Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
konopý ze zverimexu?? - Klikni zde pro originální téma
T.H.C.
Někde jsem četl nebo slyšel že ve zverimexu se sem tam ocitnou jiná než technická semena pro papoušky
třeba nejaká indická a jiná která neobsahují
0,2 - 1%THC jako technická. Je to úpná blbost nebo je to možné???

Napište jaké máte s tímto zkušenosti. Dík
Walhalla2000
ja jsem slysel, ze ve zverimexu uz se neocitaji vubec zadna konopna seminka...

ale jiste to nevim. Videl jsi tam ty osobne nejaka?
T.H.C.
Protože nevlastním papoučka ani nic podobného co by konzumovalo konopná semínka tak do zverimexu moc často nechodím, ale myslím si že by je tam měly prodávat, alespoň technická pro paouchy.
Levaps
Údajně to má být krmivo pro korely.
Ale ze semínek vyroste akorát pěkná srač*a.
Poke
Na Karláku kousek od Sudu je prodejna s krmivem pro ptactvo a předminulej rok jsem si tam s kámošem z prdele koupil kilo semínek za 49,-Kč a pár jich dali vyklíčit. Klíčivost byla poměrně nízká /asi 40 %/, ale některý semena byli dost divný /velikost, barva/. Vybrali sme co nejvíc rozdílných semen a chytlo se asi 13 kytek. Byli poměrně nic moc až na jednu, ta ale stála zato. Přes 2,5m a větve kompletně obalený palicema a takový high, že jsem nevěřil. Příjemná chuť a opravdu delikátní účinky. Zbylých 12 kytek taky docela zhulovalo, ale byly o třídu horší - menší paldy, mizerná chuť a high se dostavovalo po druhém špeku. Po téhle zkušenosti si semena koupili i další známý, ale neslyšel jsem, že by někomu vyrostlo něco, co by stálo za řeč. Možná že to byla velká náhoda, ale každopádně ze semen tý "naší" kytky pěstujem outdoor i letos. Celkově bych ale semena ze Zverimexu nedoporučoval, protže sehnat kvalitnější semena není problém a je to na jistotku.
TommyBoy
Pro krmne ucely se vyuzivaji temer zasadne semena technickeho konopi. Technicke konopi = THC < 0.1 (nevim jestli je to presne), ale muzou se vyskytnout vyjimky viz POKE. Celkove ale k pesteni na huleni jsou spatny :(. Ale jak jsem cetl nekde na netu SLUNCE nekdy dela divy :sun:. Takze ja myslim ze koupit semena ve zverexu je ok, ale rozhazet je nekde po prirode, na indoor si myslim ze to je plytvani penez....

Adios :)
Shiva
Zdravím, taky jsem loni nasadil jen tak z prdele pár semínek z krmiva pro papoušky, většina byli samci nebo pěkný shity, ale dvě kytičky byly pěkně hustý, možná to taky bylo místem, měl jsem je na takový pasece a loni bylo docela hustý počasí takže tam sluníčko žhavilo od rána do večera!!! Ale pořádnýmu semínku nějakýho šlechtěnýho vzorku se to rozhodně nevyrovná.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma