Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
řízky-hranice ???????????? - Klikni zde pro originální téma
jožka
nazdárek. potřeboval bych poradit... jak nejlépe prevýst řízky z Widně... jestly máte někdo nějaký zkusenosti, tak se se mnou o ně prosím podělte.... díky mějte se.
danielgrmela
Já bych si je dal mezi dva chleby:D
... a k tomu vokurek
:bravo:

Doufám,že jsem ti pomoh a těším se na K+
jožka
jo fakt díky... vážně jsi my pomohl... :smile:
bigfoot
Gannja ma pravgu.
Ale stejne. Kdyz tam pojedes, tak rizek mezi dva chleby a vokutek a cestou spatky klido, nevypadat podezdrele, treba naky rajcata a rizky mezi nima.
Serano
Ja som to vozil pravidelne v taške a nič. Je to v pohode.Fúúúúúúú
X-man
Už vás někdy na hranicích prohledávali? Myslím za účelem převozu drog? Mě ještě nikdy a to sem jel tak 40 krát. Takže to strč pod sedadlo, nebo do kufru, nebo někam jinam a klidně to převez.
Ted jsem mel cestu do a z Vidne. Rizky jsem tam sice nekupoval ale vezl jsem si sebou krabici s mixpultem co jsem tam koupil. Jeli jsme vlakem, fakt pohoda, no a jediny co na hranicich policajty jak cesky tak rakousky chteli byli pasy nebo obcanky a vubec je nezajimalo co je v ty pomerne velky krabici nebo vtom docela velkym batohu co jsem vezl sebou. Ale podle me pokouset stesti by se ti nemuselo vyplatit. Je to teda k vzteku ze, dejme tomu trista kilometru, rozhoduje o tom zda te za to budou soudit nebo zda muzou byt rizky volne k prodeji ba dokonce co jsem vydel na "mariahilfrstrase" zda ty rizky muzou byt vystaveny ve vyloze.
jožka
no jasně... kontroly ještě jsou.... budou asi až do té doby než bude jednotná měna... tak že... hhhh.. :( ale řízečky jsme dovezly v pořádku
ani na to v celku serou, ale nikdy nevíš komu rupne v bedně... :)
StoneBud
Ja myslim, ze kufr v autobusu, ktery muzes postradat- dyz ho najdou tak budes delat, ze neni tvuj...je celkem f poho. mimo to, kdyz pojedes na skok do Vidne a budes vypadat trochu civilizovane, tak te na hranicich nechaj bejt...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma