bych se určitě snažil ho s toho vytáhnout !!!
Walhalla2000
taky jsem si prosel obodbim, kdy jsem uz "mel dost". prestal jsem na pul roku hulit. bylo to fajn. vzpomnel jsem si na hodne veci... :-)

ale pak jsem pochopil, ze nic se nesmi prehanet. ani to huleni, ani to nehuleni.

Kdo rika, ze vzdy kdyz clovek huli, musi byt uplne nasrac? od te doby jsem sice parkrat uz byl "na srac", ale jinak hulim opravdu s mirou. Aby to "polechtalo mozek" a ne, aby ho to odrovnalo. Udelal jsem kompromis a jsem s tim naprosto spokojenej.

To ze se to prehani je nesvar mladi. Chceme hulit, dokud je co a nevime, kde je mira. Jen jsem preci jen uz o trochu starsi a vim, co si muzu dovoolit a co ne.

Jo, mimochodem, nikdy nerikej nikdy. I kdyz ty jsi to vlastne nerekl... tim lip...

Jeste jedno ti doporucim. Hlavne nikomu (hlavne holce) neslibuj, ze uz nebudes hulit. Protoze, kdyz pak si das, tak budes mit o to vetsi probleemy, ne jen se svedomim, ale i se svoji holkou...

hanuman
..nie je umenie pohulovat, ked ta to bavi, ale ked ta to nebavi, vtedy treba ukazat pevnu volu a dobry charakter. Proste si sadni, premoz sa, ubal brcko a snaz sa to prekonat. Hlavne sa s tym zdover nejakemu kamaratovi. Vzdy ked som tento problem mal ja, priatelia ma z toho nejak vysekali.

Ak by si si ozaj nevedel rady, este sa ozvi, priviazeme ta o postel, natiahneme bongo a uvidis, po tyzdni si budes pytat aj sam...

Ale vidim, ze si na dobrej ceste - este dopestujes a rozdas kamaratom (hmmm...). Este nie je vsetko stratene, bojuj!
Liprd
až vypěstuješ budeš hulit
JOE & BOB
Ja som na tom rad a dufam ze ma nikdy nepostihne to co teba,ale vela stastia.
maestro_007
TLESK, TLESK, TLESK, TLESK !!!!!


Jsemstejny pripad jako ty, jenze jsem stim skoncil a ted si zahulim tak jednou za mesic, nekdy vickrt nekdy minkrat.

Kourim jenom to co vypestuju, nic nekupuju.

Plice a pamet jsou naprosto v pohode a navic si dokazu GANJU krasne vychutnat, kdyz ji nehulim kazdy den 4x jako pred 2 rokama :)
sativa
Je to kazdyho vlastni rozhodnuti prestat, me osobne hulit bavi, ma to lepsi chut nez cigarety a je to zdravejsi nez alkohol, jen vseho s mirou, ale nechci se dozit dnu, kdy me to prestane bavit, protoze takovej den nekdy prijit musi
Walhalla2000
2 kaucuk

doufam, ze az dopestujes a das si zase speka, ze nam vsem tady reknes, jaky to bylo. Ze se nebudes "stydet" priznat...

:-)
Aleš
To Kaucuk:
Nenutim.......chápu :-))
Tak,další,kterej využil právo volby.Pokud ti to vyhovuje (a bude vyhovovat i za delší dobu :-),je to tak v pořádku.
Ale hlavně se nepřemáhej,není to pro tělo dobrý :-)
Hned jak dostaneš chuť na brko,dej si - na co máš chuť,to tělo potřebuje.
Jinak mě to samozřejmě dostalo,jako asi každýho tady.
Měj se krásně ve své střízlivosti.
tehace
Kaucuku, kolik ti prosim te je???
Jinak to nechci komentovat, je to tvůj názor...
Walhalla2000
je sice pravda, ze je to jeho vec a ze do toho nema co kdo kecat, na druhou stranu, kdyz to tu nahodil jako tema, tak co cekal? ze vsichni reknou: "ooooo ano, mas pravdu, huleni je spatny, radsi taky prestanu..."

nebo co?

Naopak to vypada, ze se svym rozhodnutim neni prilis spokojenej a jistej a ze tady hleda oporu, aby mu vsichni potvrdili, ze jedna zpravne. Ale bohuzel, tady tezko neco takoveho najde. :-( vzdyt je to forum o huleni a nikoliv o nehuleni.

Nebo to mame brat jako varovani? jako pouceni? pokud ano, tak se tedy taky moc s uspechem nesetka...
mephisto
Je to jenom a jenom tvoje volba. Zdá se mi však, že jsi toho s hulením moc nezažil a tak vlastně ani nevíš o co přicházíš.
Good luck !!!

PS: Nevěř ani sám sobě, že to rozdáš - vyhulíš TO!!! Pakliže ne - KLOBOUK DOLU.

PS2: Dneska si dám i za TEBE :smoker::smoker::smoker::smoker:
Limba,CsC
...myslím, že Walhalla to trefil na 100%. Podle mne trochu toužíš po berličce (posvěcení tvýho rozhodnutí). Pokud jsi se rozhod, nehledej dál. Jako kdyby alkoholik chtěl přestat a šel se ptát chlapů v hospodě, co voni na to...
Jo, a 19 není věk pro definitivní rozhodování vo čemkoliv, napiš vo tom znovu třeba za 10 let.

[Edited by Limba,CsC on 31-07-2001 at 10:07 PM]
tehace
esli mluvíš vo svý slečně takhle, tak tě lituju... co až jí nebude sedět, že dejme tomu hraješ fotbal, nebo se díváš na formule, nebo rád v neděli spíš do voběda, nebo cokoliv. taky se rád přiznáš že kvůli ní a dobrýmu vztahu toho necháš... tím pádem GRATULUJU... a nejedná se tady vůbec vo hulení...
a k tomu hulení... promiň gdyž s tebou budu polemizovat, ale doba hulení eště neznamená, že ti s travkou bylo dobře a že si s ní už něco zažil... mě příde žes jí dva roky hulil protože to tak dělá spousta tvejch vrstevníků a moc si vo tom neuvažoval... no a gdyž si s tím začal (s tim uvažovánim) tak z toho je tenhle trýd. asi je dobře žes toho nechal... bejt tebou tak si uďělám nejdřív pořádek v hlavě...
Walhalla2000
Zajimalo by mne, zda tvoje slecna nekdy zahulila. Asi ne co? Rekl bych, ze ale asi mate vic "trecich mist", nez je huleni. Typuju, ze se vam ani nelibi stejna hudba. Nebo aspon driv moc nelibila. Tedka ty pomalu prestavas poslouchat tu, co jsi poslouchal a zacinas poslouchat tu, co posloucha ona. A predpokladam, ze bych takovych pripadu nasel vic.

Ale je to tvoje volba. Ale nechat si od holky zakazovat cokoliv (kolik ji je?), je pruser. Presne, jak uz bylo receno, co kdyz to za chvili bude fotbal, pivo, pak to budou tvoji kamosi a co pak? pak zustanete jen vy dva a pak jednoho dne, az ji omrzis, tak pujde za nekym jinym. A ty opet nebudes mit silu ji vzdorovat. Jenze pak budes ty sam. Bez kamaradu, bez huleni....

Ale treba to tak nedopadne.

Ale jek jsem psal uz v nejakym z tech prvnich prispevku k tomuto tematu, pokud jsi ji rekl a slibil, ze ji mas preci tak moc rad, ze kvuli ni prestanes hulit, tak jsi hlupak. Kdyz naopak ona nema tak dost rada tebe, aby ti neco malo tolerovala.

Drzim ti palce, at ti vse dopadne, jak si prejes. Treba i kdyby to melo byt, ze si ji brzo vezmes a budete mit hromadu malych kaucuku....
tehace
ne asi, ale určitě je dobře žes přestal hulit a přeju ať ti to dlouho vydrží... gdyž sem si tu totiž pročítal některý tvoje příspěvky tak mi to už dalo celý smysl... takže ještě jednou, URČITĚ DOBŘE ŽE NEHULÍŠ A PROBŮH VYDRŽ!!!!
Olafsson
dik tehace a Walhallo, takhle nejak presne jsem ti chtel Kaucuku odpovedet.
Kdyz mi bylo 19 tak jsem byl taky plnej samyho uz nikdy apdb., myslel jsemsi ze moje holka jeta prava, ale ouvej dnes je to uplne vsechno jinak.
Moje zkusenosti jsou, ze jakmile zensky jednou ustoupis, tak je proste "na koni" a nemusi to byt videt hned.
je mi skoro 27, mam zenu a dite, seriozni job, ale proste jsem manzelce vysvetlil, ze ganja je ganja (ona nikdy nehulila a ani nechci aby hulila), kecy jako ze s tim prestanu jsou uplne od veci, jediny co muzu je to omezit.Ona nekouri, ale doufam , ze pochopila, ze je to taky druh zivotni filosofie....
asi uz kecam hlouposti, kazdopadne kazdy sveho stesti strujcem a ja nikomu nic spatnyho nepreju...

Olaf
Bruce
Kaučuk tvým problémem je reakce tvé kočky .
Před 5 lety jsem byl ve stejné situaci tehdy ovšem osvěta byla na jiné úrovní a mé budocí ženě se zdálo že se řítím vstříc jistému dolíku z kterého se nevyhrabu .
Tak mě chtěla mermomoci záchranit , do dneška si toho vážím že jsem ji za to stál .
Doba pokročila a moje žena pochopila že tráva není o závislosti ale o pohodě (i když ji to trochu trvalo) .
Druhá věc je že všeho se má z mírou a tak aby sedlo.
Každopádně je paráda pokuď se na akci vyskytne hulčo a bafne se . Je ale na prd pokuď někdo někoho nutí aby hulil když už nechce nebo hulí prvně a nezná reakci .
Takoví lidé mě dokážou parádně nasrat .
Každopádně mi 20letí maníci připadají maximálně vychcaní s tím že vyhulí kolik do ních vleze a pak odpadnou . Nevidím v tom žáden smysl .
maestro_007
Je to tvoje rozhodnuti, ale hul s rozumem

Já osobně si myslím že hulení je v poho,když si dáte tejdně jednoho dva špeky tak si s tím jen zpříjemníte život.Jenže když budete hulit denně tak vás to po čase začne nudit.Je sice pravda že každá travka je jiná,což je fajn :-),protože máte jiný stavy a ne jako po chlatu samej stereotyp.Ovšem když to do sebe budete srát denně tak vám to jako stereotyp začne připadat což je na hovno.Hulení není od toho aby se s ním zacházelo jako ze spotřebitelským zbožím který do sebe musíte nasrat aby jste byli na kaši...Je to posvátná rostlina,i když já osobně jí beru ne jako něco božskýho (bůh a vůbec něco s tím spojený je o něčem jinym) ale jako něco co mi zpříjemňuje a zlepšuje životní úroveň,teda jeslti se to dá říct.Noooo trochu jsem odbočil,ale chci to říct takhle ....hulit budu pořád ale chce to hulit málo....jinak vás to buď přestane bavit,a to by byla přeci obrovská škoda :-))

Jinak tvoje rozhodnutí chápu,a je to tak v poho,já jsem na to asi moc slabej abych s tím přestal,ale zároveň nechápu důvod proč bych to dělal :-)) jelikož se s trafkou cejtim dost v pohodě :-)




Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma