Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Popravdě: Myslíte se že Marihuana patří oprávněně mezi drogy? - Klikni zde pro originální téma
robos
takze, konope nemalo samo od seba 20% THC, ani 5% THC, ale trebalo sa s nou trocha pohrat, genetici to spravili, aby to bolo viac a viac ucinne, droga je vec na ktoru mas navyk, ty asi na nu navyk nemas, ale uznaj, poznas takych? pocul si o takych? tak v tom momente to pre tych ludi droga je, aj ked ja nerad volam marihuanu drogou, lebo nie som zavisli, tot moj pohlad.

a k tym nadavkam:(, fetak si v tom momente, pokial fajcis denno denne a da sa povedat, ze ti trocha uteka svet pred ocami, je to to iste, ked pijes alkohol kazdy den, si teda skurveny alkoholik, tot moj nazor na vec...
robos
vela fajciarov marihuany vravi, ze fajcit kazdy den je v pohode atd., ale treba si urcit zopar priorit, ktore su na prvom mieste a az potom ide marihuana
robos
je to pravda, opilci su hnusni tirani:(, ale taky fajciar marihuany by asi v zivote nikomu neublizil pod vplivom THC...
Nazdar lidi, tak k tomu původnímu tématu, Marihuana droga rozhodně je (lehoučká, jak letní vánek), stejně jako kafe, čaj, cigarety, chlast, a pod. Dokážu si představit den bez hulení fajnovejch modelů ( dobou si to ani představovat nemusím), ale bez ranního cigárka a někdy i večerního pivka prostě nefunguju. Dekriminalizoval bych marihuanu ale zavedl bych jistá opatření. Ožralej ani zhulenej za volant prostě nepatří, a ne všichni vyhulenci sou dost rozumní...
Legalizuj a žij...
Když nikomu nevadila X-tisíc let až do teďka, tak nevim, proč by nejednou měla.
Když nikoho neohrožuješ, ani neobtěžejš, tak si dělej, co chceš.
bolehlaf
Nas problem je ze sme lini nebo co zajit k volbam.Kdyby sme fsichni (kolik ticic nas je nevim presne) nabehli k volbam, tak by se urcite neco zacalo dit, a mozna by se pak trafka prestala rovnat heraku.Kdyz vidim jak ten "nadafka neexistuje" Kalousek "nadafka neexistuje" Vacek, ziskavaji hlasy od duchodcu, tak se me chce brecet.Pokud umozvime temto politikum prosadit jejich nazory, tak sme f prdeli....
Cus....
hypiz
jenze to nezalezi na nas ale na tech vemenech v parlamentu...
Je fakt, že je čes s tím něco dělat...
Jenže zatím dle mého názoru není koho volit a vypadá to, že nikdy snad ani nebude, takže opravdu jde jen o to volit manší zlo...

...je tu ještě naděje...
Vyděli ste někdo Faith club (Klub rváčů) ?
Vůbec nechápu dikusi alá jestli je marihuana droga? Droga je látka která ovlivnujě mozek. A to marihuana je!!

Smoke for Peace
Hellboy
No proste je asi dost zcestné diskutovat o tom, jestli je Marka droga, dyz je tam toliko ucinnych latek :-) .....
Jasne,ze je a ja osobne si i z vlastnich zkusenosti myslim, ze rozhodne i psychicky navykova...sorry, ale to je muj nazor hulice.....
Nechci porovnavat ganju a pifko, co do tvrdosti drog...ale jedno je jasne ..sem tam sklenka je oukej, stejne jako sem tam dzoint...kdyz chces alespon trochu zanedradit telo :-) a vypnout mozek...ale nic se nesmi prehanet
Sinuhet
I zhuleni lidi se mohou prat i rozbijet. Ono nezalezi az tak na tom cim se kdo intoxikuje, ale na tom kdo se intoxikuje.
mydena
Marihuana je v pohodě ovšem pokud nejsi začátečník a už víš jak s ní zacházet.Měla by být beze zbytků hnojek,plísní ...atd. Pokud je čistá, je v pohodě,ale je nutno podotknout: Všeho moc škodí a dobrého stačí málo. To je můj názor:)
Tajné
Katastrof: Snad FIGHT club ne? A je volit třeba zelený.
Tajné
HiddenKiller: To snad ani za K+ nestojí ne?
Shadoow
marihuana(spíš Cannabis) je podle mího:
Jen rostlina která dostala špatný tytul droga!
Prostředek k léčbě.
Pak dále třeba za starejch inkú atd.. idnyánú a šamanú:)
to byla posvátná rostlina pro výhradně náboženské a šamanské:) účely.
A pak náš nejmilejší miláššek:) kterýho máme všichni tag rádi;):)
BRAINDEAD
vracim se k puvodni otazce:Ano Marihuana JE droga
zkuste mi to nekdo vyvratit:) hulim dlouho,hulim hodne,ale tohle
si fakt priznam-podle me je hlavni problem v lidech ne v drogach
lidi s nima proste neumej zachazet-muzes hulit rekreacne jednou
za cas a budes ok-nebo muzes hulit nonstop ale zacne te to omezovat
a veme ti to vic nez ti to da-(pokud teda nejni clovek extra odolnej)
at mi nikdo nerika po 8letech intenzivni konzumace ze to neni droga
sorry
(jinac mam k huleni velice pozitivni vztah-akorat momentalne prehodnocuju tu intenzitu):)
Brunco
voe jasne ze je to droga, ale ta najpozitivnejsia .A liecive ucinky ako bonus
Tajné
HiddenKiller: strana zelených
Quiksilwer
ja som sa docital ze vraj jezis uzdravoval marihuanou... bol chory clovek a on mu dal na rany marihuanu a vyzdravel ....nechapem preco to je nelegalneeee bozeeeeee!!!
Mr.Proper
BRAINDEAD: naprostej souhlas.
Nejhorsi je, kdyz zacne clovek obelhavat sam sebe. Ooo, jak se tomu pak snadno veri...
Tucnak
Podle mně je marihuana droga. Jinak by sme ji všichni asi neužívali. Ovšem to alkohol taky a horší. Jenomže vysvetlujte např. rodičum, že zahulit si je lepší než se nekde spít, tak že nevýte vůbec nic.
EL Lobo
No nevi svym spusobem je THC vlasne alkohol takze se to vlasne zaradi jako lechka droga ale i jako alkohol ale rozdil je jednom vtom ze po malym pive ti odemre 10000 bunek v mozku a rano te boli hlava ..

Tak ze uprednosnuji marihuanu a radim ji mezi alkoholy......
lordWilliam
Pokud se podíváte na nějakej solidní výzkum prováděný WHO tak se dozvíte že marihuana je podle dělení drog podle nebezpečnosti je marihuana dokonce pod alkoholem ;-°)
BRAINDEAD
Hmm to je sice fajn,ale porad je to droga.
moje nejoblibenejsi:)
UdL
... a hlavně pořád ilegální!

Výzkumy jsou věc pěkná, zvláště prováděné a uvěřejňované takovýmahle institucema, ale pokud je realita úplně někde jinde, tak ty studie jsou k .....! :(
Cicmon
EL Lobo: pozor, mj, respektive THC (a canabioly vubec) je alkaloid ;), to ze pusobi podobne jako alkoholy, to uz je neco jineho :)
prankster
caute pani. Je az smiesne ze komunisti nam zakazuju pestovat rastlinu, ved je moja vec co pestujem. A ak je argument to, ze marihuana obsahuje "jedovatu" latku THC, tak sa clovek len nastve, pac ked si uvedomime kolko je druhov rastlin a su jedovate. Tak tie preco tiez nezakazu? Lebo svet je skurveny! Aj tak skoro cely svet uz huli, ale vsetci sa tvarime ze marihuana je nebezpecna. Jebat celu svetovu politiku! Su to skuveni chytraci! :grrr:
Neuznávám konopí jako drogu, ale jako přirozenou součást přírody. Pokud chceme svatou bylinu nazývat drogou, museli bysme nazývat drogou i čokoládu, kávu nebo cukr, protože na všechny tyhle věci si člověk může vypěstovat návyk.
Sinuhet
Ano, povazuji marihuanu za drogu. Ve chvili kdy zapomeneme, ze tahle bylina umi byt i nebezpecna, jsme na ceste do pruseru.
water
:bravo:
marihuana je nebezpecna tak isto jak vsetky ostatne veci ktore clovek konzumuje - v pripade predavkovania. po mase sa tlustne, po cukre kaza zuby, po cigaretach pluca...... Ja si myslim ze secko chce cas. keby sem byl vedec(studovany) tak mozem povedet ze ju pestujem na vedecke ucely neee. moj nazor je takyto. este chvilu to bude trvat kym sa marihuana legalizuje temu verim. ale secko chce svuj cas. a ked sa nas nazbiera vela tak mozeme urobit verejny protest alebo neco takove.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma