Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Bezpecnostni rizika pestovani ve skleniku u domu... - Klikni zde pro originální téma
voy
Docela by me zajimalo jake mate s timhle zkusenosti. Co sousedi? Byvaji tolerantni nebo vite o nekom koho napraskali policajtum? Ukradli vam nekdy urodu primo ze skleniku vedle domku?
grEEnHeAD
hele to zalezi ciste na sousedech.. muj kamarad bydli tady v praze v oblasti rodinnych domku... ma asi 15 kytek na zahrade 100cm ..zatim je ma venku (pristi tejden je daava do skleniku)... ale hned vedle ma sousedy.. pestuje to uz asi 4rok... nikdy ho nikdo nenapraskal ... ale jak rikam,zalezi jaky sou sousedi....

a co se tyce kradeze tak mu zatim ze zahrady ani ze skleniku nikdo nikdy nic nevzal (asi je to taky danny tim,ze sklenik ma vzadu za barakem takze tam vydej jenom sousedi ... )
voy
Ja mam stesti, ze muj sklenik neni taky moc videt z cesty. Ale asi dva kamosi myho brachy co u nas byli na navsteve to videli z okna. Budu muset spolehat na stesti... Jinak v tech parnech se mi zda, ze je to i dost citit :)) Ale mozna jsem jen paranoidni huli.cz co uz to citi vsude :-D
sativa
my sklenik nemame tak to mam indoor, par pod umelym svetlem ve skrini a jednu velkou co se mi tam nevesla sem dal za okno a vsichni sousedi vedi co pestuju, protoze je ta kytka videt za oknem ze vzdalenosti 200 metru
Hugo
Já to mám na zahradě v květináčích a polovina sousedů vo tom ví a je jim to jedno. Zatím. :-))))))
Sveat
mám kytku na balkonku u pokoje jsen silně paranoidní a tak dávám na zábradlí flašku z umělé hmoty patřičně zatíženou aby ji neshodil vítr ale zloděj jo.Zatím nemám žádné potíže (kytka tak 1,80)



ale můj kámoš bydlí ve věžáku v 8 patře!! a cikáni mu tam vlezli po hromosvodu no něco ůžasnýho je to cca 20m
voy
A jak zjistil, ze to byli cikani? Nerikej ze je chytil primo pri tom... to bych ja psychicky asi nesnes ;). Kam to kracime kdyz nekdo kvuli huleni leze do 8. patra po hromosvodu... to bych si to radsi vypestoval sam ;)
Sveat
No oni mu ho chtěli zpátky prodat :)
voy
Jsem trochu pomalejsi, porad mi to neni jasny. Kdyz mu to chteli prodat, to se pochlubili ze je to jeho? ;-)
Sveat
Ty nepoznáš vlastní vzorek když ho vidíš?
nigel
Mam to na zahrade. Pred 2 dny stalo na rohu ulice u zahrady policejni auto, ktere podle me privolal jeden cikan. Nevim co tam delali, ale mel jsem pocit, ze jeden polda cucel na tu rostlinu skrze krovi. Z chodniku, kde stal, tam videt lze (sice spatne ale pri trose pozornosti ano). Byli tam asi 4 minuty a pak odjeli, nesli se ani podivat na zvonek na jmeno. Cikanovi dali nakej papir a to bylo vse. Odehralo se to v patek. Od te doby nic. Mam jen strach, ze treba o vikendu se na to vysrali, ale zitra v pondeli prijdou a zapasnou me. Jeste, ze mam jen jednu kytku. Poradte prosim. Je mozne, aby to nechali plavat nebo to nechali az na pondeli ??
sativa
pokud tam mas jen jednu kytku, tak je to podle me moc nezajima, treba ji ani nevideli, ale kvuli jedny kytce ti muzou dat maximalne pokutu a to by uz udelali kdyby tu kytku videli
voy
Kvuli jedne kytce se obecne neni moc ceho bat... pravdepodobnost ze by to pred vikendem obhlidli a pak se vratili taky neni moc vysoka... ale cert nikdy nespi :(( Byt tebou bych to co nejrychleji sklidil, az to pujde. Jak je velka?
nigel
Ja sem to radeji sklidil.Byla asi 1m vysoka-relativne usla-jedina samice, ktera se urodila.
Ty ostatni jsem sklidil asi 3 dny pred tim (dikybohu:-). Kdyby treba prisli, tak dam vedet,
abychom vedeli, jak se ceska policie chova. Mejte na to lepsi mista nez ja :-)

P.S. Uz je to tyden a nikdo neprisel:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma