Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Hydro nebo hlina? - Klikni zde pro originální téma
Tulpan
Mam doma skrin vyska 140,sirka 75,hloubka 100cm
Chci zacit pestovat ,ale protoze sem v tehle oblasti naprosty luzr tak bych se chtela aktivne zeptat kdyz budu chtit pestovat hydro existuje nakej celkovy popis? hlavne co se tyka hnojiv a jejich pouziti v ruznych castech vyvoje rostlin? neco sem tu hledal ale sou to spis utrzky.
dale schanim rizky ale nevim kolik.mam 400w sodik.
snad mi tu negdo poradi :]]
dexmon
hledej...je toho tady STRASNE MOC! a presne to co chces tu najdes...
ins
Ted jsme s kamosem probirali ,ze kytky z hliny maj lepsi chut nez hydro. Je to na sasmostatny tema,ale schvalne groweri co vy si o tom myslite? jaky jsou Vase nazory
Tulpan
Hydro je prosta chemie ..ganja je prirod nak mi to furt nejde dohromady.ale asi de jen o vysledky :(

btw.kolik kyti mam dat do ty skrine..viz vyse
Deu
2Tulpan > mám pro tebe dobrou zprávu, již brzy tady na groweru bude souhrn všech otázek a odpovědí, aby ses tím nemusela vším probírat. Zatím HLEDEJ, neb tu najdeš to co jinde ne, a dokonce i ještě něco navíc !
Zkus třeba na začátek galerii, najdeš tam spoustu fotek různých pěstíren a skříní, a z nich si pak můžeš vybrat nejvhodnější řešení - až pak budeš řešit hnojiva a počet řízků.
2Ins > Určitě je to na samostatný téma, takže jestli chceš tak si ho založ, ať tu nemáme chaos. Každopádně je to tak, hlína bio (tedy hnojená pouze přírodními substancemi, žádnej BCuzz nebo AH) chutná skutečně nejlépe, přírodně. Naopak chemická hnojiva (Kristalon, Wuxal, AH, BCuzz, atd.) přidají k té "genetické" svou syntetickou a nasládnou chuť a vůni, a nepomůže ani flushing, zkušený nosík je doma hned !
Nebudu říkat tohle je špatný a tohle dobrý, akorát vězte že bio je například v Hollandu či Švýcarsku daleko ceněnější, a na Cannabis Cupu jedinou možností, kdo by do sebe také chtěl prát chuť hnojiva :).
Já osobně rád bio na kouření a posouzení chuťové a vůňové kvality kytek, hydro na posouzení vzrůstové kvality a váhy a objemu palic :smoker: :sun:.
virgill
Moje blueberry puvodne planovana do hliny se sama preorientovala na hydro (dirkou v kvetnaku a koreny vyplnily prostor pod kvetinacem (asi 1cm)) takze roste v kvetinacu a koreny ma ve vode tak me napadlo jestli se toho neda nejak vyuzit a treba skombinovat obe metody? pouzili byste klasicky roztok na hydro nebo byste neco vypustili protoze uz je to v hline? vitam vsechny konstruknivni napady....
virgill
koreny sou v pohode. mozna protoze hladina vody kolisa a tak nejsou furt ve vode nebo je to tim ze nejsou ponoreny cely (cast visi ve vzduchu) taky by me zajimalo co s tema korenama co sou venku muzu delat treba kdybych je ustrihl jestli by to kytce neco udelalo (ve smyslu kolik toho asi muzou pobrat z te vody v misce) ja si myslim ze kytka na nich neni zavisla ze sou tam jakoby navic. jinac sou aji takovy hydroponie ktery vali bez vduchovani (pokojovky) tak si myslim ze namichat slabsi roztok aby to nehnilo a mohlo by to "zrat" z misky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma