Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Babiččina zahrádka 2004 (ww,gws+more....) - Klikni zde pro originální téma
Jokerrr
:vampire:

Mnoooo jak zacit. Letos jsem si sehnal velmi kvalitni seminka, ktera jsem mel doma na balkone v minisklenicku (z Baumaxu, puvodne na sukulenty ci co.... - bohuzel nemam foto) a v super mnozicim kvetinaci - 10 v jednom na muskaty(radoby kvetinace zmutovaneho na pul s nakupni taskou :rocket: )

Vysazení sazeniček z balkonu 11.05.04 do země.

· 2x Afgan + noname (Time)
· 2x Orange california (Půďa)
· 1x Purple pepper (Wlasky)
· 1x Mazeček (Outdorek u lesicka 2002)
· 2x Outdorek u lesicka 2003 (smes)

Zeminu jsem akorat přeryl a nanosil dva kybliky kompostu. Uz nezbyvalo nic nez usadit na sve misto a poradne zalit (fotky z tohoto presazovani nemam,ale proste obič sazeni.....)

Fotky jsou zatim jen orientacni. Stejne neni co fotit, az holky povyrostou tak bude urcite lip. Dokonce vam je i urcite popisu jednotlive jaka je jaka.
Jokerrr
A zakoupil jsem dva řízky (White Widow a Great White Shark). Řízky jsem dostal již trosku zakoreněné a kostickach rockwoolu (nebo jak se to writuje :)) tak jsem je pichnul do mensich kvetinacku a do kupovane zeminy pro muskaty (byl to necekany kup takze zemina co byla po ruce) a vystavoval je slunicku jen za oknem (prece jen ze skrine byly trosku rozmazleny ;)) asi po tydnu jsem je daval na balkon, ale jen pres den mno a jeste o tyden pozdeji uz byly venku na balkone nonstop.

Taaaaak a nadesel den "P" tedy presazovani ;) je 22.5.04

Substrát Premium Product FLORIA (vice info níže) jsem smichal s AGROPERLITem - který slouží k zadržení vláhy a k provzdušnení substrátu.
Jeste jsem si poridil Keramzit - 8-16 mm coz jsou expandované jílové granuláty s hladkou povrchovou úpravou. Je určen k dekoračnímu zakrití substrátu na povrchu květináče, ale víborně poslouží proti nežádoucímu plevelu a hlavne kdyz bude v lete palit slunko tak ta cerna zemina byva hodne horka a mohlo by se stat ze bych tu kyticku uvaril, takze keramzit poslouzi jako protiopatreni (je hnedy a tim padem nepritahuje tolik tepla). Navíc ve spod kvetinace je vrstva z duvodu dobreho odvodu vody.
To vše jsem se rozhodl umistit do kvetinace - o vysce 34 cm a průmeru 31 dole (45 nahoře). Jeste jsem se rozhodl pro podmysku o průměru 44cm a vysce 4 cm (z duvodu mensich ztrat zivin a dobre regulaci zavlažování)
Více info u popisu fotek.

Ceny :
* 50 litru FLORIA substrát - 149Kc (Baumax)
* 20 litru FLORIA substrát - 70Kc (Globus)
* 2 x 2,5 litru Agroperlit - á 26Kc (Zahradkarstvi)
* 3 x 5 litru Keramzit - á 40Kc (Baumax) a 37Kc (Globus)
* květináč 45x34cm - 219Kc (Globus)
* miska pod kvetinac 44 cm - 95Kc (Baumax)

podrobne info o Substrátu Premium Product FLORIA (Substrát pro muškáty) -
Substrát vytváří kořenům rostlin ideální prostředí pro jejich zdravý rozvoj a tím zajišťuje nejlepší předpoklad pro celkový zdravý růst rostliny. Pěstební substrát FLORIA se stará o správnou rovnováhu vody, vzduchu a živin v truhlících - základ pro rychlý růst rostlin a bohaté květy..Substrát obsahuje : rašelinu z nejlepších rašeliništ a stredne hrubý, kvalitně zpracovaný kůrový humus, dlouhodobě působící hnojivo, snadno přijatelné živiny a navíc obsahuje čtyři speciální složky: hydratační složku Aqua Cell, jílovou složku bentonit, dlouhopůsobící hnojivo a přírodní hnojivo Guano, dávku živin vystačující až na 8 týdnů.
Bentonit - pracuje jako zásobárna živin, živiny nejdřive příjme a později podle potřeby rostliny vydá.
přírodní hnojivo GUANO - pochází z exkrementů mořských ptáků, především kormoránů a trejů, dodává rostlině nejen živiny, ale navíc aktivuje půdní život.Blahodárné účinky Guana na rostliny objevili již před 600 lety Inkové v Peru a od té doby se toto rozšířilo po světě
Hydratační složka Aqua Cell - odstranuje nectnost klasických substrátů, u kterých se vláha po zálivce rozdělí velmi nerovnoměrně a soustředí se na místo, kudy voda protekla. Kořeny rostlin pak na některých místech trpí suchem a na jiných přemokřením.Drobné částice Aqua Cell, přilnuté na vláknech rašeliny, pomáhají jako pumpa rozvádět vodu s živinami po celém objemu květináče a postupně je vydává tak, jak rostlina vyžaduje.Vynikající schopnost Aqua Cellu je její schopnost zpomalit proces vysichání substrátu.Díky tomu je ulehčena zálivka (četnost a množštví) a jsou vytvořeny ideální pomínky pro zdravou strukturu celého kořenového balu.
Chemické a fyzikální vlastnosti -
* pH - 5,0-6,5
*spalitelné látky - min 45%
* částice nad 20mm - max 5%
* N - 250-350 mg/l
* P2O5 - 200-250 mg/l
* K2O - 300-450 mg/l
* rizikové prvky (v mg/kg) - Cd 2, Pb 100, Hg 1, As 10, Cr 100, Cu 100, Mo 5, Ni 50, Zn 300

vice info na http://www.floria.cz (to povidali na obalu ;))
Jokerrr
fotka č.01 - Vykopal jsem díru o prumeru +- 60cm a o hloubce +- 60cm. Narazil jsem pri tom na trubku od kanalizace :) a zjistil jsem ze kdysi tu rostl strom (samozrejmne ze jsem o nem vedel ;)) propo jsem zvedavi jaky vliv bude mit to drevo na vyvoj kvetiny (mohlo by udrzovat vlhkost ci dodavat ziviny....)

fotka č.02 - Na dno díry jsem nahazel tak 7cm pisku (jemny skoro jak nekde z plaže :D) - mno a dal jsem ho tam, protoze si myslim ze zlepsi prosak prebitecne vody.




fotka č.03 - Na písek jsem dal tak 8cm Keramzitu, ten by mel také napomáhat k provzdusnení a lepší odvodnitelnosti :flamethrower:




fotka č.04 - Směs substrátu FLORIA s Agroperlitem (v pomeru tak +- 1:14) priblizne tak 35litru







fotka č.05 - Tááááááák pekne podupat, at si to sedne.....









fotka č.06 - A finalni fáze.... zasadit řízek Great White Sharku ;)






fotka č.07 - Na dno kvetináče jsem dal vrstvu Keramzitu ( tak 5cm o trochu vic jak je vysoka miska,aby kdyz se zaleje do misky tak nebyla zemina uplne mokra - nebude dochazet k uhnivani kořínků. a naopak když se zaleje ze zhora, tak prebitecna voda stece do misky a nezustane v zemine ale v keramzitu..... doufám že to bude fungovat jak by mělo....:pimp: )

Květináč - Horní průměr : 45cm
Dolní průměr : 31cm
Výška : 34cm
Cena : 219Kc

Miska - Průměr : 44cm
Výška : 4cm

fotka č.08 - Zemina FLORIA s Agroperlitem v poměru 1:10 a řízek White Widow. Hezky pekne upechovat at si to sedne....


fotka č.09 - Povrch kvetníku jsem posipal Keramzitem. (Doufám že to zabrání rustu plevelu, množení svilusek a jiny haveti - mušky atd.., a hlavne že nebude v lete na slunku moc horko uvnitř kvetináče)




fotka č.10 - tááááák a takhle to nějak vypada v celku
Jokerrr
fotka č.1 - Už nezbívalo nic než zalít :) a to pořádně! Pěkně jsem to prolil vodou.






fotka č.2 - Také prolít až do te doby než se v misce oběví voda ;) Sice jsem si všimnul že voda vyplavila perlit, ale asi jen z povrchu. Mělo by to být OK.




fotka č.3 - Pohled shora v levem dolnim rohu je GWS a v květníku WW na pravo již vysazene (kdyz budou stínit tak pujdou jinam). Ozdobne cihly jsem použil proto, že doufam v lepší stabiliti kvetniku treba ve vetru (až bude kytka veka tak by to mohl byt problem....) a snad je to i trosku esteticke. Doprostred děr tech cihel prijde jeste nejake okvětivo ;) (uvazuju bud muskaty nebo nejake skalnicky ci lesni jahody....)

fotka č.4 - konečná fáze...... Jelikož jsem čekal jeste zimu tak jsem vybudoval provizorní ochranu z igelitoveho sacku a tri ticek (snad to bude ucinne a ochrani to moje mazlíčky)
mydena
Pěkné.Jen pozor na PH.Ta rašelina& kůra v substrátu nebude kyselá? Myslím,že ano.Ty "cihly" jsou kvůli dekoraci?vypadá to hezky.
Jokerrr
propoooo chtel bych podekovat Wlaskymu za řízky a seminka Purple Pepper, Moukovi za digitální oko, Timemu za seminka Afgan+no name (uvidime co z toho letos vyleze), Půďovi za seminka Orange California, babičce za zalevani a trpelivost se mnou a GROWERu za hooooodne užitečnejch info.


Cekam nejake rady co a proc je blbe (jestli teda neco blbe je ;))

Omluvte prosim sem tam nejakou tu chybu... prece jen nejsem rozeny gramatil a languista :bounce:
Jokerrr
for mydena : Ph je 5,0-6,5 takze si myslim ze by to mohlo byt OK
mydena
A ty cihličky, na které jsem se pt? Peace.
dementos
myslim že spíš kvůli větru a převrácení :D
Jokerrre díky tobě už taky zasadim něco pořádnýho venku, když sem vyděl co si měl minulý roky za kytky a co už máš zase připravenýho :satan: Karmu na tebe +.
Mr.Floopy
moc hezky.at se vede a min krupobiti.
KABUTO
Máš to pěkné,
počítej ale že to bude daleko rychlejc vysichat než klasická hlína.
Ten Aqua Cell je dobrá volba.
Nenapsal jsi čím budeš hnojit?Možná by bylo škoda tam dávat třeba jen krystalon.

Když sis to takhle pěkně porychtoval,kytí se ti odvděčí :) :)
Měj se,směj se.
steve
2Jokerrr
hihi nádherná příprava ano taq to má bejt-no jen mě zají má jaksi powídal s tím stromem,s tou vlhkostí něco bude :)
Jokerrr
for KABUTO : hnojivo?! ... mno tak to me terve ceka nakup ;) ale kristalon urcite nebudu davat (mozna START, ale asi taky ne) Kristalon jsem používal 2 roky (Vyrostly s toho FUCK stromy, ale palice byli takove nadejchane-zato ale zase velike). No ale ta chut byla hrozne zkazena (2 prasky chutnalo a pak uz jen shit chemickej).

S tim vysichanim - proto jsem si poridil misku. Instruoval jsem babicku at obcas zaliva do misky ;) Tomu Keramzitu na spod by to nemelo vadit ze je tam delsi dobu voda a ta zemina by si mela sosat potrebnou vodu sama.... (mno doufam ze tomu tak bude :D)
Jokerrr
for steve : Mno s tim stromem... to drevo je uz mekke, takze slo lopatkou odsekavat ;) (proste mi to pripominalo houbu na miti aut, mekka a nasata vodou - pritom vsak neplesnivejici ....) Mohlo by to fungovat jako zasobarna vody a ta zemina by si z toho mohla brat vlhkost sama a rozvadet ji do celeho objemu.....
KABUTO
Já na out vylejvám upravenej roztok z bubláků(AH) + phytamin a paldy jsou opravdu pěkný.
Docela příjemně mě překvapilo hnojivo AB (z těch levnějších) má to preventivní účinky proti plísním.
Se zaléváním do mysky zkušenost nemam,ale oni si kořínky natáhnou co budou potřebovat.
Zdár
Shadow
Nazdárek tlustochu, moc pěkně sis to připravil a vyfotil.
Škoda že já sem takovej lenoch a nechce se mi zkoumat jak si založit thread. Ale až na to přijdu, tak to SNAD taky zmáknu.
Každopádně fandim semínku Purple Pepper, když je vodemě a loni to byla fakt MORDA.
PS: Tady máš foto, jak vypadal ten Purple loni
PEACE SHADOW
Odin
Nalevo dole, ,,Nové téma" ,OK?
zet0r
Ty wole, tož tobě letos vyrostou drsný kytky, je-li to mimo dosah cizích ruk... Krásně se oto staráš... Good Luck
robos
2 Jokerrr:

mas to super, inak DC-cka ti este drzia?;), tie som videl aj na minulom oute, ak si dobre spominam, tak je?:), Kplus
Bamboo
jee ja chci taky tak hodnou babicku.... zatim je hodna akorat maminka ktera me to necha pestovat doma (uff) ale zatim ne skrin :( u babicky na zahrade by to bylo fajn je tam pekny misto kde uz tak 100 let serou slepice a tam by to rostlo pekne si myslim.... mas to krasny a davam K+
Jokerrr
to Bamboo : tak presne s tema slepicema jsi me vyhmat ;-) na tom miste gde ted rostou byli slepice tak 20-30let ale myslim si ze to stacilo :-)

to Robos : jojojo.. DC stale drzej... ale ted je mam do prace, uz je na pate mensi dirka a ve fabrice neprsi ;-)
Jokerrr
jo jinak jsem byl na zahrade (bohuzel bez digitalniho oka) a sekal jsem travu sekackou (jinak je benzinova a jezdi na special....) mnooo a tu posekanou travu jsem hazel ke stromkum... povidal dedecek ze prej aby lepe rostly ;-) a ja rikam dik dedo...... a tak jsem nasipal i tu posekanou travu ke kytickam (a to docela vrstvu - misty az 10cm) a pockam az to zacne hnit a tlit a uvidime jak se to projevi na kvetech....

a taky mi pribila jeste jedna sazenicka PASION ONE (Jendo snad ho nekam vmestnam....) momentalne tuto sazenici mam doma na balgone a cekam az bude vhodna chvilka....
Jokerrr
for TIME : Outdoorek u lesicka nebude, protoze minuli rok nam to pomohl sklidit, bohuzel jsme se o tomto dobrovolnikovi nic nedozvedeli a chudak nas asi taky nezna, takze se trapil komu to ma odnest.. grrrr
Mno kazdopadne letos uz nesazim na tom miste.... bohuzel, vypadalo to tam hodne perspektivne (do 5 let by se tam veslo 300 kyticek a byli by docela od sebe..... )
lipi
Kamaráde tak s tou posekanou trávou má dědeček naprostou pravdu!!!!!!! Když sem jel kytky na svý zahradě tak sem sekal trávu 1 za 14 dní a vždycky se trochu pro moje zlatíčka našlo a má to hned několik výhod! Jsou to přirozený živiny, drží vlhkost, a neroste tam plevel a palice sem měl luxusní (teda než sem se o ně nedobrovolně podělil s nějakym dobrákem).
Jinak to máš dost hustý,tak ať to roste a ať se nenajde žádnej sičák, kterýho neodradí ani plotem ohraničený soukromý pozemek!
Jokerrr
tak vcera 11.6.2004 jsem se byl podivat na zahradce a dokonce jsem mel Mouka s digiokem ;)

fotka č.01 Tak to je celkovy pohled na "zakouti" s kytickama ;)


fotka č.02 To je GWS. vypada ze se bude pekne vetvit, takze ho zastipavat asi nebudu (slibuju si od teto rostlinky nejvetsi "vynos"). Ma ovsem nejake zmutovane listky... bud tri nebo ctyr cipe.... hm ze by geneticka vada? a povsimnete si ze v listech jsou male dirky... cim to ?




fotka č.03 Takhle kouka WW na svet s igelitaku hi..... jeste jsem ho tam nechal, ma nejake omrzle listy (zcervenali az zfialoveli stonky od listu. Byl to pro ni asi trosku sok kdyz jsem ji dal z tepla balkonu sem a hned druhy den byla zasipana pod 5 cm vrstvou krup... :(. Snad se z toho vzpamatuje a bude OK..



fotka č.04 Tak tady na te kyticce jsem zkusil FIM tachniku, jestli se povede tak budu praktikovat i na ostatni.Zatim to vypada slibne. propo otazka... v jake vysce se doporucuje FIM zastipavani?? je lepsi hned u zemne nebo treba 50cm nad zemi... ma to vubec nejaky vliv??


fotka č.05 Tajta kyticka je totalni mrzacek.. NONAME jen tak pokus mezi brectanem ve stinu u plotu... nedavam mu moc sanci, ale kdyz vyjde takl vyjde, kdyz ne tak se taky prd stane.....
Jokerrr
fotka č.01 Taaaaak tady je PASION ONE(dale jen PO) ktereho jsem dostal od kamose Jendy (diks urcite ti z te kyti neco necham hiiii) Hned jsem ji zastipl (pokus o FIM)....Uvidime jak se to vyvine.






fotka č.02 Takovej peknej korenovej bal mel PO. A mrska nesel bubec ven z toho kvetinace (na sazenicky doporucuju nejaky plastovy, ktery se v pripade potreby muze rozbyt ci rozstrihat!)






fotka č.03 Takovou dirku jsem si vykopal pro PO, snad bude stacit. Hloubka - cca 70cm, Sirka - 40cmx40cm.







fotka č.04 Na spod diry jsem nasipal pisek, tak 5 cm (pro odvod vody)








fotka č.05 Na pisem prisel domaci kompost (bio odpad ze zahrady) cca 8cm







fotka č.06 Trochu (15cm. ktere se zmackli tak na 6cm vrstvu) posekane travy (uz predetlele od dedovich stromku ;))







fotka č.07 zemina, ktrou babicka neupotrebila na zahradce... tak jsem ji uptrebil ja :) (pouze zbytek)







fotka č.08 A zemina, ktera mi zbyla pei predeslem sazeni (chtel jsem zasadit jseste jednu kyti do kvetniku, ale zdal se mi maly...)







fotka č.09 A pridal jsem trosku keramzitu, pro lepsi pocit a lepsi vzdusnost... (mno proste hokus pokus od vseho troch..... hi) joooo ten keramzit jsem promychal se zeminou.






fotka č.10 Mno a zahrnul jsem to vse puvodni zeminou aby to tak rychle nevysychalo..a poradne uslapal. NA tento povrch jsem nasipal jeste vrstvicku keramzitu pro lepsi estetiku (bohuzel uz jsem nevyfotil....nejka jsem to nevychytal hi)
Jokerrr
fotka č.01 Tahle kyticka je NO NAME a musela jit pric. Jelikoz na toto misto prisel Pasion One



fotka č.02 Pri presazovani by nemel byt poruseny korenovy bal. Asi nejak takhle by to melo vypadat. I kdyz moje zkusenosti z presazovanim jsou asi takove ze kdyz vytahnes kytku rukou za stonek ze zemne a zbydou tam nejaky koreny tak se chyti. Je to fuck plevel, ale zas ena druhou stranu kdyz se to udela poradne tak kyticka skoro nepozna ze byla premistena a nezastavi se v rustu! Coz kytka s porusenyma korenama urcite udela. Zustane stejne velka a bude davat silu rustu do korenu!
Jokerrr
fotka č.01 Dukaz kvality mistni zeminy, kteka prezila nekolikalete utoky slepic.... hi. Pro ty co by nevedeli tak je to Zizala, ktera ponaha peovzdusnovat zeminu... ovsem na druhou stranu uzira korinky... mno ale konecny dopad je jednoznacne kladny!


fotka č.02 Jelikoz jsem se rozhodl ze nebudu hnojit chemii, tak tento zasah byl asi posledni, i kdyz na rust to tolik nevadi! Ale minuli rok jsem hnojil Kristalonem a OBM a ta chut byla opravdu nic moc..... chemie... To hnojivo na obr obsahuje N:P:K 7:3:6 takze se hodi na rust. O pozdejsim hnojeni se rozhodne az casem a postupem vyvoje rostlinek.




fotka č.03 10ti litrove konve ktekymy zalevam moje kyti... pridaval jsem 5x vycko od hnojiva = 50ml (doporucene davkovani je 10 ml/2l vody) tak uvidime





fotka č.04 Tak takhle vypada 14ct dni stara posekana trava. Uz zacina tlit, tak doufam ze to bude fungovat na kyti... hi je to docela humus
Jokerrr
Moc by mne zajimalo jak je tohle mozne !!! 8mi cipi list.. teda spis 7mi... nebo jak to je vlastne :o jeden cip se rozdelil ve dna ... hmmm ale pritom je to seminko poslane primo ze seed banky z Holandu .....


treba pusobeni Černobilu??
Mr.Floopy
to jokerrr:
hmmmmm zati mmoc pekny.ten passion 1 hmmmmmmmmmmmmmmm. zatim ze 4 mejch passion 2 samec.
Jokerrr
to Hrotik : jojo Mozaika... hi tak trosku žeru sound system... i kdyz... elektronika se mi zda super vsechna.

To Mr.Floopy : Tak ty samce hlavne nevyhazuj a schovej mi nejakej pyl! a doufam ze ho posles nebo si pro nej prijedu osobne.
Jokerrr
to Hrotik : me uz vykvetli take 3 samci. Jednoho mam v pokoji jen tak na utrapeni na nedostatek svetla ;) hi propo.. je to tim ze jsou brco sazene. nejdrive meli strasne malo svetla (periodu den-noc) a proto kdyz zacali rust tak take hned zacali kvest... jinak samci kvetou vetsinou drive
Jokerrr
to mopsik : hnojil jsem zatim jen jednou. a to do zalivky.
Jokerrr
tak dneska jsem se byl podivat za babickou (ma svatek) a tak jsem hned shlidnul kytiiii. Mno nejvetsi a nejvice rozvetvena kyticka ukazala koule.... takze sla ihned na hnuj... (jeste ze to byl jeden ze dvou NONAME). kytky vypadaji zdrave az na WW. Ta nejak ne a ne zacit rust... nevim cim to, ale snad se jeste rozjede (casu ma jeste docela dost)
Pristi navsteva bude snad opet s fotakem
ddt
To all:
Neviete niekto co moze sposobovat von, ze vzdy ked pridem na policko na nejalke rastlinky maju ustipnuty vrcholec. Co za zver to moze robit?Ak s tym niekto mate skusenosti tak poradte.
Dikes
Jokerrr
fotka č.1 Celkovy pohled na zahoneček ;)






fotka č.2 GWS - uz holka povyrostla.









fotka č.3 WW - ne a ne zacit poradne rust... :confused: a nejak zloutnou spodni listy Cim to?? nevite nekdo?








fotka č.4 Skupinka kyticek... jsou moooc blizko u sebe (ale jinak to neslo :(). Doufam ze se nebudou moc dusit. Asi casem budu odstipavat velke listy, aby mohlo svetlo i na kyti vzadu.






fotka č.5 Afgan+NO name - ten nema skoro zadne misto, nejak zaostal v rustu a doplati na to.... mno nechame se prekvapit


Jokerrr
takhle vypada PASION ONE. Sice jsem se pokousel o FIM, ale nejak se to nepovedlo..... ale ma tak 2cm nad sebou 2x po dvou vyhonkach... alespon jsem tím docilil ctyr stejne velkych vyhonku....
Jokerrr
fotka č.1 krasnoucky mlady cerstvi listecky ;) heh zahy o ne kyticky prisly, vzhledem k tomu ze nechci aby byli nejak mooooc prerostle (jak minuli rok....)



fotka č.2 Stonek jedne dominantni kyticky










fotka č.3 Deseticipy list..... mno je toto nermalne??.... :mutant:





fotka č.4 Ukazka klasickeho zastrihnuti.... stonek se rozdelil na dva... :rocket:
Jokerrr
Nevim cim to, ale na rizku GWS se vespod obevily takhle divne "zmutovany" listy. Ocením kazdou reakci ! CO TO MUZE BYT???
popripade... ohrozuje mi to kyticku??
Mr.Floopy
krasa hlavne GWS a passion. jinak ze vzkazuju WW at nesere a zacne jet mrdy!!! !:o)
bubik
Jokerrr: měl jsem podobný problém s listy http://grower.cz/forum/showthre...?threadid=11552 a zjistil jsem, že to bylo nedostatkem hnojky - kytka dostala věttší dávky Blüh Fixu a další lístky, které vyrašily už byly o. k.
Jokerrr
fotka č.1 Tak takhle povyrostl GWS. Nutno rict, ze jsem ho ani nezastipoval... :mutant:







fotka č.2 Tohle je chudinka WW. Je svym sousedem (GWS) docela utiskovana, ale co stejne je to takova chudinka, i kdyz konecne zacala "rust" ... :rocket:





fotka č.3 Pasion One - mno jednou zastipnuty a dari se mu docela fajn.... sativa je sativa a ta holt moc nevyroste... :baby:







fotka č.4 Celkovy pohled na mistecko meho snazeni v dobe meho prijezdu na stanoviste. Zahy jsem zčekoval dva samce :( bohuzel to byly : Purple Pepper - Wlasky je mi lito ale je to tak. a Orange California - Puďo je mi taky lito, ale jeste jedna mi vydrzela ;)


fotka č.5 A konecny pohled na tohle mistecko pred odjezdem home. Co se zmenilo??
Vemu to z leva... GWS
, WW, NoName(New generation), Afgan+NoName, Afgan+NoName, Orange California

Mno Velice utlacovany Afgan+NoName byl presazen na uvolnene misto po samcich vedle sveho brasky z jednoho vrhu. Je zajimave ze at udajne z jedne kytky (duveryhodnost viz. TIME :rejp: ) jsou to dve naprosto odlisne kytky.Jena ma zdrave zelenou barvu a ta druha je cela nazloutla (ne ze by byla nejak prehnojena nebo jinak.... je takova uz od malicka, vcetne stonku)... :afro: ... jinak dal jsem otrhal lupeni (velke listy) a to z tohoto duvodu : mene listu - vice svetla pro ostatni (pro vsechny)



Jo jinak pyl ze samcu jsem neskovaval, jelikoz kamosovi vyrost samec Pasion One (a u nej je zarucena genetika!!!). A listi jsem si odvezl a uz se susi na milchsnite (mličko) a to by mohlo vzhledem k odrude techto samečku bejt docela cool :bounce:
Jokerrr
fotka č.1 Tady je dalsi "dukaz" o neomilnosti holanske genetiky... :slizoun: nevim jestli je to z fotky dobre poznat, ale je to sedmi (osmi) cipi list ovsem s tou zvlastnosti ze vsechny cipi vyrustaji z jednoho bodu (ovsem prapodivne nad sebou?! :mutant: ) takze list vypada opravdu podivne... mno a k tomu ze z jednoho cipu se vyklubaly po 3/4 dva... mno ale to uz bylo i u jineho listu. Nazor (studujiciho fitotechnika a zaroven majitele seminka) je pouze mistni mutace (vliv prostredi)... mno nevim.


fotka č.2 Velice sveze vypadajici vyhonky Orange California. Je na nich videt vliv velice vlhkeho pocasi.


Propoooo vliv tohoto vlhka je docela zneklidnujici... samci kteri sli pric byli velice snadno zlomitelni (duznaty stonek a velice krehky).
Jinak nas psik Benik nejak verespektuje moje uzemi a obcas prolitne skrz kyticky - a spodni vetve byly ulomene... mno jednu z GWS jsem privezl domu a zkusim jeste udelat rizky... kyti budou malinky, ale jestli to prezijou tak budou!!! ... :pimp:
TIME: No jaks psal, těm kytkám od tebe se nedaří jen díky podmínkám, který zezačátku měli. Teď už je to lepší, takže počítám, že se určitě proberou. respektive už se probírají. Nedosáhnou ale takových rozměrů, jaký mají Californie,ale nevadí.
Jokerrr: No až teď sem si všiml, že tady pěstuje California Orange i někdo jinej. Tak přeju mnoho zdaru. Máš tenhle thread udělanej pěkně, zvlášť ta dokumentce na začátku se mně líbí + samozřejmě kytky no :)
Jokerrr
for TIME : foto wokazu priste... nejak jsem zapomnel fotit detail.... hi
for futeW : diksss ;)
Jokerrr
Nutno podotknouti ze pred focenim byly holky zbaveny velike casti svych listnatych ohozu (tedy byly otrhany listy), jelikoz se domnivam ze je kyticky zbytecne vyzivovaly a alepon je to donuti aby narostly nove plochy pro fotosyntezu, a to listky u palicek ;) => hustší okvětena! Dale bylo aplikovano hnojivo Wuxal - Super a Kristalon - Plod a květ a to formou Zalivka + Postřik.

fotka č.1 taakže opet se wukazal jedem samec :( takze zde zbyly tyto modely pestene ze seminek :Orange California - "to je ta v pravo v popredi" a Afgan+Noname - "ta je take v pravo ale v zadu". Nastestni jiz zacly kvest. A dale zustal z řízků :Great White Shark - "na levo"

fotka č.2 toto je :Great White Shark z blizka. Bohuzel jeste nezacal kvist i kdyz prvni blizny se uz obevuji, ale spise vyjmecne po jedne. Aplikaci Kristalon - plod a kvet doufam ze by si to mohla rozmyslet a prepnout se na kvet....

fotka č.3 toto je :Pasion One uz pomalu zacina nakvetat

fotka č.4 toto je :White Widow. Jelikoz neukazala jeste ani blizničku tak jsem ji soupnul do sklepa na cca 45 hodin do tmy a zimy spolu s hnojivem Kristalon - plod a kvet si snad bude myslet ze uz prisel podzim.... PS: je to mrzak jak svin, ale je ;)
Jokerrr
fotka č.1 tak takhle se pustil do kvetu jeden NoName









fotka č.2 a tohle je Orange California v detajlu.
bBoOrReE
pekne to mas Jokerrre.
(ta zem na tvojej zahradke ma fakt dobru farbu)
to,ze su niektore tvoje rastlinky "zbrzdene"(male) neznamena,ze budu slabe :-) ha ha ..niekedy take skriatky vedia poriadne prekvapit!

mne to rastie spoko,ale zas nechcu pustat kvet a uz ma to dost ser*e. zatim.
Mr.Floopy
KURVa very nice My friend.
uz vim na 63,5% ze se prijedu podivat na podzim zas na tovarny a elektrarny. :o),

dobra zprava (teda jak se to vezme) mam dalsiho samce passion1. tak budou seminka.
Shadow
Nazdárek tlustochu,
máš to pěkné:)
A s tim kvetenim si hlavu nelam, mě to taky nekvete, ale až to začne tak se z toho voba poserem.
Zdar a sílu.
Džarin
Hmmm...:)
Jokerrr
Mno nutno podotknout ze vsechny fotos jsou tyden stare (mensi problem s transportem fotek do meho PC.... i v dnesni dobe postradam USB :( )

Kyticky byli opet pohnojeny Wuxal Super a osetreny proti plisni, jelikoz jsem obevil jiz zacinajici zarodky. Dalsi nemila vec je ta ze na jedne kytce se obevilo strasne moc malich "housenek", ktere poziraji listy a nechavaji za sebou "pavucinu-housencinu" doufam ze nenapachaji velke skody!

27.8. byl proveden prvni pokus o umele opyleni (OTEC-Passion One) toto opyleni bylo provedeno steteckem a pyl byl prepraven v "cigar-alobalu" :sun:
Jokerrr
po peclivejsim pohledu mezi hromadu starych prken a dlazdicek kde vladne břečťan..... mno nutno podotknout ze ve stinu... hi mikroNONAME :wink:
Jokerrr
Tento NoNAME je na tom s okvětenou nejlepe. :popcorn:
Jokerrr
TAdy je GWS. na řizek ma peknej kminek ;) , ale kveti este ne :(
Jokerrr
Tak na techto foto je WW
Jokerrr
Orange California uz zacala delat paldicky hi... propo uz zacali i plesnivet :( mno otrhano a postrikano ;)
Jokerrr
Tak tato kytka (Afgan+Noname) je cala nejaka ridka,ale kvety ma ;)
Jokerrr
Tajto je Passion One a zacal kvest uz mooc pekne .... propo byla opilena svym braskou ;) - poze 2 vetve, tak snad bude par semen geneticky zachovalejch na pristi GROW :frog: ...







************ podrobnejsi komentar bude az po "skoseni" ;) .... uz vas nekdy 3smenej provoz v kolbence uplne vystavoval??? mno me jo :/ takze nejsem schopnej ani nic vyplodit z ty svy hlavy..... mno kdo si pocka ten se docka a kdo ne tak taky na nej jednou dojde ;)********
kernelerror
koukam ze ti sem nikdo nepise.... je to tak pekny kdyz nejsou mezi zadny cizi cinty.... ;)...... a proto..... ti musim napsat, ze to mas pekny.... :D :D
Mr.Floopy
jo panacku koukam ze to pekne nabobtnava . ja jedu zejtra teda spis dneska kouknout na svy. jo vydel bych to tak koncem rijna zacatkem listopadu ze bych zajel na par brcek tam k vam .nastivit Jokerra ,LUISE a STEVNA ,atd..

bay
Shadow
Paráda tlustochu, ta orange je megahustá, at to rostééééé.
Se těšim až vyčenžujem nějaký vzorce.
Bombám zdar. Shadow
Jokerrr
GWS se jeste pekne rozrusta a zacina nakvetat. Jeste jsem ji pohnojil (Wuxal Super), otrhal nejake nezdrave listiky a budu doufat ze bude jeste privetive pocasi.
Jokerrr
Orange California jiz dozrava,davam ji tak tyden. Otrhal jsem velke listy a zneskodnil (snad dobre) zacinajici plisen, ktera napadla jednu palicku. Jinak ma docela hodne listnate palicky,ale to se podda ;)

Na prvni fotce je videt i Afgan+NoName (v pozadi ;) ) ten jeste neni uplne uzraly...
Jokerrr
WW jsem take jeste pohnojil (Wuxal Super) a stejne jako u GWS budu doufat v dobre pocasicko. Ty zacinajici palicky uz vipadaji velice k svetu ze?! :D
Jokerrr
Passion One je uz dozraly hi ;) byli odstraneny skoro vsechny listy a uz jen pockam az bude ten vhodny okamzit. Vypada to do tydne juuuuu :D

na poslednich dvou fotkach se muzete podivat a porovnat (opilena x neopilena) jak dopadlo umele opileni (Passion One x Passion One). Ta opilena vetvicka je docela tezka (seminka) a proto musela byt privazana provazkem ke stonku.
Jokerrr
takze takhle (viz prispevky nad...) to vypada ;)
mno pokud jde o NoName, tak ten mi napadly housenky a zrichovaly ho behem tydne natolik ze jsem ho radzi sklidil. mno byla to rychlovka, takze nemam foto. a druhy NoName (za prkny) stale dozrava a bude az do prvniho snehu.Uvidime co z te jedne malinke palicky dostanu hi....
bBoOrReE
Jokerrrrrrrrrrrrrre ty prekeeeeeeeeere!!
To je ale paraaaadicka!! k+k=kk
Jokerrr
zdroj info : http://www.dutch-passion.nl/
(seminka byla kupovana primo zde ;) )


Passion #1 ® Outdoor

Passion #1 is an Indica variety developed in California in the seventies and has been grown outdoors in Holland since 1980. Smokes soft with a citruslike aroma and has a good high. Easy to grow, grows with long compact resinous buds. One of the best green outdoor varieties worldwide.

THC = 18.6%


Flowering period: 6 weeks
Harvest time outdoor: end of Sept., 1st week of Oct.
Mr.Floopy
to jokerrr:hele kamo zejtra jdu sklizet passion 1 , a fakt mam v planu zajet tam k tobe.dej vedet pmkem kdy mas tenhle tejden cas a sejdem se na Icq. jo jinak ,moc hezky .....k+
Jokerrr
**
Jokerrr
**
Jokerrr
**
Jokerrr
**
Jokerrr
*** komentar dodam pozdeji ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma