Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Balkon - first try - Klikni zde pro originální téma
Registredanonym
Tak sem se rozhodl popsat svuj pokus s 10l kyblem na balkone.
Kytku jsem vysadil za oknem z v polovine dubna, byla sazena z noname ale ocividne dobreho seminka, spolu sni jsem zasadil jeste jinou odrudu (vse noname vybrane z huleni) a ta byla naprsto jasne slabsi.
K zacatku kvetna byla jeste pod oknem kde jsem ji par dni na pokus osvetloval zarivkou ze vzdalenosti 15cm - z jedne strany okno z druhe volne povesenej alobal na lampe :)

Nedavno jsem ji presunul stale v serizle 1l petlahvi na balkon, kdyz mela 4-5 pater (5 rostlo) tak jsem si presadil do 10l kyble a utopil jedno patro (zahrabal hlinou).

Ted ma kytka 4 patra, 5. je zastrihle, a pred nedavnem dostala kdytka prvni davku kristalon startu (2-3g na 2l petku).

Dneska jsem ji taky nekere listy vyvazal niti, vecinou privazal ke stonku aby se prosvetlily listy pod nema a taky abych zvecil plochu kerym kytka bere svetlo (listy byly tihou svesene), uvidime co to udela :)
Fotky dodam jak se dostanu k digitalu, snad to nekoho bude zajmat :D :slizoun:
lobotomi
cus,

mam taky par kousku na balkone,... no chtelo by to vic slunicka, ale drzej se, jako spravnej plevel. Neznas nejaky dobre dostupny hnojivo na tyhle domaci kousky?
Je to moje prvni sezona,... kdyz tak by se par rad do zacatku hodilo....
Jak podvazujes ty listy a za jakym ucelem? Kvuli stonku nebo vetvickam...?

Diks
Registredanonym
Pouzivam kristalon start a je to taky moje prvni :)
Ty listy - proste na jeden konec privazu list a na druhe strane ho pritahnu ke stonku, mel sem totiz vsechny listy hrozne sveseny, mozna to tak byt ma, ale rozhodne to nebylo dobre prosvetleny ta rostlina (spodni mala patra), takhle sem hlavne vrchni listy nadzvedl takze listy podnema maj lepsi vyhled :) navic se kytka podle toho pak deformuje a pravdepodobne i pozdrzuje rust do vysky

hlavne me bavi zkouset a delat pokusy
bubik
já listy normálně stříhám. je s tím míň sraní a výsledem je stejnej
sacul
ja to nechavam tak ale u jednoho patra jsem zastrihl list _\|/_ petku na _|_ trojku ,ale nic se nedeje melo by to rust vic do keriku ale fakt nevim ,jinak to je kytka na balkone uz tak 60cm vysoká a to třikrát zastřihlá ,tak by to chtělo nějak okeřatit...
No ja mam par kyticek na balkone jsou sice male,cca 15cm a mam tam 3 patra to 4 co roste jsem zastipl.Ja to budu taky hnojit krystalonem ale start nepouzivam pockam jeste nejakou dobu a budu to hnojit plod a kvet ale az to bude mit tak 80-90cm.Sice to nebudou nejake mordy,ale zase se pekne budou vetvit a kukurice nam dneska nejak nejde jenom obili:Je to shit,minuly rok jsem mnel vsechno v kukurce.Jinak mam neco na lukach a v lese.no zatim mi to pekne hustne a maji pekny stonek na to jak jsou male:BALKON.Tak doufam ze se jim bude darit minuly rok to bylo trosku suche tak jdu na to jinak.Doufam ze z toho aspon neco vyuzijete.....
Registredanonym
Zastrihavani nak nefunguje, ne tak jak bych cekal a FIM techniku sem rpes vsechny rady tady naprosto nepochopil - co kde zastrihnout, jinak prece neustrihnu kytce nadhernej velkej list kdyz zneho ma vyborny prijem slunecniho svetla, a jak rikam, FIM sem nepochopil, jen si myslim jak to je ale nehodlam to riskovat, kdyby to nekdo vysvetlil jak pro blbce byl bych rad
lobotomi
....ja to pochopil, ale nezda se mi, ze kdyz ustrihnu kousek z listku a ne celej listek, udela se vic vetvicek. Jestli jsem to pochopil blbe, pak prosim tu verzi pro blbce.... kazdopadne to vyzkousim.
Registredanonym
jj, vsude je krasne popsane JAK, ale nikde neni CO, kerej listecek? Ten malinkej co vyrusta u kazdeho patra ze stonku (cou tam 3 malinke, ty kere se beznym zastrihnutim rozrostou do nove vetvicky)
lobotomi
ty pak taky :)))

co kdyby :)))
lobotomi
kamos me jednou rikal storku, jak mu pekne rosta kytka a kdyz mela asi 20cisel, tak se o necelejch 15 zlomila. Tak ji oplakal a za nejakou dobu (vsak je to plevel) z toho konce zacaly lizt dalsi a dalsi vetvicky. Videl jsem fotku a bylo jich vic jak 6.
,....takze! postrihat ji co nejvic a snaz se :)
Registredanonym
Brzy budou porvni fotky, mam ale dotazek, uplne horsni listy vyrostly hodne velky a daleko od stonku, jeden tvori stin skoro vsem patrum pod sebou, rozhodne veci nez je sam (v nizsich patrech je vic listu ale ne tak daleko od stonku.
Premyslim co snim, jestli zastrih bo ne, uz mam zastrihlou spicku a tahnou se novy vetvicky + 5te patro zastrihle (tam nic)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma