Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
pomoooooc - Klikni zde pro originální téma
dr.dre & Snooop
hallo growers

potrebovali by sme radu odbornika.

mame: lampa 600watt (sodik)
ventilator 350dm2/hod
velkost piestirny d180cm s180cm v200cm
hnojiva terra vega a terra flores
zemina ab extra(baumax)ph 5,5-7,0
rostlinky 20ks (nebula, blueberry,senzi star)
teplomet na udrziavanie teploty

vas grower sme zialbohu nasli az po zaciatkoch pestovania a mame v tom dost galimatias. pestujeme v dost zaujimavych podmienkach. nieje to pod dennym ale dvojdennym dohladom. nenasli sme ziadny priestor k miestu bydliska blizsie a na slovensku viete ako to je. doma radsej nic. prenajali sme si domecek a ten nastevujeme. ale pojdme dal. rastlinky sme kupovali ako aj vsetken material vo viedni. najprv sme vytvorili priestor v jednej miestnost, ktory je zabaleny v ciernom igelite a pokryty alobalom. na zemy sa nachadza 20ks kvetinacov. sadili sme tyzdnove priesady velke cca10-15cm. v tychto chvilach maju uz spolu 48dni rastu a 5 dni kvetu. vyska najvacsej je 55cm a najmensej 29cm. zastepovanie sme zacali dost neskoro a priznam sa ze aj svetlo bolo dost vysoko. po cca 30dnoch sme ho dali do vysky cca 80cm nad rastliny. predtym 1,5m.
teplota sa pohybuje 30°C den a 22-24°C noc. pokial bol vonku velmi teply vzduch napr. 34°C teplota sa vysplhala niekedy az na 32°C vnutri. teplomet uzivame z dovodu ked v noci vonku klesla teplota k 10°C teplota u kytek bola pod 20°C a tomu sme chceli zabranit. od zajtra chceme zacat aj spostrekom co2 na co nam posluzi sifonova flasa s bombickami.
fotky zatial nemame nakolko nieje moznost si ich dat bezpecne vyvolat.
problem je v tom, ze sa nam zdaju pomerne male aj ked hned od zaciatku necakame ziadne zazraky. ale predsa, ked pozerame na tie vase klacky tak nam je trochu do placu. viete nam niekto poradit co robime zle alebo co mozme spravit este lepsie aby bola aj kvalita a aj qvantita dosiahnuta. dakujeme vam vopred a budeme sa tesit. dr.dre & snooop
sunset
1) Lepe pojmenovavejte novy thread;)
2) Svetlo je moc vysoko, to vase by melo byt cca 80-60 cm vysoko, podle faze. Na rust az tech 80, na kvet 60. Mozna i niz, ale opatrne, aby to nespalilo vrsky. 1,5 metru je cca efektivni radius, to bylo moc!!! Vyzkousejte tu vysku, paleni vrchnich listku je znat uz po dvou hodinach.
3) Co zalevani? To by chtelo fotku...
4) Zastipovani tvori kytku spis nizsi a kosatejsi, takze v tom to asi nebude - i kdyz nevim, jak se chovaj zrovna ty vase modely. Mrknete na owergrow.com a strainbase, najdete ten konkretni model a tam jsou vetsinou dobry postrehy od pestitelu - i kdyz anglicky.

Jako hlavni chybu bych videl to svetlo, ale nikdo uceny z nebe nespadl. A teoreticke rady vas jen nakopnou lepsim smerem, pestovani je zazitek, ktery se musi zazit...
dr.dre & Snooop
zalievame kazdy druhy den zhruba 4litre na 20kvetinek.
kvetinac je gulaty s priemerom 16cm a hlbka 20cm.
je to moc ci malo?
teabooster
jak říká sunset,světlo od začátku příliš vysoko
Na první týden to chtělo ho mít tak 110cm pak snížit na 90cm a ve třetim týdnu už klidně 60-70cm,do květu pak klidně 40-50cm a zaručuju že se to nespálí.
Další věc:hrozný horko,je mi jasný jak to ted v létě leze nahoru,malá finta-ty jsou vždycky nejlepší:obrátit cyklus,prostě kytkám svítit přes noc,tim se vám to tam i vyhřeje a nepotřebujete ktomu nic jinýho a přes den když je vařák tak je zhasnuto,takže lampy netopí.
To pomůže,taky to takhle přes léto provozuju.
V růstový fázi svítim od 18 hodin do druhýho dne do 12hod.


Květináče máte v klidu,počítej na vzrostlejší kytku asi tak
3dcl vody denně.Na ty vaše předpokládam bude stačit max. 2dcl denně
dr.dre & Snooop
dakujeme. svetla dame zajtra hned nizsie. vadi ked sa vodou na zaciatku noci strieka na kvetiny rozprasovacom? ak nevadi. moze sa aj hnojivom? alebo len vodou. alebo radsej vobec nie. mozem im teraz upravit rezim na noc? lebo noc im zacina o 13.00hod akonci hodinu po polnoci.
sunset a kdo ma jeste zajem nahliadnut tak sme nasli podobnu fotku tym nasim devcatam. je v galerii.
zatial dakujeme
sunset
Ja osobne na kytky uz nerozprasuju hnojivo, jen do kvetinace - povedlo se mi takhle spalit jednu kytku. Nezpominej, ze na listy musi bejt koncentrace hnojiva MENSI!!! nez normalne do kvetniku. I samotnou vodu opatrne, protoze kdyz ji nastrikas na "zacatku dne", tak ty kapky vytvori "lupy" a muzou se ti udelat takovy vypaleny mistecka v listech.
Jooo, ten figl jako teabooster pouzivam taky, je to fakt dobry... Navic v noci ke mne nelezou sousedi ani kamosi (nechci se nabonzovat, staci ten smrad) ;)
Tak jak to vidim ja, tak ty kytky jsou fakt maly, to svetlo je moc vysoko :(
Ty kvetinace jsou IMHO akorat. Zalevani je otazkou priorit ;) ja zalejvam na zacatku 5x tydne, po trech tydnech jen 4x tydne, v kvetu 2-3x tydne a poslednich 14 dni jen asi jednou za tejden. Zhruba 0,3-0,4 litru vody do obdobneho kvetinace jako mas ty.

Tak priste;)
Hodne stesti...
dr.dre & Snooop
ahoj. dakujeme za vsetky rady ktore sme od vas obdrzali. dnes dostali poriadnu davku co2. aspon myslime, vystriekali sme im 10 bombiciek cez sifonovu flasku. je to vela ci malo. zajtra chceme striekat znova. svetlo sme dali nizko tak aby najvyssia rastlina bola 50cm od neho. ostatne okolo 60. dali by sme aj nizsie, ale uvidime ci sa nespalia.
mame este jednu otazku.
ma vyznam stepit ci klonovat rastlinku este teraz ked uz je 6dni prepnute na 12/12? skuste poradit. citali sme uz o tom stepeni nieco, ale radi si precitame este ine nazory. zatim diky a tesime se na odpovede.

dr.dre & snooop
Dlabi
hele skus tu největší kytku zastřihnout tak aby byly všecky zhruba stejně velké pak je to mnohem lepší protože jsou všecky stejně daleko od světla a tak roustou všechny stejne (mají všechny stejné podmínky) takhle ta největší má nejlepší podmínky a ty menší časem budou dál a dál od světla....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma