Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
zastipnuti kdy? - Klikni zde pro originální téma
edbeasy
Cus eksperti, sem tu neska uplne poprvy a opravdu me potesila tajta Vase sajtna, protoze tolik cudkovyho infa sem nikda necet...k veci...vsechny moje princezny si uz 3tejdny davaj Cesky stredohori, maj 6-7pater,ale este nejsou stiply...takze kdy to mam provist a nemam rovnou provist fim?Cet sem, ze se stipe u 4patra, coz je teda uz pase, anebo pak behem cervence...takze esli muze napr...Mr.breeder ci Mr. karlos poradit, nerad bych to vykurvil, kdyz uz mi jich vyslo tolik a navic po presazeni (8hodin mi to trvalo) sem si privez 11klistat:) Za kvalitni radu predem diky...botanicim letos poprvy a je to, jak zjistuju docela prdel.
PS: jo odmena za radu se vyplaci 1.rijna 04, to uz to musi bejt pod strechou. Mejte se stoned...Edbeasy.
koles
zaštímnout či nezaštípnout... toť otázka. nic tě ke štípání nenutí, ale když se pro něj rozhodneš, obětuješ tím možnost zlomení nějakého výškového rekordu (no, o to ti asi nejde). po šťípnutí se kytka pěkně rozvětví, což může zvýšit výnos. a teď k samotné technice: nehledej v tom žádnou vědu. důležitý je, abys měl nějakej ostrej předmět (nůžky nebo nůž) a nějak to nepidlal. (zkušení pěstitelé si na to nechávají narůst nehty na palci a ukazováčku) takže tedy odděl poslení patro od zbytku rostliny, toť vše. (to 4. patro je skutečně pasé)

good luck
edbeasy
udelam to ziletkou, at je to pinktlich, de spis vo to, esli nemam aplikovat fim techniku rovnou nebo ta se dela jenom u skera? Chtel bych to totiz rozdelit takle: 1/3 freegrow, 1/3 stiplejch a 1/3fimem. Jinac s tim nehtem to uz je hodne daleko. Fak je tu tolik infa, ze nedelam v praci nic jinyho, nez ze prolejzam rubriky.Este jedna vec, co je pravdy na tom, ze dyz v lete poradne zafouka (a to se stava kazdy leto), ze Ti to muze prave tam, kdes stipal, kytky zlomit? Zatim diky...E.
luckyBOB
no tak uragany tu nemame a jestli mas dobre dany kyti tak ti tam vitr ani fouknout ani nemuze......v lese


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma