Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
1000 členů - Grower PARTY - Klikni zde pro originální téma
Deu
Blíží se naše první jubileum - již brzy se k nám připojí tisící člen.
Rozhodli jsme se uspořádat menší párty, kde se budeme moci navzájem setkat a vyměnit poznatky a názory, pokouřit a poslechnout pohodovou hudbu. Datum a místo konání odhadujeme na sobotu odpoledne 18. srpna, až 19. srpna, v Praze.
Potřebujeme znát přibližné počty zůčastněných, proto mi prosím pošlete pm, všichni kdož se chcete přijít podívat - počet míst je omezen.
Další informace se objeví zde, rovněž sem prosím směřujte vaše dotazy a ideje.
papaja
fajn...pokud tady v CR budu, zúčastním se
sativa
Rad se prijedu podivat, pokud tam prijedou dobri lide, kteri maji opravdu o tuto rostlinku zajem, nic se nemuze pokazit :-)
Aaron Lightner
Proč ne, pokud u východu nebudou hlídkovat policajti a automaticky účastníky sbírat - obyčejná paranoia, to má dnes ve vesmíru každý...

Každopádně jsem se o Vánocích vysmál komusi z Groweru (myslím, že to byl Deu, ale po blamáži s Carlosem se radši mírním ve svých spekulacích), když mi tvrdil, že Grower bude mít do konce roku tisíc členů. Jsem velmi potěšen, že jsem se zmýlil, a to i přesto, že aktivních členů (s alespoň jedním vlastním příspěvkem) je zatím jen 503.

Z čistě praktického hlediska bych doporučoval (alespoň formálně) uvážit opatření pro omezení počtu lidí, kteří tam přijdou s jediným cílem: vysomrovat nějaký hulení. Zní to sice elitářsky (kéž by tento problém nikdo nemusel řešit); nicméně kdyby se tato množina příliš rozšířila, opravdu bych se začal obávat, aby z toho nebyl průser. Pro začátek bych navrhoval zavést vstupné - alespoň tak 100-200 Kč; klidně se to těm lidem pak může rovnou vrátit (jako nějaká trika nebo bezplatná konzumace, co já vím), ale jako jakási bariéra by to fungovat mohlo. Alternativně by to šlo udělat jako striktně soukromá omezená akce s přihláškami, ale je otázka, jestli by to pak trochu neztratilo původní smysl.
Walhalla2000
ztratilo....

mimochodem, paranoia je strasna vec. Mel jsem taky lehke stihy asi pred dvema lety a radsi sem na pul roku vysadil huleni. Velice to pomohlo. Doporucuji vsem, kteri pri kazdem prispevku, ktery sem pisou premysleji, zda to nebude cist nejaky fizl a jestli prave za tento prispevek nepujdou do vezeni...

Kdyby tak myslel kazdy, tak toto forum nevzniklo a neposkytovalo by informace, ktere poskytuje. Ktere poskytuje GRATIS!

Proto jeste jednou dekuji tvurcum teto uzasne vecicky, kterou grower bezesporu je a chci jim vyjadrit muj obdiv. A samozrejme, pochvalit i napad se setkanim a nabidnout se, ze bude-li s necim treba pichnout, nabizim vsechny me sily...

Diky Vam Vsem!
canna
je to super co ste vymysleli na slovensku este nic takeho neni uz sa tesime oznamte kde a kedy kazdy z nas si najde urcite cas suhlasime s Aaronom
Julius Caesar
... tak na toto by som rad prisiel. Ako uz vsak boli spominane paranoicke sklony, mam ich aj ja. Chcel by som vediet akym systemom to bude fungovat, trebars aj organizacne. Je dost velka pravdepodobnost, ze sa o tom dozvedia aj chalani a budu chcet tiez prist na party (ci to uz nejaky mjr., npor., str., alebo kpt.). Ako to bude oficialne vystupovat, aka je tam pravdepodobnost tohto stretu roznych zaujmov, a ako, vlastne mozno uz nebude ani cim, argumentovat moju ucast pred doslymi chalanmi, ked budu mat na mna priatelske otazky.
... ako stretnutie je to vyborny napad a rad sa zucastnim, ale tieto veci by som chcel mat pred mojim prichodom v hlave prebrate! :o
Muf
Co takhle konec srpna. Ja tu mesic nejsem.
Zachaliaš
Zdar koncem srpna by to bylo lepší no ale uvidíme co se stím dá dělat :)
GoryTHC
A co takhle Rijen, to by uz meli i Outdoorovy pestitele svoje vzorky ;o)
Deu
Upřesnilo se datum - odpoledne v sobotu 18. srpna až do neděle 19. srpna dopoledne. V místě je camp, takže je možné přijet např. autem a pak se zde ne moc draho ubytovat, doporučujeme však vydržet celou noc :sun:. Všichni jsou vítáni, pokud nejsou prasata, o které se dovedeme také postarat. Půjde o volně přístupný open-air bar, do kterého každý přijde neorganizovaně, a bude zde zastupovat pouze sebe. Pamatujte si prosím vaše heslo k fóru. Doporučujeme vzít s sebou dostatečné oblečení na strávení noci pod širým nebem. V místě je zakázán jakýkoliv prodej drog, předávání či podněcování k šíření toxikomanie, rovněž jsou zde zakázány tvrdé drogy. Doporučujeme otevřeně nespojovat svoji identitu s přezdívkou na grower.cz. Všechny důrazně vyzývám, aby dodržovali etické zásady grower fóra.
Přesné místo konání bude dostupné na tel. infolince v sobotu 18. srpna po poledni - doporučujeme pobývat tou dobou v centru prahy. Číslo a další instrukce obdrží přihlášení jako pm v pátek 17. srpna po poledni.
Prosím všechny co se přihlásí, aby opravdu přišli, nebo účast do pátku 17. srpna dopoledne zrušili.
Program bude upřesněn, ale předběžně:
Večer house&breakbeat&psychedelic&:smoker: dj's, během svítání psychedelic videoprojekce and chill out.
Hope you enjoy !
salsaverde
Jo mam zajem , bude to super, zajimam se o vaporizer tak prosim ty co tam pudou a uz si ho postavily abY ho vzaly sebou na ukazku.

Viz jedno cinske prislovi" jeden obrazek vida za 1000 slov"

kam nebo komu se mam prihlasit??
Aaron Lightner
Jen bych rád upozornil, že běžné vaporizéry bývají napájeny 220V a je otázka, jak to v nějakém kempu bude vypadat s elektrikou. Už vidím hloučky lidí, zhulující se v umývárně u zásuvek pro holicí strojky ;-).

A propos: jeden movitější známý si před nedávnem zakoupil ten komerční vaporizér (myslím, že přímo z <A HREF="http://www.marijuanavaporizer.com/">http://www.marijuanavaporizer.com/</A>), ale zatím se moc nadšeně netváří. Ale možná tam byla nějaká chyba (ne v materiálu, to rozhodně ne); příležitostně ho navštívím a zkusím zjistit, v čem je (byl) problém.
Deu
Proudu je tam dost :sun:
Zachaliaš
Zdar chci se zúčastnit bude se vybírat vstup nebo tak něco?Prosím tě Deu múžeš my poslat veškerý info(místo konání ap.)na:diana@iol.cz díkes moc.
Ender
Deu (a ostatni),
diky za pozvani, urcite se rad dostavim neb z velke vetsiny vdecim vam za to co mam doma ve skrini :)

ing. bedla
ja se take rad zastavim :) Koureni mam sice dosta a somrakum nedavam, kazdopadne si u neceho dobreho v klidu popovidam se spriznenymi dusemi...pokud se tam nekdo neozere a nebude delat bordel :))
Sunrise
2 Bedla:
>pokud se tam nekdo neozere a nebude delat bordel

To snad nehrozí... Mám pocit, že Grower je společenství s nesrovnatelně nižším výskytem kreténů :), než v tzv. většinovém poslušném stádečku /*GRRR!*/. Proto nepochybuji, že se nám party vydaří - a kdyby přece jen vznikla jakási nepříjemná situace, vždy se najde několik myslících jedinců s dostatečným fyzickým fondem, kteří ev. ožralé hovado diskrétně zpacifikují :pimp: . Či snad ne..?
Limba,CsC
Rozhodně nemám nic proti hlavnímu městu, ale taky nemám čas a je to trochu z ruky. Nešel by někdo do něčeho takovýho např. v Brně ???
Možná už něco podobnýho je, (já čet něco o "koncertech v místech sklizně" příznivců Tetrahydroclubu, ale nevím nic bližšího...
????????????
monk
taky bych prisel, vedet kde to je... (doufam ze tam muzou i 16ti lety =)
janko
cau lidi, chci tam taky prijet. Doufam ze to klapne
ing. bedla
sun: hlasim se dobrovolne jako poradkova zhulba :))

napdala mne takova vec, co s fotakama? budou povoleny nebo tak neco??
Sunrise
2 Ing.Bedla: Pořádková zhulba :) - to je sqělý výraz. Možno chápat i tak, že se všichni zhulí našrot, čímž bude pořádek zajištěn tak nějak automaticky - ze samé podstaty věci :smoker: .
Ad photos - mám pocit, že pokud někdo :( bude mít upřímný a nefalšovaný *zájem :( o detailní foto||video dokumentaci dění na party, tak ji pořídí bez ohledu na to, zda fotografování sami sobě(!) zakážeme (jako blbci...), či ne. Samozřejmě platí, že před focením en face či jinak zblízka se dotyčné osoby předem zeptáme!!!
Deu
Potřeboval bych jednu věc, a to kdyby někdo mohl donést vysoustružený nástavec na "Majklův vaporizér". Bude připravena verze s digitální regulací teploty, akorát ten nástavec co mám k dispozici je celkem toy...
Thx for PM...
KLKOV
Jen taková připomínečka jestli by něco podobnýho nešlo uspořádat v září, jelikož a protože už mám koupený lístky na jednu akcičku a hlavně jsem klasickej outdoorák což je dost velkej problém toť vše
doktor
Rád bych se zůčastnil,ale nemám ani na jointa-byť sem
se vrátil z Hollandu.
ing. bedla
myslim, ze kdyz se prvni akce povede, muze nasledovat (treba neorganizovane growerem) dalsi, outdoorova :)
robertson
skoda, ze se to kryje s festakem :(
Deu
Prosím všechny co se chtějí zůčastnit a nepřihlásili se ještě pomocí pm, nebo nedostali detaily, aby tak učinili co nejdříve pomocí pm. Počet míst omezen.
herian
wow, takova vec a malem jsem o ni prisel!! vratil jsem se z dovci a doufam ze je jeste moznost se prihlasit!
Janys
Lidi užijte si to, jsem z daleka a nemám prachy.A s těma fízlama bych to taky neřešil. Kdyby jóóó, tak bych se do groweru ani nehlásil. Jinak grower je prostě MAZEC......Ještě jednou krásný večer a super hulby.

Lidi co hulej jsou mazaní a když ne, tak to hulej ti nesprávní.

Všichni si to užijte.
Janys
Deu
Grower Party k výročí 1000 člena fóra, v sobotu 18. srpna v Praze od 16:00, je na spadnutí !
Pro ty co se nestihli včas přihlásit je v sobotu od 12:00 k dispozici Infoline 0608265786.
robertson
Jaky to bylo?
Loki
bylo to super, pohodicka neco takovyho sem po dovoleny potreboval, dusevni ocista
Amík
Doufám, že už se připravuje nějaký info :bandit:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma