Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
prvni zažitek - Klikni zde pro originální téma
Naše první droga byla tráva apod.Já Elis jsem s tím začala dřív než Mischel ale teď jsme na tom stejně.Nejdříve jsme kouřily gangu,ale pak nám to už nestačilo.Chtěly jsme něco víc.Naše kamarádka nám tedy pomohla sehnala nám trip.Byly jsme úplně sjetý,viděly jsme jak se mezi náma vše točí a takový věci.A taky jsme zjistili že jakýkoli prášky můžem za píjet chlastem aby jsme byly v tripu.Dostali jsme se do herácké party ale do teď nevíme jak jsme se tam dostali.Když jsme viděli jak si každý píchá museli jsme to zkusit taky protože máme hodně slabou vůli.S prvním píchnutím nám museli pomoct protože se od jakživa bojíme jehel.Od tý doby co jsme to poprvé zkusily jsme chtěly zas a zas prostě jsme na to měli chuť asi nic víc ale teď to je jiný.Jsme na tom fizycky a psichicky závislý.Už jsme to zkusily hodně krát a od tý doby to s náma jde z kopce s rodičema i ve škole.Také jsme hodně zhubly já Elis měřím 165 cm a vážím 41 kg a Mischel měří 160 cm a váží 40 kg .Možná nám tohle nevěříte ale je to PRAVDA.
toxic
No tak to je shit..... ale vybraly ste si tuhle cestu sami,
záleží na každym kam až zajde, pokud stojí tvuj život opravdu tak za hovno, tak je možná lepší jej vyměnit za herák-jesou i takový případy-pokuď chce někdo spáchat sebevraždu už třeba deset let, tak si před tou smrtí aspoň trochu užije ..osobně si ale myslim, že je to nejkrajnější možnost, já sám bych se na takovou ztezku
nikdy nevydal -to že si občas zahulim po domácku vyrobený opium z nasbíranejch makovic je jiná věc- to se účiností a dopady na organismus s herem nedá vůbec srovnávat, je to vlastně lék- v Jv asii to používaj na všechno možný, taková domácí medicína, stejný je to i se solutanem- byl to lék, kterej lidem pomáhal až do doby, než se ńákej koumák rozhod z toho vyrobit piko...
.... Ze zkušenosti kamarádů ale vim, že se z hera dá vyhrabat i po 5-ti letech, chce to ale silnou vůli a motivaci, je fakt, že honě z těhle lidí stejně nemá vyhlídky do budoucna i pokud by se s tim rozhodli skoncovat
Kde se stala chyba?........



Než jsem to začal zkoušet s trávou ,tak jsem si říkal že žádnou drogu nikdy nezkusím,že to je hromada sraček,který si dává člověk do těla,aby se odputal a zažil co normálně nezažije.....ano....někde tam je pravda......ovšem v tý době jsem chlastal,a jak víme tak alkáč nám vymívá ty naše mozky do blba....noooo...viděl jsem rovnice...tráva----héro----rakev...... Po určitém čase,když už jsem pár desítek špeků za sebou,jsem si říkal že na tom něco bude,že je to moc dobrý na to aby to ...bylo míň škodlivý než alkáč......ano pochopil jsem pravdu.....je to míň škodliví než alkáč....ale ......popravdě nikdy před tím než bych žačal hulit bych si nedával tripa nebo koule...nebo něco horšího.......ANO jsm u toho...podle mně je tráva jakým si neviditelným vstupem do drog tvrdších.....je pravda že někdo bude hulit..a hulit...a pořád jen hulit.....a někdo bude hulit...hulit....tripy....tripy....koule...koule....perník...perník....héro.....héro...a už do smrti héro...teda jeslti se z toho nedostane....což někdy docela pochybuju o lidech který si to bouchal do žil...jelikož sám na sobě vidím že jsem závislej na hulení.... a hulení ...je proti heroinu uplný hovno.....popravdě se musí říct že heroin je to nejlepší a nejučinější....prostě je to něco super......něco takovýho jako jsem si říkali o hulení když jste s tím začínali....ovšem tohle je to max...to nej......proto si myslím že když si člověk bere héro,tak je vevnitř strašně slabej,a radši si eme žiot než aby s tím skončil.....je to sai individuální,ale heroin vám veme všechno a nahradí vám to sám sebou.....to je asi tak všechno co jsem k tomu chtěl napsat.....chi říct že ty lidi neodsuzuju,chápu to...prostě někdo do toho spadne ani neví jak...chce na to dávat strašně moc bacha,jelikož když hulím tak už to neberu jak nějakou drogu,nebo i když si dám papíra tak si nepřipadám jak smažka......podle mně jsou smažky ty lidi který berou peří a héro...a už nedělám ani já z drog nějakou velkou hrozbu spíš naopak.....
iNVADER
Mno, ja myslim ze to ze spousta lidi (hlavne politiku a novinaru) argumentuje tim ze trava je branou k tvrdsim drogam jako hero nebo piko je uplnej nesmysl.Kazdymu musi bejt jasny ze pokud maji nejake exemplarni pripady kdy se to stalo, tak je to jednoznacne tim, ze je trava nelegalni.Kvuli tomu,spousta lidi,kteri si sami nepestujou, jsou nuceni stykat se s dealery,od kterejch huleni kupujou a ti jim drive nebo pozdeji nabidnou i neco tvrdsiho.
Jedina cesta jak tohle zmenit je podle mne legalizace marihuany, protoze kdyz si budou moci koupit kvalitni hulo nekde v cofee shopu, tak tam jim nikdo hero urcite nabizet nebude. Tim jsem chtel rict ze argumentace ze trava je branou k tvrdym drogam je uplne scestna.Trava za to nemuze (pokud se to stane).Ve sve podstate za to podle mne muzou neprimerene tvrde zakony, ktere mimo zakon stavi i uzivatele travy.
........................takze klidne hulte a uzivejte si pohodicku :-)
Walhalla2000
Tak jednak mi ta "historka" pripada az moc husta, ale mozne je dneska vsechno...

Ale nemyslim si, ze by travka byla brana kamkoliv... Moje prvni droga vubec byl trip, pak sem zkusil P, pak E a jako posledni travku. A u te jsem zkoncil. A dneska? Trip mozna jeste nekdy planuju, ale rozhodne to nebude v nejblizsi dobe. E mne uz vubec nelaka a nechapu, co jsem na tom kdysi videl a stejne to plati o P.

Jsem vyjimka, ktera potvrzuje pravidlo?
hihi
Kdo si co navaří to si taky sní :)
Milá Elis a Mischel, Váš příběh je skvěle vystřiženej jako kdyby z Brava nebo nějakejch takovejch podobnejch sraček.
Rozhodně za to, že teď valíš hero nemůže ganja (co jsi asi chtěla říct tímto příspěvkem), ale Ty sama a Tvoje kámoška taky. Ber to alespoň jako příjemně nepříjemnou odtučňovací kůru. To je asi tak všechno, co Ti k tomu můžu napsat, je to Tvůj vál a Tvoje blbost. Jediný co Ti můžu poradit, tak, že s tím ještě můžeš skončit, neboť i po "tolika zkouškách hera">to už není, že to s kámoškou zkoušíte, ale normálně užíváte< si ještě furt uvědomuješ a jsi schopná připustit, že je něco tak jak nemá být-takže co si vybereš je na Tobě a Tvojí kámošce, na nikom jiným, stejně jako jsi si už tolikrát vybrala. A kdyžtak dej vědět co a jak.
Každopádně to zní, jako kdyby jsi s tím chtěla přestat, takže pokud to tak je, tak Ti upřímně přeju hodně úspěchu a Tvojí kámošce taky.
Claune:
co to kecáš za blbosti, i když Ti nemůžu vyvracet Tvůj názor, tak se ho pokusím, alespoň poopravit.
Za prvý: ganja není žádná vstupní brána, to je jen v Tvým mozku degenerace z makromédií atp. Je každýho věc co si vybere, a je hafo lidí co nikdy nehulili a valijou piko, tak prosímtě takový blbosti pusť z hlavy. A nebo když si je tam necháš, tak je nikde neprezentuj, jenom to škodí.
Za druhý: nevím kolik Ti je a jaký máš v těchto věcech zkušenosti (myslím, že skoro žádný), ale člověk co valí piko, tak hero valit nebude a naopak obojí je o něčem jiným, nemám to z vlastní zkušenosti, ale jakýmsi způsobem (kterej je jedno) to vím (a hero není rozhodně poslení stanice, to může být cokoliv.) Taky nevím co to je koule, abych mohl reagovat. To, že si někdo střílí do trubky, není znamení toho, že se nedostane z takovýho svrabu.
Za třetí: popravdě heroin není to nejlepší a nejůčinnější co může být-je to ten největší shit, co může být, daleko lepší je zelí a produkty z něho vyrobený, a taky sem si neříkal, když sem začínal hulit, a neříkám ani teď, že je to to nejlepší, ale to je individuální.
Za čtvrtý: Já ty lidi taky neodsuzuju, ale je to jejich volba a nevrď, že do toho spadli ani neví jak a nebo, že je do toho někdo zatáhl, když nechtěli!! Prostě si to vybrali a hotovo a je jejich věc, co s tím udělají.
Tak to bylo jen takových pár připomínek, protože doopravdy pokud tohle co jsi napsal pouštíš dál, tak to spíš škodí. Ale neber to jako nějakej útok, že jsi napsal nějaký pičoviny, píšu to pro Tebe a je to pro Tebe plus, aby jsi ze sebe příště nevypouštěl takový hovadiny.
Samozřejmě je taky možný, že jsem Tě špatně pochopil a to co jsem psal, tak je zbytečný>tuhle variantu, bych nejradši, ovšem nejsem o ní přesvědčenej.

iNVADER: no jo, ale je vždycky na těch lidech, jestli si to vezmou, a v Coffe shopu jim to nikdo nabízet nebude, ale před ním klidně jo a zase záleží na tom člověkovi, na nikom jiným!!
Mějte se good
Zdarec
Walhalla2000
2 hihi - koule (pilule, E, extoska, prasek) = extaze

abys mohl priste lip reagovat

:-)

jsem rad, ze je videt, ze taky nevis "uplne" vsechno...

:-)

Stejne je skoda, ze jsi v brne, toho speka bych fakt dal
hihi
Walhalla2000:
dik.
jak si to myslel s tim, že nevím úplně všechno? Nemůžu za to, že jsem takovej :) A pokud to není pravda, tak si ju velice rád poslechnu, abych příště kdyžtak nemlel blbosti :)
Někdy se sejdem :)
Zatím zdarec
nihilista
ja proste jenom hulim.
bojim se ze kdybych to zkusil tak bych do toho spadnul a nemel bych tu vuli se z toho vyhrabat.
a prave ten strach se silnejsi nez to pokuseni to zkusit.
ktery clovek je teda potom silnejsi psychicky?
ten ktery si to nikdy netankoval do zil nebo ten ktery sice podlehl ale dokazal se svou vlastni silnou vuli z toho vyhrabat?
nevim.
proste mam strach z toho co jsem cetl na zacatku.
nic vic.
hihi
nihilista:
nevím, jestli bych to zvládl, ale to není důvod, proč sem to nezkusil, pro mě je to prostě shit, jediný co, tak si občas, velice občas dám papír a jinak hulím a hulím a hulím. Jde o to, že to nemusí být zlo, ale musíš "to" zvládat a ne "to," aby ovládlo Tebe, ale to už sem tu někde v nějakým příspěvku psal. A tak je to podle mě se vším, nejen s drogama. Pokud to nezvládáš a nevíš, jestli to zvládneš, tak potom jak říkáš ruce pryč!
Mějte se good
Zdarec
Aleš
to Elis & Mischel >Nechci bejt hnusnej,ale podle toho,co píšeš,to nezavinila ani ganja,ani slabost ale spíš blbost.Jestli ste viděli,jak si někdo bouchá a "museli" jste to skusit taky,je to VELKÁ blbost a zní to docela slaboduše.
Ale jinak vám přeju,ať s toho vypadnete.Ale jestli ste začali tak,jak píšeš,silně pochybuju o tom,že se s toho někdy vyhrabete.
HAWGH,domluvil,jsem (a du na brko :-)
Walhalla2000
Tak jsem zvedavej, zda se tady ty dve osubky jeste nekdy objevi. Ostatne si rikam, jak se asi dozvedeli o tomto serveru...

:-)
Lopata
Nazdar
Ja se chci jen ujistit .
Nedávno v televizi(nova) sem se koukal na zpravy.
Říkali že zabavyli skunk který byl dovezen z hollandska
nějaký doktor tam říkal ze takoví hulení ma tak velký THC že se to rovná síle perníku, ale já osobně omu nevěřim myslim, že to je blbost a asi je.

Nevíte otom něco?? čus

to Elis a Mischel: hold mate smůlu.




[Edited by Lopata on 26-07-2001 at 07:07 PM]
sunset
Lopata: Srovnavat sebelepsi ganju a pernik je jako srovnavat supernadupanyho mercedesa a krasny ultralight (letadlo). Oboji je uplne o necem jinem, jinak se to ovlada a zvlada a kdyz neco prezenes, i ten dopad bejva jinej. Proste KRETEN, ktery nikdy nehulil, nevidel palici ganji ani psanicko perniku.

Nebyl to nahodou Nespor z Bohnic? To je caryfuk prvni kategorie, ja bych si tipnul, ze to byl on.
Aaron Lightner
Je oblíbeným evergreenem prohibicionistů tvrdit, že "ta tráva, co kouřili hippies v 60. letech, to je něco úplně jiného než ten dnešní idoorový skunk, ten je 20x silnější a je to tvrdá droga". Což je podle mě úplná blbost.

Jednak: aby tráva měla zaznamenatelné psychoaktivní účinky, musí mít tuším kolem 2% THC. I kdybychom připustili částečnou pravdivost velkohubých reklam seedbank, ve kterých každý model má alespoň 15% THC, 20% THC, 25% THC (super bude, až to bude 100%; to pak na kytkách místo květů budou rovnou růst čisté krystaly), v literatuře se uvádí, že průměrná potence trávy se za posledních 20-30 let příliš nezměnila, pohybuje se mezi asi 6-8% THC.

Navíc silnější tráva neznamená horší droga - naopak toho člověk míň vyhulí, což je zajisté zdravé. Nevím, jak si to kdo z vás pamatuje, ale když já jsem začínal hulit (1992-93), byla všude k dostání hromada hašiše. Teď, když to tak rekapituluju, kousek shitu jsem naposledy viděl loni na jaře. Prostě modely, které tu dneska jsou (ať již se tu pěstují indoor, nebo se pašují), jsou tak kvalitní, že hašiš už není potřeba.

Ostatně bych řekl, že analogie tráva=mercedes / perník=letadlo je trochu nešťastná. Jednak navozuje představu jakési hierarchie naznačující implikaci "čím drsnější droga, tím lepší zážitek", navíc auto a letadlo je podle mě dost podobný dopravní prostředek; s trochou představivosti lze letadlo chápat i jako "upgradované" auto (terminologií počítačových her). Nejsem si ovšem vůbec jist, kam člověk upgraduje, když přejde z trávy na perník. Dva takové chlapíky jsem znal (jeden z nich už je po smrti, dej mu pánbu věčnou slávu), a oba po kratší době považovali za úžasný a spásný upgrade přechod z perníku zpět ke trávě. Spíš bych řekl, že tento pohled je poplatný pokřivenému paušalizujícímu pohledu na "drogy" jako skupinu látek s podobnými účinky (a motivacemi uživatelů, pochopitelně).

Elis a Mischel držím palce, aby své problémy přežily a překonaly. Moralizovat je rozhodně nebudu, protože toho si tu už užily až až a život prostě není žádná prdel; ostatně mám silnou averzi k tvrzením typu "já bych nikdy..." (jako třeba Petr Pithart: "můj vnuk nikdy nebude brát žádné drogy"; jako kdyby na to měl, chudák, nějaký vliv). Vzhledem k našemu diskusnímu fóru by možná stálo za zmínku, že znám lidi (tři, pokud se nemýlím), kteří dokázali utéct tvrdým drogám tak, že je substituovali (patřičně intenzivním) hulením. Má to, pochopitelně, svoje nedostatky: je asi třeba změnit partu a dost se kontrolovat (a asi taky dost hulit; pro jednoho z těch známých rozhodně 2g skunku denně není žádný problém). Nějací francouzští lékaři navíc experimentálně kdesi v Amazonii léčí heroinisty pomocí ayahuascy; až pustí Chobota z lochu, můžete tam s ním vyrazit.

Ale ještě jednou si rýpnu: nejsem si totiž vůbec jist, jestli přechod z heráku nebo perníku na trávu je pozitivní spíš proto, že tráva je prostě mírnější a ohleduplnější, nebo proto, že je víc rozšířená a tím pádem je snazší sehnat ji v rozumně "čistém" stavu. Pokud člověk klesne tak hluboko, že jde trávu kupovat od Arabů nebo Cikánů u Chapeau Rouge, v nejhorším si koupí šutr nebo kus téráku (v případě shitu) nebo nějakou neurčitou bylinu (v případě trávy). Svinstvo se snadno pozná a člověk neskončí tím, že si šlehne omítku.
Aleš
To Aaron : Pěkně rozebráno.....jen by mě zajímalo,kterej model má 25% THC.Já jsem se setkal maximálně s 19% a nevim o ničem s větší potencí.Napiš mi prosimtě,co to je za modýlek.V katalogu od Dutch-Passion jsem ale čet,že maximum je 20% -tak jsem teď z toho tak trochu zmatenej.Dík.

[Edited by Aleš on 27-07-2001 at 07:28 AM]
hihi
Hoši, to je zábavička, tak sem se dlouho nezasmál, g13 a americká vláda, good, :) co kdyby ste začli psat nějakej humoristickej časopis o hulení :o) Jinak teda nevím, jak souvisí obsah T.H.C. v kytkách s daným tématem, ale to je jedno, hlavně, že je prdel, fakt dobrý :) :) :) :)
Mějte se good
Zdarec
P.S. To není ironie, fakt mě to pobavilo :)
debil
g13 je skutecne model kterej testovala americka vlada v 70.letech v programu mississipi.v seed bankach je k dostani krizena s hash plantem.Toto tvrdej v seed bankach,uz sem to nekdy predtim zaslechl a jinak se o tom modelu zminujou v americky krase.
Do pristi urody ho chci zasadit a potom poreferuju.
Verit ci neverit.
Hlavne ze je sranda.
Aaron Lightner
Aleš> Těch 25% byla jen nadsázka, žádný takový model neznám (a asi ani neexistuje). Nejvíc jsem snad jednou někde viděl asi 21. Stejně je to podle mě podvod; kdybych profesionálně pěstoval tuny trávy, asi taky mezi ní najdu palici s lokální koncentrací 25% THC. Ale že by to mělo nějaký vztah k průměrné hodnotě, o tom vážně pochybuji.
sunset
Tusim ze jsem cetl v nejakem clanku o lekarskem vyuziti, jak v laboratornich podminkach Americani v ramci experimentu vyvinuli ganju s obsahem THC az 30%. Ale bylo to v laborce, za prisne kontrolovanych podminek atd... Nejspis by gram takovyho matrose prisel na sileny penize ;)
hihi
Weedof: :) Prosim Te, priste pred tim, nez mi zacnes rikat cemu se mam a nemam smat (byť o tom nic nevím a reaguju na výše napsané), si přečti svůj příspěvek, kterýho se to týkalo. Doopravdy mě TVOJE "LEGENDA" POBAVILA a tomu jsem se taky smál :), ne nadarmo su hihi :)
Jinak casopis High Times neznam, takze nevim na kolik je duveryhodnej, ale kdyz to rikas Ty :), a neni to legenda :)
Jinak je jasný, že se nevyznám v těch americkejch vzorkách, a ani mě to nezajímá, nějaký kecy o výpěstku americké vlády, která to pěstuje jen proto, aby byla první, vždyť jsem z Brna a pěstuju v ČR! :)
No, a taky si myslím, a už jsem to jednou psal, že to není moc k tématu, ale na to asi nebyl brán zřetel.
Mějte se good
Zdarec
tehace
"Naše první droga byla tráva apod...." - to ste před tím nekouřily a nigdy neměli pívo??? víno???? panáka???
to je fše co mám k tomuto tématu...

PS: ještě něco... jak to vypadá gdyž něco pěstuje AMERICKÁ VLÁDA... už ta věta je jaksi podivná... a mírně démonizující... cokoliv na světě jinak = americká vláda...
hihi
tehace: konečně někdo mluví k tématu :) Ale myslím, že je to psaný ve smyslu ilegálních drog, takže alkec atd. s tím každej počítá automaticky, je to přece legální droga :)
No a k tvému druhému odstavečku jsem se vyjádřil již dříve dost jasně :) :) :) :) :) Navíc se tu někdo zmiňoval, že to bylo ve filmu :) :) :) Ehm, tedy tím nechci ničí tvrzení znevažovat, jenom na to mám takovej pohled. Taky sem viděl a slyšel ve filmech hodně věcí :) A přečetl hodně časopisů :) Ovšem závěr si udělám vždy svůj :)
Mějte se good
Zdarec
hihi
Weedof: tak by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že si hraju na nejchytřejšího na světě :) Pokud si toho všimnul aji někdo jinej, tak to sem hoďte, já sám to na sobě nemůžu pozorovat.
Pyšnej na to, že bydlím v Brně nejsem a taky netuším, jak jsi na to přišel :)
Já klidně budu pěstovat aji holandskou aji českou ganju, takže si myslím, že Tvoje tvrzení o mým šovinismu v této oblasti je hloupost.
Weedofe: v tomhle případě jsem se nesmál svojí vlastní blbosti, i když jsou taky takový případy, ale teď sem se smál.....vždyť jsem Ti to už napsal :)
Výborně, ale co mám dělat, když mi něco napíšeš, abych neměl poslední slovo a nereagoval na to? Jak Ti to mám dat vědět? Hm? Snad jen tím mým posledním slovem? Ne, argumentací? Sakra to je snad moje poslední slovo :)
Alespoň vidíš, o kolik si lepší než já, nemusíš mít poslední slovo, nejsi šovinista, nehraješ si na nejchytřejšího na světě atd. Všechno logicky podložený a pravdivý argumenty. Človíčku, Ty mě snad znáš <(trochu hodně ironická věta). Ale rád bych kdyby jsi zareagoval :) Neboj, nebudu to brát jako Tvoje poslední slovo, určitě Ti na to něco napíšu a tím pádem budu mít poslední slovo já.

Jsem ochoten a rád přijmu kritiku na mou osobu, alespoň uvidím, co dělám špatně a budu to moct napravit, ale musí být podložená rozumnýma a logickýma argumentama, a o tom mě nepřesvědčuješ, alespoň podle toho co jsi napsal.
Jinak se všem omlouvám, že tu řeším vesměs soukromou věc a tolik sem kecal o tom, že se tu nemluví k tématu.
Mějte se good
Zdarec
Walhalla2000
2 hihi

koukam ty se asi fakt nezmenis!!! :-)))))

ja snad budu muset nekdy zajedst do brna a dame speka jak brno!

Jinak jeste jedna vec. Fakt by mne zajimalo, zda se nejaky staly uzivatel jako ja nebo vy (nebo to byl rovnu nekdo z GT?) prihlasi jako nejaka smyslena postavicka a hodi sem post a zkousi, co to udela.

vite, vsimli jste si postu od magora igora... ne, jak se jmenoval... robot igor. jasne, jak ho honej benga... a tedka nejaka elis a jeste nekdo. Kdyz si to pozorne prectu, tak nevim, budto to pise nejakej patnactiletej clovek, kterej jednou od kamose slysel, ze v televizi rikali, ze nekde nekdo cetl o heroinistech a nebo to je nejaky "normalni" clovek, ktery se snazi mluvit, tak jak by mluvil kdyby byl na heru.

Ale nedovedu si predstavit, jak se sejdou dve holky, sednou k pocitaci, vyhledaji forum groweru (kde sakra nasli adresu - i ja jsem se k ni dostal dost slozite a prez kamose po dlouhe dobe existence fora) a zacnou psat zpravu, ktera ma varovat nas, chudaky hulice, aby radsi nehulili, nebo zkonci, jako ony...

Jak sedi vedle sebe, jedna druhe se pta na vyjsku a vahu (nebo vy vite, kolik vazi vasi kamosi? a jak jsou velci?) a popisuji, jake jsou chudinky... Neznam moc heroinistu, kteri by sebe litovali... tak nanejvejs, kdyz nemaj co do buchny, ale to pak neni cas neco psat, ale je nejvyssi chvile neco shanet...

achjo. ze sem se tak nechal vyprovokovat....

2 weedof - nebut tak horkohlavej... dej speka a bude lip... Taky jsem si nejdriv rval vlasy,kdyz jsem diskutoval s HIHI, ale pak jsem pochopil, ze vlastne ma pravdu, stejne jako ji mam ja nebo ty...

OK

No, koukam, ze se tu keca o jinych vecech, ale to Elis a ten druhej: kurvete si zivot sami. Vyska/vaha naprosto dokonaly. Ja si o tom myslim svy...

Ja nemel nikdy potrebu si zivot nejak vylepsovat, az uz vubec ne cestou hard drugs. Trava je sranda a to je cely...
maestro_007
Jeste se vratim ktomu, ze trava je brana k ostatnim drogam..

Kdyz si nekdo da pivo, nemusi se zneho stat alkoholik.

btw: ted me nekritizujte za to co jsem kcemu prirovnal, ale zamyslete se nad tou myslenkou ;)
Deu
Tohle je bezesporu dobrý argument pro lidi typu Severa :). Už vidím ty reakce no to přece nemůžete srovnávat, ble ble ble a bum > co ty o tom víš ?.
Cool :smoker:
Hlava
2Elis , Mischel , nevim jestli je to provokace nebo ne .

Přesto sem napíšu svůj názor , já si dal ve 13ti letech první cigaretu a o pár tejdnů první chlast bylo to v roce 1986 . Travku jsem "objevil" v roce 1992 , v současnosti hulím travku dále , s cigárama končím v současné době a chlast jsem těžce omezil . Takže nevim jestli jste žili někde v izolaci a v 15ti letech Vás vypustili ven a jako na potvoru tam stál dealer s hrstí plnou jointů a hned jste se zkouřili a bylo Vám to málo ?? Tvrdit že tráva může za to že při chůzi chrastím je dost odvážný !! Takže jak říkám už několik let ... KAŽDÝ SÁM JE STRŮJCEM SVÉHO ŠTESTÍ ...

PS : Jediné co Vám poradím - navštivte Drop-in

Nazdar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma