Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
predcasny kvet - Klikni zde pro originální téma
vrtulnik
cau chlapi.
potrebuju tak trochu poradit.Mam doma za oknem 5 kytek.Jenze nevim cim to,ale 2 z nich si to strasne bombej,sou asi 60cm,ale samci to nejsou.to by nebylo tak spatny,ale rostou jim tam takovy ty bily pistky a to by dle myho melo prijit az ve kvetu.mam je asi mesic a pul a naopak ty zbyly 3 sou asi 7cm a sou sazeny,hnojeny stejne.jedna ma teda asi 10cm,7 patro na krku a ty pistky sou tam taky,newite co s tim?jak to jakoby oddalit,abych to mohl vic zastipat a tak?
dikkks:pimp:
Korenie
Tiez mam ten problem na troch rastlinkach, ked som ich dal pod lampu
na 24/7, pomohlo to na 2 dni a potom tam boli kvety znova. Tak skusenejsi groweri radte prosim.
HizballaH
no idem dat do tamvej skrine moju favorite rastlinku z poza okna ze co z toho bude... nechcem byt happy este 1.5 mesiaca ako mi to pekne rastie a potom zistim ze to bude samec!!! :} myslite ze staci 1 den v tme a vybehnu blizny or samcie kokotiny? diky

by the way: frajerka mala na balkone palicu, ktora zacala kvitnut uz ako 10centimetrova!! a pritom tam bolo dost slnka{juh}.. wiete to vysvetlit?

diky2
Dr. Lecter
No tam nieje o čom diskutovať. Je tam málo svetla (krátka fotoperioda). Večer treba umelo dosvietiť a je po probléme. Ale nie len raz, ale stále! OK?
Pupiset
Kazdopadne je to tim skurvenym počasim,kamosovi se za oknem ukazal samec,chce to vic slunicka pak by se to melo srovnat,teda
pokud nejsou okna na sever:pimp:
Taker
citace:
Původní příspěvek od janda
az bude venku hezceji,sami zase porostou (nepokvetou)


Tady bych si dovolil nesouhlasit, pokud je má jenom za oknem a už se mu přeply na květ, tak se jen těžko SAMI přepnou zpátky na růst a to i kdyby se počasí vylepšilo. Jediným řešením by bylo vořezat ůplně fšechny květy a zkusit je na růst znova. Ale myslim že konkrétně tohle okno stejně "nepovolí" růst moc dlouho, prostě světla tam bude málo pořád. Já bych je nechal vesele kvést dál a těšil se na blízkou sklizeň :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma