Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Kořeny - Klikni zde pro originální téma
Zdravím,
tak sem už zasázel kytky. Zatím sice jenom do květiináčků na předpěstování, ale už sem udělal jednu chybu. Říkal sem si, že se semínka neuchytí všechny, a proto sem dal do jednoho květináčku (asi 36cm čtverečních na povrchu) po dvou semenách. Kytky se ale uchytily všechny :) Když sem se na ně dneska díval, tak sem si uvědomil, že vlastně může nastat problém s kořenama. A to přesněji, že se kořeny jedné kytky zapletou do kořenů druhé a poté je bude těžký oddělit bez toho, abych kořeny nějak nepoškodil. No tak bych se rád zeptal, jestli někdo podobně pěstujete, že dáte víc semínek do jednoho malýho květináčku. A jestli se ten problém vyskytne. Díky za rady a názory :)
bigfoot
Kdyz odplavis vsechnu hlinu, tak problem neni.

Ale ted vazne. Ja sadim kazdou zvlast, ale myslim si, ze kdyz je nenechas moc dlouho rust a presadis je za mala, tak ty koreny nebudou az tak moc do sirky a mnelo by to byt v poho. Kdyz kyti useknes par korinku tak se spamatuje za chvily.
Sombl
když už ty kytky budou do sebe zamotaný moc(moc),tak udělej keříky...to znamená nech je normálně u sebe...
Lucishka
Čus, no to mi připomíná, že sem svoje kytí taky dala do kelímků po více, to vůbec neni špatnej nápad to nechat jako keříky aspoň to venku nebude přitahovat takovou pozornost=)
bigfoot
A jestli bude jedna z nich konopák, tak uriznes a zustane jedna.
Sombl: no ja jo planuju tak, že dám dvě do jednoho kybla, ale stejne bych byl rad, kdyby byly trochu dal od sebe. No vcera sem nad tim premyslel a jak psal bigfoot, myslím, že ty kytky od sebe nějak dostanu. No se smacama taky pocitam vzhledem k tomu, ze minulej rok jich bylo 75%. To ale byl zapricineno snad necim trochu jinym. Sadil sem totiz moc brzo a do nepriznive pudy.
Lucishka: No kdyby to nepritahlo pozornost, tak bych byl fakt rad. Dvakrat po sobe to pritahlo pozornosti az moc :)
Jinak diky vsem za reakce
Ouki Kouki
Příště je dej radši zvlášť!! Já je dal taky dohromady a zkusím z nich udělat nějakej spletenej nářez určitě sem dám fotky jestli to vyjde!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma