Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Headshopy v ČR - Klikni zde pro originální téma
psychedelix
Zdar lidi, nevíte v České republice o nějakých Headshopech? To jsou ty obchůdky, kde se prodávají u nás nezakázaná psychedelika jako např. šalvěj, kawa kawa atd. Jestli o něčem obdobném víte, tak napište prosím, díky.
sativa
o jedinym headshopu o kterym vim, je v Liberci (kdyz tu bydlim, jeste abych o nem nevedel), je to proste shop se vsim moznym k huleni, od papirku po vodnice, ale fakt nevim jestli tam prodavaj salvej, atd...
Walhalla2000
Jo, takovy kramek je v praze. Prodavaji tam houbicky a podobne. Je to v jedny kolmy na narodni tridu. ted z hlavy nevim. zitra jdu kolem podivam se a hodim sem adresu...

PS: jen tak mimochodem, jak na to koukam, tak toto je prispevek cislo 10 000, ktery byl na groweru postnut... to je slusny...
brel
Zdravím,
mimochodem 10000? Neříkej... A že zrovna Ty? :-))))))))))))))

[Edited by brel on 02-08-2001 at 10:30 PM]
Hullto
.... neříkej...
Hullto
...neříkej nic...
strobe
Zdravim,
před pár dny sem byl v Holandsku, tam sou takový šopy na každym metru, a maj tam opravdu vychytaný věci.. koukněte třeba na http://www.mass.nl, ale newim jestli se to dá objednat sem (no english web:( ).. Kdybyste někdo o něčem takovym věděl, klidně i pres net byl bych váme moc vděčnej..

Walhalla2000: zkus zjistit tu ulici, prosim...
Jarinov
Strobe - Ta ulice je Karoliny Světlé. ale ten krámek je uz delsi dobu zrušen!!!. Škoda, meli tam výborný houby (hawajsky-mazec jako bejk), kaktusy a spoustu jinych dobrutek.
godunov
Zkousel jsem neco objednat na

http://www.smartbotanics.com/

a opravdu to poslali (asi za 14 dnu) a kreditku nezneuzili...

Jinak veliky vyber hub, kaktusu a jinych pochoutek je na http://www.shaman.nl - to je opravdu super (ale je to trosku drazsi)
strobe
Díky...

hezký věcičky sem našel taky na http://www.luckybud.nl/html_uk/gene...productsuk.html ty ceny taky nebyly zlý ale neberou kreditky a chtěj hroznou škváru za posílání do evropy a bankovní transaxe:/
Aaron Lightner
V minulosti jsem měl několik velmi pozitivních zkušeností :D s <A HREF="http://www.amazing-nature.com">http://www.amazing-nature.com</A>. Chodilo to tak 2-3 týdny. Co se týče prachů, tak všechny tyhle firmy maji nejradši, když jim člověk pošle prachy (dolary) v obálce. Teoreticky to sice není úplně košer, ale mně aspoň to nikdy neukradli a oproti mezistátním převodům peněz je to doslova zadarmo.
TSUBA
Ony se někde u nás dají koupit houby? Tak to jsem netušil. Je někde taková možnost v Brně?
deVIL
Nazdarek lidicky. ja jsem zkoukl v CR yatim jen dva growshopy. jeden v plzni a druhej v brne. plzen je docela v pohode. maji tam dva shopy (v jednom hnojiva vetraky atp , v druhym dymky sitka atp.) v brne vse v jednom.
Byl jsem taky ve vidni a tam v okoli jedne ulice najdes hned tri shopy. a na rozdil od CR tam koupis jak seminka tak i tak patnact centaku vysoky klony za ceny od 80 - 130 ATS.
johan
citace:
Původní příspěvek od deVIL
Nazdarek lidicky. ja jsem zkoukl v CR yatim jen dva growshopy. jeden v plzni a druhej v brne. plzen je docela v pohode. maji tam dva shopy (v jednom hnojiva vetraky atp , v druhym dymky sitka atp.) v brne vse v jednom.
Byl jsem taky ve vidni a tam v okoli jedne ulice najdes hned tri shopy. a na rozdil od CR tam koupis jak seminka tak i tak patnact centaku vysoky klony za ceny od 80 - 130 ATS.


Zdar muzete mi poradit kde najdu v Brne growshop?

konart
http://grower.cz/forum/showthre...d=9386#post9386
WiB
Vídeň je fakt ráj! Sice tam ještě legálně neprodávaj produkty, zato klony tam seženete všude za 8-9E, což celkem ujde. Semínka koupíte stejně jak v Hullandu. Prostě ráj oproti naší rebupličce...
deVIL
yama na slovakove vedle fuck ltd.
Ant
Tagže bych to schrnul v Praze asi žádnej Headshop neni co??? To je ale škoda..............
Shadowlady
Zkusím se ti podívat zítra u nás ve Šmeralce, je tam takový malý obchůdek jménem "Na konci duhy". Když to tenkrát otevřeli, kupovala jsem tam takovou malou krabičku na travku, ale možná, že už se polepšili. Pochybuji ale, že by o tom z vás nikdo nevěděl.
Je to možný, za pokus nic nedám. Třeba tam budou vědět víc.

Zítra se ozvu
Kalapu
Je to dost na hovno, a jako polynezana me to sere o to vic, ale behem lonskeho leta zde bylo zakazano uzivani a jakakoliv distribuce Kavy a leku s kavalaktony.:grrr: :grrr: :grrr:
Jakkoliv se ale mohou snazit, jsou na internetu strankky, kde se da objednat a myslim, ze zrovna po kave se nikdo pidit nebude.
Neni to nejlevnejsi zbozicko, vetsinou v praskove podobe, ale da se koupit i cely koren, coz uz je tezke na pripravu.
Vrele doporucuju tu Tonzskou, jakozto Kavu ze zeme zaslibene...
Bohuzel, je i nejdrazsi...
Zejtra sem hodim link(myslim tim opravdu zejtra), s posilanim do cech by nemel bejtt problem, akorat platba...
Bacha at to poprvy neprezenes, mohl bys taky nachvilku ochrnout...hehehehe:bravo:
Kalapu
Tak se ta nybídka trochu zkrouhla ale presto aspon dva...

http://www.realkava.com/kavacart/

a ten s tou Tonzskou kavou

http://www.kickbackwithkava.com/kava_USA_order_form.htm
Zlinskyhula
Jedem na výlet do Práglu a rád bych se stavil v nějakém šopu. Poraďte prosím. Já jsem z Moravy, tak vůbec nevím kam jít. Díky.
koles
...a to já si houby radši nazbírám :)

pokud jde o ty headshopy, tak ty navštěvuju jenom na czteku (tenhle rok měli trafku, hašík, houby - kubánky, extrakt z hub - takový kapsle, nějaký space-kejky a hašišový kuličky a kdovícoeště; prodával to takovej typ - bylo mi ho celkem líto: jedna ruka mu končila v zápěstí-asi nějaká nehoda :( ale jinak byl v phodě, chvíli jsme pokecali...)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma