Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co dělat gdyž se to přežene - Klikni zde pro originální téma
mephisto
Zajímalo by mě - jaké zkušenosti a s čím máte, když to lidově řečeno přeženete s hulením ?:eek:
Co sníst, nebo vypít, aby vám bylo lépe.
Už několikkrát se mi stalo, že mi bylo fakt tak blbě, tak mi bušila "pumpa", že jsem se zmohl pouze nato abych si lehnul.:eek:
Julius Caesar
:D - lahnut si a trocha dat kapra na vec je dobre, tiez si skus namocit hlavu pod kohutik studenej tecujej vody a troska pod nou zotrvaj. Tiez z hlboka pomaly nadychvat vzduch a hlavne klud, nic si nepripustit. Tiez sa napit niecoho studeneho alebo natlacit nieco k zjedeniu do tlamy nie je zle, ale naopak ak clovek toto vydrzi a pretlaci to, napr. iba uvedenim sa do vodorovnej polohy je to prada. A ten KAPOR... :)))
hihi
Jo tak jednou sem to hodně přehnal, špenátek byl dobrej, ale od tý doby ho nejím :) Spal a zvracel sem nastřídačku, ale nejhorší bylo na tom to, že nebylo co (protože už sem to měl ve střevech a ne v žaludku). V případě, že se najíš, tak Ti nic moc nepomůže, max. tak vyblít se (když to stihneš, což se Ti většinou nepovede), nebo mlíko. Ne z ganji :)
No a když se přehulíš, tak to sou Tvoje subjektivní umocněný pocity a nejlepší a jediný co Ti pomůže je spánek nebo soustředit se prostě na něco jinýho (všechno si to děláš sám). Nebo jak napsal Caesar najest se, hodit sprchu, prostě něco, co Ti to srazí, já osobně bych šel spat. Nezapomínej na to, že na marihuanu a její užití se neumírá, jedinej, kdo na to kdy umřel, tak byl kořeň co zkoumal smrtelnou dávku a zastavil se...samozřejmě postupně a vědecky, ne naráz, až u 32 g hašiše (samozřejmě, že ho jedl, kdyby ho hulil, tak při pátým g by usnul :))
Prostě s hulením, když to přeženeš, tak max usneš a druhej den budeš ještě zhulenej :)
Poslední doporučení: "SPÁNEK" :)
Mějte se good
Zdarec
hanuman
Nadobu na pitie - VELKU, plnu stavy - original prirodnej, lahnut na postel bruchom dole, jedna ruka na stenu, jedna ruka a jedna noha na zem - 3 stabilne body.
Sem tam sa z tych troch bodov zdvihnut, napit sa a dalej trpiet a spat, pokial sa da (ja sa stale budim na vysusenost).
sativa
kdyz se prehulis je dobre:
- najsit se - spise vice jidel rozdilnych chuti nez jedno
velke
- jist tucna jidla, protoze CBN a CBD se vaze na tuky
- idealni je pit zeleny caj pri prehuleni a cerny caj, kdyz
se prezeres kolackama, nebo necim co je vyrobene z
huleni
- je ok se nadychat cerstvyho vzduchu a trochu pohybu
na okysliceni krve
- na psychyku je nejlepsi se na necem zaseknout, postit
si nejkou oblibenou hudbu nebo film
mephisto
Diky, bylo to vyčerpávající - dávám karmu !!! :)
amph
kdysi sem cetl, ze na tyhle stavy je nejlepsi sladky, hlavne cokolada. z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze to funguje....
nihilista
me kdysi, blaheho casu kdy zil tak mi radil muj tridni na prumce ze nejlepsi je od nevolnosti a zvraceni neco si dat do pusy.
treba sirku nebo paratko nebo zvejku.
pry to pomaha od te nevolnosti.
ja mu docela verim cioz mam odzkousene a nutno podotknout ze to byl byvaly trener hazenkaru v karvine tudiz velky sportovec.
ze zkusenosti --- funguje.
zdar
sativa
to je pravda, ze funguje kdyz si das neco do pusy, jen asi kdyz si das do pusy dalsiho jointa tak to asi prestane fungovat :-)
HatueY
Asi nejlepsi a absolutne nejrychlejsi je opravdu si pustit co nejledovejsi vodu a nejakou dobu pod ni strcit hlavu. Navic je to v celku prijemny a zabira to okamzite. Jen bacha na prohozeny kohoutky, to jsem byl jednou v Puntu Azul a narval jsem hlavu pod uplne varici vodu a rikal jsem si ze ta voda je tak ledova, az to pali. Asi po 20 vterinach se mi kourilo z hlavy a druhej den jsem si nemoh vzpomenout, proc mam na hlave puchejr :)
hanuman
Kua, chlapi, preco este nikoho nenapadlo dat si nieco na rozvireny zaludok(sodu bikarbonu napr.) a nejaky prasok proti bolesti hlavy??????????????

Mozno preto, ze je dost nezvyk si davat si na alkohol prasky, kua, ale pri trafke by to nemuselo vadit...

Asi sa z toho fakt blbne...
HatueY
Ja bych rekl, ze tady se nejedna o zaludecni problemy atd.. jelikoz kdyz se to z hulenim prezene, tak malokdy je cloveku blbe od zaludku. Proste je jenom tuhej a hlava se zasekava na vsem co jde a z toho se dela blbe.... A prasek ten by s tim udelal jeste vetsi maglajz, jelioz nemuzes vedet, co s s hulenim nesnasi... nejlepsi je fakt ta sprska a taky hodne pit studenou cistou vodu i kdyz to vetsinou nejde.
Sunrise
Dle některých (velmi zkušených) praktiků je prý v takovém případě nejlepší cucat plátek citrónu. Nevím, co je na tom pravdy. "Přehul" se mi sice již několikrát přihodil :o , vždy jsem jej však "vyležel" a snažil se z toho naopak vytřískat cosi pozitivního. Když se mi (ani nevím jak) podařilo potlačit či spíše nevnímat nevolnost a zimnici, byl to docela zajímavý zážitek a la " lesní plody houbovité" :bounce: .
Muf
Zimnici mi nepřipomínej. Ještěže mě kámoš obalil mikinama. To mi bylo najednou teplo a už mi bylo fajn.
hanuman
To HatueY: No neviem, ja mavam zaludok na mraky, aj preto varenie rad nemam. Blbo od zaludku mi je este aj na druhy den. (predpokladam, ze sa bavime o prehuleni z jedla, ktore ma asi vacsiu cenu riesit, ako bezny vyhuleny vyhul). Myslim, ze obycajna soda bikarbona by to mohla stlmit, ta sa hadam znasa zo vsetkymi legalnymi aj nelegalnymi latkami.
Znasanlivost s inymi liekmi - viem, ze ked bolel minule kamarata zub, tak sa najprv zhulil, a potom si daval proti tomu zubu ibubrofen, aspon myslim, ze to bol ibubrofen. No a ziadne blbosti to nerobilo, proste bolest prestala, a bol klud. Ja sa naschval nebudem nalievat mliekom, aby mi bolo zle, ale keby mi to stalo (o co nemam zaujem), tak to testnem. Proste rozumnejsi a ucinnejsi sposob, ako si zobrat proti bolesti hlavy prasok prasok od bolesti hlavy podla mna nie je.
Chcelo by to pozriet znasanlivost nejakeho kanabis-based lieku z inymi liekmi, ale podla mna to bude na 99,8% bez problemov.
HatueY
to hanuman: Tak to jooo, to ja netusil, ze se mluvi o pozivani... To pak je toco.... a si za nejlepsi avsak nejbrutalnejsi povazuju se proste vyblejt, pak to bejva OK. Jinak myslim, ze i z huleni, teda alespon z mych zkusenosti, se to da prehnat fakt solidne a pak cokoliv je dobry... musim to zkusit s tim citronem, to mi prijde taky zajimavy.
hanuman
HatueY: Ked to tak znova citam, o jedeni som sa bavil ozaj asi iba ja... Uz som si objednal novy mozog, tento je uz zrejme nejak po zaruke...

hihi
hanuman: přesně tak, o jídle tu padla zmínka ode mě akorát v zárodku a potom jsi se toho držel jak sopel košile :) Ale to je dobře, protože po hulení je to něco jinýho a většinou velice jednoduchýho, ale když se někdo přejede z jídla..... tak to někdy stojí i nestojí za to-v tomto případě když to stihne, tak vyblít, pokud ne tak jedinej přírodní a nejjednosušší protijed je mlíko. No každopádně si to už budeš muset celý užít, co si kdo navařil, to si taky sní :)
Jinak tu někdo prezentoval dat si čokoládu, nedoporučuju, při snězení 11 kg čokolády může nastat stav podobnej zhulenosti (samozřejmě kdyby to byl někdo schopnej zežrat) jinak čokoláda se používá k prodloužení zhulenosti>ale nakolik je tohle zaručená informace nevím. Zkuste se na to někdo kouknout, pokud Vás to zajímá.
A rozhodně bych do sebe nerval nějaký prášky, to je humus a proti bolestem, ne proti tomuto, to už na sebe můžeš rovnou zavolat sanitku :)
Dál už k tomuto asi nemám co říct, ste někdo jiného názoru?
Mějte se good
Zdarec
Julius Caesar
... u nas na Slovensku bol tento vikend festival Pohoda v Trencine, okrem vselicoho, tam boli bozie pohlady na ludi, na ktorych sa dalo pekne vychutnat, co do seba zadelali. Presne to bolo aj niekde popisovane. Ozrati rockeri na rockovom stage a nahulakany technomaniaci na techno stages, a do toho vsade kde sa dalo skupoinky púostavajuce, okolo ktorych sa niesli rozne zavany a pokasliavanie, s roznymi vystruhanymi tvarami alebo volne odpadavajucimi ludmi, pod vplyvom vsetkeho mozneho do vody. To bola podivana...
phmh
Fakt ti pomůže citron a nebo rychlorozpustný vitamín C,a stejně tak i na houby (když to teda přeženeš,ale to už není tak příjemný když se tomu cos do sebe nastrkal vlastně vzpíráš(příroda si to pěkně vymyslela,všechno je jak chceš)
Určitě souhlasím se Sunrise
Já přehulen omdlívám a pak zvracím a nebo to rozdejchám a neomdlím a pak zvracím
Nejlepší je ležet(kolena nahoře,pod krkem studenej ručník a dejchat nosem dovnitř a pusou ven- raděj moc nechoď,protože omdlívání v chůzi je docela nic moc.
Jacker
tendle thread jsem tu objevil.. sou tu docela zajimavy informace, co by se vam nekdy mohli hodit.. tak me napadlo ho vytahnout na povrch

doplnim - asi uplne nejlepsi, co muzete pri predavkovani chudakovi poskytnout: voda - cukr - citron
a taky mu pripomenout, ze se na to neumira, ze to fakt prejde...
peace
Kash
nj ... nejlepsi sand kdyz to uz fuckt prezenete je si lehnout a spat ... u me to vzdycky zabira :D dve hodky a sem v poho ... ale este na druhej den sem zhulenej a zelenej :smoker: Zdurte
Jednoznačně vyhrává teplá sprcha a na konci ledofka .. chtěl bych vidět jak by to neprobralo :D

Puberta si to nenechá vymluvit, ale nedoporučuju experimentovat s čimkoliv smaženym - vařenym, kromě thc se do těla dostane pomalu působící množství tox. látek a vždycky je to trochu (někdy hodně) otrava dutiny břišní ..
Když mlíko tak z kvalitní čokolády 1× za rok proč ne .. aspoň tak to má imyou ;)
bubik
taky neni špatný si zašu..t, člověk přijde na jiný myšlenky........o:))))
greedy23
bubik: no newim...uz vidim jak v nejvetsim maru neschopnej chuze (samozrejme po huleni) si to rozdam se swoji slecnou :) ...si myslim ze vona by to vzdala rychlejs nez ja :)...
Nuclear
Na přehul je dobrý si dát hroznový cukr, asi tak 2 polévkové lžičky,dá se splašit v lékárně, tamtéž je k nalezení i Piracetam (pro víc info by tu někde měl být thread nootropika), každopádně když není ani jedno po ruce, tak zaujmout polohu, ve které se víc prokrvuje hlava (třeba ležmo, nebo čtyřnožka-v kleku se opřít o lokty) a pořádně proventilovat. Mi také pomáhá další prdík...:cool:
Shadoow
Já osobně si dávám horkej sladkej čaj a pak skotskou sprchu-strašně ledoví
ve většině případú mě to postaví na nohy a když ne tak si du lehnout a prostě to vyspim:D
kowonator
Najlepsie je sa dobre prespat.
lordWilliam
Na přehulenost je nejlepší dát si zelený čaj a nějakou čololádu. A pokud toho nejste schopný tak je nejlepší A) polknout piracetam B)Jít spát :-°)
Dusann
To co rika bubik sem taky nekde slysel(cetl)-clovek prijde na jiny myslenky...;)je-li toho schopen...;)jinak studena sprcha, studena vec do pusy(trochu vody) - ten zminovanej citron, a trochu cokolady nebo mlika, ale trochu....tot mi pomohlo ve chvilkach nejhorsich...;)
virgill
mliko je fakt nejepsi vychytavka... as seen on TV: jednou horel barak alidi co byly uvezneni na strese se nadejchali koure a tak jim hazeli pytliky s mlikem protoze to pomaha pri otrave. no a chlap co byl na te strese do te doby mliko moc nemusel ale jak byl otravenej tak ho do sebe naklopil asi dva litry jak mu chutnalo. => co telo chce o to si rekne
od te doby lecim mlikem kdejakou otravu a vpohode vzdycky se me ulevi. jedina vyjimka posledni premlikovani (zeleny mliko) ale to byl psychyckej problem telo v tom mliku asi tusilo dalsi thc nebo co...
Kašpi
Jojo nejříf si dát neco sladkýho kostičku čokošky nebo bombiko z hroznovýho cukru lehnout si na záda či pravej bok, soustředit se na dýchání s myšlenkou přece tady jen tak nechcípnu a tak do 20minut je to pryč. Teda asi to bylo tak 20min. S vědomím toho že ze na přehulení neumírá to bude cajk(i bylo) to spíš je šance že ti klekne pumpa.
Svetlonos
Prý pomáhá hodně čistý vody a hodně vzduchu a nebo teplá koupel. Jednou po bylinkovým másle když jsem skoro nedýchal jsem si pustil techno a bylo to vpohodě.
jestedman
jednou v arnhemu sme se hodne moc sprasili JH, a celej svet se mi postavil na hlavu, ani sme toho speka nedohulili a nechali ho tam lezet v popelniku, za pul hodiny dostal XY stihu ze je hodne moc a ze musim neco udelat, taxem sel za barmanem, jestli nema radu, nejdriv se mi vysmal do xichtu a zeptal se jak nam to chutnalo, pak dal do konvice varit vodu, do sklenice dal tak osm kostek ledu, zasypal cukrem a vyzdimal do toho jeden citron, pak to zalil tou horkou vodou a zamychal, jak to zamychal, tak led i cukr se rozpustili a byla tady jenom takova sladoucka citronada, XY byl za 20 minut uplne pouzitelnej, takze sme jeste dohulili to brko. no thc srazi cukr a ten citron to nevim presne, ale asi to ma taky svuj duvod

jinak k tomu jidlu, to ze se vyzvracis to ti asi pomuze, ale myslim si tak do hodiny po poziti, jenze to jeste neni ten nejsilnejsi stav, paxe ti to zacne rozkladat dal nez v zaludku a hlavne mas tim zasycenou krev

jo a cpat si sutry do pusy, myslim ze to je nejlepsi na suchone, ne na zle od zalutku
bounty_killer
Když se to přežene, je nutno myslet na několik věcí:

Zvracení --- pokud víte, že se vám chce zvracet, nelehejte si na záda, mohlo by se stát, že si nazvracíte do ústní dutiny a zadusíte se... pokud není po ruce nikdo, kdo by vás přidržel, pokuste se břichem opřít o nějaký tupý předmět (zábradlí, židle, parapet okna), strčte prst do krku a zvracejte. Možná se ot zdá jako nedůležitá věc, ale může být docela zásadní, obzvláště pokud mícháte ještě s chlastem :(

Dál mdloby --- pokud máte zvracení za sebou nebo se zatím necítíte na zvracení, určitě nestůjte, ideální je sednout si nebo lehnout do stabilizované polohy či na břicho (spíš do tý stabilky), to pro případ, že by se znovu objevilo zvracení.

PÍT --- snažte se pít hodně neperlivé vody, pomáhá i mléko, moc nedoporučuju colu nebo perlivou minerálku, mám s tím špatné zkušenosti. HLAVNĚ PROBOHA NEPIJTE DALŠI ALKOHOL!!!

JÍST --- možná to půjde zase ven, viz. výše, ale alespoň dočasně pomůže se trochu najíst... viz. ostatní příspěvky...

Pokud je po ruce kámoš, určitě se naložte do vlažné koupele, bez dozoru ale ne, můžete usnout a utopit se, nebo se zadusit zvratky.

Pokud máte tzv. tunely (zatmí se vám před očima a motá se hlava), ať vás okamžitě někdo doprovodí na vzduch, tam si sedněte, ať už je zem sebeledovější, to vás naopak probudí a zklidní.

Většinu věcí mám ozkoušených, jiné moji přátelé, zatím vše zabralo...
De la Vastierre
Se přikláním k tomu cukru s citrónem nebo s vit. C. Ale je docela zajímavé, že asi pokaždé když to člověk hóóódně moc přežene, myslím s použitím v potravině, tak má pocit že umírá, docela zvláštní, i když ví, že to bude v pohodě...
Sinuhet
Mel bych jednu radu. Kdyz se prehulite, tak je dobre se do priste POUCIT!
lordWilliam
K tomu pití tekutin bych dodal že na toje nejlpší čaj (hl zelenej), má schopnost vázat na sebe jedovatý a nebezpečný látky a pročištuje krev, čímž urychluje detoxikaxi (zvláštní slovo ve spojitosti s marihuanou) a k tomu jídlu v jednou coffeeshopu v Amstru tam na jedný vývěsce měli napsáno že při přehulení hašišem je dobrý to zajíst čokoládou (nevím co je na tom pravdy, minimálně to je chutný a příjemný :-°)
lordWilliam
Hrát hry na PC? Tak to si to kmaráde asi nikdy fakt nepřehnal :-°)))))
stene
so vsetkym suhlasim ale nic nema nad dobre mekku postel xi. fakt bed is the best. samo az po dalsom prasku xe
Frosty
Po prezerani vasich rad som sa rozhodol dodat nejake odborne:
Marihuna, Hasis: potencuje hypnotika, sedativa, ale i budive aminy. Kdyz se objeví atypicky raus, panicky strach, pusobi dobre trankvilizery, barbituraty i kava.
LSD- Dusevni ucinky Delysidu mohou byt rychle zruseny aplikací 50 mg chlorpromazinu i.m.Psychoticke stavy muze tlumit alkohol, vitamin B3 (nebo niacin).
Este nieco z vlastnej skusenosti: pozor na to vase spanie; raz som prisiel domov skureny jak kolibrik, lahol som si ze to vyspim.
Cez noc som behal po byte a vypytoval som sa "ci si uz po mna prisli"- bol som uplne namesacny, bez vedomia alebo jak...
bacha na to.....
bBoOrReE
Frosty :)4U
POLDECAK VODKY-CAJ-COKOLADA A ZASPAVAT PRI FAJNOM PORNE

ALE AK JE TOHO MOC MOC MOC,DAVAT SI POZOR NA AUTA NA CESTE DOMOV!!(pokial ste papkali vyrobky a citite,ze uz je toho na vas dost-cim skor to zo seba dostat von)
gona
jo jo porno ja rad ale neviem ci by som pri nom vedel zaspat
blockhead
citron taky neni vubec spatna vec, nejenze obsahuje antioxidacni vitamin C ale i etericky citronovy olej ktery vylucuje skodlive latky z organismu...viz. http://www.energy.001shop.cz/run/re...-art.asp?id=838
Gona: určitě bys usnul.
Vyhoníš si ho a přestane tě to bavit. :)
wolverin
čo robit ked sa to prezenie? no dufat ze to prejde :) hehe
Vecino
pavlik : alebo zaspis pri tom
...což je ta smutnější varianta.
Rejkr
Asi je jedno co si člověk vezme...hlavně že si myslí že se mu udělá líp..vsugeruje si že se mu udělá líp a trochu líp se mu udělá...je to jako s haldama a schýzama...když do někoho budu hučet že tam v lese vidim srnku tak se zadívá a za chvilku jí taky uvidí...jednou se mi stalo že sem zahulil s kámoškou a já pak na ní ukázal prset a řekl:Ty se dneska nezvedneš ze země...za pár chvil byla celá zelená a dělalo se jí špatně...ale pak to rozdejchala takže pohoda...:o) no co...hlavně si nepřipouštět že mi je blbě a je to...ikdyž v tom stavu to zas tak lehký neni....ččao
Paran
Hmm jsem asi divnej když cejtim že jsem moc tak nekdo z mejch kákošů
přijde s hláškou ''no jeste by jsme mohly dát brko'' no a to se pokom
prohulim do stavu kdy asi nejsem moc zhulenej. Tohle je dobrý vychytat když řídíš.
Nicméně jsem odolnej druh, :smoker:
Zet
vym ze to tady bude snad 100 ale ja kdyz se prehulim i vozeru (a je zima) tak se snazim proste telo ochladit co nejvic .. (neze bych si lehal do snehu z toho by byl nakej zapal plic a kdo by chtel mit z plic srance ktery neudrzej prda nikdo tak to neprehanejte) staci tak 10-15 min s kratkym trickem na prijemnym mrazivim vzdousku vzdycky se zaseknu na dejchání a výfuku par :)) ,po par minutách si uvedomim ze uz stav zvladam a je vsechno v poho ..
kdyz neni zima tak se snazim bejt s lidma ktery me uklidní a ne me zdepkujou depkukujou :))
Deda Mraz
Zet: přesně! Studený čerstvý vzdoušek, to mi taky v těhle případech vždycky výborně pomůže! A taky je nutné si udělat co největší pohodlí, povolit pásek, na chvíli se zout atp...
Také je celkem příznačné, jak když už se někdy vyjímečně dostaví tak silná nevolnost, že dochází ke zvracení, pak člověk cítí velkou úlevu. :) :rolleyes:
Rejkr
Zet:Jo to je taky fakt...třeba s kámošema dáme brčko a pak deme do hospy hrát fotbálek...já se u hry vždycky hodně zahřeju a pak je mi fakt hic....tak jdu ven a lítám venku jen v triku a všichni se mě ptaj jestli mi třeba neni kosa...:) jen se směju....
hobo
mne byva zle s hulenia len ked je miesane s tabakom,nakolko som nefajciar (tabaku). To,ale nebyva vzdy.zatial som sa s toho vždy v pohode vyspal.
Aidampower
No tkahle je to jednoduchy kdyz jsi doma-lehnu a spim porpipade si odskocim napit se a max. se trosku vyblit ale co kdyz ses nekde ve statlu(meste) v klubiku.Domu pulhodinka MHD a na pesky ani pomysleni :jumper: to je potom zapletka panecku :frog:
CAESAR
urcite existuje daka protilatka ktrou by ta naslahaly napr. na pohotovosti keby to bolo fakt huste. -arytmia, utlm dychacieho centra.apod. neste dosi doktor ?
De la Vastierre
Jojo, dostaneš kapačku s vitamínama a glukózou, a podle reakce těla aji nějaké léky např. na tlak atd.. :death:
2Tick
Ahoj, precetl jsem si peclive cele forum a tak ze me byl velky teoritik a dokonce se mi povedlo pomoct par kamosum, co to hodne prehnali. Ale hrala u nas "Nase vec" a to byla chyba. Nejdriv sme sli chlastat ke kamosce, tam sem vypil nejakych 9 velkych panaku slivovice, ale porad sem byl docela v pohode. Pak nasledovala prochazka k mistu konani koncertu -> taky vpohode. Potkal sem kamose, pokecali sme, vsechno dobry, ale kamen urazu nastal, kdyz se zacalo hulit -> prvni dva prdy byly v klidu, ale pak sem narazil na typy, kteri me pozvali na sklo, tak dalsi 2 prdy. Za 10 minut brutalni stavek, vsechno se mi tocilo, pomalu sem usinal, bylo mi spatne a reknu vam, ze tou dobou jsem nemel na nejaky cukr nebo citron ani pomysleni....

Z toho plyne:
-z konecrtu sem mel velky hovno, protoze sem ho celej problil na schodech
-nasi vec nechci ani videt aspon pul roku
-az pudu na dalsi koncert, tak jedine za strizliva
-na glukozu sem uplne zapomnel...
CAESAR
myslel som kokretnu protilatku, ze ked vedia z coho si f pici
De la Vastierre
:D míchat sliovicu se zeleným je o.k., ale je špatně když se tak děje odděleně a až v těle, to je ti pak takový bordééél :bounce:
De la Vastierre
No když vijou z čeho to máš, tak dostaneš stoprocentně ty vitamíny s glukózou. A když budeš mět štěstí na šetřivého doktora, tak Tě nechajou akorát tak chrápat hezky na zádech, k posteli dostaneš kýbl a vitaj...Ne, vážně, řeší se to buď injekcí nebo kapačkou s vitamínama a glukózou, popřípadě při komplikaci něco konkrétního dle potíží.:jumper:
Harvest....
já abych se toho zbavil mlíko tam je hodně bílkovin který to přebyjou jinak když to přeženu a chci bejt střízlivej tak se zliju a pak zebliju pomaha to svědčenej recept :0) mnohokrát
De la Vastierre
Hlavně blití pomáhá!!! To je 100procentní vyúprošťovák
Harvest....
přesně souhlasim s tebou De la Vastierre
CAESAR
pitim mlieka by sa mala ciastocne znizit intoxikacia
Ježíš
ja na to mam jednoduchy recept-prohulit se do strizliva:D
Jay-jay
já to řeším tou vodou,sladkým pitím,něco sním nebo to rozdýchám u fotbálku.
Někde se to tu už psalo,ale prý pomáhá voda s hafo cukrem,až je to odporné,kolik ho tam je a do toho trochu citronky.Vypít na ex a snažit se nepokosit :frog:
chuck53
tak toja si myslim ze kdyz je nekomu dost blbe tak si za to muze sam....a to rikam vsem kdo zacinaji hulit a sou treba prehuleni...myslim ze ty drogy jen ummocnuji kazdy nedokonaly pocit z naseho tela a potom je nam tak nejak na nic a tak...čili sugesce....nedelam nic.,..jen treba myslim na neco jineho...za nejakou dobu se neduhy vytrati a je to OK...jeste nikdy sem za 5 let huleni nemel nejakou depku a ani sem nekosil.......
steve
pár kámošů celkem běžně chytají vývraty, no není to moc příijemné, jelikož si mohou celkem slušně ublížit. Rozuměj te, v těch chvílích byli s kámošema, ale co když se budou vracet domů sami! to není prdel. Kámen úrazu je v tom, že někteří jsou holt moc urputní. Já sem sice taky urputný:D, ale tyhle problémy nemám.
faktorů je spoustu a když do toho kalit, tak jen pivka.
u mě když je to více neúnosné, tak jdu na "čerstvý" vzduch, snažím se pít vodu, sugescí si dopomoct.:):)

Všeho s mírou
rociik
mno u nas tomu kaleni + huleni a stavu po tom rikame "mirovina". Takovej ten stav kdy nemuzes chodit, mluvit, hejbat nicim a ce se ti jen blejt, lezet a vubec se nehejbat...parkrat se mi tohle stalo i v centru a pohled na me nebyl vubec peknej...v tomhe stavu je nejlepsi odpotacet se z poslednich sil nekam za roh a vyvolat zvraceni, pac to pomuze od toho total stoned stavu...jednou sem dokonce chrapal 4 hodiny ve krovi na smichove pac jak sem byl totalne nakopr a nemohl se hejbat, mel sem strach ze me na lavicce nekdo okrade a vosuka prdel a ja nehnu ani prstem.:)

samotny huleni je spis opravdu jen o te psychice...v klidu se usadit, konzumovat tekutiny, mozna neco pojist ale jen malinko aby si osalil smysly, a hlavne se snazit koncentrovat na prijemny veci. S tim spankem je to obcas tezky pac na najetym silnym stavu aspon me dost dobre spat nejde. Onehda sem prisel zkolacovanej domu a v televizi davali dokument o nacizmu. Sem na to cumel a byla to fakt naka novinka s dosud nevidenejma zaberama...potom sem si sel lehnout ale vubec neslo spat...uplne zive mi vyjizdely ty hruzy pred oci a pomola mi totalni koncentrace a uvolneni mysli i tela...prsote snazit se vypnout veskerej prijem zvenci i zevnitr a vyprazdnit se:)
FlickerBird
zkuste někdy ve vodě rozmíchat hroznový cukr a pár kapek (nebo podle chuti) limetové nebo citronové šťávy... dost mi to pomáhá na hučení v hlavě po dojezdu, po dvou skleničkách se spravím a zas můžu líp fungovat
G-man
Hej lidi dobry tema. Me pomaha nasledujici:

1. Coca-Cola (orginal, s cukrem, ne light)
2. Jit ven na vzduch
3. Vyzvracet se (to se ale pokazde nepovede)
Az4zeL
Zrovna vcera sem se tak prehulil, ze sem ani nevedel kde sem.....ale nejak to neprozivam, vetsinu se nejak odbelham dom, pustim si hudbu a spim :D
mirosk
mne najme pomahaju mliecne vyrobky( jogurt, mlieko, mliecna cokolada, atd...) a hlavne sa nenamotavat na zlý stav,,,, napr. že ti kamos povie ze si bledy ako stena a ze vyzeras ako pred smrtou v tedy sa treba iba zasmiet a tak....
rociik
ted sme s kamosema byli na srazu na invexu, jeden si tam an ranec piv dal brko a dosel klasickej stoned stav, bilej jak stena, nemoh chodit, blbe...nejhorsi bylo ze i kdyz si strkal prsty do krku co to slo, zvraceni nevyvolal...jediny co mu pomohlo byly casty prochazky a piti matonky, za 2 hodiny byl relativne ready pro normalni komunikaci:)
crazyben
Nejlepsi je projit se (pokud to de) a pak se najist. Ale neprehanejte to, ja mam po huleni vzdzcky takovej hlad ze nevim kdy prestat a pak mi je blbe spis z toho jidla.
Jit spat je taky dobry reseni, ale kdyz to neni jenom spek ale treba i par piv tak jit spat nemuzu, protoze kdyz lezim a zavru oci zacne se mi motat hlava a muzu leda hodit savli.
Elementalista
Jestli teda mluvime o tom stavu, kdy uplne zelenej sedis, zasekle koukas na jednu vec a jenom cekas, kdy na tebe prijde bliti, tak to uz asi tezko vyuzijes ve svuj prospech...
CAESAR
ja si vzdycky hovorim za sa neni coho bat a ze som zazil uz aj omnoho horsie stavy, ze taku hodinku si to este odtrpim a budem fit. ale najlepsie je sa neprehulovat, tym sa riadim
hehelum
Taky vam kdyz ste zhuleny to bliti tolik nevadi? Ja bliti proste nesnasim, kdyz se ozeru tak svsichni kolem me si strkaj prsty do krku a pak blejou. Nakonec uz tam chodej uplne v pohode jenom ja tam furt sedim a bliju :-( Ale kdyz se zhulim tak je to navopak. Me to najednou vubec nevadi to bliti- sppis je mi to prijemny a kdyz to skonci tak me to stve(trochu zvrhly co? :-D )
Elementalista
No, trochu jo, no...
Hudy
Ani ne...dyž si zhulenej tak víš že pak to bude fajn ale dyž si nakalenej tak to tak bejt nemusí...
Elementalista
Ja nemuzu rict, ze by me stvalo, kdyz prestanu blejt.
lutemnik
Gdyž jsem fakt v prdeli a nemužu se ani pohnout tak mi nezbejvá než čekat a uklidňovat se,že to URČITĚ musí někdy přejít(síla uklidňování u mě přímo závisí na velikosti schizofreního prostředí)(někdy je to humus...a někdy se podaří pekně se naladit).Dobrý je to rozchodit,někde v klídku,mezi tím skočit šipku do Visinu a studený drink.Sice nebleju,ale hodně se mi daří omdlívat.Husté stavy na pokračování...
moswa
s tim blitím si dovolim nesouhlasit. když je blbě po chlastu, tak je dobře se vyblejt. de to ven a je dobře. :sun: ale když se stane, že je blbě po jointíku, tak to blití moc nepomůže. co chcete vyblejt-thc vám koluje v krvi, takže blitím to ze sebe nedostanete(kdežto u chlastu jo-ze žaludku). :mutant:

moguldogul: přesně tak. říkat si, že je to vlastně hustý, že to je mooc good stávek ta zkouřenost. řikam si, že tohle sem chtěla-bejt zkouřená. a zabírá to :crazy: :crazy: :crazy:

Elementarista: když už sedíš, tak je pozdě. ale každej člověk, kterej má už pár špeků za sebou (čili hulí nějakou dobu) pozná, že se blíží pohroma a tudíž je ještě čas na to s psychickou pomocí:frog: . když si někde zelenej tak je to jenom na tobě co ti udělá líp. já se většinou vzkřísim na čerstvym vzduchu + špík. :flamer:
Elementalista
Myslis, ze alkohol ti v krvi nekoluje? Ze si jakoze nejak vegetuje v zaludku? Nebo sem jenom blbe pochopil, cos chtela rict.
Jinak s tou posledni casti - ja mluvim o takovym tom stavu, kdy je ti kazdej pohyb vlastne dost na pritez a mas pocit, ze kdyz se zvednes, tak okamzite hodis savli... To bych si asi fakt nedal, pak vyskocit a rychle ven na dalsiho speka
moswa
Elementalista: no nevegetí jen v žaludku, ale když to hodíš ven, tak to prostě v tom žaludku neni, tudíž toho do tý krve nemůže jít víc, a už to může bejt jen lepší. moc tomu nerozumim. jenom mi to tak připadá. a když už se nemůžu hejbat, tak radši jen ležim na trávě. to máš pravdu-další špek=smrt. :rolleyes:
Dannn
Ja mam napr taky zazitok, ze som citil pocity v bruchu, no nevedel som ich identifikovat, hovorim si, ze je to bud hlad, alebo je mi spatne...sustredil som sa a zistil som, ze to je hlad, no ked som ,,pozabudol" na to, ze som teda hladny, vsugeroval som si, ze je mi zle...atd, dal som si cokynu, no nemam pocit, ze by prave ta nejak pomahala.

to hanuman: to tymi 3 bodmi vazne funguje?
moswa: no neviem, aj ked je pravda ze nevysablis THC, ale ten stav sa urcite zlepsi (aspon v mojom pripade, ale stretol som sa s tym aj u inych) proste človek vytykuje ten zly stav.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma