Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Skládáte vyhulení? - Klikni zde pro originální téma
Jack Herrer
Zdars growers,
hledal jsem jestli to tady neni a neni (snad :-)) no a taxem se chtěl pochlubit a slyset taky vase vytvory. Ja skoro vzdycky kdyz prijdu domu zpecenej tak neco slozim. Mam fruity loop 4.5 a je to fakt na pohodu. Taxe chlubte...
:jumper:

www.pocustone.wz.cz Tady je neco myho,budu to poostupne doplnovat
Otakárek
Jinak než spečenej to ani neumim, jenom to na konci nikdy neuložím, nenehraju... a gdyž už náhodou jo, a naslechnu další den, tak to zase zahodím, páč mi to už tak nepřipadá...
UdL
Něco podobnýho se řešilo na
http://grower.cz/forum/showthre...=tvorenie+hudby
bounty_killer
Nemáte někdo tu Fruity Loops na sdílení? Nevím, kde to najít, mám verzi 4.1.2 ale bez cracku takže jě pěkně na nic :(
Hasser_May
Já skládám v prográmku - Ejay HipHop 4... fakt pohoda.... Si to zkuste splašit a jestli fandíte hiphopu tak budete nadšeni....
Jack Herrer
To Udl: v http://grower.cz/forum/showthre...=tvorenie+hudby se bavi o programcich, coz me zas tak moc nezajima,kazdej sklada v tom co mu nejvic bodne,tady mi slo spis o to ze sem da kazdej ,kdo se chce poochlubit svym vykonem, laink na jeho MP3.
to bounty_killer : najdes to tady http://board.czhannes.com a taky spoustu dalsich vychytavek.
BABYLON KILLER
TO BOUNTY KILLER - mám fruity 4,5 nasdílený na DC++ kdybys chtěl tak napiš a ja ti reknu na jakejch hubech sem a muzes si to sosnout.... mám taky mraky(doslova) VSTecek a tak.... tak se ozvi - popripade na meil krys161@seznam.cz
bounty_killer
Dekuji všem :)
Creed
Zdar lidi,za kolik se da takovej programek,treba reason poridit?Myslim teda origos.A kde ho sehnat?Byl by nekdo ochotnej mi nadobirku zaslat prepalku?
bounty_killer
ReBirth stojí devět dolačů, ale musíš to platit nějak přes účet nebo kreditní kartu, protože se u programů od PropellerHeads jedná o full verze jen bez klíče, ale mám dojem, že by bylo lepší najít si crack :)
bounty_killer
Dneska to většinou funguje tak, že si stáhneš bloklou verzi která třeba neumí ukládat, dokud ji neodemkneš registračním kódem. Zaplatíš přes účet a obratem se ti na adresu mailem dostane děkovnej dopis s kódem... jinak si to objednáš v šopu, přijde to poštou, ale nevím, jak se přesně platí, s obchodama z ciziny nemám tolik zkušeností.
HIND
,.,,jak uz spominal Udl tato tema tu uz bola, vtej teme neslo len o programy ale aj o tvorenie ako take,,,

ked sa jedna o fruity loops mam ho doma ale este som ho neinstaloval pouzivam reason 2.0, a straasne som nato namotany podarilo sa my porobit nejake halusky,stale ked mam cas tak sa nato namotava aj ked som hlavne sfajcveny, vtedy to prezivam este viac. raz, no viac krat pri tvoreni som sa sa sq tak rozvasnil ze som zabudol preco som ho vobec zapinal,tocil som stymy potakmy a mixoval svoje loopy, no bomba,.
SJ | Ivanhoe
lepsi je to zive - umotame a pak jamujeme u nas ve zkusebne :punk:
ale i s eJayem jsem si hral, ale neni to ono...
friendly alien
Fruity Loop je v pohode programek, hlavne kdyz mas k tomu jeste nejakoej ten strihak - treba Sound Forge nebo nejakej vicestopovej. Je fcelku zvlastni,ze kdyz skladas vyhulenej, mash uplne jiny napady,nez kdyz ses cistej. Treba sem delal neco pro Padreho na divadelni predstaveni, a zhulenymu mi to fuck-t neslo. Koncentrace a huleni, to fuck-t nejde dohromady.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma