Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
mrazy - Klikni zde pro originální téma
tak co, jak vám kytičky přežily to debilní počasí??? U mě 10 cm sněhu, tzn. - 4x Durban, 4x Ice Queen, 3x TundraxShiva a 2x Afghan. :grrr:
No nevím, kytky jsem od pátku neviděl a uvidím je zase až v pátek. Ale nějak bych se o ně nebál, přece jenom tady v jižní nížině je to počasí o něco lepší.
Sakra jak to, že u tebe napadlo 10cm sněhu? to je něco teď v květnu. )
Všechny kytky umřely? Nebo jak na tom jsou?
czares
já mám kkkkýýýtttttííííí venku :-) ale jsem fff klidu,mám na nich totiž plastovou flašku takže pokuď nezačnou padat ciiihly tak mi to je docela jedno :-)jinač.. hodně zdaru!!!!!!!!
Jakub Kraus
Čus Groweři,ja jsem schodou náhod 7 kytek svého Passion 1 začal předpěstovávat za oknem až 1.května a tuhle sobotu jsem je dával na zahrádku v Litoměřickém okrese,žádný kroupy tady nepadaj,sluníčku se sem taky moc nechce,ale na na tyhle podmínky si vedou kyti docela dobře,zaštípával jsem pátý patro.Kroupy jsem zažil v Děčíně a není to nic příjemnýho na kytky,tak přeju hodně zdaru a nevzdávejte to!!
včelař
to Jakub Kraus: jeste sem napis adresu a telefon..
Pantoči
Jó tady na šumavě sou pořádný holomrazy i v květnu,ale kytky to přežily v pohodě,zatim:)
czares
Ostrava=mrazíky,v noci 5 stupňů,slunko vyleze jednou za den na 2 hod a padaj tady kroupy ale kýýýtííí se daří..psycho :-)
méďa béďa
myslite ze sem udal blbost kdyz sem svoje ne moc velky kytky(4patra) nechaval venku pres noc i kdyz se kourilo kolem huby a bylo tak 5 stupnu nad nulou?
Zda se mi ze trochu zpomalili rust...bude to mit nakej velkej dopad na kvalitu?
czares
myslím že to te kytce nevadilo(teda určitě vadilo) ale nějak zvlášť moc nepoškodilo...my tady v Ostravě máme pořád kolem 5 stupňů v noci a kytky slušně rostou...stím jestli jí to vadilo nebo ne to je jen moje vize takže :-) ...
botanic
Jestli maj čtyři patra, tak by to neměl bejt problem. Když jsem před rokem vysadil předpěstovaný třípatrový kytky a vedle nich tejden starý přešel přes ně mráz a nic se s nima nestalo, jen ty mladší to vodnesli na celý čářě!!!:bandit:
méďa béďa
Tak dik ze jste me uklidnili. Uz sem mel strach o svoje holky. Ted uz zase sviti slunicko a je teplo tak je to v poho
czares
jj
Bamboo
Tohle pocasi sem mel z doslechu..... Chodim si po Bordeaux (mesto v jizni Francii kdyby nekdo nevedel) potim se jak prase vedro jak nekde na sahare (ve dne) a premjeslim jaq se asi bratrik stara o kyticky. A najednou zprava od bratra, asi tak :"ty vole kroupy snih masakr a ja nejsem doma kytki sou na balkone venku, nezabijej me" nastesti to prezily v pohode


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma