Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
bude to lepší?? - Klikni zde pro originální téma
Radek H
Minulý rok sem sadil mazar(rizky-indoor) ktere sem sehnal tady na groweru. Nasadil jsem je do menších kvetinacu(10 L)
a jelikož jsem je měl na málo slunném místě (slunce svítilo od 15:00 do západu) tak mi narostly tak 80 cm vysoké kytky
trochu řidší.(ale dost brutální hulení,někdy stačí i 1 šluk) z těch 7 kytek jsem dostal cca15 semínek takových ne moc zralých.Nechtěli mi nakličit ve vodě tak jsem jim pomohl tim ze jsem jim nařízl špičky a v pohodě,všecky vylezli. No tedˇ už mají tak 10 cm a začíná 3 patro a mám ja dané tentokrát na místě kde svítí slunce celý den a jsou v zemi(u nás ve vinohradě v řádku).vypadá to že se jim daří. myslíte že po minulém roce se už tak trochu adpatovaly na venek a jak by to mohlo narůst velké a jestli to bude taky tak dobře fungovat??? a jeste je mozné ze se vyskytnou samci???

jestli máte někdo zkušenosti tak pište atˇ vim. díííky moc

:smoker:
Kecniw
Myslim že je jedna generace je malo na adaptaci.Ale zase záleží na jaké.Nijak tomu zas nerozumim ale si myslim že pokud bude dobrá hlina (třebas i hnojiva atd.) slunko a budeš se o ně starat.Tag ti to vyroste hodně gut.Já sem sázel v Jeseníkách na takový louce.Slunko tam svítilo od rána s hodinovou přestávkou (cca10:30 - 11:30 dle obdobi) do 5 odpoledne.Kytky byli malí ale zato drsný.Na intru to byla vyhlášená "chatovka".Hnojil sem neaky npk a kristanol.Minulej rok sem ale dal zahradnickej substrat na pulku a na pulku ne.A rozdil byl asi 20 x .Byli to stejny seminka co mám z lepších podmínek z hané - vždy.Skoušel sem i adaptaci na horské podnebí - asi 4 generace ale neakej posun sem nezaznamenal.Závěr můj :dobrá puda dyžtag hnojit, hodně slunce a kytka bude super.Na adaptaci se wyser.
Kecniw
Kurňa ti samci eště.co jaá sem čet - Libor Dupal.Tag ten píše že je naše oblíbená kytka trochu svině.A u mě se to potvrdilo.I když vytrháš všechny samce může se ti stát (mě osobně každou sklizeň kua outdoor - ale zase jenom na hané v jeseníkách nigdy) že se ti jedna samice změní na hermáče (nebo sem nepozornej a byl to hermač vodzačatku ale tomu se mi nechce věřit) a omrdáfka je hotová.Dupal tam myslim píše o snaze zabránit vyhynutí druhu ale neak sem to moc nepochopil a zase to by se pak měnili v hermáče fšechny indór kytíí.Možná záleží na vhodné době eliminaci samců.Todel fuck newim sakra měl sem to jen pučeny.A je to 5 let.Ale zase sem to nigdy neřešil dycky byli katky f klidu.
Radek H
diky za rady,o kytky se staram kazdy den, doufejme ze se podaří...
friktion
Ja si mysim ze taky zalezi hodne na pude jestli je to samec nebo ne.Ve stejne hline sem mel 4 kytky a nic jinyho tam nevyrostlo
The X
S nejvetsi pravdepodobnosti to bude hermac mozna vic mozna min jinak snad samce ovlivnuje kyselost pudy cim vic kysela tim vic samcu.Jde spis o ty seminka chce to fakt kvalitu nejen peci.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma