Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Dopady nehostinného léta na naše rostlinky v tomto roce ?? - Klikni zde pro originální téma
EL Lobo
Dopady nehostinného léta na naše rostlinky v tomto roce ??:jumper:
EL Lobo
Letos to vypada hroyne co vy nato
Smaba
Já měl problémi se slimákama a se zimou
hightimes
chudinky kytizky uplne se zastavily. omrzliny 3.stupně :) letos to zas budu mit naky divny. tak nevim asi dam taky naky sémě satanovo naklíčit aby sme se na podzim moc nenudily a jak tak koukam to pocasi se razantne zlepsilo. uvidime- řekl slepej. at to roste. peace
jumper
jo pocasi uz bude v klidu, ted za posledni tyden vyrostly tolik co za 3 predchozi tak si myslim ze uz poslapou..snad
lec ztraty zpusobene mrazem a zveri jsem letos dost znacne pocitil, prezilo mi tak 50% kyti, ted je treba jeste pocitat s corkama a zveri..doufam ze mi to dobre dopadne a to same preju vsem
Taker
No kdyby počasí bylo ještě chvilku takový jako bylo v předchozích pár tejdnech hlasoval bych jednoznačně pro třetí možnost. Ale už to začíná vypadat celkem slušně, akorát semínek sem vyplejtval dvakrát tolik než bylo dle předpokladů potřeba. Některým kytičkám se asi letos plodit nechtělo. :confused:

Taky sem si ještě něco přisadil do mý oblíbený kukuřice takže uvidim. Hlasování se ještě chvíli zdržim.
Laed
... je čtvrtek ráno a včera se přes Moravu přehnala docela slušná bouřka s kroupama. Kromě několika vyvrácenejjch stromů a potrhanejch střech zničila i naši naději na letošní slušnou úrodu. Po těch kroupách mám uplně strach jit zkontrolovat pole, vym o čem mluvim tři tydny zpátky nám to umlátilo pulku vysazenejch kytiček- byly to ještě miminka -:grrr: . No ale sou teď přece jenom už větši, tak to snad přežijou... ( ! příroda dává ale i bere ! )

Jestli bude počasi takhle nasrany celý léto, tak to bude letos smutná sklizeň. >>> Snad se polepší :sun:
Ruda
Nevěšte hlavu. Letos je to slabší, nebo spíš bylo. Zapršené je, ale pršet asi i bude. Ale , a to je duležité, můj kámoš naturálňák mimocivilizační ríkal, že bude pěkný podzim. Prý jako v 1997. já si to nepamatuju ale věřím mu.
peace.
Hellboy
No myslim, ze podzim by mohl bejt oulrajt, ale mysli, ze i ted uz to vypada celkem ok...treba minulej rok rostla toudle dobou vegetace mnohem hur...poznam to podle toho, jak mam policko pekne zarostle...jestli ted vydrzi slunecnejsi pocasi a nebude tolik chcat...bude to fajn...inak ja mysli, ze by to mohlo bejt slusne az velmi dobre...u me to vypada zatim bezva, ale nechci to zakriknout...zatjal paaacko...dyz vam to nevyjde, neklesejte na mysli, mate prece khaaamose jako jaaa :) ty vas vzdy raaadi zbombiiii
P.O.E.T.A
mno určitě to nebude nejhorší :P
.. stačí tomu jen píle :P
iboy
no když sem dneska v noviných viděl ty 5-ti centimetrový kroupy na Kutnohorsku tak si rikam ze toho tam asi moc nevyroste. Drzim smutek s kutnohorákama
el-basha
Pred nedavnem prisla velka voda na my pole dobrodil jsem se tam po kotniky ve vode a videl tu spoust. Kytiz pod vodou totalne zatopeny co se dalo jsem se pokusil zachranit ale marne. Pred chvili jsem se vratil z mista cinu a muzu jen konstatovat smrt. Nic neprezilo asi uhnily koreny nezbyva nez dat naklicit a skusit stesti znovu snad to vyjde aspon jako vloni.
Dusann
ele...drzim palce....wod kud si?!
PiosOne
no letos to vidím na průměrný rok, žádný zázrak to asi nebude. hlavně pořádně nesvítí oskar, pořád chčije, nebo je pod mrakem. snad se to do co nejdříve spraví a kytí přežijí do sklizně bez nějakých nehod (hmyzáci, zvěřina, kroupy, čorkaři...)
Ahmad
zdravim, já to vidím tak, že pokud bude solidní podzim, může být klidně i horší léto. Vždycky mi totiž decimuje sklizeň pouze plíseň, která se objevuje při deštivém počasí na podzim. Vichřic i krup už sem zažil několik, ale vždycky se z toho nějak kytičky oklepou a jedou dál...
takže se uvidí na podzim...
Azoline
Zdrawim pocasi uz je v poho byl sem na kytkach vcera a porostly za tyden asi o 30cm tezke.
J.J.
30 jo???no teda... to já se nějaký třicítky bát nemusim, ale i tak to de,aspon nemusim prozatim zalejvat (loni to bylo peklo :devil: )
sem si málem zničil záda, jak sem tahal konve...no uvidíme... JAH to nějak zařídí :D
snorlook
moja najvacsia pohroma tento rok su slimaci - tie kurvy mi znicili uz asi 6 rastlin 20 centimetrovych. Dalej zajaci - ti mi ozrali 4 rastlinky. Inak v pohode, akurat ze teraz je tu dost sucho-uz skoro tyzden nesprchlo.
Ale vyzera to na 20-25 nadejnych rastlin.
Kristl
počasí je svině, si nevybereš-minulej rok šílený vedra, tento rok má bejt červenec deštivej - to je snad ještě horší

a chčije a chčije (na samotě u lesa-my favourite filmeček)
bambusák
jo, letošní pčásko moc nic, jelikož mam polátko na jílovým podloží tak se mi tam drží dost vlhko, což není vůbec zlý když je pažák, ale při tomdle deštivým to je bída s nouzí, ze zasetých 30 mi přežilo 10, nevim nevim chtělo by to pořádnej sanšajn, už mě ty deště nebavej,

peace
MaDy
No já si myslim že už by teď mohlo počasí přát,někerý omrzly a něco f pohodě...kytičky budou......
dzastel
2mady no to by v tom byl cert aby nebyli
Budmaster
Pohoda, pocasi se uz lepsi a maj konecne vylitnout i teploty a bejt viice slunicka...to by to potom bylo s takovejme vecernima srazkkama naprotsto supr
ali_01
U mýho pole sem našel vyšlapaný cestičky,mám silný obavy že mi to někdo zčoří...Ale rostou nádherně,mají něco málo přes metr a furt jedou...
mury
ze začátku to kyti těžce rozdejchavaly když jsem je přesadil
z matkárny,ale ted už jsou v pohodě a krásně si rostou.
No to letošní léto se mně zdá nějak zpožděný. Minulej rok byly podle mě daleko dřív vyšší teploty. Zrovna včera jsem šel dom někdy kolem dvanácté(24h) a říkám si jaká je to v noci sakra zima :)
Ale rostlinám se zatím daří, ostatně na růst moc velký teploty dobrý nejsou, ty se hodí až na květ (podle mě). Když je moc horko vysychá moc půda a kytky nemají z čeho brát vláhu. Letos mám ale vcelku dobrý místo, který je kousek od potoka, takže jakási vláha se tam bude doufám držet i během veder, ktery možná přijdou, a já je nebudu muset jezdit zalívat.
No když to tak shrnu, tak by letošní sklizeň mohla být něco mezi bohatou a dobrou :D Radši ale hlasuju pro dobrou, ať pak můžu být příjemně překvapenej.
G-man
Pocasi ovlivnit neumine. Loni prazil Oskar jaksvina a kdybych vic zaleval mohl jsem mit jungle jak v jizni americe. No byl jsem zdechly a tak mne toho pulka uschla. Letos zalevat nemusim, chcije a chcije. Zas to muze zhnit nebo zplesnivet. Clovek si proste nevybere.
aaaaa
uvidíme každá sklizen je jiná!!Někdy lepší někdy horší!!
big_ace
Nebejt zkurvenej zlodějů sazenic tak by to mohlo bejt v poho!!!!! ZMRDI JSOU TO. Z jednoho z dvou polí mi totiž vyryly 10 zasenice Early misty, swiss miss a new purple power a to byly tak 10 - 15km od nejbližší civilizace už nevim kam mám sázet je to v prdeli.
Bamboo
no kdyz to tady tak ctu tak vedle outdoor pesteni a indoorpesteni by meli dat este spesl sekci pro balkonisty a sklenikare (foliovniky taky :) )
jinak si myslim ze uroda moje bude dobra z 13tyho patra mi to snad nikdo necajzne akorat moc kluku, serou tady holubi a to este malo. Bourky a jiny vymysly pocasi me jenom pomohli = kyticky maj krasnyy tlusty pevny stonky. Tak vam vsem preju aby vam to vyslo lip protoze kytky krasny ale pomer kluci/holky je jak v armade
Spoji
Jsem letos zdrcen.Po hospodách jsem se vychloubal,že jsem vysázel 120 sazenek.Pěkně se chytli.V půlce června bylo vše ok.Před 14 dny jsem byl na políčcích.Spoušť!75%n rostlin olámanejch a ožranejch od srnek,sviní!Když vyjednotím samce a hermouše nic mi skoro nezbyde.Nejradši bych se na to vysral a přestal hulit.To počasí by mne tedy štvalo zevšeho nejmíň.Ať to roste.Spoji
Locki23
taaakze, vcera uz me "zpusob tohoto leta" tak nasral, ze jsem nejlepsi exemlare z terasy stehoval pod lampu!!! To se mi jeste fakt nestalo. Studeny noci (a to bydlim v teply oblasti) zapricinujou tak pomalej rust, ze me to prestalo bavit. Outdoor 2004 game over...all players lose...total score 0... :D
steve
vede se poměrně dobře ,ale venek ve formě autdooru my nevyšel,ona byla chyba v tom že jsem to dával po většinu ze semínek,a nevylezly,na srnky se vymlouvat nebudu :-)
Taker
Tak jo, teď už si dovolim zahlasovat -> bude dobrá sklizeň :)
Sakra jenom doufám že to nezakřiknu. Byl sem to neska fšechno po tejdnu skouknout a jóó, navíc to vypadá že konečně dorazilo léto. A srnkám sem drobet zavařil svýma brutal-použitýma ponožkama a slimáci se tak daleko nedoplazí takže snad fpohodě. :)
idiot
U nás je počasí jakž takž, ale letos mě srny připravily zatím o dve květiny. Doufám , že z toho aspoň něco měly.
steve
Největší masakr pro vás nekryté outdor pěstitele je pohroma ten hroznej déšť...

na to bacha..
PiosOne
no já už si na letošní léto taky nemůžu stěžovat. kytí se porádně rozjely a podzim vypadá více než nadějně. nevím jestli za to může hnojka z kopřiv nebo sluníčko, ale rozhodně to stojí za to (příští týden kytí nafotím, tak budete moci posoudit sami, jaký kytí udělaly pokrok).
Shadow
Kytí letos nic moc, ale na jednom poli brutus maxikeře, nepochopitelně vzrostlé a vitální, mno prostě políčko po vypálenjch kopřivách.
Jinak se modlim za teplý a dlouhý podzim----mrazi shit, jedu indoor vzorky venku.
Atom
Na večer jsem to byl vomrknout a spokojenost.Některé kytky maj už i dva metry.Palice už taky pěkně začinaj. Takže gou,gou kvítí gouuu...:jumper:
yuck*fou
ja v poho,sic ze 30 kyti 3 ale zato náááádhera.už sa těsim .cest
demo
tak u mna to vyzera f celku good.najvecia kytka ma 2.4m a najmensia 1.8m ale co ma stve je to ze to zacina len pozvolne kvitnut.sa bojim ze to nestihne dozriet....
ddt
tak ja mam 1 white rhino s vyskou cca 1.6 metra, druhe cca 60 cm, a 2 s vyskou cca 80 cm, 1 AI s vyskou cca meter (stavba aku si predstavujem u cistej indiky), jedna ma cca 50 cm, jedna 20 cm a dve cca 80 cm, potom mam noname a tie su od cca metra po nejakych 20 cm, no aj vydrzi pocasie tak s bude dat.
Inak rozhodne sa tato sezona nehrabe na tu minulorocnu, ale uvidime, jediny problem je v tom, ze zo znackovych semien mam same samice a noname nemaju taku genetiku ako chcem a teda nama, cim opelit, takze budem musiet tie iste odrody objednat aj buduci rok
GanjoSkodak
ja si nastesti taky nemuzu stezovat ,palicky jak malicek,a 20 pěknejch samiček (2,1m - 2,5m) ,moc se tesim na sklizen....:)
cannabio
Srny no. Co dodat. zasadil sem to těm svinim krpatejm přímo do jejich teritória.
:(
Sleepy
Ja se pro zmenu bojim toho, ze se mi poradne nerozjedou palice - mam moc pekny 1, 5 m vysoky outdoorek Blueberry, je to samicka, ale palicky zacaly teprve rasit a to velice pozvolna, takze premyslim nad tim, jaky bude podzim...doufam, ze dobry, jinak me to fakt nas**e...
Killer_Queen
cannabio:
me loni taky vsechno sezraly nejspis srnky.Letos to bude vic nez o 100%lepsi :D Par kyticek mam na u kamose na zahrade,takze mi to zadna srnka nesezere ani mi to nesklidi corkari-maj 2 brazilsky fily :) dalsich par kytek mam u jinyho kamose na zahrade,ty jsem ale dlouho nevidel,tak nevim...

Sleepy: Blueberry je dobrej modylek.Hlavne Ti preju at je co nejdyl hezky pocasi,protoze Ti asi bude kvest hodne dlouho.Zatemnujes?Nekde jsem tu videl BB co mel nekdo venku a vypadala moc hezky....
Clone
Neni to nic moc ale aspon nejsu monstrozne sucha ako minulý rok .Len dúfam ze neprídu dunajské záplavy....
Bioss
no lidicky jen ty nejsilnejsi preziji a to bude to nejkrasnejsi na co cekame vseci do jednoho waiting fot anothner joint .............
cannabio
Tak i přesto, že sem jim to zasadil do teritoria budu sklízet, páč neukousaly všechno. Juchů. Dávám tomu max. 3 tejdny.
YAHMAN
vypada to vyborne:
Celý měsíc září by měl být teplotně nadprůměrný, a tak se můžeme těšit na hezké babí léto. Právu to řekl v úterý Vladimír Seifert z Českého hydrometeorologického ústavu v Praze.

1.9. 07:27
PRAHA - "Do 20. září budou ještě teploty vystupovat i k 26 stupňům a až v závěru měsíce se výrazněji ochladí. To už bude pozdrav podzimu," řekl Právu Seifert.

Od 1. do 10. září by mělo být jasno až polojasno, jen krátce oblačno s přeháňkami a bouřkami. Denní teploty 20 až 26 zpočátku a na konci dekády 17 až 23.

Od 11. do 20. září se očekává polojasno, přechodně oblačno, místy déšť a přeháňky, ojediněle i bouřky. Denní teploty 17 až 23, v místě se slunečním svitem 20 až 26 stupňů.

Od 21. do 30. září by mělo být zpočátku polojasno, později oblačno a déšť. Denní teploty 16 až 22, později 13 až 9. A jak bude v nejbližších dnech? Po chladném úterku a středě se má oteplit. Postará se o to teplý vzduch od jihu. Jestliže dnes vystoupí odpolední teploty jen na 17 až 21, ve čtvrtek by to mělo být 20 až 24 a v pátek dokonce 23 až 27.

Ranní teploty už ale budou nízké a budou se pohybovat v rozmezí od 11 do 5 stupňů. Teplá bude i sobota, kdy se očekává skoro jasno, na jihozápadě republiky ale oblačno s přeháňkami a teplotami 22 až 26 stupňů. Od neděle do středy by pak mělo být polojasno, ve druhé polovině období oblačno s přeháňkami a bouřkami. Odpolední teploty nejdříve 20 až 25, postupně 18 až 23 stupňů.

Václav Pergl, Pravo//www.novinky.cz/03/91/02.html
kernelerror
no me se zda ze ted je na kvet nadherny pocasi... teda aspon tydy u nas v jiznich cechach.... :frog:
cannabio
Jůůůů. A v severních taky :bounce:
mury
no jo na východě je to taky luxus
Kristl
tag jag sem ze začátku nadávala, tag ted už snad můžu s klidnym srdcem hlasovat pro dobrou úrodu, jen pár kytiček by ještě chwilu potřebovalo
ve středočeském kraji je též krásně :D
GanjoSkodak
u mne sklizen nebude spatna,az na nejaky naprcany kytky..........V zapadních čechách taky paráda.......
Ruda
......na Valachach GUT. A asi aj pekne bude. Drzim paldce
Taker
..jo jo, tak nakonec z toho je mazec mazec... :mutant:
Kwjetoň
Sklízet až v říjnu je největší píčovina. Dyk už začíná pomalu mrznout!:(
Ale co mam dělat dyž to nechce zrát dříf...
De la Vastierre
qětoň: Co to žvaníš????? Prober se.
hobo
De la Vastierre: na 100% s tebou suhlasim
el-basha
tak po pocatecnim vyplaveni to nakonec dopadlo takhle
http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=12497
Kwjetoň
tak sorry - po přehodnocení situace mohu říct že na p**u to není, jen mě trochu kakalo jak furt prší ale dneska sem to sklidil takže už je mi počasee wenku putna


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma