Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
rada pro ty co maji male balkony - Klikni zde pro originální téma
hemperoid
nooo... jako kyti hezká

ale hodit sem link se jménem (teda pokud je pravý) asi není nejrozumnější

:)
bigfoot
A jako prispevek o nicem. Uz toho o tvarovani kytek tady je davno dost.

SMAZAT!!
Avron
Dost v pohode kyti ja mam takysto dost maly balkonek a byvam na 6 poschodi a mam stym problemi take ale ja mam iba tak5 patrove Kvet.Preji peknou urodu a supr huleni.i:angel:
lobotomi
jsou fuckt pekny,...
nebylo lepsi kolem rantlu dat treba umely kytky?
Se spagatama, to nevyhrajes nafurt...
dzastel
a co ohejbat kolinkama? kolinka budto muzes koupit v growshopu a mysleim ze e_d tady nekde psal jak se daj pouzit vickrat anebo si muzes udelat vlstni kolinka z medenyho dratku
marty
no, tohle jsem udelal tak pred 2 tydny,kytka uz si krasne zvykla a prisel velky vitr a stonky se mi polamaly jak to bylo privazany, takze s tim nemam dobry zkusenosti.
Stenly
místo abych pěstil na balkoně tak pěstim na střeše!?hmm a co stoho plyne plyne s toho že na ní mam hashplant a kámoš řikal že se to bude muset přikrejvat tak za měsíc v 18:00 každý den a hlavně mám psycho s letadel a vrtulniků budu vděčnej za každou radu sem tak trošjku amater co si myslíte o pěstění na střeše no a hlavně ty letadla???
PiosOne
stenly: no tak letadla jsou asi to poslední. vem si jak takové letadlo letí rychle a vysoko a myslíš, že pilot postřehne co to roste na střeše za roští? a zase aby nějak fotili všechny střechy, tak na to určitě nejsou prachy. spíš bych měl strach ze sousedů, kominíků, elektrikářů -> prostě všech, kteří lezou na střechu.
dzastel
2 foo od e_d yho je navod na znovu pouzivani tech growshop kolinek
to s tim dratem bylo od nekoho jinyho
Bamboo
no nevypada to moc vysoko podle strechy toho domku. Ale asi je to nejvyzsi patro v tom dome (panelaky se stavej treba 4patrovy) ja takovej problem nemam protoze to mam ve 13tym patre a videt tam zespoda neni a kdyz mam nejakou mensi kyti na rantlu tak to vypada jako kytka proste jako jakakoli jina kytka co muze mit clovek na balkone..... rada je hodit do toho sem atam umelej kvet. Nejaky velky cerveny kvety pichnout do kytky a to uz zarucene nikdo nepozna o co se jedna... proste to vypada jako jeden velkej ruzovej ker
aaaaa
slušivá!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma