Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

Stránky: [1] 2 
paměť-co takhle nootropika? - Klikni zde pro originální téma
toxic
Zájímalo by mě lidi, jestli ste někdo nezkoušeli nasadit na tu pokulhávající paměť nějaký nootropika čili smart drugs (piracetam, Dmae, Lecitin). A taky by mě zajímalo, jak to reaguje s hulenim, jestli po tu dobu co to beru můžu normálně hulit.
Walhalla2000
Ja kdyz si davam pauzu s hulenim, tak beru Kalikor

bylo to 30 let na predpis, a ted je to volny. Kdyz je clovek zhulenej jak prase, da si ten prasek, tak za 20 minut je "svezi". vrele doporucuji. Fakt sem to bral mesic a pak si vzpomnel na veci, ktere sem uz nevedel, zee se staly...

debil
no jasně piracetam funguje úplně výborně.Vždycky když mám před zkouškama tak na něj vlítnu a stracená pamět se hned najde.Samozřejmě se na to dá i hulit.Používám to tak,ráno a odpoledne hulim.Tak kolem 18 hodiny si vezmi prášek a od 22 se učim až do rána.Po zkouškách vysadit a tak dále.Nemůžu si stěžovat
mott
kolik toho piracetamu aby to bylo OK??
nihilista
chtel jsem se zeptat jestli by se to dalo objednat nejak pres internet.
moc diky.
manas
No, když použiju takovou tu terminologiji, tak se dá říct, že „lecitin + vitamíny B rulez“. U mě subj. asi tak po měsíci užívání zlepšuje výbavnost a asi i rychlost řešení logických úloh. Když sem ho užíval asi čtvrt roku, dokázal jsem kontrolovaně (ne spontánně jako u THC) rekonstruovat v paměti podoby všech míst, na kterých jsem v životě byl.

Pirecatemu jsem využíval jedno balení, podle doporučeného dávkování, a myslim, že pro ty dědečky a babičky v domovech důchodců, pro něž je to původně určené, je to asi přínosné, protože vstanou ze svých invalidních vozíků a půjdou tančit. Já sem pobíhal po kopcích a brutálně opravoval mojí lampu.
Walhalla2000
kalikor je zbytecny objednavat na netu, staci zajit do lekarny, dat jim 45 kc, a je to vase...
oton
no tak sem si to tu přečet a myslim si že hulit tak že už sem pak uplně vygumovanej a musim žrát nějaký chemický sračky na to abych si něco pamatoval je pěknej SHIT, to už se dá přirovnak klidně s nějakým fetem do žíly,
kdo je na tom takhle, že si nic nepamatuje, tomu pomůže jen přestat hulit nebo to radikálně omezit a sem teda šťastnej že sem za 7 let hulení nedostpěl do tohodlě stádia

toť vše držte se pánové :-(
Walhalla2000
2 oton - a nejsi to nahodou ty, kdo pred chvili psal do tematu makova policka, at :"jestli je nějakej normální postup jak se tim trochu sjet tak něco napište a nenechávejte si to pro sebe! "

takze ...

?

Jinak nevim proc si myslis, ze to jsou chemicky sracky? Soudis neco, o cem nevis ani hovno. A odsuzujes zbytecne lidi. to se nedela!

Navic pises, ze hulis uz sedm let. Zajimalo by mne, kolik ti je let a jak casto uz tech sedm let hulis.
oton
je mi 24 a hulim tak dvakrát tejdně, pěstuju si sám outdoor, teď zkoušim indoor

jestli si myslíš že je normální hulit tak že už potom ztrácíš paměť tak je to tvuj názor já mám svuj že už to tak moc normální neni

a k těm "chemickým sračkám" myslim si že když si jedou za rok zachulim nebo jinak dám tu šťávu z makovic, tak se nedá (aspoň podle mě) mluvit o nějaký chemii

nebo snad makovice nerostou ze země jako ganja
a jinak žádný prášky něbo něco podobnýho do sebe nedávám (acilpirin sem měl naposled asi pčed dvouma rokama+to je vše co sem kdy měl, když mi bylo 16 zkusil sem rohypnol + nějakejch chlast a rychle sem z roho potom vystřízlivěl, nic moc)
debil
asi takhle je všeobecně známo že ganja trošku omezuje krátkodobou paměť.A jestli hulíš 7let,tak si piš že ji máš taky v hajzlu i když to třeba ani nepozoruješ,ale sou lidi takový jako já,který třeba ještě taky někde studujou a během krátký doby si toho musej zapamatovat fakt hodně. Potom teprve poznáš jak seš na tom s pamětí.Piracetam a lecitin bych potom přirovnal k normálním vitamínům nebo posilovacím Gainerům,samozřejmě obrazně,ale účinek zůstává stejnej a ve zkouškovym(tak14dní-měsíc) to fakt hodně pomáhá.Neznám nikoho kdo by to jedl pořád,ale na takovýhle věci je to akorát.Takže bych nic neodsuzoval globálně,ale vždycky na určitý situaci.
Walhalla2000
Nerikam, ze zahulit si stavu z makovic (opium), je nejaka chemie. Ano, je to taky "dar zeme". Ale proste si myslim, ze to je neco trochu jineho. A asi si to myslis nekde uvnitr i ty, jinak bys hulil sedm let opium (pokud bys jeste zil) a ne travku.

A vubec si nemyslim, ze je normalni hulit tak, aby clovek ztracel pamet. Nikde jsem to ani netvrdil. Ale bohuzel to je vedlejsi ucinek, stejne jako zvysena pravdepodobnost vyskytu rakoviny plic, jazyku a hltanu.

to k tomu patri. A stejne, jako kdyz mas rozhazenyho neco s organismem, tak si na to beres prasky, tak i kdyz mas rozhazenou pamet, tak to necim "lecis". Taky jsem studujici a potrebuju obcas rychle procistit hlavu. Stejne jako po tezky opici si lidi berou "takovytocotednevimjaksejmenuje", aby rychle vystrizliveli. A taky neni normalni se opijet tak, aby ti bylo blbe.

To mas asi zelezny zdravy. Ty jsi nikdy nemel anginu? nebo chripku? Nikdy jsi nemel zanet dutin? Tobe doktorka nikdy nepredepsala penicilin? (mimochodem acylpirin taky nejim - je to podle mne nahovno). Pokud jsi nikdy nemel opravdu potrebu jist penicilin (jak vyplyva z tveho prispevku), tak ti neskutecne zavidim tve pevne zdravi!
oton
jo neco na tom co rikate je to je pravda, uz radsi mlcim :-)

PS: (ten penicilin sem potreboval naposled asi v 10ti letech, nevim jak to dělám ale takový věci jako chřipka nebo dutiny se mi zatim vyhejbaj)
Shanin
Ahojky,nuz nechcem byt blbá,ale to co tu piseta fakt funguje? pocujem o tom prvy krat..(sice slovicko nootropika som uz niekde videla ale kedy ..kde to len tak mohlo byt..) toto by mohlo vyriesit moj problém trafka alebo skola?Casto sa mi stava ze okolo mna sa huli len ja nemozem,musim sa ucit..vravite ze to dostat len tak bez receptu?(myslite ze aj u nás,na slovensku?)A ktore z toho vam vyhovujú najlepsie?...Dakujem..
grEEnHeAD
2shanin: zkus todle.treba ti to nak pomuze http://www.smartdrugs.cz/

Walhalla2000
2 MrVoslik

predevsim doporucuji pro lepsi uceni prestat hulit. Aspon na nutnou dobu kolem obdobi uceni se. Kdyz prestanes, uz za tyden ucitis zlepseni se pameti.

pak zase muzes hulit jak chces.

Nemuzes moc ocekavat, ze si das speka, pak to zajis nejakym praskem a pak se pujdes ucit.

I kdyz v mem pripade se osvedcilo pouzivani Kalikoru. Ten pri pouziti hned po spekovi, do 20 minut odstrani stav zhulenosti. Ale, ze by se po tom dalo hned ucit, to asi fakt ne.

Ale po tydnu uzivani sem se citil jako novej clovek.
viridis
inu, Kalikor bez receptu, nemusel bych otravovat kamarady dry, tak jsem se byl kouknout. V lekarnach je ovsem neuveritelny bo..del. Kalikor i Oikamid 'pouze na recept'! Ale Piracetam vam klidne prodaji. Jak tak koukam - je to asi podle kraju - podle toho, kde bydlis, mas skladbu leku.....bych rad vedel podle jakeho klice to generuji, ze by RAND()?

[Edited by viridis on 24-09-2001 at 10:49 AM]
swam
tak toto som nasiel niekde na nete:


piracetam je oznacovany casto ako booster inteligencie a stimulant CNS(centralnej nervovej sustavy) bez akychkolvek znamych toxikacnych alebo zavislostnych charakteristik. Piracetam je pomerne lacny(na Slovensku to vychadza 20sk na den pri pocitanej davke 4800mg) a bezne dostupny v lekarnach. Subjekyvny efekt piracetamu popisovany niektorymi ludmi je ze piracetam "prebudza vas mozog" par osobnych skusenosti s tymto nezycajnym liekom je na konci clanku. Jeho ucinky a bezpecnost su take impresivne ze piracetam podnietil farmaceuticky priemysel k vytvoreniu novej skupiny liciv volanych nootropika

termin nootropika pochadza z greckeho slova znamenajuceho aktivita mysle. Piracetam bol vynajdeny UCB laboratoriami v belgicku. Niektore dalsie vynajdene nootropika su napr. vinpocetin, aniracetam, pramiracetam, and oxiracetam*. Financny analitici odhaduju ze trh s tymito latkami prekroci hodnotu miliardu USD na rok.

Piracetam je molekulovou strukturou velmi podobny na aminokiselinu pyroglutamat. piracetam a pyroglutamat maju rovnaky zaklad: chemicku strukturu, 2-oxo-pyrolidin ale odlisuju sa postrannymi retazcami. Pyroglutamat je 2-oxo-pyrolidine karboxilova kyselina a piracetam je 2-oxo-pyrolidinovy cetamid*

Piracetam zepsuje poznavaciu schopnost v podmienkach hypoxie(malo kyslika) a taktiez zlepsuje pamat a niektore druhy ucenia u zdravych ludi. Mimo USA sa piracetam pouziva na potlacovanie alkoholizmu , mrtvice, vertigo*, senilnej demencie, bunkovej anemie , dislexie., a dalsich zdravotnych poblemov

Jeden z najviac zaujem budiacich aspektov piracetamu je ze podporuje tok informacii medzi pravou a lavou hemisferou
Vieme ze komunikacia medzi pravou a lavou hemisferou je spojena so zableskami kreativity .Prave toto by mohol byt zaklad pre pouzitie piracetamu na liecbu dislexie

Ucinok piracetamu moze byt zvyseny podavanim DMAE* , centrophenoxinu, cholinu, alebo hyderginu.
Ked sa beru piracetam a cholin spolu podporuje to synergeticky efekt a tato kombinacia je ucinnejsia ako keby sa tieto latky brali osve a ich efekt by sa zratal. Stretli sme sa s slovekom ktory sa citi po uziti piracetamu mierne agitovany so sklonmi k depresii ak bere piracetam dlhsie ako tyzden bez pridavnej cholinovej suplementacie. Toto moze byt zapricinene tym ze piracetam vyuziva acetylcholin rychlejsie a cholin pomaha nahradzat tento dolezity neurotransmiter.

Jedna fascinujuca studia naznacuje ze piracetam moze zvysovat pocet cholinergickych receptorov v mozgu. Starsim mysiam bol dva tyzdne podavany piracetam a potom bolo vykonane meranie muscarinic* cholingerickych receptorov ich prednej mozgovej kore. Vyskumnici zistili ze tieto starsi mysi mali 30-40% vyssiu hustotu tychto receptorovako predtym... Piracetam na rozdiel od mnohych inych liekov sa javy ako s regenerativnym vplyvom na nervovy system.

Jedna teoria alzheimerovej choroby je ze znizenie intelektualnych schopnosti je ciastocne zapricinene poklesom aktivity cholingerickeho systemu v mozgu zapricinenej smrtou buniek a bunkovou degeneraciou
Vyskumnici z vyssie uvedenej studie sa pohravali aj s myslienkou ze ich nalezy by mohli vysvetlit ako piracetam pracuje a tiez vysvetlit nalezy Bartusa, et.al. ohladom intenzivneho ucinku kombinovania piracetamu a cholinu na zlepsovanie pamati starych kris

Ako bolo spomenute, posledny vyskumnik ARthur Cherkin veri ze kombinaciou piracetamu a hyderginu posilnuje jeden druhy az 5 krat.. Toto poukazuje na dolezitost upravy davkovania pri podavani viacerych latok prtoze niektore z tychto latok zapricinia paradoxical* ucinok pri podavani neprimerane nadmernych davok

Aj ked je piracetam derivatom GABA*(gamma amino butyric acid, neurotransmiter) nije dokaz ze piracetam by pracoval prostrednictvom GABA systemu. Niektore studie dokonca naznacuju ze GABA moze inhibovat pamat a ucenie

Piracetam je znacne ucinny v pripadoch cerebralnej hypoxie. Mlady muz v 20ke a skorej triciatke dychajuci vzduch s 10% kyslika (45% menej ako normal, co je ekvivalent 17000ft vysky) bol schopny vykonov podstatne lepsich v casovo obmedzenych komplexnych selekcno reakcnych testoch ked mu bolo podavanych 2400mg piracetamu. Nielenze bol dusevny vykon na urovni kontroli dychania na 20% ale piracetam taktiez znormalizoval respiracne pomery dychania u tych, ktory dychaju vzduch s mensim obsahom kyslika. tento ucinok bol znacny pri obidvoch 1600 aj 2400mg

tieto vysledky nas viedly ku spekulacii ze piracetam moze byt ucinnou strategiou pre tych co casto cestuju do hor nad 5000ft na vykend lyzovania alebo horolezectva. Dostali sme mnoho hlaseni od nasich dopisovatelou potvrdzujucich tuto teoriu. Hovorili o zvysenej sile, a vydrzi, vacsom sustredeni, menej chybach, a znizenej ospalosti. Jeden par referoval ze obidvaja urobili 9 zjazdov v jednom dni co bo daleko ich najlepsi vykon ...


Piracetam moze zvysit ucinok niktorych liekov takych ako amfetaminy, psychotropika, hyderginy ako je uvedene
vedlajsie ucinky su zriedkave ale stava sa ze pacienti referovali: insomnia*, psychomotoricka agitacia, a opisat dalsie z pribaloveho letaku, piracetam nema prakticky ziadne toxikacne ucinky alebo kontraidikacie

davkovanie: piracetam sa vyraba v 400mg alebo 800mg tb. Bezna davka je 2400 az 4800mg na den v troch rozdelenych davkach. V niektorych publikaciach sa odporuca iniciacna faza nieco ako naloadovanie prve dva dni. Vsimli sme si ze casto ludia ked zacnu brat piracetam si nevsimnu ziadne ucinky az kym nezoberu vysoku davku(4000-8000mg) potom mozu pocitovat ze im postacuje aj nizsie davkovanie. Piracetam ucinkuje po 30-60 minutach

dalsie nazvy: avigilen, cerebroforte, cerebrospan, cetam, nootropyl, normabrain, norzetam, pirroxil, psycotron, stimucortex, UCB-6215

odporucania a osobne skusenosti su vzdy podozrievane vo vedeckych kruhoch. Je to kvoli tomu ze ludska mysel je taka silna vo vytvarani placebo efektu pri pozivani neucinnych latok ked veria(ludia) ze tieto latky su lieky...
Pre toto sa spoliehame iba na na informacie z vedeckych vyskumov ktory tu ponukame :) z nasledujucich riadkov si sami utvorte obraz coho piracetam je alebo nieje schopny:

"zacal som brat piracetam s cholinom asi pred rokom a zistil som ze tato kombinacia je jedna z najlepsich veci ktore ma postihli. Uz sa mi viec nemeni extremne nalada a som ovela stastnejsi celkovo, moja koncentracia a hovorova schopnost je lepsia a tiez som zistil ze moje vztahy s rodinou a priatelmi sa zlepsili, pravdepodobne vdaka mojej zvysenej sebadovere "

"brala som 2g piracetamu a po 30tich minutach som zacala zistovat ze moj priatel je viac sexy. Myslela som si ze to je nejaky omyl pretoze som nikdy predtym o takychto ucinkoch piracetamu nepocula. Od tejto skusenosti s piracetamom ho berem kazdy den uz dva mesiace vzdy funguje bez zlyhania ma stale rovnaky ucinok, Piracetam nepomerne zlepsil moj sexualny zivot"

"piracetam ma udrzuje v pohotovosti ked soferujem. Tiez mi pomaha sformulovat nove a odlisne myslienky a napady ked pisem eseje do skoly"

"mal som piracetam tak rad ze som sa rozhodol skust ho s vincaminom a xanathiolom nicotinate. bral som standardne davky vsetkych troch. 2400mg piracetam, 20mg vincamine, a 300mg xanathiolu. A vlastne som sa citil hlupy! Mal som odpoved na spicke jazyka cele hodiny kym som sa vedel vykoktat. Nedavno kamarat naznacil ze berem piracetam s hyderginom a vysvetlil mi ich synergicky efekt. a ze by som mal skusit nizsie davkovanie. Uz predtym som skusal hydergin a bol som s nim velmi spokojny ale bol prhnane drahy. Rozhodol som sa experimentovat s tymito dvoma v kombinacii s ginko biloba Zacal som s co som si myslel ze je nizka davka - 1/4 mg hydergine, 200mg piracetam a 50mg ginko ale zistil som ze tato kombinacia je nezvycajna. Skusil som vela rozlicnych roznyslacich enhancerov ale tato lacna nizkodavkova kombinacia je moja oblubena."

A nezabudajte ze inteligencia je najsilnejsie afrodiziakum :)

Na zaver pridam par svojich skusenosti z prvej ruky..

No, prve co ma prekvapilo, ze piracetam nieje na slovensku problem zohnat. Vyskytuje sa tu v 2 variantach o ktorych viem(ak viete o niecom inom poslite mi mail) a to kalicor ktory obsahuje 30tb. po 400mg a piracetam 800mg tiez 30 tabliet. Prvy spomenuty cca 45ks a druhy asi 90sk. Odporucam ten druhy pretoze vam vydrzi 2x tak dlho ako kalikor a nebude vas to zvadzat k znizovaniu davky len kvoli tomu aby ste nemuseli ist do lekarne pre nove balenie...pre ilustraciu, ja si ordinujem 3x2tb. 800mg za den. A co ucinky? Po piracetamovej sypacke sa citim velmi vzbudeny co je na moj zauzivany standard velmi pozitivny vysledok. Doslova by som to charakterizoval ako "pracovne nadsenie". To co by som odlozil za normalnych okolnosti "nazajtra" robim dnes. K tomuto sa pridruzuje ovela vyrovnanejsia nalada a dusevna pohoda. Takisto menej zabudam. Vsimol som si ze som nuteny dychat s ODOST vyssou frekvenciou ako doposial co sa prejavuje aj zvysenim vnimavosti vdaka lepsiemu okysliceniu. Chronicky lenivci to mozno poznaju ked sa jednemu nchce ani dychat :))) Najradsej mam ked citim ako mi zacina pulzovat krv v spankoch. Vtedy nemozem robit nic ine len rozmyslat a nieco robit.... Jediny problemik je ze obcas mam vdaka tejto "nabudenosti" problem zaspat.

Ingeborg
Dovolím si vmísit se do vaší debaty ohledně Piracetamu (popř. Kalicoru). Tyto látky můžou mít účinky jaké chtějí, ale pro mě je podstatné, že odpad vychází z těla ledvinami, které se však tímto zanáší. Právě z těchto (a jiných) nečistot vznikají různé ledvinové záněty, které se dlouhodobě léčí. (Neříkám, že jenom z prášků - v každé potravině je nějaká životu nepotřebná chemie, ale proč ty sračky do sebe ještě přidávat). Pro zlepšení paměti doporučuji pouze přestat hulit. Nedělejte ze sebe zbytečně feťáky, co bez jakéhokoli dopingu nemohou existovat. Až za pár let přijdou zdravotní problémy, budou se vám prášky příčit v krku. Hlavně můžou přijít v době, kdy tady na tom světě budete chtít být ještě nějakou chvíli a svého zdraví si budete cenit nade vše. :wink:
oton
jedině souhlas!!!
Dee
Doporucuji kombinaci 1xdenne DMAE + B-komplex forte ,3x denne 2 piracetamy(2x800mg).14ti denni kura dela neuveritelne divy.Neprijemny efekt je az nesnesitelne zvyseni libida.
NO ME TO ZPOCATKU TAKY PRISLO KOMICKE.
Zajimavy je pry pemolin(pouzivali britsti letci v II.sv.v.) a hlavne jeho horecnata sul.No to, ale bohuzel stale neni na trhu.
Kazdopadne v prubehu vysse zvysene kury nedoporucuji hulit.
kombinace piracetamu a THC neni moc stastna.
livo
Koupil jsem si nějaký vitamíny (je v tom ginko biloba, lecitin, hořčík, guarana) asi za 100,-, abych vyzkoušel příznivý vliv na mozek. Jim to teď třetí den a ono to funguje!!!

Dneska jsem si zapoměl vzít do práce svačinu, zůstala v lednici... No, všechno je jednou poprvé :bounce:
oton
jednou sem přijel na akci autem a když sem odcházel z akce, zapomněl sem kde to auto mám, a tak sem šel domu pěšky.... :-))
strobe
Dneska sem byl v lékárně pro piracetam -- 50 tablet za 128Kc. V návodu píšou berte 3x1 / 3x2 (výhradně po konzultaci s lékařem:) )
Snad to bude stát za ty prachy...

Oton: to je život, ale na axi je to v pohodě:), něco jinýho než ve škole nebo autoškole :smoker: a ztratit se na brigádě cestou z hajzlu mezi 1 kanceláří, koupelnou a hajzlem bylo taky divný; co je moc to je prostě moc
http.://web.telecom.cz/lscentrum http://www.brainway.com http://www.azarius.com
sorry, http://web.telecom.cz/lscentrum

master
Piracetam - zdá se mi, že po delší době jeho užívání nejsou jeho účinky už tak báječný. škoda - ze začátku to bylo fuckt good
OK

Master: a jak tak posledni dobou koukam, zanechalo to na Tobe nasledky :-) Ta sexualni drazdivost fakt pasuje. Uz to prestan zrat at muzes chlastat.
strobe
2OK: na nootropika se nesmí chlastat? V návodu o tom nic nepsali, žeru to asi 2 týdny 3x denně a když zrovna sedim v hospodě, zapiju to pivem a žádný problémy..

Jinak k účinkům - vcelku si nestěžuju, paměť se zlepšuje - už si pomatuju cestu po jednom projetí, kterou sem si nebyl schopnej zapamatovat a to sem jí jezdil často asi 2 roky..
CalGon
Marihuana je zázračná právě ftom, že gdyž přestaneš hulit, paměť se ti zlepší sama. Ale piracetam je taky f poho, mojje babi ho žere aby nezapoměla jaký prášky si má eště vzít:-)
pan dan
Nekde ve starsich odpovedich jsem postrehl nechut nekterych s vas k laboratorne vyrobenym chemkam. Rad bych vas upozornil, ze THC je TAKY chemicka latka (Delta-9-trans-tetrahydrocannabinol) jako vse hmotne v nasem svete. Znam spoustu chemikalii, ktere telu nedelaji nic spatneho. Nehlede na to, ze v praskach je booklet, na kterym jsou vyjmenovany vsechny kontraindikace a vedlejsi ucinky.
Budte prosim objektivni.
PAN:DAN
pan dan
Jo, muj predchozi blemc vyznel ponekud negativne, takze:
Je samozrejme lepsi hulit min a nicim to nekompenzovat, ale kdyz tu ty prasky jsou (a jestli booklet nelze) tak proc ne?
Koupil jsem si na zkousku jedno baleni piracetamu 800, tak jsem zvedavej ;)
pan dan
hmmm, tak jsem zkousel jist denne ty 4,8 gramu Piracetamu a zjistil jsem, ze je to lehkej mozkovej speed ale tezkej deaktivator jakykoli motoricky cinnosti. Nebo jsem byl v tom fotbalku fakt asi sracka (ale to se mi nikdy nestalo). Tak jsem radsi predal klicky od auta kamosovi, protoze tuhle jizdu bych si asi nedal... No, takze moje prvotni nadseni nad objevenim zazracnych pilulek je jaxi pryc, takze pristoupim na snizovani davek THC do tela :))
PAN : DAN
toxic
Je jasný, že pokuď do toho hulíš, tak výslednej efekt může bejt dost nevyzpytatelnej, to se musí tak na měsíc vysadit hulení, nastoupit piracetamovou kůru a až se ten mozek zase pořádně zregeneruje, tak se k tomu zase vesele vrátit. Jináč 4.8 g je docela dost velkej nášup, to už by člověka zvedlo i z kolečkovýho křesla
joint
Po precteni pro me vsech dostupnych materialu, vyplynulo, ze pokud se uzije 6-8g jednorazove,
tak by se mel dostavit stavy podobne mdma.

...takze s chuti do toho!
nejdrive testy, v ruznym mnozstvy a kombinacich* (Enerbol, Glukoza, Vitaminy.... & kombinace skunk/hash)

...v testovani jsem presal po neprijemnem zazitku..
...prvni plato piracetamu AL 800 + pro zrychleni reakce naka ta glukoza & vitaminy....
taky sem tam naky brko,..... a trictvrte hodka utekla jako nic... ucinek se mi nezdal adekvatni.
..padlo rozhodnuti slupnout dalsi pulku plata.......

snad po 10-15 minutach (pri huleni KILER!! speka) se dostavily pocity jako mrazive najezdy do hlavy/zkombinovane s cernobilim videnim....
....vyhledat WC v narvanym roxi me dalo docela zabrat!
po chvily sezeni na zemi a rozdejchavani (bylo to horsi snad nez ketmin) prisla uleva v podobe vyzraceni se.
jeste ted citim tu nechune horkou chut na jazyku....!


to u me vyvolalo pauzu....


..jinak jeste bych mohl dodat ze kdysy pred zkouskama jsem uzival kuru v doporucenem davkovani kombinovane obcasnym spekem (ne vic jak 5 dene)
a zadne osviceni se nedostavilo.

nyni skoro po 2 letech planuju ocistovaci kuru (nehulit...)
a ktomu vyuzit positiv nootropnich latek v doporucenem davkovani.
pro-tech
tak jak to tu procitam tak mi to neda a prispeju taky svoji troskou.Pro ty co si mysli ze nema cenu rvat si chemky do tela jen jedna poznamka,nas mozek na nicem jinym nefunguje,bud si dokaze jisty latky vytvorit sam a pak je vse v pohode,nebo ne a trpi at depresi ci necim jinym.Jsou latky ktere si organismus vytvari jako jsou hormony nebo je prijima z potravy,jako nektere vitaminy.Kazdopadne je potrebuje.Dalsi otazka je ktere a kolik.Kalikor rozhodne nepatri mezi ty se kterymi vas mozek neumi pracovat,spis prave naopak. Taky zalezi co si presne pod pojmem chemka predstavime jestli neco
umele vyrobenyho(chem.proces) nebo jedovatyho.V pripade jedu souhlasim ze rvat je do tela nema cenu,ac do nich piracetam nepatri,zalezi na kazdym.

jeste jedna malickost,nekdo tu psal ze si zahulil a pak si dal kalicor a vyhulenost ho prela- vrele doporucuju, to zkusit naopak.
zkuste si sehnat vasopresin,neznam obchodni nazev´- odstranuje ihned ucinky drog a alkoholu je to mozkovy hormon a je k dostani ve spreji.
Smahoun
poznámka k ledvinám : piracetam se po krátké době vylučuje z těla v nezměněné podobě , a k předávkování : si pamatuju na první pokus před asi 7-mi lety , 1200mg a špeka se chovalo jak mikráč já osobně sem nemohl smíchy nic ani se napít . max dávku sem měl asi 12g a byl to pěknej hukot i bez ganji . Všeobecně piracetam zlepšuje motorické schopnosti , urychluje výměnu mezi mozkovými hemisférami a zlepšuje okysličování mozku .
Mef|st0
Zdrawim, po malej uvahe nad stavom svojej pamati a pamatovych schopnostiach padlo rozhodnutie vyskusat ucinok nootropik. Na Slovensku ich dostat pod menom Pirabene 800mg resp. Pirabene 1200mg. Bez receptu stoja okolo 100 Sk a s 4.40 Sk :) takze nie je ziadna obava o nedostatku. V jednom baleni je 20 tabliet. Lekar mi poradil 2*denne 1200mg rano a na obed, kedze mozog pracuje na plne obratky a davka vecer by mohla vyvolat insomniu. A pocit ? Zatial ich uzivam 3 den, efekt prichadza po 2 tyzdnoch, vsak musim powedat, ze citim ucinok, resp. pamatove schopnosti sa prehlbuju (placebo?) uvidim neskor. Jednoznacne som nechcel nechat pamat v takom stadiu ako je - po 3 rokoch fajcenia. Fakt - marihuana ju poskodzuje.
Lackyfree
ahoj....
musím se přidat protože piracetam si dávkuju asi tři měsíce s několika dennímy přestávkami. Denně hulím a to fest. Pokud vydržíte dávkování tak výsledek se určitě dostavý. Já nyní si dávkuji asi tak dvě tablety 800mg Piracetamu denně a to většinou jednu ráno a druhou odpoledne.... popř na večer pokud nechci odpadnout. Jinak když jsem přehulen tak mi pomáhá se hodit do normálního stavu zhulenosti. Pokud se po jointu motáte, je piracetam taky dobrý - marihuana totiž omezuje přísun krve do centra pohybu (teď nevím přesný název) a protože piracetam snižuje vizkozitu krve, tak se průtok krve kompenzuje. Jinak snížená vizkozita krve má blahodárný vliv na erekci. Doporučuji piracetam kominivat s koenzimem Q10 - vzájemě se to podpoří. Důležité jsou taky vitamíny - nejlépe multi. Pokud si myslíte že piracetam nefunguje, zkuste zvýšené dávky vitamínu C - kuřák by však měl mít min. 500mg denně. Pokud se potřebujet dostat ze zhulenosti do půl hodiny mělo by stačit 1600mg piracetamu a jste relativně vstřízlivý.
Taky jsem zkoušel větší dávky piracetamu, ale je to o zdarví a ledviny - účinek nic moc.
Jinak lze sehnat v knihkupectví knihu "NOOPTRIKA - chytré drogy"
maestro_007
zacal jsem brat piracetam pred par dny, takze nejaky ucinky zatim nepozoruji.

Ale tak me napadlo: Kdyz se ucim, tak jak dlouho mi to v te hlave vydrzi? Nepodpori ty nootropika jenom kratkodobou pamet, takze treba za tyden je vsechno v pytli?

Vydrzi to v te hlave treba mesic?(maturita, prijimacky na VS atd..)
frexam
Ja mam par dotazu, psal sem je i v podobnym threadu, takze se omlouvam ze to tu bude dvakrat ale snad dostanu par odpovedi a budu stastnej. Dostal jsem jen jednu odpoved (thx to Dude) a rad bych srovnal s jinymi. Jasne na nektere otazky si po precteni pripevku uz dokazu priblizne odpovedet sam, ale necham to tu jak sem to napsal.
Takze jeste jednou sorry ale pokuste se nekdo strucne odpovedet.

1) zle nootropika michat, napr. piracetamal a Pyritinol? Ma to nejake zvlastni rizika pokud se bere obe soucasne. Pripadne zvetsi se efekt?

2) Lze tyto pripravky brat dlouhodobe, nebo je to jen na chvili? Pripadne plynou s dlouhodobeho uzivani nejake zvlastni rizika? (Na letaku je max. 8 tydnu (na smartrugs.cz vo tom vubec nepisou) a jak dlouho si dat pauzu abych mohl je mohl zase uzivat?)

3) Davkovani - na letaku od piracetamalu je jine davkovani nez ktere je uvedene na smartdrugs.cz (tam jsou doporucene 2 az 3 nasobne vetsi davky). A ma toto davkovani vyrazne vetsi rizika?

4) Furt se hlavne jedna o lek, hrozi zdravemu cloveku nejaka poskozeni (samozrejmne nemam na mysli seznam moznych vedlejsich ucinku) nejakych organu.

5) Jak se snaseji tyto latky napr. s alkoholem nebo THC? Pokud neni dobre to kombinovat a bezne za vejkend neco vypiju ci vykourim mam prestat s uzivanim napr. ve ctvrtek - za jak dlouho se tyto latky vylouci z organismu? A co ucinky s Kafem / Cajem.

6) Pokud bych potreboval docasne napr. ve skole/v praci jet na 100% delsi dobu mam zvednou davkovani? A o kolik?

7) Mohou tyto latku zpusobit trvale nasledky?
greentom
to shanin:
tyhle leky ti nepomuzou abys nebyla blba ale muzou ti pomoci pri soustredeni ale pokud budes hulit tak ti nepomuze ani svecena voda.od te doby co chodim na vysokou si muzu dovolit zahulit leda tak ve dnech delsiho volna. protoze thc ovlivnuje tve mysleni jeste 3 dny po konzumaci (podle lekaru ja to citim jen 2) opravdu nestoji to za to kombinovat puco a uceni a nejake leky to nespravi kdyz k tomu budes hulit.a vsech co kazdy den huli a pry maji pamet v klidu bych se rad zeptal nakolik svou pamet v zivote zamestnavaji, pouzivaji a hlavne potrebuji asi moc ne kdyz tohle tvrdi
MABEL
To greentom
zeptej se některých lidí tady na groweru čím se živý a zjistíš že oni ke své práci potřebují svoji paměť mnohem více než ty studentíku. Možná ani nevíž kdo všechno a kde hulí.
Nootropika jsou výborná věc a já si za tím budu stát, protože nebýt nich a groweru tak bych já osobně měl teď někde na nádraží rozpíchaný žíli nebo kulku v hlavě. Tyto látky stvořili lidi pro lidi tak je používejme.
Hellboy
To Mabel
Ne, ze bych plne souhlasil s greentomem, ale s tebou khaamo rozhodne taky ne - mate oba ponekud dost subjektivni a vyhraneny nazory a ponekud prilis ste si jisti svou vlastni pravdou a mate snahu ji cpat jinym... ani nebudu priilis rozebiirat proc - bylo by to tak na stranku u kazdyho... nad tim se zamyslete sami - kdyz na to sami nerrijdete , tak nepoberete ani moje argumenty ... pak uz vam nepomuze ani svecena voda natoz nootropika... :rolleyes:
Kpt PLICE23
Než sem to dočet,tak vim picu jak se ty fety menujou-hulym 6let,15dene-jestli si vzpomenu kde mam tuzky tak si to napisu a jestli si vzpomenu atak si je koupim a skusim(snupfnout):eek:
cookie
tiez studujem uz hodnu dobu a k chytrym drogam asi tolko:
hulime si hulime, ked dojde na skusky,tak zvycajne aspon 2-3 tyzdne pred tym,nez sa zacnem kukat do knihy,si dam cleaning,zajdem do lekarne a kupime si:
lecitin 1200mg
guarana
ginko biloba (u nas zvacsa v tabletkach,ale raz som bola v usa korejskom shope a za 3 bubaky kupila 100percentny roztok,dokonca ochuteny medom,faajne.inak,v nejakom shope u nas mali tiez,ale len 10percentny v alkohole)
pupalka dvojrocna...kazdy den spapat...a je to
PS1:nezabudnut obstarat si knihy:-)
PS2:zazraky necakajte,ale pamati to urcite big help,koniec koncov,este som len 1x za 4 roky robila 2x tu istu skusku:-))
cookie
Flyn
co takhle Povolený doping pro vyhulený zapomětlivý Mozky:-))
Přírodní látky podporující mozkovou činnost a celkovou výkonnost (paměť, soustředění, proti stresu …)

BRAHMI 100 kapslí / 100 mg 230kč-vrací paměť, zhodnocuje intelekt, zlepšuje schopnost učit se, navozuje kreativní myšlení, chrání před negativními účinky léku, drog a chemikálií na paměť a duševní výkonnost...

IQ LIFT 60 kapslí / 373 mg 375kč-přirozenou cestou zvyšují hladiny klíčových neuropřenašečů (acetylcholinu a norepinefrinu), které zvyšují průtok krve všemi oblastmi mozku a které zajišťují zvýšený přísun glukózy...

2P+ 50 kapslí / 500 mg 105kč-posiluje koncentraci a zlepšuje paměť.Tyto účinky přetrvávají 6-8 týdnů po přerušení(skončení) užívání....

sám bych asi už bez toho nefungoval nejen s pamětí ale i co se týče energie a funfování vůbec:-))
Flyn
citace:
Původní příspěvek od toxic
Zájímalo by mě lidi, jestli ste někdo nezkoušeli nasadit na tu pokulhávající paměť nějaký nootropika čili smart drugs (piracetam, Dmae, Lecitin). A taky by mě zajímalo, jak to reaguje s hulenim, jestli po tu dobu co to beru můžu normálně hulit.


tak mrkni na www.albert-sd.cz a určitě se dozvíš co potřebuješ:-)), nad rámec toho snad jen můžu říct z vlastní zkušenosti, že se ty vychytávky snáší spolu dohromady a navíc v kombinaci s pangamínem (komplex vit.B) se ještě zesilujou.-))!!!
hi-chu
netusite nekdo kde v Brne koupit "2P+" a "Brahmi Hit" ?
pokud mozno levne, melo by to oboje byt lehce pres 200kc za 100ks

http://www.albert-sd.cz/pripravky.p...82a02836a55762d

+ male upozorneni, pozor na sit lekaren Lloydspharmacy - nasel sem tam Piracetam o 30% draz nez bezne (tzn. 200kc za 100ks namisto 145kc)
Mr.Proper
Na Geriavit jsem uz slysel hodne pozitivni ohlasy - asi taky vyzkousim. Co ale doporucuju z vlastni zkusenosti, tak je GinkoStim. Fakt to vyrazne zlepsuje fyzicky i psychicky vykon. Je to na ciste prirodni bazi, obsahuje to guaranu, gotu cola a ginko.
greentom
to mabel
nechtel jsem rict ze nootropika a jine prostredky na pamet jsou spatne sam je ve zkouskovem beru a myslim ze funguji ale co si budem povidat huleni velmi ovlivnuje pamet a intelekt pri dlouhodobe a pravidelne konzumaci. vidim to bohuzel vsude kolem sebe. hlavne u mych dobrych kamosu je mi neprijemne sledovat tyto negativni ucinky ale je to jejich vec ja jim to neberu.tim ovsem nechci rict ze kazdy kdo huli je vymaz to tim nesleduju jen se nic nema prehanet.
a k tomu zamestnani: verim ze je na groweru urcite mnoho inteligentnich lidi se zamestnanim kde urcite pouzivaji mozek a pamet vic nez ja ale z tveho prispevku se mi zda ze nemas poneti o narocnosti VS studia ci jinych cinnostech kde se pouziva mozek
spise mam pocit ze casto a rad pouzivas jehly a ze ti tabletky zachranuji zivot tak to budes asi lekar prvni pomoci:)tak hodne stesti
greentom
to hellboy
mas pravdu ze muj nazor byl jistym zpusobem vyhraneny ale je to muj nazor pochazejici z me zkusenosti.aby bylo jasno nechci nikomu cpat svou pravdu jen se podelit o tema k zamysleni.no mozna se mi to nejak nepovedlo spravnym zpusobem nevadi tak priste.ale dik za pripominku i ja se nyni muzu nad necim zamyslet:)
Hanka.ka
k únavě a fungování vůbec můžu jen potvrdit kombinaci DL-PA a Gotu Koly(nebo brahmi).

DL-PA na psycho, Gotu Kolu na pamět a energii.

Krom toho je málo známý, že účinky endorfinů se dají zesílit pangaminem(B komplex).

víc k tématu pro neznalé na www.albert-sd.cz (nejlevnějš nákupka na synkáči)
Svetlonos
Chytrý drogy jsem taky zkoušel a došel jsem k závěru že vedlejší účinky za to nestojí. Je to jenom chemie , která narušuje normální metabolismus v mozku a navíc to kurví dost játra.
steve
Svetlonos
ummmm blobst:)

ale já ti ji neberu:)
Sinuhet
Taky mi pripada nesmyslne se prasit a zaroven do sebe cpat nejake mozkove dobrutky. Je to jako prezirat se tukem a pak si jit zabehat. Schizofrenie.
Sinuhet
Svetlonos: Nekurvi a nenarusuje.
wolant
Svetlonos: napis jaky vedlejsi ucinky. u par lidi co znam se projevila nespavost kdyz si to dali na vecer ale o nicem horsim nevim

jinak ten piracetam je fakt mazec. beru AL800 a asi uz po trech dnech, asi trictvrte hodiny potom co jsem si dal po jidle tri tablety jsem si vzpominal na davno zapomenuty veci. proste jsem se na neco podival a to mi hned pripomnelo nejakej zazitek, kdyz jsem neco ucitil, taky mi to neco pripomnelo, kdyz jsem si pustil pisnicku, citil jsem presne ten pocit ktery jsem mel v obdobi kdy jsem ji poslouchal. Vazne doporucuju. Proste jsem hodinu sedel a neskutecne mi to srotovalo. Akorat s tim ucenim jsem jeste nic nepocitil... skoda :) ...mno mozna casem...
THC_girl
Když to tady tak čtu,tak by mne zajimalo pár věcí...
-Jde ted kalikoror(nebo jak se to presne jmenuje)neužívat pravidelně,ale jen kdyz uz treba nemuzete byt vyhuleni...proste aby ta vyhulenost zmizela?
-Kolik stoji?
Je na nem nejaka zavislost nebo neco takoveho jako u ostatnich drog?

.......
THC_girl
a to same u piracetatanolu
wolant
- Piracetam a kalicor je to samy, akorat od jiny firmy. ucinna latka je piracetam coz je nevimco, v kalicoru 1 tablete je toho 400mg a v jedny tablete piracetamu je toho 800mg.
- Ten kalicor te vyjde na asi 35kc 30 kapsli (to jde snupat :) ) a piracetam asi 50kc 30 tablet. to znamena ze vyhodnejsi je piracetam.
- Kdyz je clovek zmatlanej a da si tri tablety piracetamu (2400mg) tak ho to dost spolehlive odhuli, aspon u me to tak funguje. ale treba po 2 hodinach az ucinky zmizi muzes bejt zhulena porad :)
- Zavislost ani nahodou, krome teda takovyho toho "dneska chci bejt chytrej, tak si dam"
- zral jsem to 3x denne 3 tablety, nekdy vic a ucinky prisly tak po skoro jednom baleni. po trech balenich jsem zjistil ze to uz nejak neni vono tak pauzuju.
THC_girl
Obe se teda normalne prodavaji BEZ receptu?
wolant
aaano...
janicka.22
Ja muzu z vlastni zkusenosti doporucit Lecitin na pamet pri zkouskach uplne super a navic mi to pomohlo i na celkovy zdravotni stav, je mi tak nejak dobre fyzicky i psychicky jsem na tom lip.Vsem, komu jsem to doporucila si to pochvalujou.Navic pokud mate nezdarve stravovaci navyky, tak to Lecitin po nejake delsi dobe krasne upravi, takze nekolisa presprilis vaha a podobne.:bravo:

Pak jeste celkem dobry Ginko biloba.
lordWilliam
Lecitin je na nic pokud ho nejíš po hrhstech po každým jídle a navíc mě po měm nehoráznou rychlostí rostly nehty (odhaduju že tak 1 mm za 3 dny)
Nejlepší je odle mě Piracetam já jsem před maturitou bral Pirabene (má 1200 mg piracetamu) 4 -6 tablet denně (dost brutální dávka, nejdřív doporučuju vyzkoušet co snesete) no a učil jsem se na ní jen 6 dní přičemž jsem se 4x zkouřil jak beruška :-°) a vše bylo v poho. Teď si beru 1 - 2 tablety za den a postupně si vzpomínám na věci co jsem už dávno zapoměl :-°)
Teyes
A zkusili jste nekdo Speed 8? Docela dobra vecicka, hlavne pri uceni a sportovani. Az na tu cenu 450Kc za baleni(10ampulek).
lordWilliam
2 Teyes: Ten Speed8 je docela fain věc, nevím jak na učení (to nemám odzkoušený) ale na sportování je to úplně suprový, teda až na to že jedna apmule obsahuje 120mg kofeinu (v jednom kafi je tak 30mg) tak potom nemůžu usnout :-°) (což se asi hodí na učení pro fanatiky co se chtěj učit až pozdě do noci kdy se má už spát :-°)
ddt
Vidim, ze je tu dost nezrovnalosti tak sa pokusim trochu vniest svetlo do tejto problematiky:

Samotne smart drugs ako Piracetam, Kalicor,Lucetam,Nootropil Lecithin, DMAE... su latky, ktore urcitym sposobom normalizuju metabolizmus neuronov a teda nie su to stimulanty!!! Lieky zalozene na baze ucinnej latky Piracetamum ako su Piracetam, Kalicor a vela dalsich zlepsuju metabolizmus neuronov pomocou lepsieho prisunu kyslika do nich a efektyvnejsim vyuzivanim glukozy. Ale pozor tieto latky maju najvyraznejsi efekt prave ked je metabolizmus neuronov istym sposobom naruseny, u normalne fungujuceho mozem byt efekt takmer ziadny, subjektyvne nepozsorovatelny. Ale kedze sa jedna o nas konzumentov konope tak zrejme na 100% nam to nefunguje:)

Ja osobne by som odporucal asi takuto kombinaciu:
- prvych 5 dni 8 gramov ucinej latky Piracetamum, to je jedno z akeho lieku, len ja uprednostnujem s obsahom 800 - 1200 mg ucinnej latky, to potom clovek nemusi jest 20 tabliet
- k tomuto este pridat Lecithin-2400 mg denne, DMAE min. 300 mg denne
- skupinu B vytaminov, ja uprednostnujem Pnagamin BIFI-12 tabliet denne
-GingkoStim 1 tabletu denne
-Vit. A
- Horcik+ vapnik (horcik je vynikajuci mineral na potlacenie stresu,) idealny pomer je 3:1 v prospech vapniku

-tak a po nejakom tyzdni by sa mali dostavit prve, pozityvne vysledky, niekedy moze byt efekt sprevadzany migrenou, no ta po neskorsom znizenii prisunu piracetamu prejde

po danych 5 dnoch znizovat len spotrebu piracetamumu nie ostatnych latok!!! No nemal by denny prisun klesnut pod 3200mg.

A na zaver len ako taka zaujimavost, pred azcatim uzivania som spavaval denne tak 8 hodin a vstal som no akurat,
po cca 2 tyzdnoch mi bohate stacilo 5 hodin a aj to bolo niekedy az az]

takze vykrocme s nadejou k svetlym zajtrajskom(nie moja myslienka- to len pre tych co sa s nou uz stretli a mali by s tym problem)
lordWilliam
2ddt: Nic proti tvej farmacetologickejm znalostem ale ten tvůj recept mě přijde pro průměrného kuřáka marihuany, jakožto zdravého člověka (přeberte si to o svým, beru to podle sebe ;-°) jako přehnanej. Přece jen 8g čistýho piracetamu je mnž který se používá u lidí co mají z pamětí potažmo z mozkem nějaký problému takových rozměrů, které vyžadují léčbu, popř u starších lidí u kterých zajišťuje bezproblémový "chod". A co se týče ostatních látek uznávám že tyhle dávky b neměly nikomu ublížit ale jak jsem napsal pro "zdravýho" člověka to je možná přehnaný.
PS. K tomu DMAE bych přidal ještě pár mg GABA, ALC a DLPA
Mr.Proper
S tim piracetamem se jedna jen o jakousi iniciacni fazi, DDT pise prvnich 5 dni, a pak snizovat. Podle svych zkusenosti nazor podporuju. I kdyz je pravda ze 8 gramu...? To beru min, tak 4000 az 5600 mg (5 - 8 tablet).
Ale podobnou brutalni kuru si davam tak jednou za tri mesice, po dobu tak tri az ctyr nedel.
A vysledek? Jsem furt stejne blbej, akorat ze na to nezapominam...

:)
sikiki
ted jsem si koupil ten piracetam tak jsem zvědavej co to bude dělat..................doufam že nebudou nějaky nežádoucí účinky
Mr.Proper
sikiki: jestli nepovazujes za nezadouci ucinek chut na sex... :)

Ze zacatku, tak po dobu 6 - 10 dni, toho ber vic. Mel by byt trochu napor, musi se vytvorit hladinka. Me se osvedcuje prvni tyden az 10 dni 4-2-0, tj. 6 kousku denne, dalsi dny 2-0-0.
Zkousel jsem to brat i navecer, ale blbe jsem usinal. Takze nedoporucuju. A kombinace s Lecitinem a GinkoStimem je fakt vyborna.

ps. to davkovani Piracetamu vychazi z tablet 800 mg
Clone
piracetamol je ok .Možu sa však objavit aj vedlajsie ucinky(nervozita,trasenie..)Odporúčam užívat ginko(rozširuje cievnu sústavu a tak prekrvuje lepsie modzok)Aj lecitín je ok ,ale pozor,spomaluje odsun roznych toxínov z krvi(aj THC).Ja osobne kombinujem ginko +B vitaminy+C vitmainy.Vobec neodporucam tie mcdonaldovske produkty v lekarnach ako memoplus ,memorex.Obsahujú vela guaranu ktorá ktorá posobí skor kontraproduktívne,lebo cloveka az moc"nastrelí".Guaranu som užíval ,triasol som sa a nevedel som zaspat. je to vsak velmi individuálne preto berte moj príspevok akop odporúčací
Ad 30.8 mám skúšku z ekonómie:mutant:
Creed
jdu do toho Koupil sem si Piracetam al 800 ginko gilobu lecitin

jen mám strach aby na mě tenhle experiment nezanechal následky
PsYcHo84
creed:

bud bez obav, to nejhorsi, co se ti muze stat je, ze z toho vyjdes takovy, jako pred tim. Proste ti to bude lip myslet....
Creed
dávkování 3-2-0

účinek nastoupil asi po 40min.


Prvně sem si všiml že sem jaksi odolnější vůči stresu,dále sem pozoroval nárust sebevědomí a celkové aktivity(byl sem hyperaktivní),změny co se týče paměti nebyly zas tak extra.(chce to asi čas)
Vyskytli se u mne i vedlejší účinky:Tlak v hlavě,v poledne nárust afektivity(byl sem agresivní ),v 14:30 sem si měřil tlak a výsledek byl 150/100 (normální hodnota 120/80)

o dalším průběhu vas budu postupně informovat
Sinuhet
Creed: Dost lidi zminuje pri uzivani piraku vyssi agresivitu, tak snad akorat na to pozor. Jinak by to melo byt ok. Kazdopadne, kdyz vysadis nasledky odezni.
PsYcHo84
Hej lidi, neberte to tak analyticky. Proste jestli to chces, tak to zer.
Creed
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Hej lidi, neberte to tak analyticky. Proste jestli to chces, tak to zer.



Hele ja to neberu nalehkou váhu.Není to jen hračka na obale přece jenom stojí´= K léčbě poruch mozkové činnosti.
Není to jen Nootropikum ale taky psychostimulancium(do stejný skupiny patří třeba kokain nebo pervitin),takže žraní typu hlava,nehlava mi příde docela riskantní
PiosOne
no já myslím, že rvát do sebe zbytečně nějakou chemku je hovadina. já jednou bral asi měsíc piracetamol (nebo jak se tomu říká) a fungovalo to. ale když jsem si to po měsíci nechal projít hlavou, tak jsem si uvědomil, že to zlepšení paměti není zase až tak moc výrazné a že mi to za to nestojí. prostě před zkouškama nehulím a případně si dělám učební pomůcky. tělo mě má fakt radši ;)
De la Vastierre
Sorry jestli tady už něco takového je.... docela častý je výskyt nepříjemných depresí a stejně nepříjemných stavů.. A to u uživatelů používajících Piracetamu na zotavení po marihuanových dýcháncích a LSD víkendech :-))) ...
ppeettrr
Piracetam, balení 60tablet.
1200mg účinné látky v tabletě.
dávkování 2-4tbl. denně, nebo dle potřeby
cena 400kč+60dobírka
ppeettrr
čtu tady ty příspěvky na Piracetam a je tady dost laických názorů, alespon podle mé zkušenosti s tímto přípravkem.
předně, je to sice nootropikum, ale na zcela přírodním základě, neobsahuje žádné chem. deriváty, amfetamin a podobně.
Naprosto tedy nehrozí sklon k jakémukoliv agresivnímu chování jako u amf.
Jeho náběh je pozvolný, žádná pecka do palice a zrovna tak doběh účinku není vůbec postřehnutelný.
Já osobně u něj pozitivní účinky pociťuji, hlavně lepší koncentraci, reakce, lepší "pamatovák". Znovu upozorňuju, není to žádný brutal, jako, že teď frčím a až to dojede tak budu zralej se pořádně vyspat. To ani náhodou.
Osobně to kombinuji s Guaranou již několik roků a mám jenom pozitivní zkušenost.
Sinuhet
Agresivni chovani hrozi. Ne takove jak na amfetaminu, ale zvysenou agresivitu ve smyslu treba ze se casteji hadas popisuje mnoho uzivatelu.

Na zcela prirodnim zaklade jsou vsechny latky. Vsechno se vyrabi z nejake suroviny, kterou mame z prirody. Priroda se rozklada miliony svetelnych let kolem nas. Neni nic co by nebylo jeji soucasti. Ty nejvetsi jedy jsou na ciste prirodni bazi. Priroda neni zarukou neskodnosti.
Creed
Petr

účinek je postřehnutelnej.................
Dneska sem přišel na praxi a prostě sem valil?stíhal sem fakt dost věcí.Ovšem za nějakou dobu sem vytuhl,dostavily se deprese,úzkost, totální kolaps.Má to podobný účinky jako piko rozdíl je jedině v tom ,že piko je založený na jiným principu a je o dost silnější.Jinak agresivita se u mě postupně stupňovala.(málem sem napálil jednomu borečkovi kvůli hovadině na kterou bych normálně totálně sral.

Zkusim ještě snížit dávkování, pak se uvidí

PiosOne:Jaký učební pomůcky????????
PiosOne
ppeetttrr: jak víš že nic nehrozí? dyť si rveš něco do mozku, jak víš že třeba v 50 ti nerupne v bedně (což by se třeba bez piracetamu nestalo)?
prostě čím míň do sebe člověk něco cpe tím líp.
Creed
Seru na to ,znám lepší způsoby jak si ničit tělo a psychiku
Sinuhet
Nootropika jsou casto neco jako mozkove vitaminy. Tedy latky ktere v tele mame bezne, ale nekdy nam v dusledku zivotospravy chybi. Takze bych to nevidel vzdy jako rvat si nejake sracky do tela. Jsou to latky vyrovnavajici prave dusledky toho, ze si rveme sracky do tela.
Dude
souhlas s sinuhetem . koukni třeba semka - http://www.smartdrugs.cz/pira.htm
Creed
Asi budu vyjimka
Včera sem měl řekl bych absťák(dojezd) na ty vaše vitamínky.
Celý odpoledne sem prospal,když sem se probudil,přišel na mě stav jménem pan Zdrclej.Dneska to v sobě ještě cejtim

SHIT
PsYcHo84
2Creed:

Hele, rikaji ti to tady vsichni, tak uz prosimte prestan o piracetamu mluvit, jako o smážu a srovnavat to dohromady. To je jako bys prirovnaval noc ke dni - neco uplne jineho. O piracetamu a nootropikach neco vim a nebavi me cist tvoje spekulace o najezdech, dojezdech, abstacich a cpani sracek do tela. Je to blbost.
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od ppeettrr
Piracetam, balení 60tablet.
1200mg účinné látky v tabletě.
dávkování 2-4tbl. denně, nebo dle potřeby
cena 400kč+60dobírka


Tak to mas dost drahe zdroje ->

Piracetam AL 800mg v tablete, baleni 100 tablet, v kterekoli lekarne za 147kc.

Za 400,- to by byl pekny ojeb.
Creed
psycho:

Žiju a vypovídám z vlastní(subjektivní) zkušennosti.

Je mi totálně jedno co melou vostatní


:vampire:
Sinuhet
Coz je vice o tobe, nez o piracetamu.
Creed
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
Coz je vice o tobe, nez o piracetamu.


Je to o učincich Piracetamu na moje ja
RESET

Tak piracetamovou kůru jsem začal po přečetení nějakejch materiálů z netu...
Začal jsem 3/2/0,5 a to prvních 5 dní, musím říct, že chvílema mi z toho bylo dost divně, závratě, pocení, naprostá dezorientace atd., říkal jsem si to asi přejde, navíc se mi chtělo dost spát a žádná viditelná aktivita a zvýšená pamět, po pěti dnech jsem dávku zmírnil na 2/2/0 a bylo to celkem v poho, už jsem nepociťoval žádné vedlejší účinky, takhle jsem to bral dalších 5 dní a už to fungovalo (začíná to zhruba po 10 dnech) a pak jsem to ještě zmírnil na 1/1/1 a to je v klidu....hulil jsem i do toho a žádnej vedlejší účinek jsem nepocítíl, v případě chlastu je to tak že se dřív vožereš...krev víc koluje v mozku ;) měj te se
Kirk
Zdar, pls nevíte někdo zda je lepší na pamět a na soustředivost Kalikor, nebo Piracetan??????????? dík odpovědi
Kirk: když se podíváš na www.zdn.cz, databáze léčiv, zjistíš, že oba přípravky mají stejnou účinnou látku. Myslím, že když si názvy (jinak je to Kalicor, Kalikor asi nenajdeš) zadáš na Seznamu nebo podobném vyhledávači, leccos Ti to též najde.

edit: čti a hledej, když tedy chceš zkušenosti growerů....
v tomto threadu příspěvky č. 18, 36, 61, 68
http://grower.cz/forum/showthread.p...35054#post35054
http://grower.cz/forum/showthread.p...65241#post65241
Sinuhet
Dalsi nazev je treba Geratam. V lekarne rekni ze chces Piracetam a oni uz ti nabidnou varianty co maji. Ale po piraku casto lide popisuji zvysenou agresivitu.
Skreko
Mno, vcera som si kupil Lucetam, liecovo co obsahuje 400mg piracetamu, a v lekarni mi poradili ze staci 1,5 tablety denne...
Mno ucinkovat zacina az po nejakom case, ale na niektorych miestach som sa docital, ze pre okamzity je dobre sa naloadovat na prvy raz az 4 000mg a potom bude uz zaberat normalne...
Mno poslednu noc som sa potrebopval ucit naozaj dost, a tak som si to akosi neustrazil a za jenu noc som sezral asi 10 000 mg, mno ale naucil som sa bez problemu 90 stran stredoskolskej fyziky (jadrovka, vlnenie, kvantovka...)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma