Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
250w-15kytek???? - Klikni zde pro originální téma
Zdarec!!dneska sem dostal hrubej napad!pestuju v obyc. hranatejch kvetinacich a do me skrine se jich vejde jen 6 a tak me napadlo pestovat v 2l pet flaskach!!Tech se tam vejde bez problemu 18!!Muj dotaz zni jestli se to da,protoze to bude kruta jungle:-) ale pocitam s tim ze pulka budou samci!Tak co si myslite?????
grizly
Proc myslis ze to budou samci? ja si myslim ze ve 2L pet flaskach to bude stat za hovno je to moc mali!ale nevim to poznas.
The X
Klidne to dej do tech flasek necim je prelep at nejde svetlo ke korenum.Zvol metodu See of Green.Udelej to nejlip ze rizku a to stejnejch at to roste stejnomerne a uvidis jak se za par dni pomejes.
X-man
Já sem měl pod 250W 12 rostlin v hranatých květináčích, ale začly se mě překrývat listama a výsledek byl takovej, ze se hrozně vytahovaly stonky a větvičky od výhonků až sem musel několik rostlin vyhodit. Podle mě je ideálních tak 6. Pak mají rostliny víc pater a bude větší sklizeň.
zvolil sem flasky,protoze dyz sem tam mel hranaty kvetinace,tak se mne jich tam veslo jen 6!!Pocitam samce,protoze minula sklizen stala totalne na p...!z 5 kytek 3 samci a 2 hermaci:-( uvidim jak to dopadne a dam info!!!ale diky za nazory!!!
Brunco
flaškz sú na piču - skúšal som a korianky sa obalili niečim zeleným - asi riasamy a chcíplo to - keď to chceš silou mocou tak ich asponobal niecim nepriesvitným a dole sprav dierky na odvod vody
Zubec
lahve jsou v poho vypestovat se to da ve všem
Brunco
no to je pravda, ale len ak ti nezáleží na kvalite
Nahodou ted jich tam mam 10 a kvitim se ocividne dari!!samozrejmne ze mam flasky obaleny tmavym papirem,ale zadne jine problemy ZATIM nejsou:-) s tema samcama si myslim,ze to bylo vysokym ph!!dalsi info -pozdeji,ale zatim to mohu jen doporucit!!
Panove ahoj!!!Tak kytky sou ve kvetu(asi 7den) a mohu jen doporucit!!Jedinej problem je stim ze se trosku prekryvaji trochu listy,ale jinak v poho!!!Potom napisu jakej byl vynos a hlavne su zvedavej kolik tam je samcu!!:-(( zatal a at roste
G-man
Dle mych zkusenosti to neni dobre reseni. Vynos bude nejspis stat za *****. Jestli chces mit jistotu co se tyce samcu, tak si porid matku a rizkuj. Jednoduche a spolehlive.
Opet zdravim!!!Slavim uspech z 9 kytek jen jeden samec!!!:-) kyticky krasne rostou pekne obsipany palickama,nejsou moc velky,ale dam jim jeste tyden a jdou ......:-) jedinej problem je ze nam vcera dosel ucet za elektriku a...........................mame doplatit 17000kc takze budu muset zkoncit!!!!jinak doopravdy mohu pestovani v 2l pet flaskach jen doporucit,ale sem tam se to musi trochu prostrihat,jinak no problem...
Cože? 17000Kč za 250 watáž je trošku moc, ne?
Taky sem cumel jak pero!!Ale mame topeni na elektryku,takze hafo dela i to a taky musim koupit novej vetrak,protoze mam podezreni ze ta kurva tomu taky dosta dava!!
Chemik03
Zajímavý nápad s těmi neupotřebitelnými PET-lahvemi:-) možná to už brzo zkusím...Zatim zdar a mějte se happy Chemik
Janiki
hele ja mam doma na elektriku jen pestirnu 600w plus nejake ty vetraky a mesicne, kdyz to jede, tak platim kolem 1500.-
Takze 17 litru je utopije......Da se to navic spocitat, kolik te to bude stat, staci se zamyslet


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma