Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Vitamíny - Klikni zde pro originální téma
valdez
Zdravím,

v prvé řadě předesílám, že s pěstováním nemámmoc zkušenosti,zatomrdu nápadů a vytrvalost. Ale to přijde. Teď k věci. Jka tak tady čtu, že spoustě lidem co nemaj zrovna supr skříň a chystaj se pěstovat venmku a domajen předpěstovávaj, takmaj skytkama vzhledový problémy. četl semže to je způsobeno nedostatkme nebopřebytkemkombinace různých stopových prvků,především kovů. A tak sem se chtěl někoho optat,jestli má smysl zavlažovatkytky zálivkjou,kde bybylarozpuštěná tableta CENTRUM - denní dávka vitamínů;))? a nebo Korunní s optimineral. So,gimmie the advice;)

a když už tak tedapíšu,tak tu rozvedu i můj nápad.

V přírodě je největšísíla díky symbióze,tudíž m,ě napadlo,jestli by vůbec aspoň teoreticky šlo založit hydrofonní pěstování založené na tom, že květina bude umístěna v hutém chuchvalci zelených řas, vystavena dostačujícímu slunečnímu záření a lehce probublávaná. řasy budou vyrábět kyslík kterej sebude náramně hodit kořenům, v nějakých hlubokých častech řasového chuchvalce dochází k procesu..říkejme mu proces X,kdy bude čáast řas postupně uhnívat a bude vznikat něco na bázy..něčeho dusnatýho, asi amino skupina XNO,což by se taky kytcef mohlo zamlouvat. takže, čekám že mi to nějakej chemik buď úplně zmrdá nebopochválí;))..aeště něco semchtěl,ale už sem to zapoměl. tak nic,tak peace. GROW up;)
Slayer
Čus, sorry, že ti do toho skáču, ale myslíš si, že kdyby šlo pěstovat v řasách, zatemňovali se bublery, právě kvuli tomu, že řasám se náramě daří na světle a na kořenech spíš parazitují
felipe
Slayer: neni rasa jako rasa ;) Nekde tady je psany o rase ktera se pridava do substratu a tvori bal kolem korenu (a nejak jim pomaha)....search ;)
lobotomi
...na groweru jsem asi 14dni a nestiham cumet co vsechno se da vymyslet a vykoumat pro blaho rostlinky. Docela jsem si rozsiril obzory od spotreby el. proudu po pestovani v rasach..... pekna prace, jen tak qrow up dal....

..... premysleli jste nekdy o pestovani na strome? Povesit pytel s hlinou na strom a jed.
Odpada starozd z najezdama corkaru, naopak atak novych skudcu,... veverky, ptaci atd.

Tuhla sezonu jsem to nestih, ikdyz jeste neni pozde, ale nekdy to urcite osadim.
Dusann
lobotomi:dej hledat a treba pestovani na strome!!!je toho kotel a dela to dost lidi!!!!
Valdez: urcite by se dalo pestovat na AGARu....to by melo jit, pestuje se na tom spostu veci (jmeno rasy) jen nevim kde ji sehnat!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma