Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hulení přes ovoce a zeleninu! - Klikni zde pro originální téma
kusher
Zdravim! Před nedávnem jsem kdesi na netu viděl borce, co hulí z bongu, který měl vyrobený z vydlabané dýně. Napadlo mě něco podobného.

(1) Zkusil jsem si zhotovit dýmku z jablka a výsledek mě příjemě překvapil. Kdybych měl digital, tak to určitě fotnu...výborně to tahá a k tomu ta jemná příchuť jablka...no co vám budu vyprávět...to se musí zkusit:)

Portřebujete:

:: jedno jablko libovolné velikosti, ale čím větší, tím lepší.
:: skleněnou trubičku

...toť vše...dále vše zkonstruujte podle návodu...have a nice smoke!:smoker:

!!!Jo, a jablko je dobré při každé kuřbě dávat nové, jinak to nestojí za nic...

*************************************

(2) Další den jsem experimentoval s mrkví...a prožitek ještě větší než s jablkem...Fakt pecka. A to ke zhotovení stačí jen dvě mrkve...

!!!Nutno podotknout, že tohle není narozdíl od jablka můj nápad, už jsem to někde předtím viděl...

ale přeji rovněž příjemný kouř...:smoker:

*************************************

(3) A můj poslední výtvor je pro opravdové fajnšmekry...nazval jsem ho ORANGE BLUNT. Musím říct že lidi docela nechápali když jsem ho daroval kámošovi k narozeninám...:) Jak se dobře udělá, tak je to hotový skvost...:smoker: Když je pomeranč čerstvý tak jde při kouření hodně výrazně cítit, ale to musíte udělat do slámky dírky, nebo (jak správně dodal DEMENTOS ;)) dát jen konce slámek do dírek, aby se brčko nenamočilo.

jestli vás taky něco napadne, tak se zkuste podělit z ostatními...věřím že nápadů je víc než dost ;)
koles
zajmavý, ale asi by mi bylo líto toho ovoce (radši ho snim).... předpokládám, že ho pak nejíš, nebo...?!
GREEEN
jo jabko je fakt v pohode ostatni sem nezkousel
canman
jako to bude asi na jedno pouziti ze?
GREEEN
jasne
drinker hulič
to s tim jabkem je stary, naopak neznam mrkev... :) a nejdou mi zobrazit obrazky, akorat vyjede neco jako prehled sluzeb na atlase..
virgill
kusher pokud u toho pomerance je to brcko skrz celej pomeranc tak je tam ten pomeranc zbytecnej....
dementos
tak to se mi líbí, jointa z ovoce. hlavně když je víc lidí udělá se kolečko a každej má jiný. :smoker: někdo drží jabko ,druhej mrkev, třetí banán ..atd. a ze všech se hulí :) . a když to vydí někdo cizí tak nechápe :D . A ještě kdyby v tom měl každej jinej model, ale to už je asi moc co. :) ale bylo by to dobrý- dej mi čouda z banánu, ja ti dam potáhnout z mrkve :) :jumper:

virgill> to jo no :D . ten obrázek s pomrdančem je blbost. stačí dát jenom kousek slámky na konec aby se nenamočil jointík. :satan:
BRAINDEAD
Ja uz sem drive zkousel pres jablicko-a je to paradni chut-obcas
to mam rad-ale ne kazdej den:) takovej frutarian zas nejserm:)
ale bezva napad:)
kusher
to virgill: tam jde jen o estetický dojem :smoker:
virgill
tak to pak jo ale ochuzujes se o (aspon pro me) skvelou chut protoze ja si na pomeranci ujizdim. skus dat pomerancovy juice misto water do vodarny je to supr...
lobotomi
jak dodlabat ty mrkve? chci poradnou kurbu! Tesim se, az se s tim nekde vytasim :)
kusher
2 lobotomi: neco ti neni jasne???povidej...
virgill
2 lobotomi ty se ptej! proste provedes mrkvi lobotomii (-:
(nebo pouzij vrtak nasledne nuz s tenkou a dlouhou cepelkou)
Dusann
zajimave to resite...;)ale ja sem chtel rict ze sem to na pobidku tohoto tredu zkousel a je to moc moc....chvlaim k+, ale kvuli tomu nepisu, pisu abych rekl ze sme to zkouseli s cilamem, je to pohoda (s keramickym to de krasne, s kamenym mene) do "kotle" u cilamu se da naka vymackana stava (treba ) z pomeracne...je to moc moc dobry...;)nebo (s tim sme to zkouseli my) takovy ty vonny volejicky, meli sme citruc, kaply 2x do kotle, mna¨m mnam...;)
lobotomi
...panove, tohle vidim na trend tohodle leta, vyzbrojim se mrkvi nebo okurkou salatovkou, jo, poradny bago!!! A nekde treba na Krlaku, Stromofce bude radna seance!!!
kusher
2 lobotomi: ...jo okurka, zajimavy napad...:smoker:
Anteles
Dotaz co znamena u dymky z jablka TURBO????? Diky

:jumper: :punk:
virgill
Anteles turbo a.k.a. falesnej tah. pricuc cistyho vzduchu abys mel dym poredenej....
lobotomi
....a zkouseli jste uz nekdy nalozit ovoce do tvrdyho,...? napr. kdyz se napusti meloun vodkou. Prej je to docela mazec, vyborny na chut a porad jis,porad v klidu, necejtis nic a hle, jsem na karky jako po dvou flaskach.... jdu do toho! Melounum zdar....

....pokud mate jeste nejaky zkusenosti, rad se doskolim....
swen
citace:
Původní příspěvek od lobotomi
....a zkouseli jste uz nekdy nalozit ovoce do tvrdyho,...? napr. kdyz se napusti meloun vodkou. Prej je to docela mazec, vyborny na chut a porad jis,porad v klidu, necejtis nic a hle, jsem na karky jako po dvou flaskach.... jdu do toho! Melounum zdar....

....pokud mate jeste nejaky zkusenosti, rad se doskolim....


peace,ja jsem jedl meloun napustenej vinem,ale nic moc,akorat jsem byl jak delo,kdyz se tim prejim.zkus takhle griotku,to by melo mit dobrou chut a vic lidi to odrovna.preju dobrou chut.swen
loweNature
hehee dobry thread--ja som už ces jablko piekol asi3roky dozadu-bol to kamošov napad.Je to fajn zažitok--boli sme vytripovany**fakt chutne šluky
k.o.h.o.u.t.
Jo ten melou je vostrej - další způsob je nařezat ho na kousky do velký misky ( dělá s to někde na akcích kde zbylo mrtě chlastu) a do toho vodku, rum , šampus, no prostě všechno nechatz to pár hodi nacucat a pak si dát pár zběraček ale ráno (teda pokud chlastáte večer) Vám nebude nejlíp *3*
k.o.h.o.u.t.
Nejvíc drynk je plodová voda - hanácká kyselka citronová 0,5 l
- becherovka 0,5 l
- červený víno 0,5 l
- hřebíček , skořice dle chuti
= dobrý kaše
GanjaManiak
hulit přez ovoce nebo zeleninu je docela v pohodě i když myslím, že zůstanu u tradičního rituálku s jointem.i když přídou taky situace kdy není po ruce papírek ani fajfka. :bong: pak příde takový jabko docela v hod.



:vampire:
el-basha
lobotomi: nejlepsi meloun je s rumem!
lordWilliam
Hulit přes ovoce je fakt docela vychytávka. Když jsem to viděl poprvý tak jsem si myslel že si kámoši dělaj srandu a voni ne :-°))) Na běžný užívání to není ale nouzouvka to je luxus ;-°)
wolverin
to s tym melonom sa robi tak ze natiahnes do striekacky alkohol podla chuti a napichas to ihlou do toho melonu a das do ladnicky postat:)
šupa ako delo!
inac ta mrkva to je dobry napad:)))))))))
Johny_G
Tak jsem prave s kamosem ochutnal jablicko,je vyborny. Pak jsme jeste dali jednu hrusticku a vysledek je velice pekny. Chute jsou vyborne ...
Doporucuji!!!
S~th
hele mazec ... to mě ještě nenapadlo a to jsem udělal už takovej blbůstek ... a tohle rozhodně zkusim hned dneska .... letos máme obrovská jablka .. :)))
Majky
jo inac fajne sa busi cez papriku bud te take hrube , alebo tenke ze baranie rohy abo tak nejak...jo fajn
el-basha
wolverin : presne tak
S~th
bomba :) ... přes jablko v parku , svítilo slunečko ... super :)
frankie.cz
Pánové, já sem takové malé prasátko a tak když sem včéra byl v práci, neměl jsem papírky a měl jsem jen takovou shitovou gáňu, tak jsem se rozhodl proč nezkusit okurku? Je to hnus! Kotlík jsem si udělal z alobalu který nosím jako vždy v peněžence(plech:D ). Za prvé- okurka má prostředek dužnatý, že jo a stejně to šlo, takžé by to mělo jít úplně stejně i s tím pomerančem. Sice asi hůř, ale to se ještě musí vymyslet. Jinak díky, jabko je super.
:mutant:
DAWEX
přes ovoce jsem ještě nehulil bylo by mi ho asi líto. i když pokod to opravdu pěkně voní??!! ale ganja voní hezky taky!! jednou jse hulil v krizi přes rohlík
kusher
Díky moc za prima příspěvky, stále mě překvapujete...:smoker:

2 dawex: ...sem málem spadl ze židle :D :D :D :D fakt dobrý...:D
Aidampower
Jojojojo meloun napuštěnej rumem je moooc fajnová záležitost ale mám dotaz jak řešíte ucpání stříkačky.mě se to vždyckybrzo ucpe a potom to trvá hrozně dlouho.(to napuštění)
mango555
jó ovoce to je známá nouzovka. Ze země to je zajmavější.
aenema
mango. jak ze země? to pálíš přez krtiny?
robca
He? Slyším poprvý, sounds good. Jdu pro jabko :))
bajuz
jen tak by me to asi nenapadlo,ale krize mě k tomu jednou donutila.zkrátka nebylo přes co,papírky došly,lufka taky žádná,tak jsme s kámošem kutili kutili,až jsme vykutili kovovou špičku z prupisky ,jabko jsme provrtali tužkou skrz naskrz,do jednoho konce takto vzniklého otvoru jsme narvali tu kovovou špičku,nabili a dál už ten příběh znáš sám.
ps-bezva jablečná příchuť
FlickerBird
a to takhle japkový bongo? rovně rozříznout po "rovníku", vydlábnout, spíchnout párátkama aby to těsnilo, nahoře kotel/sítko, z boku vrazit třeba propisovačku... yayiii :bong: :crazy:
mirosk
Už som hulil aj cez kiwi :) ale skuste hulit cez banan pecáro
Shorty*1
Nejvetsi noblesa hulit z jabka ma to skvelou chut jeto tokovi jemny ten kour...................
Hydrophonic
moguldogul : jo no přes to jabko se to dalo, a co okurky s macinem?:-))
Jay-jay
dodatečně dík kusherovi za skvělé téma,protože mě nejednou zachránilo :sun: jen kde se z ledničky pořád ztrácely ty mrkve
:vampire:
jinak opravdu nejde hulit přez okurku,tak to ani nezkoušejte
r-man
Hehehe.....obcas mam pocit, ze tu nenajdu nic co bych jeste necetl, ale hned potom me zase nejaky tema prekvapi ...dik :-)))
Hydrophonic
Jay-jay : nevim jax zjistil že nejde hulit přes okurku(několikrát sem to prováděl), když ve skutečnosti můžeš zahulit skoro z každého ovoce a zeleniny
Az4zeL
takze odted zacnu hulit jen zdrave :)
to jabko musim vyzkouset i tu mrkev
Jay-jay
hydroponic:
no protože jsem to zkoušel.okurka je moc dužnatá.
FlickerBird
tak musím říct že hulení přes japko je paráda :girl: kouř se krásně chladí, nahoře u stopky je tvarované jako kotel a ta chuť :smoker:
btw možná jsem hovado ale zkuste to jabko po použití sníst, chutná jak pečené na ohni :slizoun: celkem mi to šmakuje
chuck53
co takhle skusit kiwi nebo neco hodne aromatického....jpo dnes kussim tu mrkev.ale mám technickou...jak vydlabu třeba 20cm dlouhou mrkev?čím ?jak ?nic mě nenapadá...bych to vzal asi natvrdo vrtačkou:-D
FlickerBird
jasně, vrtačkou :punk: (na nízké otačky a opatrně, jinak budeš mít drť všude) nebo nějakou kulatinku na konci na plocho zaostřenou a točit a točit a točit a možná se prohryžeš
Jay-jay
drapnu špičatý nůž a udělám díru.nabiju a hulím.jsou to nouzovky,nemusí to být super.navíc,ovoce je tak dužnaté,že to položíš a drží to,i když nemáš kotel,prostě taháš v klidu a pomalu a pohoda
M4K4R0N
já sem hulil přes papriku - díra do papriky ve velikosti filtru od jointa a hořejšek s tou stopkou normálně, jako by si se tu papriku chystal sníst, vyndáš (vyřízneš), další díra na falešnou vzduch a je to hotový - hulí se přes vršek (nebo spodek???) tý papriky - prostě tou dírou po stopce... příjemné zhulení přeji!!!!
Skřeťák v Sudu
No ja mam takovou vychytavku, umota se jojnt a vyvrta se jabkao zvrchu a zestrany jak je vyse popsano pak se brko nahore zasadi a ucpe zvejkackou a zepredu nakresli jak smajlik, rikam tomu pan Wilson :D a snist je to uplna parada chutna jak kdybyste meli jabkoviho jeltzina v kostce.
Aidampower
Jojo vcera sme s kamikem delali vodnika z kokosu.
Staci 2 brcka, kokos se stavou(zasterchat neni videt),vrtak cca.
o prumeru brcka, sklenenka(klasicka mala cca10kc)
Nahore jak jsou ty tri otvory do kokosu vyvrtat 2 diry. Do jednoho z brcek nahore zapichnout sklenenku(pasuje fakt presne), vychytat ponor brcek(to ze sklenenkou az do kokosove stavy a to druhy nad hladinu)-to je asi jasny zejo.Po vychytani vysky brcekomotat na prislusnych mistech izolackou kvuli utesneni v dirach do kokosu a pak uz jen nabít a zapálit.Good funand bon apetit -Peace Aidam
Dannn
Takyto zelovoc sa mi lubi....O jablku som pocul, aj o snehovej guli, no a mrkva napadla aj mna, ked som doma nemal flasu a alobal, len z toho nic nebolo, lebo som si nedel predstavit, jak to vydlabem...to si neviem ani teraz...:afro:
Kryshpeen
tip: u mnoha bongů je Vyjimatelnej kotlík i s trubičkou co vede pod vodu.Vemete píchnete, uděláte díru a tradá.... Tim se usnadní výroba různej ovocnejch udělátek,,, jinak ovoce potom doporučuju nejíst!!!..stačí dehet v plicích proč ho ještě konzumovat!
Ice_Man11
s tim jablkem to znam ze se dava do sacku aby zvlhlo huleni ale ze se da stoho hulit to sem nezkosel ale muze to byt vostry
Dannn
a co takto kokos? mame doma a najblizsie to asi skusim.
virgill
fr degeot nevim ten humr vypit fujtajbl ono slovo ficak mluvi samo za sebe....
Dannn
Ne tak som sa tesil na ten kokos, no neni tam co dat...=((
liborq
uz sem to zkousel z jabka....mazec
Mesias
No nejdřív jsem to zkusil jenom tak tím prostředkem. Šlo to taky... Kotel z fajfčičky mi posloužil výborně... Pak jsem to aplikoval i se sklem, které bylo vpíchnuto bokem a spodní otvor v mandarince sloužil jako turbo... :) To jsem bohužel už nenafotil. Každopádně chci někdy zkusit použít ten kokos jako vodnici jak jste tady někdo psal, to musí být hustý... Pro inspiraci sem hodím fotky té mandarinky a až budu zkoušet ten kokos tak to taky zdokumentuju!
Daveid
Jako malí sme s kámošema kouřili přes nějakou rostlinu usušenou (byla dutá) a do ní sme rvali všechno co bylo kolem (shnilá jablka, seno a bůh ví co všecko).
zld
Hej to jsou fakt parádní nápady, asi vemu krosnu a půjdu navštívit někam ovoce zelenina! Ne hej ten kokos se mi zdá fakt nejlákavější...
Vietcong-player
doporučuju ještě mrkev ta je fakt super...
Kohy
Jo tohle znám, na střední sme hulili brčka přes jabko, mělo to takovou jemnou chuť.
Pflusik
Pamatuju si že sme kdysi hulili přes hrušku ale bylo to proto že sme u sebe zrovna jiný kuřácký médium neměli :D
gantali
Zajímavé,to by mě nikdy nenapadlo,udelat na to i nakresy,jinak jsem to skoušel jenom přes jablko,ale tvoje napady určitě vyzkouším!K+
mishaq
Čauec,
dneska sem si pročítal toto vlákno a velice se mi líbila mrkev álá fagule, tak jsem rychle posbíral nějáký vrtáky a utíkal do obchodu koupil dvě mrkve. Poté jsem s potřebným vybavením šel do sklepa, kde jsem se tuhle "fajfku" pokusil vytvořit.

Postup výroby:
1) Vzal jsem asi 12cm mrkev, kterou jsem provrtal naskrz asi 6tkou vrtákem.
2) Naměřil jsem si vzdálenost, kde bude vsazen kotel.
3) Nasadil o něco větší vrták a vyhloubil díru, kam bude nasazen kotel.
4) Z druhé mrkve jsem si odřízl asi 4cm kus, který jsem následně provrtal naskrz.
5) Z jedné strany seřízneme hrany, abychom celek mohli zasunout (:D) do "těla" fajky.
5) Na opačné straně vyhloubíme větší díru, která bude zasahovat do půlky výšky mrkve, abychom měli kam vložit materiál.
6) Všechno "smontujeme" do sebe.

Celý proces mi trval asi jenom 5 minut, ale dalo by se s výrobou pohrát a vytvořit opravdu elegantní fajfku.

Myslím, že výroba fajky z mrkve není vůbec složitá a zvládne to úplně každý a touha, zkusit něco nového je fajn.

Přeji každému přijemné pokouření :rasta:
FaLda
Cus growerz...

Tak jsem dneska prisel dom a cpu se jahodama, tresnema, melounem a tak na me kouka jablicko...rikam si, co s tebou uz sem plnej:D...tak sem smotnul spika s matou, do jabka tuzkou vrtnul dve diry. Do jedny sem vsunul speka a druhou tahal. No chutnalo to bozsky!:mutant:...ochlazeny a se sladkym nadechem!!:rasta:

Zajimalo by me, jestli to taky tak delate, ci to chcete zkusit. Pres jaky ovoce ci zeleninu hulite, jaky mate pocity + nejaky vychytavky!!
humus flusus
Ja picham Grepfruity a jako docela v pohode....
GLORS
ČUS PŘES OVOCE JSEM HULIL UŽ TOLIKRÁT.ALE DOPORUČUJI BANÁN TEN MI CHUTNAL NEJVÍCE.ČIAO glors
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od humus flusus
Ja picham Grepfruity a jako docela v pohode....


jo?za jak dlouho se dostavuje orgasmus? :D
FaLda
citace:
Původní příspěvek od Jay-jay


jo?za jak dlouho se dostavuje orgasmus? :D


:D:Dnejspis hned:D...a hlavne to musi bejt vzruso kdyz to krasne pali:D
Smokey Mech
to FaLda: prvně ho vykouří, pak vopíchá... ale s tím grepem to je dobrej nápad- exotický ovoce je nej...
DanekRider
Ted jsem to zkoušel na chatě,když nebylo nic po ruce....jabko klasika,a zkoušel jsem i nektarinku :P a musím říct,že mě překvapilo,jak dlouho to hořelo (na to,jak je ta dužina mokrá). Hned po te nektarince jsem jel 50+ km na kole domů a to byl uplně neskutečný zážitek jet pod horama :rasta:
|Mánička|
Až budou ve škole ke svačině mrkve, vím co s nima :D
Piška
no skvěly napady určitě to vyzkoušime, nejvic se nam libi pomeranč musi to byt masakr když se huli z pomeranče:))
cibule rulez:Dmusite mit tu nej co jde hodne citit:)
Daveid
To bych brečel, co kdo nevymyslí s cibulí, mě stačí, když ji krájim do jídla a slzy se hrno... =) a eště to mít u xichtu a hulit z toho. Ale každýmu chutná něco jinýho, tak si dej za mě, já zkusím jablíčko.
johny_cz
Hulit přes zeleninu jsem teda ještě nezkoušel, přijde mi že je na to málo aromatická, teda kromě tý cibule ´=o)
Nejlepší je asi ten pomeranč nebo grep, co mi však chutnalo nejvíc byl osobáček přes limetku, fakt doporučuju.
Ale takový vodní bongo z vodního melounu by taky nebylo špatný.
Hlava
Jo tohle je dobrý téma , trochu oživení by zasloužilo , takže dalši inspirace zde , http://www.hailmaryjane.com/25-peop...egetable-bongs/ , Hlava
Chuan Junior
Pomeranč je super ! ;)
Napadlo mě, jaký by to asi bylo z citronu ? :D
Má někdo zkušenosti ? :D
hellfire
Teď jsem tohle dohulil přes citron a byl to takový svěží citronový kouř, dobrý zpestření rutinního kouření asi budu muset vyzkoušet i další druhy ovoce.
hellfire
Tady ještě provedení.
Mr.Sordo
...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma