Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Rituál nebo rychlovka? - Klikni zde pro originální téma
bounty_killer
Osobně si snažím hulení pořádně vychutnat, takže pozvu nejužší kruh přátel, připravím dobrý čaj, někdy i Cannabis vonný tyčinky, pustím hudbu (Ecstasy of Saint Theresa, Unkle, vřele doporučuji :)) a všichni se sesedneme do kruhu, kde si posíláme vysokej průhlednej bong a povídáme si. Připadá mi to jiný než když ráno skočíš za školu a rychle vyšlukuješ špeka. Jak jte na tom vy? :bong:
robos
jadnoznacne ritualky, to je najlepsie, mam pocit, ze take temu tu bolo...
Ant
Samozřejmě že člověk by se měl snažit si brčko co nejvíce vychutnat ale každej vychutnáváme zřejmě jinak někomu stačí třeba jen pocit někdo aby si to vážně užil potřebuje vhodnou muziku atd.

Já osobně vychutnávam brko při každé příležitosti ať je kde je . :)
klier
to Ant: máš pravdu každej si může vytvořit to svý od jednoduchejch pravydel až po rytuálky.
kegi
bounty_killer: máš úplnou pravdu, ale přiznam se, že když vim, že bude nějaká dobrá hodina tak si na brčko skočim,i na rychlovku´, tak 1 za měsíc, mam málo času.. Tu muziku, přibliž´tak trochu nevim jak bych to sehnal jenom podle názvu, asi těžko, dík. Mi tu totiž posloucháme francouzskej hiphop : lorda cositiho, taky doporučuju.
Dusann
ja teda mam spis malo casu(tj. po skole na pifko a burta a neco zarizovat...;)), takze je spoustu tech rychlovek a 4-5x za pul roku je to rytualek....;)- to je ale fakzt ze sedime, koluje x burtu,x slukovek a podobnej veci, vodnicka...ale malo no...;)
bounty_killer
Ta muzika E.O.S.T. je česká skupina, taková relax muzika, album „IN DUS 3”, moc good, prostě relax, zpívá tam holka, moc krásnej hlas, Inkle je taková elektro-relax záležitost, jsou tam hodně haluzní písně, zkus DC, tam to lidi hodně maj, jinak french rap- moc dobrý! I ragga, Baby Rasta Gringo- takovej týpek :)
bounty_killer
citace:
Původní příspěvek od kegi
posloucháme francouzskej hiphop : lorda cositiho, taky doporučuju.

Neni to lord Kossiti z NTM? Pokud ano tak mam od nich original album z Turecka, oni jsou snad z Mauritia nebo Korsiky :) Moooc dobraa musica, tím jsem právě myslel ten French Rap, myslim že ten Kossiti má písně jako Lovah a Assasianter :)
kegi
bounty_killer: No já právě nevim já to cD dostal z francouzským hipem, nepopsaný, a někdo mi povídal, že je to lord kossiti, má takovej hustej hlubokej hlas aje to dost melodický na hiphop, je to to samý?
bounty_killer
jj asi je to ono :) NTM je nejspíš jeho skupina. Moc dobrá muzika :)
Nebulaquest
Ecstasy of Saint Theresa-Muchow.Fakt parádní hudbička
Jinak Rituál mam nejradši.O tom to hulčo podle mě má bejt.Ale sem tam se naskytne i chvilka kdy vyběhneš i z tý školy na takovej kraťounkej rituál.
kowonator
Ja si hulenie vychutnam aj ked hulim narychlo. Aj hulenie v skole na hajzloch ma svoje caro.
HIND
Ja hlasujem za rytuel,.
co najdlchsi pred a co najdlchsi po,.dobra musik neni nikdy spatna, riesime podobne,.

:afro: :jumper: :smoker:
sadnbow
jako jednoznace preferuju ritualky je to uplne super vzdycky si to uplne co nejjvic vychutnavam jestli ale nemam cas tak to musim zhulit rychle no:o)
Kašpi
No tak rituál nebo se jen zmastit? to je dost ošemetná hranice, rituál je každé balení jointíku srolnout filtřík aby nelítak "bordel" do pusy nebo až do krku což má za následek dosti nepříjemné dávení a potom ubalit hezonkou pevnou mrkvičku.
A když si dávám sám svou vlastnoručně vyrobenou dýmku je to ten nejrituálnější rituál ze všech rituálů. Je dobrý si něco takovýho vymyslet a dělat to sám už jen z toho důvodu že je to jiný pokouření a máš čas si popřemejšlet o sobě o světě nebo si jen tak uletět prostě jinam..........
Dusann
kaspi, absolutne s tebou souhlasim, vlastni dymycky sou nejlepsi!!!jo jo...moc moc...;)pekny drevo ze kteryho je peknej kousek...;)mas recht...
Kašpi
Ď.
hexxan
ja si klidne zakourim i na rychlo, ale ritualky miluju.
Nejradsi si sednu nekam do prirody...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma