Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kde sehnat peníze na začátku pěstování (indoor) - Klikni zde pro originální téma
kegi
Nazdárek groweři,
Tak jsem tak přemýšlel co něco vypěstit, ale napadlo mě, teda spíš spočítal jsem, že by to chtělo hodně many. Scháněl jsem tedy lidi co by mi půjčili, takový ty tipové co když pak nezaplatíte tak vám třeba zlomí ruku :( , ale neuspěl jsem všichni už maj jiný čísla. Takže pokud znáte někoho kdo by takhle půjčil na 10 týdnů větší balík peněz, samozřemně za vysoký úrok, s tím počitam, byl bych vděčný za kontakt. Nebo máte nějaký jiný způsob jak si vypůjčit?
Hlavně nepište, že to nejde, protože už se mi to 2x:sun:
Dude
hele tak jako já - já sem dával dohromady skříň asi rok - napřed lampu, pak dlouho nic, potom větráky atd...atd...těch peněz je potřeba fakt malinko, pokud pojedeš guerilla indoor jako já:D
budvar
No ci jo, clovek uz je schopnej se kvuli pestovani upsat lichvari :D Ne, presne jak rika Dude, do tohohle bych nesel, radsi pomalu setri a nakupuj prubezne.
Shadoow
hehe já ještě dlouho nebudu mít komplet vabyvenou skřínku:frog: všechno de za pochodu
kegi
Gumho: děláš jak kdyby nikdy neporušil zákon. A kdyby vás to zajímalo mi si to neprodáváme, každej má a umí něco a když to dáme dohromady máme všichni vše a jsme v poho. Díky za rady. No s tím ušetřením, u mě je to složitější, spočítal jsem si to, vychází to, ale já musim zaplatit nájem než mi to vyroste. A ty jsou tady sakra drahý. A nevim co máte proti lichvářum, jsou v poho, když platíte :))
Ant
To nevypadá moc jako že by si chtěl pěstovat pro sebe :(


Čéče ale hale vymyleslel sem to :) ...... co takhle začít pracovat :)
Dude
hale woe, tak co radši nějakej kontokorent radši než lichváře!!! to mi fakt příde dost:eek:
a jak bylo řečeno skříň de udělat vyloženě za pár šupů:)
kegi
Kontokorent, jako student střední školy, už jsem koukal a nejde to, musíš být studentem vysoké školy aby ti ho povolili. Já taky pracuju, ale život je drahej :( a nájem tady je nejmíň 9 000,-/měs
UdL
Sežeň si nějakou brigošku, moc o prázninách nepař a uvidíš, že nějaký chechtáky se nakupěj... Na tu lichvu se vyser! Raděj si chvíli počkej, pročítej grower, rozmejšlej, co a jak bys ve skříni udělal atd...
kegi
hydrophreak: po 10 tejdnech, to bude vyrostlý a nebudu muset platit takový pálky za hulení, protože přes prázdniny jsou brutal akce, normálka oštípáváme i během růstu když si chcem zahulit, tak to dame do mikrovlnky a je to, za 5 min mame nasušeno. A mi hulíme pořád a i tak jako když kamoš mi bude spravovat auto tak to udělá zadáčo a já u něj jako "zapomenu" nějaký to hulčo, jako jen tak náhodou :o) Skříňku už mam spočítanou, vše vymyšlený jen ty prachy :smoker:
kegi
BohouR: Hm to dík teda. Tady nejde o to narvat si pěněženku, ale nevyprazdnit jí, jestli chápeš. TAkový lidi jako ty mě uplmě dojímaj, vůbec nevíš nic o mých penězích, makam od rána do věčera a stejně o většinu peněz přijdu, protože MUSIM zaplatit různý věci, který nepočkaj. A zbytek nehodlam prohulit, takže jsou dvě možnosti přestat hulit nebo začít pěstovat...
Slayer
Ja bych teda jenom podotkl - na co prosimte od nekoho potrebujes pucovat penize? Nejvetsi investice kterou sem investoval do skrine, ktera me jen tak mimochodem nepresahla litr (1000 ,- Kc) byla 330,- Kc za wjetraky a 259,- Kc za vzduchovaci motorek,samozrejme nepocitam skrin, kterou mam doma, jinak sodikovy vybojky sem nasel (!) to si nevymejslim - valely se u kolonialu v jedny nejmenovany vesnice v J.Cechach a kdyz nemas na tenhle nejdrazsi komponent tak ... (dopln si sam, jenom dodatek - sponzorem guerillovyho pesteni je Verejne osvetleni - pokud se ti nelibi krast lampy (klasifikovano jako prestupek pod 5,000,- Kc) a libi se ti prodavat huleni po gramech (nejhorsi vydriduzstvi na svete, tos nepomyslel na vsechny ty zmasteny, prevazne studentsky, nemajetny hladovy krky, prahnouci po huleni, penez nemajice, po klidnem zmastenem zivotu touzice) si besite (nic ve zlym, at si dela kdo xce co xce), nehlede na to ze za to je i 5 (pět) natvrdo taxi myslim, ze to v hlawe moc ready nemash, a jestli mas alespon trochu fyzicky a odhodlani, s klidem si po rano, kdyz swjetylka wypynaj muzes nejaky sundat, tim te samozdrejme nenavadim, rikam ze muzes, nemusis, potom uz to chce jen trochu vule a zrucnosti, ale jeslti to chces prodavat, tak te potes pan buh, nedokazu si predstavit, ze bych za nekrestansky penize, ktery dozajista neoceni usili, ktery kytickam budu venovat, prodaval svou vlastni sklizen, to bych to radsi vyhodil (to zas ne), tak si to alespon promysli, nez zalozis takovejhle thread, zkracene - jestli mas doma/nekde nejakou skrin, tak uz staci opravdu tak jenom 1500,- maximalne a jedes klidne i hydro, a paxi s tim delej co chces, prodavej to po dvousetpadesati ....
michal.s
Hmm, no zajime tema.
Co takhle najit si levnejsi bydleni? Nehulit tak moc? Zacit pestovat a pritom neprodavat? Moznosti je spousta...
aaaaa
Já sem skládal skřín ve třech!!A elektriku platíme taky ve třech!!!Ale rozhodně bych si nepučoval love!!!
aaaaa
ČORKA SMRAD,PRDEL,HOVNA!!
psilos
Ty wole, jeden lepší než druhey. Dealer a zloděj. Středoškolák platí 9litrů za bydlení a druhej sundavá lampy a radí mu to. To byste to mohli dát dohromady.
Běžte už doprdele se šmelinou, lichvou i zlodějinou, to k trávě NEPATŘÍ!!!
Čtěte, učte se , vyrábějte pěstírnu sami a postupně, milujte pěstování ,hulte jak chcete,ale nekraďte!!
Dude
Bohour - hele sem si přečetl celej příspěvek od Slayera a nepřišlo mi, že je zloděj:confused: - spíš mi to vyznělo, že to je sockovina krást a prodávat...podle mě je OK:)
Mr.Proper
A podle ceho jste usoudili, ze to legi chce prodavat? At to ctu jak to ctu, tak bych si takovej nazor netroufl udelat. Nebo jsem neco prehlid? Kdyztak me na to upozornete, treba se mylim a taky si bouchnu. :)
Dik
kegi
TIME: No každej musí platit, ale mě připadá že na středoškoláka platim až moc.

SLAYER: musim zaplatit nájem, lampy krást nebudu SALUH má pravdu, platíme to ve svých daních. A ty jsou velký.

SALUH: Máš pravdu. Ale proč ti vadí díleři? Ty tě na daních neoberou, maximelně pak zaplatíš léčení, když někdo tak hulí že se mu stane něco se zdravím. :(

MICHAL.S: levnější bydlení tu nějak není k sehnání a nebudu jezdit někam na druhej konec světa.

PSILOS; BOHOUR: nevim proč si pořád myslíte, že to chci prodávat, kdy´byste četli co se tu píše. Hm?
¨
MR.PROPER: Já taky nevim jak na to přišli. To jen BOHOUR tu dělá dusno s nějakýma dilama.

A jen tak pro zajímavost už jsem sehnal peníze. Takže Ok. Ale pište dál je to zajímavé téma, třeba se někdy bude někomu hodit :frog:
kegi
Saluh: Já vim že léčení je taky z tvých daní proto ti to říkam:smoker: . Když tě to tak zajímá, dělam finančního poradce, u jedné renomované firmy, ale nebudu jmenovat, protože hulící finanční poradci zatim moc nefrčí :frog:
koupala
Finanční poradce Kegi doporučuje půjčovat si u lichvářů...
:eek:
Akce týdne: zvýhodněná nabídka luxusních skříní,splatíte pouze 2x tolik a jako bonus vám zlámeme ruce.
Tě neznám voe,ale nějak mi to všechno neštimuje,být tebou tak bych si pro začátek půjčil pár peněz od kámoše a postupem času si šetřil a dokupoval.
...tolik koupala
Mr.Proper
citace:
Původní příspěvek od Gannja

Ale to, ze nemame radi dealaky, tak si hned nemusime vylivat nahromadenej vztek na nekom, kdo navic ani dealovat nechce...(ted vychazim z toho, ze to co tu kegi prohlasil je pravda)...:D


To je presny, dik Gannjo za rozumnej nazor. A prijde mi docela vysilujici, hned kazdeho podezirat, ze nemluvi pravdu, ale to je kazdyho vec. Jen mi to pripada, ze se pak lidi zbytecne stresujou.

:)
psilos
Jo , mě je vlastně do každýho hovno, asi jsem měl blbej den, tak jestli někdo cítí, že jsem ho poškodil, tak se tímto omlouvám. Jo a oceňuju kegiho za to, že mě neposlal do prdele a že se to snaží všechno vysvětlit, já bych na to neměl trpělivost. Ale finační poradce na střední škole co doporučuje lichvu?? No jseš mladej a teprve ve škole, třeba se časem naučíš víc.
p.s.vulgární slova si prosím odmyslete a nahraďte Vámi přijatelnými
weider
urcite ta brigada. Narobiiiiiiiiiis sa, ale potom to stoji za to. ja mam takto skrinu za 6000sk.
Shadoow
tedka sem si pořídil 150w komplet a hádej jak sem si na ní vydělal.
3el sem makat teda brigádničit:D je to jednoduchý žádný pučování peněs a pak díling:( fúj
weider
tak nech sa ti dari priatelu.
Reewer
. ... .... ....pozor na pohyb na tenkém ledě.... ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma