Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Prosim potrebuju poradit s rockwoolem - Klikni zde pro originální téma
BOOS_9
Potřeboval bych poradi jak mám do rockwoolu usadit rostlinku a valstně pokať má bejt ten rockwool v tom hydrokvětináči a kde jestli na spodku nebo nahoře.Hledal jsem tu ale nic jsem o tom rockwoolu jak to mám udělatnenašel.
Předem díky za vysvětlení
Dusann
mylsim si ze to tu je ale kdyz poises ze si hledal....mas kostku v kostce mas asi nejspis dirku...(bud do ni vhodis semenko humoru) nebo do ni das rizek...rizek si najdes jak se dela...nasledne to nechas nakech par dni nekde zakorenit (to tady je napsany(hledej)) a pak ho das do kvetnicku, ja to mam tak ze polozim kostku do kvetinace a obsypuji celou keramzitem, ale da se dat mala vrstva na to posadit kostku a pak obsypat...to je asi bych rekl jedno...no a pka jen at to roste...
lordWilliam
ta tady jsem udělal takovej nákres jak by to mělo asi vypadat. Taky si stavím bubler a v návodu na grower.cz/bubler jsem se dočetl že voda se nemá dotýkat rockwoolu a má být tak 2 cm v květináči (viz nákres) a jak se teda voda to toho rockwoolu dostane? To ten keramzit tak saje? Díky za odpověť, doufám že pomůže více lidem.

PS. každej jednou začínal :-°)
deno
čuz
než ti vyjedou kořínky z RW, tak voda až k tý kostce klidně může sahat. Později až budou kořínky povylezlý, tak hladinu sniž aby ten RW nebyl furt nasáklej. Svym způsobem je to jedno, ale je tu nebezpečí plísě a jinejch shitů, proto by měla bejt hladina tak jak si to nakreslil.
viridis
Finta je v tom, ze silne vzduxujes, takze rozstrikujici se bublinky vodu dopravi o dost vyse, nez je hladina. Nakresleny je to dobre, ale az vylezou korinky ven , tak se jiz hladina kosicku nedotyka.
lordWilliam
Tak díky, dost jste mě pomohli :-°)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma