Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
fatalny napad - Klikni zde pro originální téma
weider
co takto prezentacia hulenia, ci uz travy v piesnach. Myslim teraz hip-hop/rap style ci uz nieco ine. Ja viem ze uz nieco podobne davno je, ale vsetko su to nekomercne veci,alebo interpreti spievajuci po anglicky. Nikto im nerozumie. Co takto ma vziat za slovo a zalozit nejaku kapelku. Uz dlhsi cas my to chodi hlavou. Je to najlepsia forma propagacie ked sa to tu teraz tak rozmaha. Dufam ze ma niekto vezme za slovo a zalozi napriklad nejake "Zivotne minimum"
lokomotiva
zkus se třeba naučit anglicky
Sinuhet
Zanry ktere uvadis jsou zamereny na posluchace, kteri by skupinu, ktera ROZUMNE zpiva o drogach, neposlouchali. A navic opet tyto zanry neposlouchaji ti, kdo o huleni nic nevi, takze osveta by padala na jiz obdelanou pudu.
WirusH
Jo to by musela zacit spivat Heluska Vodrckova nebo Kaja Gottuj...Roste trava na poli Punkeri ji zaseli jak je krasne zelenáááááá ....:)
bounty_killer
My máme reggae/rap začínající skupinu a většina textů je o hulení, ale zároveň o nebezpečí tvrdejch drog ... docela dobrý, jenom prorazit...
drinker hulič
bounty killer: reggea/rap kapela, to by me docela zajimalo. tak hele, jestli mate par valu, tak natocte demac, odehrajte par koncertu a kdyz se to bude libit a nevzniknou vnitrokapelni prusery tak proc neprorazit? ale je to beh na dlouhou trat. vem si svihadlo, nej ceska reggea kapela, hraje uz dvacet let a vice "znama" je teprve v poslednich letech. driv to byl underground. jinak trenujte cvicte a az budou nejaky mp3, sem s nima!
jaydee
Propagacia psychotropnych, omamnych, a inak navykovych latok, ako aj navadzanie na drzbu, konzumaciu a vyrobu takychto latok akymkolvek sposobom je TRESTNE ! ... tak bacha ..
weider
tak prajem bounty_killer vela stastia
huhuga
ČAU naprosto nezavísle na tomto threadu sem dostal nápad!

najdou se v praze nějací hudebníci co by chodili rádi občas jamovat? slovně hudebně jakkoliv.mě to baví a ač na nic nehraji při jistém rozpoložení dokážu jet do rytmu celkem smysluplný texty.žádnej višší cíl než občasné odreagování však nehledám :)

je tu teda někdo?

(použil sem tohle vlákno páč se mi nechtělo zakládat nové a zahlcovat server)
Pflusik
10 let staré topiky revival . To je vždycky radost pohledět :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma