Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
sesychání listů od špiček ?! - Klikni zde pro originální téma
olik
Zdar, prosím o radu ..
jde o dvě matky Mazarů (dvě různé genetiky: Mazar 1,2), které začly chřadnout. Tak cca před 1 měsícem jim začaly listy od špiček zasychat. Jsem myslel, že je to malou vlhkostí (panelák). Tak jsem ji zvýšil spolu s častějším postřikem na list a zvýšenou zálivkou ... ale nic :( žádné zlepšení. Záléváno je to "samozavlažováním" přes Blumat + občas ručně, hnojeno GH: 1,5ml Gro, 1ml Micro, 1ml Bloom na 1/l upravené vody + Phytamin. Není to nakonec nějaká plíseň ? Kuprikolem na to ?

... možná má vliv i to, že jsem teď na jaře obě kytky dost často řezal ... že by reakce na tu zátěž po častém řízkování ?!

Díky za pomoc :)

olik
... ale nejdou tady uploadovat fotografiie :(
viridis
Schnuti spicek listu je vetsinou znamka problemu s korenama - vetsinou to byva preliti, neni vsak vyloucen jiny mechanismus poskozeni korenu..
olik
Diky,
mate pravdu, asi je to prelitim. Je pravda, ze jsem jim hodne zvysil zalivku, jako reakci na spatny stav listu. Hmm :) OK ... presadit, procistit a cekat. Mam nastesti obe matky narizkovane, takze "rod" snad bude zachovan. Diky za pomoc :)
morrissey
je to sice reakce po několika letech ale.
To sesychání listu od špiček je řekl bych způsobeno tím zaštipovíním. Já kytkhu taky dost opižlal a došlo sesychání listů od špiček.
dj dury
stalo se mi neco podobneho a chtel bych se jen optat, zdali je lepsi uschle listy otrhat nebo je nechat. Jsou zeschle od spicky zhruba 50% listku...diq...
olik
to dj dury:
zkusil jsem zastrihnout uschlou cast listu (i50%), ale po cca 1-2 tydnech vetsinou zvadne i ten zdravy zbytek listu. Otazkou je, zda ta cast listu, ktera zustane po zastrizeni, za ten 1-2 tydny pomuze vyhonku, ktery ma nad sebou, a ktery "zivi". Logika veli ze ano :) Na zdravych kytkach takovy list utrhnu, ale na tech co "bojuji o preziti" je kazdy tyden dobry .. i pro polovicni list. Pokud tedy pomuze vyhonku nad sebou ..
SmieskoSK
viridis podla mna by sa nemal davat ten peroxid spolu s polyversom, lebo ako uz bolo tu na groweri spomenute peroxid nici enzymi, bakterie a podla mna aj polyversum, lebo je
huboviteho povodu.
hexamin
no potom je pozne aplikovat najprv peroxid a po cca kratkom case polyversum peroxid je dost nestabilna a reaktivna latka nevidrzi v roztoku ci pode velmy dlho inak v pode to prej zabija mikrofloru;-((


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma