Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pomoc - Klikni zde pro originální téma
valdez
Zdravím,
potřeboval bych poradit skytí. Njeprve bych chtěl předeslat, že sem tu strávil 6 hodin hledáním podobného problému, problém sem našel ale bez rad. Mám kytky venku,ještě v truhlíku, předoknem (zvenčí) aby si pomalu zvykali až budou venku samy. rostou celkem jakože rostou,ale problém je s listama. Kroutí se směrem dolů (tj. prostředek se vybouluje směrem nahoru) sou takový jakoby trochu gumový, kroutěj seipodle podélné osy (tj. osa od stonku po špičku,opět směrem dolů) a od špiček postupně usichaj a uschlý částimaj takovu žluto nabělalou barvu. je to sice max. půl centimetru, ale kytičky sou malý, tak je poměrně hodně. Děložní listy odešly jakoprvní, a teĎtonásleduje popatrech směrem nahoru.PROSÍM, costím?poraďte.DÍK.

btw. kytky maj 3 patra se základemna 4. polívám pravidelně tak,aby byla půda stále vlhká,hnojivo Kristalon start mále koncentrace, jednou až 2x týdně zálivka vodou s rozpuštěnoutabletou CENTRUM.

Přikládám demonstrační obrázky,na fotky je užtma páč mámfoťák jenom v mobilu. (momentálně)
FuckeNick
Rek bych ze prelivas...nech pudu trosku vyschnout nez ji zase zalijes.Co se hnojiva tyce...mozna to prehanis...preci jen ty kyti asi nebudou moc stare-jsou jeste dost nachylne na spaleni hnojivem.
valdez
DObrá, udělám dle rady. dík moc
FuckeNick
Chlape,ja mam ted stejny problem!Ale jen u jedny kyti!Pekne me to sere,neprelivam a hnojim jen prirodni kejdou v koncentraci ktera to nemuze spalovat..tak nevim.Zjistim a okamzite napisu!Je to dost neprijemny
deno
stejnej problém se mi objevil u kyteq taky. Nejdříf sem myslel, že je to přelití,pak přehnojení, pak sem laboroval s pH až sem se dopátral tomu, že je to nějakej shitozní substrát. Koupil sem ho v ňákym hypermarketu - "pro pokojový rostliny". To teda :( Kytky po výše zmíněnejch symptomech prostě uschly a to se mi stalo nejen s cannabis, ale i s jinejma kytkama co mam různě po obydlí.
Hydro rulez!
Zoidberg Dr.
Prehnojeni vypada jinak!!! To bys mel zaschly strapecky (zoubky) po celem obvodu listu!

Ale jinak nevim, co bych ti poradil.......snad jen, abys zkusil zmerit pH substratu. pH k 7-mi, coz je moc, protoze kyti pak neprijima ziviny a bere je z listu, ktery pak zacinaj odumirat. Hodne zdaru...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma