Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
mopuv outdoor 2004 - Klikni zde pro originální téma
Zdravím growery!

I.

Jako úvodní snímek jsem vybral autoportrét aktérů (pokud se to někomu nelíbí, asi jeho problém). Kde se ve svahu tyčí asi 13 kytiček (většina noname, některé jsou šlechtěné JH+septique). Předpěstovaných v matkárně pod dovuma 18W zařívkama značky Phillips a jedné Osramky. Substrát byl použit pro pokojové rostliny s hnojivem na 6 týdnů + perlit + lignocel. Pěstební nádoba 7x7cm, v rašelinových kvetináčcích. Pro dobrý start hnojeno Bcuczz booster + Phytamin. Kytky na toto místo byly přesazeny 18.05.2004 a fotky pořízeny 27.05.2004. Pole je rozděleno do 3 částí. Největší obtíž nám dělalo samostatné místo k sázení.

btw. mohu se „chlubit“ tím, že oba spoluaktéři vystudovali lesárnu!

foto č.1 – autoři
foto č.2 – z jiného úhlu
foto č.3 - dosud žijící kytky
foto č.4 – makro
foto č.5 - makro2
Další část je o pár set metrů dál, kde se kýti rozmístili do jedné řady, mezera mezi kytkama se pohybuje cca 3 metry. Do budoucna jsme chtěli vytvořit živý plot o 15 kytkách, tak uvidíme J

foto č.1 – omrzlí mrzáčci
foto č.2 - ----

Poslední jsou dvě mini sadbovací políčka foto č.3 – 7 kytek ; foto č.4 – 9 kytek
II.

Malé přesunutí o pár kilometrů dál a nalezneme se u dalšího políčka. Kde jeho pěstební plocha je 4x2 metry. Vlastnoručně upravená červenice s přídavkem kravského hnoje a substrátu (tento způsob nevolím zrovna mezi své ideály, ale pokaždé se to kamarádovi moc povedlo J). Kytky jedou od 20. dubna, kdy 18.4. byly sazeny ze semínek. Přesný počet neznám, ale pohybuje se to kolem 23 rostlinek (pole) + 6 samostatně rostoucích kytek ze řízků.

foto č.1 – políčko
foto č.2 – o 180°
foto č.3 – dvě kýti (jedna okousaná od srnek)
foto č.4 – linie
III.

Poslední místečko je už pod dohledem a pekelně střežené! Momentálně se ve foliáku najde 13 řízků blueberry, z toho 3 jsou sazené 1.května další 2 o týden pozdějí. A posledních 8 před 14-tým dnem. Na snímku, jsou vidět 4 samozavlažovací květináče. Ty se díky malému prostoru a jejich výšce musili dát ven (-xodskoušené noname modýlky).

foto č.1 – celkový pohled – foceno 26.5.2004
foto č.2 – srovnání f_č.1, o 8 dní pozdějí
foto č.3 – 3 BB
foto č.4 – 3 BB, o 8 dní pozdějí
foto č.5 – ohýbání
foto č.6 – tree
foto č.7 – Serit F1, zátiší
foto č.8 – blueberry, výška 70 čísel
foto č.9 – blueberry, šířka 60 čísel
foto č.10 - foliovník
Jokerrr
no toz ty policka venku nevypadaji moc nenapadne, ale ten foliovnik chvalim
to Jokerrr:

druhý políčko je hodně dobrý a folíák je práce kolektivní, bohužel to nemohu říci o prvním políčku, kde jsme při prvním pokusu o focení, potkali vstřícného hajného, který jak se u nás na venkově říká "poslal do ..." :) určité uspokojení vidím v tom, že kytky jsou rozesety na třech místech v dostatečné vzdálenosti...určitě budu postupně uploudovat...

growth zdar a děkuju/em ;)
lipi
Moc pěkný!!! A co ten hajnej? Ten vás vyčáp u tech kytek nebo dyž ste šli tam?
NiNi3nec
tak tomu řikam plytvani kytek ..
ten foliovnik je v poho pokud neni postaveny taky uprostřed nějakeho pole
jinak hodně zdaru .. a hlavně dalši foto :x :)
canman
jo jo ten foliovnik je fakt drsny ale to policko venku je NENAPADNE jak prase pokud ti vyrostou 2m kytky tak budou
cibo5
mas toho dost skoro ako ja ale ja este mam aj na strome a pod lampou :) ale aspon ze to nerobis sam
chcem sa spytat z coho mas spraveny ten foliovnik ja som spravil taky provizorny z folie baliacej
to lipi:

hajný nás vyhmátl, když jsme kytky šli vyfotit...takže cca 100 metrů od kytek

NiNi3nec:

nemyslím si, že je to plýtvání kytek! bohužel z našeho hlediska je to místo jediné, kde se dá v klidu pěstovat a ono to zase na první pohled není tak nápadné...za další semínka, které k tomu byly použiti jsou stejně staré, jelikož minulý rok jsem outdoor nepěstoval a mám je v lednici schované 4 rokem.
foliovník samozřejmě na poli není ;) další foto určitě bude, pokud tedy bude čeho, jak říkáš podle své prognozí :) každopádě děkujem ;)

canman: jak jsem říkal, z části nenápadné sice je, ale co s tím zmůžeme, možná jen se modlit, aby pan hajný nehulil a byl trošku chápavější

cibo5:

já sice na stromě nemám, ale indoor také jedu ;) na foliáček se poptám, jelikož ho má kamarád, na zahrádce :)
cibo5:

tak jsem se zase dostal na net a přisedící vedle mně je majitel folíáčku... folíák je z hliníkových trubek a fólie :))))

btw. je to kupovaná konstrukce + fólie... o rozměrech d8xš4xv2m, ale část je obsazená okurkama, paprikama a kedlubnama.

Tak kamarád mi dokonce poskytl nákres foliovníku. Tímto ho přikladám do galerky, snad se to někomu bude hodit.
Přicházím z menší aktualizací z folíáčku, který prakticky mám co by kamenem dohodil. Díky tomu jsem byl včera velice překvapen. Kytičky zase o nějaký ten kousek povyrostly :)

Zítra se také pokusím nafotit políčko č. II

Takže co je nového, jak jsem již říkal přibylo 8 rostlinek blueberryho viz foto č. 1 a 2. Jinak vše při starém až na pár rozdílů...

foto č. 1 - 4 matičky
foto č. 2 - 4 matičky
foto č. 3 - 5 holek v pozoru
foto č. 4 - 3 rostlinky, prales
foto č. 5 - srovnání s foto č. 8 s datem 26.5., momentální velikost se pohybuje kolem 90 čísel
foto č. 6 - srovnání s foto č. 9 s datem 26.5., šíře je 70-80 čísel
foto č. 7 - stonek oné kytky
foto č. 8 - pohled na rozvětvení, třetí kytka z prava
foto č. 9 - stromeček
foto č.10 - pohled na 3 matky
Ještě přidávám dva snímky samozavlažovacích květináču, které se museli přesunout z foliáku ven. I tak je vidět, že se jim na přímém slunečním světle daří ;)

foto č. 1 - český skunk, výška kolem 1 metru
foto č. 2 - čeští skunčíci
blizzzard
hele a kolik to stalo? myslim ceky zarizeni toho foliaku
to blizzard:

vzhledem k tomu, že foliák byl pořízen někdy před 6 lety, tak nemohu říci kolik stál a ani kolik stojí. Kdyby jsi to opravdu chtěl vědět tak se podíváš na některý z vyhledávačů... jinak ceny fólovníků se pohybují kolem 5000 - 30000 kč, rozhodující samozřejmně je jeho velikost, typ a užitý materiál.
Jak jsem sliboval, tak jsem i splnil :) Sice jsme se cestou s kamarádem pořádně zapotili, ale výlet to byl nádherný. Jinak kytičky jsou včera zaštípnutý a jejich výška se pohybuje kolem 30 centimetrů. No každopádně se nám to začíná pěkně rozjíždět :bandit:

foto č.1 - pohled z dálky, aby bylo vidět krásné utajení :wink:

foto č.2 - políčko..

foto č.3 - políčko, z jiného úhlu

foto č.4 - krasné řádkování

foto č.5 - od spodu

foto č.6 - z vrchu

foto č.7 - makro
Džarin
Hm...musím konstatovat,že jsem mile překvapen :) Foliáček mám též ale nikdy jsem ho nepoužíval..ted mám nějaký kytky na balkoně a už se chystají do země,takže doufám že budou vpohodě...jinak klobouk dolů :)
I když návrat z hospy jsem tak nějak přežil, musim říci, že moc děkuji za vaše ohlasy. je to od vás moc milé, když slyším pokoru, aji neúspěch, který k tomu všemu samozřejmně patří...děkuji ;)
lordWilliam
Foliák chválím, fakt dobrej ;-°) No a že je pekelně stráženej o tom by se dalo pochybovat, ale budiž :-°)
PS. pozdravujte Vildu a jeho bratra ;-°)
to lordWilliam: dík chlape ;o))) Střeženej teda je! a to se s tebou budu klidne hádat! ;o)))))) PS: pozdrav jsem vyřídil a děkujou ;)
grizly
hmm policka vypadaj fakt gut!jsem zvedavej jak ti to tam poroste.nevadi ze ta hlina je cervena?aby to neobsahovalo nejaky nezadouci latky.
to grizly:

Je pravda, že je to červenice! Ostatně tahle hlína se najde po celým našem kraji. A v určitých místech to vidím jako velký problém! Ale toto políčko se sestává, jak jsem již uvedl výše, z hnoje + substrátu. Dokonce se to projevuje na kytkách, který začínají mít krásnou zelenou barvu (ale za foecení to zatím nestojí) ;)

Jinak pokud bys chtěl uvést, které nežádoucí látky může obsahovat,Klidně napiš ;)
lordWilliam
To: Mopslik
Moje zamklá skříň je střežená víc :-°))))

PS. Jak se ve foliáku daří paprikám, prej ne tak dobře jako vašim kytíz, čím to asi je???
to lordWilliam:

netuším o tvé zamklé skříní, ale budíž ;)

Jinak papriky, jsou stále a jen pořád papriky :) Před pár dny jsem dokonce z matkárny vytáhl pár předklíčených ředkviček a jednu krásnou feferonku, tak doufám, že se mi o ní Vilda bude starat!!! :) No myslím, že je to dostačující odpověd :)

Vilouši sorry :)
Zdravím všechny growery!

Jak je vidět...poslední příspěvek je starý nejméně dva měsíce, to mne vyprovokovalo abych z aktualizoval naše výpěstky (také mne mrzí, že nemám postupnout fotodokumentaci, ale jinak to bohužel udělat nešlo. Brigáda v zahraničí se holt odmínout nedá).

Něco ke kytičkám. Políčko, které bylo krásně kritizované, už bohužel neexistuje a neexistuje ani políčko druhé "u lesa". Dokonce dnes jsem se dozvěděl kdo to provedl!Mrzí hlavně to, že rostlinky byly cca v 50cm. V začátku květu..v tomto případě jsem tuhle svatokrádež vůbec nepobral! Takže se nám naše obzory rapidně snížily a zbylo nám jen střežený fóliák, samozavlažovací květináče a jedna rostlinka, která mne po návratu domů velice potěšila. Dál ještě dvě kytičky u kamaráda, kde už začínájí prorůstat zkrze skleník. Foliák se díky sluníčku začíná probouzet a slečny nasadily bohatý květ. Venkovky na tom jsou o trošku líp..mrkněte sami...

Na závěr ještě přeju všem čorkařům dobrou chuť!!!


fóliák

01 - 12 blueberry; kytky 2x štípané kůli své výšce...

02 - --

03 - stonek, spíše kus dřeva

04 - --

05 - krásné větvení

06 - jeden z kvetoucích výhonků

07 - začínající květenství
samozavlažovací květináče



01 - silueta českýho skunčáku...

02 - makro předchozí kytky

03 - ještě jeden snímek

04 - makro jiné šišky

05 - makro další šišky

zahrádka



01 - pohled na celou rostlinku

02 - páreček

03 - z jiného úhlu

04 - makro style



Trochu slov..když jsem se zklamán vrátil domů ze zahraničí, z broukem v hlavě s vyčórovanýma kytkama..potěšila mne zpráva, že na zahrádce roste samovolně jedna kytička..díky indooru(také díky tomu, že nevyužitou hlínu nosím právě na kompost), pěstování jsem se však snažil na zahradě zavrhnout (sousedi sousedící vrhající nehezké pohledy). Velké díky mému otčínovi, který se mi o ní pěkně staral, zalíval a zaštipoval ;o)


Všechny rostliny jsou hnojeny Phytaminem, jako postřik, část zálivka. Dále PK 52+34



lordWilliam
Těch zcizených kytiček na je fakt škoda, soucítím s váma. Ale foliák vám to jistí, ne ;-°) A ještě jsem se chtěl zeptat zdali vyrostla i Little Cat? Slyšel jsem cosi že se jí nedařilo zrovna nejlépe :-°(
to lordWilliam:

To jsme rádi, aspoň za soucítění! Fóliák se pěkně rozjel, takže jistota tu je ;) Nepobírám tvoji otázku...Little Cat? O co prosím tě jde? ;o) Vilouš to též nepobral! Měj se...a ty řízky co jsi chtěl, by do týdne měli být prorostlí...napiš do PM, jak z dopravou...see ja!
Opět menší aktualizace, tentokrát foceno za slunečného počasí..tak se je možná na co koukat..jen dodám, že se jedná o 13 řezanů matečné rostlinky blueberryho..

jinak část je již ořezaná, díky velké vlhkosti a hnilobě, která postihla hlavně stonky..

rád bych také slyšel nějaké hodnocení..jelikož jsem si zprvu říkal, že tento modýlek na outu moc nevyprodukuje..opak je skutečností a hlavně, i když podstatná část je nedokvetlá, tak se jedná o chuťovku..jakou blueberry je a provždy pro mne bude.. ;)

see ja! :cool:
samozavlažovací květináče

Dvě opozdilky, ale již se suší v nádherných 12-18 °C. Zatím vypadají vskutku zajímavě..uvidíme až po ochutnávce..(semínka od kámoše, prý skunk z východu čech)
skleník

Díky dvou rostlinkám BB, které mi z jara zbyly a do přeplněnýho fóliáku okurkami a paprikami se nedalo ani vkročit. Jsem musel začít přemýšlet, do jakých chrabných rukou holky předat.
Napadl mne kamarád, dobrý pěstitel :cool: skleníkář, hnojař a kdo ví co ještě...tak jsem ho zkusil a on nemohl odmítnout..i když jsem slyšel pár vulgárních termínů (co jsem mu to dal za modely), ale nakonec vše dobře dopadlo. Poslední měsíc se vše obrátilo.
No a tímto mu musím poděkovat, jelikož jako každý rok, se mu to zase pěkně vydařilo :sun:
a další...
sklizeň skleníku
wad
nice ! Jak tak vidím tak máš pěknej lustr :)
bBoOrReE
K.rasne,keby som tak ja mal taky skleneny domcek:)
..tak by som to tam nechal dlhsie.
Wad:

Lustrik je kamosuv..takhle to u nej vypadalo, kdyz jsem zrovna prisel fotit..mozna to tak vypada i ted..

bBoOrReE:

Problem skleniku, foliaku a jinych uzavrenych outdoorovek je velka vlhkost. Sice ve foliaku po dobu sklizne byla kolem 60-80%, ale plisen se dala redukovat teplotou, ktera se v poslednich par dnech zmenila. Tim padem obrovsky narust a to behem 3 dnu, ode dne prichodu studene fronty. A sklenik na tom byl uplne stejne..i kdyz s mensi vlhkosti. Ale to byla jedina moznost, kdy sklidit a neprijit zbytecne o urodu. I kdyz predni kytka skleniku by mohla zustat o neco dele. Za to zadni matka vypadala vskutku dospele.
Uvidime jak bude kostovat..btw. 3 tydny stare, 14 dni susene rezany chutnali velice dobre..
sklizeň foliovníku

Jak jsem již uvedl výše, je zapotřebí sklidit vše zelené co se vyskytuje ve skleníku aji ve foliovníku.

Tyto kytky jsou již z půlky ořezané před necelými 3 týdny..chtěli jsme nechat ještě pár dní dozrát, ale během pár dnů to šlo do....! Smůla, ale na druhou stranu je tu mnoho dalších způsobů, jak lze šikovně marihuana využít..

btw. pokud by se někdo divil, proč je tak radikálním způsobem sklizeno..tak ať se nediví ;)
to wad:

k opozdilkám můžu říct jen pozitivum.. je to docela chuťovka, hlavně jsem to nečekal........ :wink:

to bBoOrReE:

jj, musím s tebou holt souhlasit...
jumpp
ty mopsliku mas to mooc a moc pekny koukam na to a docela se u toho clovek nadre co
to jumpp:

díky! myslím, že pokud to člověk dělá s láskou, ani mu to tak nepřijde..
Již zaklepal nám na dveře konec outdoraření. Konec všeho zklamání, starostí a naopak i radostí se vším tím spojené ;)

Průběh sušení je v plné své kráse na 12 - 15 °C a 60 - 80 % vlhkosti. Ochutnávky proběhli v posledních 14 dnech a není se čemu divit :) Předpoklad výdržnosti (při 6 lidech a spoustě kamarádů) se ustálilo do nového roku.. z toho jest odečteno zakopání určitého procenta na jaro..





Teď už jen pár fotek ze sušení a popřát všem dobrou chuť...

se ja next yer :smoker:
Ještě tedy pár fotek a informací ze sušení.
Dnes jsme si dopřáli tu čest, dotrhat páry posledních zbytků bb.. díky kvantitě a nějak zrovna zábavné činnosti,kterou tato část sklizně obnáší, jsme se nezmohli ani na vážení.. dodám v dohledné době :)

tex: usušeno +- za 30 dní, teplota a vlhkost viz. výše.
pitko
to mopslik: zdá sa, že máš o zábavu postarané:frog:, gratulujem:D
K+

PS:aj napriek tvojim radám, som ja žial tu skurvenú plieseň ,,neuhlííídal,,
to pitko :) :

velké dík.. ;)

plíseň jsem neuhlídal díky kamarádovi, který měl o trošku jiný názor..to se ovšem stává (nelituju toho!), ale taky tu záleží na spoustě jiných okolnostech, který musíš brát a vnímat..věřím, v to, že se člověk z chyb, které dělá dokáže sám ponaučít..
vážení

díky bohu...naváženo! :)

ještě menší, větší poděkování všem lidem co se o kytky řádně starali! lidem, který mam rád aji těm, které nesnáším :) Věřím, že všichni do určité míry můžou být spokojeni..každopádně se s vámi už teď těším na další sezónu! :bandit:

------------------------------------------------------------------------

počet kytek: bb - 15
noname - 4

váhy:
noname out = 46.8g
blueberry p (plesnivá část) = 76 g
blueberry = 643.7

celkem = 766.5 g
lordWilliam
Tak teda 643.7g BB to je fakt síla, obzvláště když si představím co s 5 lidma udělá jeden menší špeq :-°)))
K+
lordWilliam
Tak jsem předevčírem/včera s Viloušem udělal ochutnávku a BB ti fatk musím pochválit. Ještě lepší než loni ;-°)
to lordWilliam:

díky chlape..hlavně mi tam nezapomeňte na povinnosti, který jistě máte! a pozdrav ode mně..

btw. neděkuj jenom mě, zásluha patří více lidem! já jsem jen menší větší pojítko..

no ať Vám šmakuje ;)
zakopání hula

Ještě menší příspěvek, jak se minulý týden zakopávalo...

veškerou marihuanu ;) ,kterou jsme zakopali bude bb. Množstevně se dostanem něco kolem 400g..někdo rád jaro, někdo zase palo...každopádně jaro bude pěkný...

tak definitivně, nashle přístí rok
Vykopáno

jaro je tu... :pimp:
lordWilliam
Se divím že ste to vydrželi až do teď ;-°)
Morgan
to mopslik:
super kytky,super pristup,super fotky-klobouk dolu
z tech fotek doopravdy nestiham.
pro me teda zatim :beer: Outdoor stoleti! :beer:
Morgan,

i když trošku opožděně, ale přeci jen díky! :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma