Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak zabránit,aby pes nevyčuchal trávu aneb opatření proti policii - Klikni zde pro originální téma
Ganja
Jak zabránit,aby pes nevyčuchal trávu
aneb opatření proti policii


Chtěl bych se vás zeptat jak zabránit vyčuchání trávy
(malé množství) ??:cool:
Maggie
Nenos ji sebou :) Male mnozstvi te nemusi palit, kila si sebou neberes, ne?
jestedman
nezabranis, jakmile je pes tak nic nepomuze, jeste maj cviceny vcely a ty sou nejhorsi
koupala
Cviceny vcely (milion otazniku)
To bude zas naka kulisarna,skoro jsem ti uveril.
clothinguntero
třeba to dát do nějáký fakt hustě zapařený boty:)
hary
panáček má pomyšlení na dovoz z holadska co??? tak na to zapomen
hypiz
hmm...nevidim na dovozu z holandu zadnej problem kdyz sme ted fsici v EU ne??
včelař
v eu sme, ale kontroly sou furt. a v holandu si to asi hlidat budou..

o vcelach nic nevim :D
apfelstrudel
nejlepší poslat poštou v kinofilmu nebo v ňáký ampuli,už se to v nich rovnou prodává..
hexamin
dajte to do sacku zo stiplavov paprikou hehehe ale to mam len z nakeho filmu
a seriozne poradim spytajte sa kinologa:-)
jaydee
No takto ... mozes to schovat do silne aromatickej latky (kava, korenia, deodoranty etc..) problem je ale v tom, ze Napachnut ti nesmie zbytok prenasacieho naradicka .. cize nejaka ta plechovica, sacky .. a tak ... to je ale celkom dost problem, lebo psy zacitia uz stopove prvky aromy a zacnu hulakat ...

v kazdom pripade dvojity sacok je riesenie .. najlepsie sa javi kava, pretoze sa nikto nebude cudovat, ze jej vezies 2 kila (co by sa pri cieronom koreci cudovali :) ... dolezite je doviezt to v niecom, coho je nedostatok v cielovej krajine, aby to posobilo nenapadne a vierohodne ...

cize zase kava :) ...
kusher
nekde jsem slyšel že je dobré vydlabat vnitřek z tuhého deodorantu a vložit to dovnitř, to prej nevyčmuchaj ;)
kegi
Určitě je to nejlepčí zabalit to kafe, a nacpat to za víčko od nádrže a pes by to fakt neměl vyčuchat, zkoušeli jsme to, kámoš má bráchu fízla a má psa, kterýho vycvičili na drogy. Hlavně ať ti to nespadne do nádrže to by byl provar!!
Sinuhet
Konzultoval jsem to se znamou, ktera se zivi vycvikem psu. V zasade nemame sanci. Psovi staci stopa v radech nekolika molekul. Muzete to smichat s cimkoliv jakkoliv silne smrdicim, pes si to dokaze rozlozit na jednotlive pachy, takze se to neda prekryt. Staci aby neco jen nacichlo a da se to najit. Zase ale urcite pracuji s urcitou toleranci, protoze par molekul je snad na kazdem, kdo se vraci z holandu. :-)
Dr. Lecter
Poradím ti! Po aute musíš roztrúsiť čerstvo namleté korenie. Ak sa to psovi dostane do čumáka, na chvíľu ho to vyradí z prevádzky. ALE. Ak to bude v aute cítiť aj colník, tak si tie rastlinky radšej vyňuchá sám.
hexamin
predca je to pravda s tym korenim
myslim ze to funguje na principe podrazdenia psovej sliznice
skus sa to tej znamej opytat pls
urcite existuju latky drazdive pre psov co colnik nevycucha
Sinuhet
Ono to hlavne neni o tom, ze by vam pes lozil v aute. Ono staci ze se se psem projdou podel aut.
Locki23
Nejlepsi je jezdit do Holandu casto(muj svagr tam pracuje a kazdejch 14 dni se vraci) a tam mit v aute ty nejstrasnejsi jedovky indiky. Hulit v aute a podobne. Auto nacuchne tak, ze i kdyz tam realne nic nejni, pes ma uz 50 metru kolem auta epileptickej zachvat. :)) Casem si zvyknou, ze to notoricky znamy auto nema naprosto smysl konkrolovat. :))
Ouki Kouki
Nebo to fakt hustěěěě navonět voňavkou od nějaký kámošky, a nebo to schovej to někde a hlavně né doma!!!
bubik
kde je tady celnice..?
Dr. Lecter
Mám novú ideu! Existuje sprej s názvom ANTI DOG. "Navoňavkuj" s ním auto. Colník nič nezacíti, ale jeho pes sa prehliadky odmietne zúčastniť :-))
no jestli chcete zmast psa jako psa a ne jako fenu , tak by to chtelo chcanky od harajici feny a nebo mit primo v aute harajici fenu :-] , kazdej pes kterej ma koule na to vlitne , sou to prece zvirata , heh
Dr. Lecter
Myslíš že zvíťazí láska nad povinnosťami?
koupala
Policejni ne,je ukázněný a plní rozkazy.A bez příkazu na fenu nevleze.:p:
A běhat za hárající fenou a chytat její moč,načež si to vozit v autě,je blbost.Psa to spíš přiláká a celníci to pak stejně možná prolezou,při jednom,si myslím.
Jak je to teď s těma hranicema vůbec,když jsme v EU?Kontroly asi furt fachají,co?Na všech přechodech snad psy nemají,tam bych to zkusil.A nebo nevozit nic a spolehat se na czech made (nebo lépe na home made) produkty. Musíme přece podporovat domací ekonomiku a růst HDP. :slizoun:
No,tak jsem vám tu na několika řádkách neporadil.Nemáte zač.:baby:
armaggedon
tak mam jednu radu,ale to som iba pocul. treba to zabalit do pracieho prasku,najlepsi je ariel.... alebo mat zo sebou psa alebo macku.ten pach by to mal prekryt... neovereeee.
armaggedon
to Dr.Letcer: to korenie by som nedoporucoval,lebo ked pes zacne kychat,tak je to jasne,ze v tom aute nieco je.to je dobre tak do lesa aby stratil stopu...
Ouki Kouki
Na 100%!!

citace:
Původní příspěvek od Dr. Lecter
Myslíš že zvíťazí láska nad povinnosťami?
fnuk
:vampire: do mentolovych servitek. :girl:
Evicka
hej, z holandu to de v poho,kamos to vezl,prej tak 10 g .a dal to do baglu se spinavyma fuskama, a dyz to benga chteli videt, rek jim co tamje a uz to videt najednou nechteli...:)
Hudy
Koukal sem na ňákej film a tam byly mafie a ty to dělali tag že založili v jednom státě kravín a v druhym jatka a pag v tom pašovaly drogy (myslim v těch mrtvejch kravkách) tag co tagle to dát do šunky nebo něco takýho.
Bůůůů
olda
špinavý fusekle jsou pověra , na to maj gumový rukavice aby prohmataly humus - vlastí zkušenost = psycho , myslel jsem v tý garáži že když bere ty rukavice tak můj zadek příde o panictví :(
The X
Posli si sam sobe postou v obalu od CD nejlepsi bude kdyz to napise nekdo znamej a ty na to ani nesahnes kdyz dojde vyhulis jses v klidu kdyz te budou popotahovat o nicem nevis asi nejakej kanadskej zertik konec nikdo ti nic nedokaze.Vozit neco prez hranice i kdyz jsme v EU je zbytecnej risk.
olda
dříve ta pošta fungovala ale nejsou tak blbý a zahraniční poštu někdy čuchaj pejskové . neni nic moc chodit podávat vysvětlení že jsi nic takovýho nechtěl a nečekal :)
Charles
no ja nevim,vo co vam vsem jako jde,
vsichni tady mame nase pestirnicky,tak proc to mit z holandu,a to huleni je qualitou srovnatelny,tak nevi,co resitre
ch.
tremor
Je pravda ze sem nemel moznost to otestovat (neznam zadneho policejniho psa) ale myslim ze normalni 2g gripac s hulenim nacpat
do vetsiho vystrikanyho nakym deodorantem a to cely jeste do vetsiho (taky vystrikat nakym poradnym smradem :) )a podle mne jsou psi nahrany :punk:
Pak uz to jen sikovne schovat aby to nenasel celnik sam a musi
to vyjit.
Co myslíte?
waterpiper
A co takhle vzit sebou sveho psa a tomu strcit filmovku do ritky:) Kdyz mu bude policejni pes ocuchavat prdel, tak si bude celnik myslet, ze se jenom zdravi:)
G.E.M.E.R
ja som pocul ze dobry sposob je dat material do skla s mletou kavou
PsYcHo84
Ja jsem na podzim posilal filmovku outdooru kamosce do Lucemburska, bylo to zabaleny ve 2 dyleracich, ve filmovce, ktera byla zastrikana sprejem, to cele v papirove krabicce od filmu a neprodysne oblepene pruhlednou lepici paskou a to cele zalepene ve velke obalce a ... nedoslo to.. Jako odesilatele jsem vyplnil imaginarni osobu:

Matěj Konopáč
Pod Lampou 600
Hulín

Nikdo takovy neexistuje a kdyz ta kamoska po navratu musela na policajty, tak delala blbou a vsechno zaprela a cela zalezitost tim skoncila... zadne problemy
X_eXc_X
Fuuuj :mutant:
bawy
viem ako tommu lahko predist....dat stuff kludne do saku ...a ten ponorit do neakej kvapaliny...a je koniecvsetkym pachom ;)
ragnar
Jasne, ja sa divim, ze to tu este nikto nenavrhol. Kupit si sampon so sirokym hrdlom dat to do kinderka oblepit gumenou izolackou do 1 sacku, potom do druheho, zatazit to kovovou maticou ponorit, zavret a je to.
oton
repelent na čoklíky platí, nastříkejte to repelentem, nebo to do něj přímo ponořte, pak můžete i vystříkat celý auto repelentem a uvidíte jak se bude na to pejsek tvářit :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma