Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co podla vas znamena svet? - Klikni zde pro originální téma
sewo
...ked som siel domov skaleny tak ma napadla otazky ze co znamena svet...mozno ze to je blbost...ale pohaluzil som sa nad tym :frog:
kani
podle me je svet takovej pokus nejaky jiny existence, jako kdyz u nas se na zakladkach nechavaj klicit naky hrasky a tak... tak voni si vytvarej svety a my sme jeden z tech pokusu a urcite to bylo za pet
ZMonica
Jo to já takhle jednou přemejšlela, jako jak to všechno začalo, když jako byla tma jak najednou, proč v tu dobu atd..a pořád jsem nad tim premejslela, predstavovala si tu tmu a nic, ais dve hodinky!EJ to hustý a práve proto si ten zivot tady musime užít!
sewo
heh mno...vcera som bol na to dost namotany :frog: ... v kazdom pripade zivot si treba uzit :frog:
bounty_killer
Svět je výplod boží fantazie převedený na reálné objekty a vjemy :) Co dodat... svět je součástí Matrix a Matrix je součást nás všech :) Doufám, že ti to stačí jako vysvětlení :)
Mno nevim, ale ja od svyho jednoho hodne staryho a zkusenyho kamose dostal radu ze nad tematama typu "smysl zivota" "svet" apod se nemam nikdy zamyslet kdyz zhuleny/ztripovany ...

Ze na tripu je to tak na zblazneni a zhuleny tak max na solidni zasek a vyplozeni solidni pico*viny ;)
sewo
...to je ta haluz ze kazdy vnima svet dako inak...napr. ked som tuto otazku zcadeny polozil kamosovi(tiez zcadenemu) tak povedal ze svet je jedno velke svinstvo a same negativne veci...ja osobne to vnimam pozitivnejsie ze su na svete aj ludia dobry a aj vela dobrych veci ale najdu sa aj ludia ktory su zli a zneprijemnuju zivot ostatnym...teraz som neskaleny tak nemam stavu na dake brutalnejsie veci tak napisem zajtra:wink: do pohody zatial ...peace... :frog:
eNDy
ahoy...
Neuveritelne veci sa tu dejuuu!
Raz som bol s kamaratom zhribovany a pocuval som Raggae(bola to pesnicka v ktorej sa spievalo: that´s the way of this WORLD).

to slovo world. WORLD. W.O.R.L.D. co to vlastne znamena ze svet?
Dlho sme rozmyslali co by to mohlo znamenat...dospeli sme k nazoru, ze je to tazko opisatelneee slovo slovami. Vieme co je zem, vieme co je vesmir, vieme co je galaxia. Ale co je svet? to je otaaazka:)
HizballaH
taketo otazky maju svoj cas, kedy budu zodpovedane :)
sewo
tazko opisatelne :frog:
Reewer
Celej svět je vlastně jedna velká halucinace... A hlavně svět je pro každýho něco úplně jinýho, a to je na tom to NEJ.... V3ichni teoreticky žijem na stejnym světě, ale prakticky má každej "svůj" svět....
HIND
svet?!
haluz, je nas svet, existuje duchovny svet, macro svet(chrobaci,hmyz),svet zvierat,svet ludi, svet vselicoho mozneho,svet mikrobov,svet galaxii:rolleyes:

je tolko svetov, ze to skor vyzera, ze svet je vlastne take nejake spolocenstvo, :crazy: :bandit: :pimp: :satan: :beer: :punk: :p: :cool: :bandit:bud ludi ,zvierat alebo bochviecoho,.
ale naco jetu a preco vznikol,komu zato vobec "vdacime" tod otazka naktorou sa snazim nepremyslat, ale skoro kazdy den nato myslim, sledujem ludi, zvierata,hmyz a vsetko okolo seba a nechapem jak to moze takto fungovat a naco?(niekedy to aj vam musi prpadat smiesne)nehovorim, ze cela zem je nanic ale kazdym rokom je to horsie a horsie :flamer: :eek: :mad: :confused: :baby: :rocket:

niekedy premyslam nadtym, ze ludia si nezasluzia zit na takejto peknej planete ako je zem,.staci pozriet okolo seba a potom do TV a cloveku je hned na tycku:grrr: ,.

co je svet nato mozno my zivy ludia nikdy neprideme,moznop tak po smrti, ked tam nieco je,.mozno ze sa narodis ako zas niekto iny,.a vobec si to nebudes pametat,.velakrat sme z kamosom viedli debat otom ci sme mohli zit aj predtymto zivotom a kolko kraat a aky zivot sme viedli,co sme zazili a vytrpeli,mozno ze sme v mynulom zivote prezili to najhorsie mucenie, alebo sme si uzivali.,
premyslali ste niekedy aj nadtymto,.:confused:

svet?!dalsia haluz svet kolko miest mozes nazvat svet,je to len nasa planeta alebo aj vesmir, alebo ine planety,.podla mna slovo svet nema pevne zazemie iba unas, svet je vsade kde nieco je,.a nemusi to byt zrovna zivot, moze to byt svet atoomov a molekul,.

ty kokso ja neviem :(
lobotomi
tak jsem docela zvedavej co nas ceka na konci za odmenu, kdyz tak tam nedko nezapomente zalozit growera dvojku (tim tu nikomu nechci sahat na prava, ale reklamuj to tam) a uvidi se co dal. Ja si rozhodne schovam na brko, at se tam rychle aklimatizuju /:)

...jen mi prijde divny, ze az skonam, uz nic nebude. To je docela kruty ne?
hashie
Jak už tu bylo napsáno tak může být materiální svět a duchovní, no a ten uvnitř nás samotných

je pro mě dost abstraktní pojem. Každej si tenhle pojem může vyložit po svém na základě vnímání okolí.

No, ikdyž se nad tim teď zamejšlim tak bych spíš řekla že SVĚT je vývojový proces, kterej ovlivňuje každej sám (ještě jednou: každej sám), v prospěj i neprospěch sebe i druhých.


Každopádně: měj me se rádi bez ohledu na různorodost našich světů
lobotomi
...ted me tak napadlo: Treba je potreba projit vsechny formy zivota a pak prekvapko nebo tak neco..... osviceni :)

...tak doufam ze uz mam kameni za sebou, priste bych si dal....
ani nevim. Treba byl nekde na zacatku dotaznik, kam se to psalo....

...to jsem ani nehulil (asi bych mel)
THC_girl
svět=život=matrix:o))
Chláma
Svět je jenom blbá koule která je v blbé galaxii,galaxií je ve vesmíru spousta.Vesmírů může být zase spousta atd. atd... A tak pořád a pořád dokola. A když se nad tím zapřemýšlíte zhulení tak se jenom zas.....ek...á..vá..te.
snejky
souhlasim s tim že život je jen zku*ená zastávka ve které se jen čeká na smrt. Ave
jestedman
pokud prijmu teorii ze zivot je zastavka, tak nevim proc by mela bejt zkurvena. jeste sem jinou zastavku nepoznal, nebo si nepamatuju, proto nemuzu srovnavat, ale me se svet docela libi. mozna sou nejaky lidi na ty zastavce, co tam sou se mnou, zkurveni.
a litiju lidi, ktery jenom cekaj na smrt. proc na ni cekat kdyz stejne prijde, to radsi vychutnam kazdej okamzik, jako by byl posledni, protoze muze bejt posledni.
GrowGrass
Svět je vlastně cokoliv kde je život. Jestli ste někdo viděl film
K-PEX tak tam popisoval úplně jinej svět.Planeta o dvou sluncích který současně zapadaly jednou za dvěstě let.Docela bych tomu i věřil.Já jinak nerozumim světu a je těžký ho pochopit.Odpověď je prej na konci.Na konci čeho......života?Slyšel sem různý teorie světa, ale každý jedinec má svůj svět.To bysme tu mohly filozofovat dlouuuuho dlouho.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma