Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
To je k placi :o(( - Klikni zde pro originální téma
Keeper
Taq vazeni tohle je presne to o cem se dnes taq polemizuje: http://perickovo.misto.cz/4listek.jpg

Na prvni pohled k smichu ale potom si uvedomite ze je to spis k placi :o((
Olafsson

no hele az potkas nejakou bandu holozmrdu, tag jim rekni at cihnout film "Kult hakovyho krize", pak je to doufam prejde...

Olaf
hanuman
Nie je toho niekde viac?
sativa
a to je jako original, nebo to nekdo jen tak pro srandu upravil>? pochybuju, ze by tohle nekdy bylo vytisknuto, je to prece k smichu, je to jeno praodie, a jestli ne, tak plačme !
Muf
Co to DOPRDELE je ?
Hugo
Jestli tohle bude pravý, tak je to teda pěknej mazec. To abysme chodili dělat agitace už do školek :-))). Kdo zjistí jestli je to pravý nebo falešný má pochvalné zamručení celýho groweru. A jestli je to pravý, tak ten, co odstraní autora má veřejnou pochvalu.
Liprd
já bych je snad žaloval, to není možný
Hlava
Bohužel to pravý asi bude , ségra chodí do 6tý třídy a tam jim cpou do hlavy jak je to všechno strašne špatný , rozdávaj brožurky kde jsou vyfocený všechny možný fety , jak vypadaj , jak se aplikujou a mezi tím je ,samozřejmě na prvním místě konopí .

V závěru brožurky doporučují vše naprášit svému třídnímu :( žádná sranda :(

Walhalla2000
Hehe... tak to je k smichu... a k placi... smeju se az placu a placu az se z toho smeju...

Kdysi jsem mel ctyrlistek rad nade vse. a ted, kdyz jsem ho po deseti letech zase cetl, konsternovalo mne, ze si myspulin na internetu hleda kdy na jakem hrade strasi strasidla, ze pouzivaji mobilni telefony a tak dale. Jasne, jdou s dobou, ale proste mi to tam nesedi. A vubec, jak ma clovek jako dite jinou tu fantazii. Tenkrat mi to prisli jako super pribehy a ted, kdyz jsem to cetl, to nemelo ani hlavu ani patu... Ale pruser je, ze kdyz ma dite "tu" fanzatii, tak po precteni tohoto v tom musi videt asi dobry sverstvo.

Jinak, 16tileti frackove nas nechteji mlatit, ze si davame retko, naopak, somruji, zda si nemuzou dat s nama pava...
Olafsson

cihnete:

http://www.ceskenoviny.cz/view-id.p...=20010718E02013

...mysli to nekdo s tou legalizaci vubec vazne?

Olaf
dr.dre & Snooop
mely by radej deti ucit jak s tim zachazet aby pak neumreli. ne.:eek:? tak by to mnelo bejt. porad nas nekdo jen vomrdava srackama co smime a co ne. to teda neni demokrace.:flick: asi takhle. ten komiks ci pohadku znam od malicka. je mi uz 29, ale takhle tenhle ten dil jsem jeste nevidel. at jse dou :rocket:. a budou to mit vsuchu. a nas at nechaj na pokoji. priroda je:pimp: cool. zdar a drzte se kurici ci hulici. kazdy tomu rika jinak................

p.s. a stejne vsichni praskaji tak co..............:bounce:
Aleš
Jsem zhnusenej.Takový SR..KY rvát malejm hajzlíkům do palic.
Kdyby to aspoň nebyly tak nehorázný debility.
maestro_007
To sou keci, jeste ze to tem deckam davaji CIST!!

Dovedete si predstavit jak by dopadlo male decko kdyby mu rekli Hul travu je dobra (a taky ze dobra je). A ono by zaclo hulit a libilo by se mu to, jenze to dite nema jeste rozum!!!!! Takze by se mohlo postupne dostat do peknych sracek.
Cloveku ktery uz trochu vyspel bych travu vrele doporucil, protoze bych mel temer jistotu ze trvu chape jako neco z ceho se jenom nezhuli kdyz de nekam vecer parit, ale jako neco co mu otevre mysleni a zacne ten svet vnimat trochu jinak!!!!

Teda apon ja si to myslim :)
hanuman
Je fakt, ze decka nemaju z toho rozum, aby dokazali viest nejake hlbsie uvahy a veci im treba podavat ciernobielo. No, ale niektore formulacie boli trochu, hmm, prehnane. "Stratili chut zit, o niekolko rokov ochoreli a zomreli." Keby tam nebola tato veta, tak to cele tiez schvalujem. A fakt je, ze decka sa skor dostanu do kontaktu s trafkou, ako s nejakym tvrdsim fetom.

Povedal by som, ze to zodpoveda mysleniu priemerneho
8 rocneho dietata. Skoda, ze to viac vymyje mozog rodicom ako detom.

Ja osobne som sa na tom nasmial jaxvina a hned som si to vytlacil. Pokracovania by ma potesili. Statistiky ukazuju, ze deti z odporu k trave za par rokov vyrastu.
Poke
Právě sem se dozvěděl, že ten s...t opravdu vyšel ve čtyřlístku v rámci prevence proti marihuaně. Řek bych, že se na tom autorsky podílel náš oblíbený poslanec Severa a proto mu třikrát hurá... :-/
maestro_007
Pravda je ze to ovlivni take rodice (ikdyz je to urceno pro deti, tak si to vetsina rodicu taky precte) a zmenit nazor rodice ktery je presvedceny ze trava je spatna je OPRAVDU velice TEZKE :(
dr.dre & Snooop
spravne v tom, ze hulit by malo byt povolene az od 18 ak ne 21. ja zacal az v 26 letech a vim proc to delam. takze by se ale malo k tomu pristupovat jak k jinym drogam(alkohol, tabak ci hraci automaty). to by mnel pan severa taky vedet. caf.:slizoun:
Muf
Trochu jsem doufal, že to byla montáž, nebo prostě sranda. Jestli to ovšem vyšlo, tak to je beznaděj.:(
Zdenek
Sou to samý sračky. To je jasný. Rozhodně se kvůli nějakýmu sráčovi ( co nakreslil ten brak ) neposeru. ZDAR. p.s. No,je to ale smutný.
Aleš
To Maestro_007 & Hanuman :
Tohle teda rozhodně není OK.Tim,že těm dětem budou cpát tohle do hlavy,tak to v nich zakoření a máš tu další generaci těch,co si myslej že tráva zabíjí.Nezáleží na tom,že tisíce vědeckejch studií dokazuje opak - to,co se v hlavě zakoření,to de těžko ven.
Naopak,kdybys jim po pravdě řekl,co ganja je,nedoporučuješ jim přece,aby začli hulit.Je to prostě jen Severovská sračka,která se ničim neliší od hnusný propagandy.
Dětem se NESMÍ lhát.To je základ.Děkuji za pozornost.
Čau.
Daniel
Klííííd lidi, vy ste to ale vůbec nepochopili!!!

To je přece jasný jako prdel, ne? Mrkněte na ty postavičky, Myšpulín je na tripu a jak je vysračkovanej, tak mele úplný hovadiny. Ta hezká fenka je na Ečku a tak mu to žere až se z toho rozbrečí.
Nejlepší je ale Bobík. Ten tam klidně nahusto vybalí nějakou klobásu, pak ji zabalí a něco tam šňupe a nakonec z toho vyřvává. A ten zajíc je z toho tak ztuhlej že celou dobu mlčí a až nakonec si myslí že je Myšpulín a tu přednášku chce ukončit.
Říkám, všichni tam sou totálně sjetí a ty děcka to vědí. To jenom vy jste na to skočili!!!!!!!!!!!!!
budvar
Kdepak chlapče,to ye krutá realita......bohužel.
ataner
Ale zase na druhou stranu, do mě taky celej životcpali jaký sou drogy sračky, začíná se na trávě, končí na heráku.Je pravda,že sem tomu na nějakej čas uvěřil, ale pak přišlo období, kdy sem naštěstí změnil názor začal hulit.
hnut
maestro: ale šéfe, nikdo neříká dětem hulte ganju. ale taky, si myslím, by jim nikdo neměl otevřeně lhát. to máš tak, taky osmiletému děcku nebudu tvrdit, že když bude prcat, tak onemocní a umře. a je přece pravda, že na to ještě není zralé a kdyby začalo v tak raném věku, asi to naruší jeho psychickej vývoj —— to mu prostě nemůžeš vysvětlit, že lidi, když mají svůj věk, tak začnou prcat, jakož začnou i hulit? že prostě musí počkat, až jim trochu vyroste rozoumek?
shamanjai
No mě je to celkem jedno, takový blbosti a hloposti a prostě kraviny člověka nemůžou vůbec vzrušovat.

A propos, kolikrát podobnej čtyřlístek vyšel v tripmagu...
guma
...bylo to taková malá odveta za to co vyšlo v trip magu...neviděl sem to ale tam si myšpulín dával brčko a moc si to pochvaloval :-) ... a pár týdnů po tom vyšel 4lístek kde otiskli ten obrovskej mazec (..."ztratili víru žít a umřeli dříve než ostatní lidé"...)
Kubanec
je to trochu krutý k nám huličům,ale jak chceš zabránit 10-ti letýmu dítěti v braní heroinu,když ho nepozná od ganji?Myslim si že proto to házej všechno do jednoho pytle.A navíc proč si myslíte,že nám systém zakazuje brát drogy?Protože feták se přiživuje na systému a jediný co ho zajímá je jeho droga:))))))))to je jejich představa a u drog,mnohdy ne milná,ale vysvětlete fotrovi,že drogy máte pod kontrolou.Občas si dám kyselinu,nebo hubky no proste psichadelii ve všech ohledech a sem snad feták?NE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma