Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Vadnouci male kyti - Klikni zde pro originální téma
prob
Mam takovy problem, zacal jsem asi pred 2 tydny pestovat. Udelal jsem si skrin dle vasich rad na FAQ, svitim 150W sodikovkou, teplota se mi drzi okolo 30 stupnu. Problem je v tom, ze jsem si objednal seminka z Holandska, nechal vyklicit, zasadil. Vsechny povyrostly, za tyden se neskutecne vytahly-asi 10 cm stonecek a ted mi zacinaji vadnou. Nahore maji jen ctyri pocatecni listky a nevim co s tim, lezi mi na hline. Nemate nekdo podobnou zkusenost nebo dobrou radu? Neni spatna hlina nebo sviceni 18 hod. je moc? dik
Locki23
Jak vysoko mas lampu nad tema kytkama...?...tohle se ponejvic stava, kdyz se kytky musi tahnout za svetlem. Ve spojeni s pomerne vysokou teplotou, kterou uvadis by to byla klasika. Stonky se pak straslive vytahnou a maly kytky se kati.

Navic pises, ze svitis sodikem, coz na vegetacni fazi neni uplne to nej. Nerikam, ze to nejde, ale spektrum vic do cervena s pomerne silnym tepelny vyzarovanim, jako ma sodik, je primo "idealni" pro vytahovani kytek. Takze:

lip odvetrat. Pokud muzes, koupit si na vegetacni fazi zarivky, nebo MH lampu(predpokladam, ze mas obojzivelnej balast pro lampu), mezi lampu a kytky nacpat sklo(pokud uz ho tam nemas), a pak lampu max. blizko ke kytkam...s opatrnosti, samo. Pokud Ti kytky lezej na hline, tak podeprit. Je sance, ze je zachanis. Ja jsem to delal tak, ze jsem do trojuhelniku kolem kytky zapichnul spejle, dokola jsem je omotal niti a kykta se o to opirala.

Konej rychle, bo o ne prijdes.

L.
UdL
Svícení je v poho, spíš bude něco s tou hlínou... Nepřelejváš to???
prob
Vsem dekuji za radu, zkusim jinou hlinu. Se sodikem nevim, zda je to problem, ostatni pod nim pestuji take od zacatku. Kazdopadne se este do FAQ mrknu, mozna jsem neco zanedbal. Diiiky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma