Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Mám těžké morální dilema, co mam dělat - Klikni zde pro originální téma
klpof
Tak sem byl dneska vysadit moje holky (snad;-) ) na vzduch, ale na vyhlídnutém místě se už slunilo cizí kvítí. Co mám dělat? Mam to tomu chudákovi sklidit, nebo to mám přesadit jinam? Bojim se aby on nesklidil moje pole, které sem zalozil o kus dál.
mydena
Sklízet cizí výslovně nedoporučuji a nedoporučuji o tom ani přemýšlet!
jak by bylo tobě ,kdybys slyšel člověka,který si tam vysadil a radil se svými kamarády zda-li přesadit, či sklidit to tvoje???
Asi by se ti to moc nelíbilo,nebo ano? Vypusť černé myšlenky,přesaď,nebo se s dotyčným seznam a pokecéjte jako v poho lidi.Uvidíš, že ve finále si ještě vyměníte a oba budete spokojeně pobafávat.Možná budete dobrými přáteli.
Ovšem než tyto kroky uskutečníš,zjisti co je to za člověka.POZOR NA FÍZLA !
koles
jasně, jasně... nech mu tam nějakej vzkaz (třeba s mailem) a pak uvidíš, jak se to bude vyvíjet. každopádně, když už se potkáte, tak pak ti to asi nesklidí (pokud to fakt nebude swině)
klpof
no právě, jakmile mu tam dám vzkaz nebo cokoliv, tak si svoje pole presune (kytky sou docela malý, tak by to este nebyl takovej problem) a este procese okoli a odnese si i moje, nevim

co ty fizlove? je to pravdepodobny, ze si to tam pestuje fizl?
canman
jo jo presne takhle to udelej kdyz to nebude hajzl tak si jeste vymenite brka a pekne se zhulite a jestli bude tak ho posli do pic a kyti bych presadil nekam hodne daleko
canman
to pochybuju jestli je to fizl tak asi takova svine nebude kdyz huli proste mu nech vzkaz a pak uvidis
klpof
a i kdyby to byl fizl a ja bych ho udal tak by se dostal do este vetsi prdele nez ja:-)))
klpof
přijí dřív? no, bejt tam o par dni driv, tak mu to pole obsadim a on by byl ve stejny situaci jako sem ted ja:))
sadnbow
mam stejny problem kousek od mojeho mista sem objevil 2 cizi pole jako nemam vubec zajem nekomu neco sklizet ale docela by me nasralo kdyby ten dobrak sklidil me!
steve
dialogem se dá vyřešit naprosto všechno-pánové! komunikace-jinak budete šizeni neustále...
mydena
Steve má recht.Jednoznačné a stručné.
MarioT
ja byt Tebou tak si vemu svoje kyti a dam je jinde.... a zapomenu na kytky nekoho jineho.... nic neriskujes a nic nikomu sklizet nemusis .... zkratka to nech plavat a postarej se o sveeeee, ale pokud jine misto nemas tak to prece jen budes muset resit domluvou a nebo zit ve stressu a strachu...................
Hellboy
Sklizeni a stihovani je na hovno-nech mu tam proste vzkaz ty pico a je to...vem to podle grower pravdepodobnosti-kolik je tu pohodovejch outdooristuu a kolik picusu....myslim, ze to urco za pokus stoji...ja se takhle pri prvnim outdooru seznamil s jednim typem a jeste mi donesl nakonec lepsi rizky nez ty shity ktery sem mel tenkrat...

Doufam, ze to neni moje pole ty woe :)
chOdec
Tohle není žádný morální dilema... to bys musel bejt fakt pako, abys mu to sklízel...

Doufám, že to od tebe byla spíš řečnická otázka :) Ten vzkaz to řeší... a mezitím, aby sis ukrátil čekání, můžeš hledat nějakej jinej flek... pro jistotu... Já jsem ale mírnej optimista... Kdo jede outdoor, zná jeho úskalí a snad taková svině nebude, aby ses ho musel bát... To je náhodou i celkem sympatický, když se s tím týpkem podělíte o místečko... střídáte se v zalejvání a tak....

no - to už je trošku idyla :D
Deda Mraz
A co takhle ho mírně vystresovat? Nechat mu tam u kytky vzkaz asi takovéhoto ražení: "Zdravím, všiml jsem si, že jsme si oba vyhlédli stejné místo k sázení, takže bych si sem rád taky dal svoje kytky. Věřím, že nebudeš hajzl a moje kytky nesklidíš (ochutnat můžeš), i když jsem se šťastnou náhodou proti tomu pojistil, protože jsem tě tady minule viděl a nafotil digiťáčkem :) Pokud mě budeš chtít kontaknout, tak mi napiš na uplneNovyMailovyUcet@hotmail.com."

Je to jenom nápad, ale pokud hodláš risknout společné soužití ("registrované growerství" :)) s tím, co si tam zasadil před tebou, tak to může být alespoň maličká "pojistka"...
Skrec
2 Deda Mraz: To je skvělej nápad to se mi líbí.

Protože se mi stalo přesně to co se tady řeší. Přišel jsem na místo kde jsem pěstil už minulej rok a tam kytky. Tak jsem řešili co s tím(mám to tiž ještě jedno pole kousek od toho). Nejdřím jsem mu tam chtěl zanechat dopis ale z toho sešlo. No a než jsem se rozhoupal k něčemu dalšímu tak kytky už byly fuč. Nevím jestli je někdou ukradl :( (doufám že ne protože pak je v ohrožení i moje pole) nebo si je majitel přesadil na jiné místo. Těd už tam zbyly jen díry v zemi.
Kristl
tag pag napiš, jagto dopadlo :D
sem docela zvědavá, esli zvítězí dohoda nad čorkou
sharper
Urcite to chce domluvu, ale rozhodne bych mu tam nenechaval adresu..:-)Ten e-mail bude vhodnej. Ale kazdopadne bacha a ja na tvym miste bych uvazoval o presazeni. Znam lidi, ktery kdyz najdou cizi pole, ac sami pestujou, sou dost nemilosrdni...Proste asi strach z vic poli=vetsi napadnost....jinak at se ti to povede vyresit.
lipi
Asi bych to řešil tim vzkazem s e-mailem. Okolo mýho pole je taky několik dalších. Sou to pole lidí se kterýma se znam a tak je pohoda v tom že když nemůžu na pole já (dovolená) skočí mi tam třeba Tonda, nebo Alois a když nemůžou oni tak to obstará lipi. Rozhodně si opatrně zjisti co je to zač a případná spolupráce může přinés dobrý ovoce:-) Každopádně se drž hesla "Důvěřuj,ale prověřuj"
Zdar a hodně štěstí
elis :-i
No nedavno se mi stalo neco podobnyho - dem takhle od naseho policka a najednou koukame, o 10 metru vedle este jedno policko:) Doufame, ze ten druhej o nasem policku nevi, ale jisty si bejt nemuzem... Zatim sazim na to, ze o nas nevi, a tudiz se ho ani nepokousim kontaktovat. kazdopadne bude sranda, az se tam jednou potkame...:)
HizballaH
jojo... kamos takto par rokov dozadu vypestoval pekne palicky vedla cudzieho policka... ty typci sa nikdy osobne nestretli, ale nehavali si tam odkazy... = aj ked len pisomna forma, ale vyslo to... :}
Stenly
Mydena.......:):):)MAS RECHT....!!
G-man
Ja bych si nasel jine misto. Jeden nikdy nevi. Ten typek ti muze rict "OK NASAD SI TAM TAKY" a tyden predtim nez budes chtit sklidit "nekdo" zahadne vycoruje jeho i tve pole. A pak se ti jen za zady vysmeje.
aaaaa
kámo kradeš nebudetím nejlepším řešením prostě si to bud přesad nebo se s ním seznam!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma