Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
hnojení modrou skalicí - Klikni zde pro originální téma
Martina
ahojj co si myslite o hnojení modrou skalicí???
koles
o tom jsem neslyšel. pro přehlednost jsem thread přejmenoval na hnojení modrou skalicí. (ta je mimochodem pro lidi jedovatá, ne?)
Martina
no jako jo...ale lidi tim hnoji...v malem mnozstvi....
Deda Mraz
Nechápu, co může pentahydrát síranu měďnatého kytce dát... Možná kromě trochy mědi, ale pak nemá ani cenu kvůli extrémně zředěnému roztoku (ve vyšších dávkách působí měď fytotoxicky-negativně ovlivňuje příjem železa) shánět někde skalici, nebo snad má? Potřebné množství Cu je ve správném plném hnojivu (např. Kristalon) už přítomno a tak bych modrou skalici přenechal bazénářům... :)
koles
třeba to kytce i něco dá... ;) je pak silnější? a možná i jedovatá! každopádně existujou sofistikovanější způsoby hnojení
Locki23
...hmmm...tak jediny, co to kytce muze dat v pozitivnim smyslu je likvidace min resistentnich pudnich plisni a hub. Jinak je to kravina. Doplnim Dedu v tom, ze med ve vetsich davkach(a vetsimi davkami jsou tu gramy skalice) pusobi nejen fytotoxicky, ale uplne na vsechno toxicky.

Takze skalici nehnojit a pokud ma clovek, ktery "hnoji skalici" alespon trochu soucit s prirodou, tak nikdy nepouzivat venku a k kvetinacema, ktery "pohnojil" skalici zachazet jako s nebezpecnym odpadem. Med ve forme snadno rozpustnyho siranu se v prirode(i v nasem a rostlinnym tele) chova jako tezkej kov pri minimalnim prekroceni unosnejch davek. Takze proste svinstvo.

Nechce se mi to dal pitvat...verte mi, byl to leta muj obor...
koles
zázrak se tedy nekoná ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma