Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Moje první pokusy s indoorem - Klikni zde pro originální téma
koffe
Tak se mi konečně podařilo dát vše potřebné dohromady a rozjel jsem to. Zatím to není úplně tak hotové a mám plány skříň ještě poupravit. Co se osazenstva týče tak zatím taky nic moc. Jedna noname ganja v bubláku a 4x afghán od kámoše Sebulky v hlíně. Jeden z těch afghánů jsem dál do bubláku ale tam se mi nechtěl chytnout a tak jsem ho přesadil zase do hlíny. Všechno jsem to rozjel tak něják narychlo aby mi tam něco rostlo. Aspoň nasbírám zkušenosti na další období. jakékoliv připomínky rád uvítám jelikož jsem v pěstění indoor zatím uplný zelenáč. Skříň má rozměry 90x60x170. Výbojka 400w na růst (nevím teď z hlavy typ ale je to nějáké "T plus" či co) Lampa zatím vypůjčená. Do budoucna pořídím cooltube. Samolepící odrazové fólie z hornabachu. Ventilace 8x180m3 viz foto. To s tou ventilací jsem nedomyslel jelikož mám ventilátory na 220 a nejdou regulovat. Hluk je to solidní ale doufám že až tam dám filtr z aktivního uhli tak to bude snesitelný (nebo vyměním ventilátory za jiné na 12V) Teplota se pohybuje kolem 25-30 stupňů. Vlhkost neměřím, PH a EC také ne. Na měřáky nemám zatím love. Hnojím Bcuzz na růst v poměru 1:1000 podle návodu a Bcuzz A+B v poměru 3:1000+3:1000. Do bubláku jsem dával 2/3 množství a teď už dávám celé.

1) fotka celé skříně
2) fotka nehotového ventilačního systému
3) fotka kytí ještě v koupelně kam jsem je dal zpod zářivek asi na pět dní
koffe
1) 5/30
2) 7/30
3) 10/30 prostříháno od kámoše
4) 10/30 detail ganji v bubláku
5) 14/30
6) 14/30 afghani
7) 14/30 po ostřihání (možná až moc)
8) 14/30 co zbylo :-)
koffe
Po dlouhé době obnovuji tento theard. Předchozí pokus zkončil neúspěchem. Nyní vkládám fotky sazeniček ze semínek která jsou osm dní pod zářivkama. Dodělávky skříně najdete v sekci indoor na této adrese:

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Jinak k fotkám:

1,2,3,5 - noname ganja

4,6 - outdoor Holand hope (tahle a ještě jedna kytí jsou nějáký zubožený)

7 - tady je taky Holand hope ale jiná sazenička která vypadá o dost líp.

Nevíte co by mohlo být tomu modelu z holand? Vylezlo mi 6 z 10 semínek a z těch šesti jsou ty dvě takový malý a trochu otáčejí listy dolů. Jediný co mě napadá že jsem je při přesázení přelil.
koffe
Takže malý upgrade. Kytí jsou 16 dní pod zářivkami. Před tím byly na okně cca 4 dny. Celkem mě překvapilo jak se jejich růst rapidně zrychluje. Takže nyní k fotkám:

1) Makro
2) Makro
3) Noname skunk
4) Noname skunk
5) Holand hope outdoor
6) Holand hope outdoor (nevím co s tím je ale už se trožku vzpamatovala)
7) Holand hope outdoor
8) ???
9) Celkový pohled
10) celkový pohled
koffe
Ještě zbylé foto. Jinak omluvte kvalitu. Nemám stativ a z ruky to není ono. Chtěl bych se zeptat za jak dlouho budu moct kytka zastříhnout na řízky. Tohle jsou budoucí matky (tedy zastupci na pozici pár matek abych byl přesnější). Tady na fóru jsem našel že po šesti patrech vzít tři horní patra. Pokud budu počítat patra od malých lístků která vyrazila po naklíčení a postupně pomalu usychají tak mi kytí nasazují šesté patro ale zdají se mi ještě dost malé, tak nevím. Dal jsem je dneska od zářivek až dolu aby se taky trochu povytáhly tak uvidím.

Foto:
1) První řada (noname ganja)
2) Třetí řada (outdoor holand hope)
3) Zadní řada viz 2. Prostřední noname skunk.
mcsow
to koffe : koukám na ty větráky a nechápu proč je tam ta vata a je to tvořený dvojitě ?? dixs za vysvětlení peace
koffe
mcsow - To je kvůli hluku. Když jsem to vymýšlel tak mi nedošlo že nejlepší bude dát mezi ventilátor a desku gumu (1cm tlustou) a tím se zbavím vybrací. On je neuvěřitelný rozdíl mezi tím když člověk ventilátor drží a pak ho položí třeba na stůl. Sice to byla práce navíc ale i tak to o něco hluk sníží. Ten prostřední díl drží s vnějším na osmi šroubech. Tím jsem se chtěl původně zbavit vybrací.
koffe
Pár makro fotek...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma