Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Zacne kytka sama od sebe kvest? - Klikni zde pro originální téma
Shadoow
pokud jí máš ve skříni tag když svítíš 18/6-18hodin světla a 6 hodin tmy tag ti poroste- Rústová fáze kytku přinutíš vykvíst tím že jí změníš světelnou periodu 12/12 12hod. světla 12hod. tmy ale pokud jí máš venku tag to soráč to ti vykvete sama leda by si jí vykopával ale to bohužel:( nevim jak a kdy. Skus se poohlídnout tady všude kolem sebe možná narazíš na nějakej tread s odpovědí na tvojí otázku.
Leda že by ta tvoje kytka byla kříženec se cannabis ruderalis-tady
tag ta prej vykvete i v rústový periodě18/6.
Lucishka
Kytva venku ti vykvete až se začne zkracovat světlo na dvanáct hodin, teď je světlo třeba 13 hodin, sleduj počasí -> západ a východ sluníčka
viridis
Jestli Ti jde o to, uchovat si ji delsi dobu = aby neqetla, tak po dobu, co zajistis svetlo 18 hodin denne bude pouze rust (neni-li tam ruderalis). Klidne i par let.
viridis
To ani ne, jde spise o to, ze rizek, odebrany z matky, ktera uz roste treba rok, si pamatuje to stari a jde na qet velmi ochotne - uz je davno jeho cas - i kdyz vzrustem je jeste malinkej. Totez pochopitelne plati i pro matecnou rostlinu.
Naproti tomu 10 cm kytku ze seminka prepnes na qet jen velmi tezko, spise bys ji jenom trapil (nema jeste ten 'spravny' vek) - postupne by prisla o nejake ty cepele a ozubeni listu, takze pak vypada jako podivny plevel. Sam jsem takhle ztrapenou kytuli loni koncem brezna omylem vytrh' (25 cm), protoze jsem nepoznal, co je to zac :(.
weider
no pri svetelnej periode 18/6 je doba zaciatku kvitnutia 7-mesiacov a pri 16/8 je to 5-mesiacov. Opravte ma ak sa mylim.
Niga
bez problemov. Rastlinka moze byt nekvitnuca aj 30 rokov, medzi tym rastie ale ked ju pripravis o cast svetla tak zacne kvitnut.
Ozaj preco sa nad tymto zamyslas v outdoor threade? Pestujes len out alebo mas aj skrinu?
grizly
kytka ti ve skrini nikdy nevikvete sama.musis ji snizit dobu osvetleni.venku je na podzim taky mene svetla nez ted na jare ne?
grizly
to niga:jo taky uz jsem o tom slysel ze kytka muze bejt stara tri roky ale tricet?to je trochu moc ne?takovou kytku by jsem chtek nekdy videt to musi bejt strom!ale zase kdyz muze rust tri roky tak proc ne tricet.
Brunco
aj rastline odchádza životná energia tak by som povedal ze tak vela rokov ju chudinku držat je asi nezmysel
friktion
zkus u te kytky byt a premlouvat ju.CHICHI


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma