Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
THC and štítná žláza - Klikni zde pro originální téma
freedomboy
Cau cau cau boys and girls B-) mle bych jednu dost dulezitou otazku,pokud nekdo vy nejaky podrobnosti ,tak predem mockrat diky!!!!! :o)
uz dva roky se lecim se snizenou funkci stitne zlazy,beru kvuli tomu prasky-hormony ,ktery mi doplnujou chybejici hormony ve stitne zlaze,po pul roce chodim na kontroly,ale bohuzel muj stav se zhorsuje,tzn.doktori mi zvysujou davku leku.a ted k veci: nevite neco o tom jestli ma mariuhana nejaky lecebny ucinky ci nejaky zapory?????? docela se obcas bojim kdyz si jednou za cas na party zahulim,aby to nemelo vetsi vliv na s.zlazu :I

predem diky za rady...peace!
loweNature
pokial viem časte uživanie ganji sposobuje iste hormonalne zmeny -moc sa do toho nevyznam ale viem že ženy su na tom o niečo horšie lebo CASTE(denne) uživanie ovplivnuje menštruaciu-dievke nože sa vyjadrite:D ale pokial si pohuliš len ras za čas(na party ako pišeš) tak by ti to nemalo moc škodiť

skorej ti škodia tie syntetycke(umele)hormony a ine humusi čo do teba tlačia-mal by si radšej vyhladať odbornika na stravu a riešiť to cielenimi dietami-moja matka ma sklerozu multyplex a keby sa nechala liečiť doktormi už by bola tri stopi pod zemou.Ked ju""liečili"" hormonmi a inymi sračkami jej stav bol dosť kritycky-nevedela sa pohnuť-ani pisať proste nič+jej vypadavali vlasy-rozhodla sa to riešiť dietami,čajmi a ma sa ooooovela lepšie-dokaže chodiť sice o barlach ale lepšie ako ležiaci pacient-občas dokonca zbehne aj na nakup

tak si premysli či sa nechaš dobrovolne zničiť syntetykou alebo sa poobzeraš po inych alternatyvach-snad som ti aspon trochu pomohol lebo do tejto problematyky moc nevidim.Ale na100% ti možem povedať že syntetyka ťa časom zničí-pomaha len zo začiatku potom to ide prudko z kopca.Tieto sračky maju viac nežiaducich ako pozityvnych učinkov-skus to riešiť stravou ale musiš najsť odbornika ktory sa fakt vyzna
loweNature
ako poznam doktorov tí ťa budu čim dalej tym viac dopovať-čim viac sa ti zhorší stav tym viac chemky budu do ťeba tlačiť
Sinuhet
Miluju typky co ani nevi co tomu cloveku je, ale jsou si jisti, ze strava to spravi. :-(
loweNature
nepisal by som keby to nebola pravda-mojej mame strava zachranila život a rozhodne zlepšila stav-a myslim že som sa dosť jesne vyjadril aby sa poradil z ODBORNIKOM.Rozpisal som len moju skusenosť takže klidek.-prave zisťujem že druhy prispevok bol uplne zbytočny lebo to tam sam popisuje-OSPRAVEDLNUJEM SA ZA SVOJU NEPOZORNOSť.
RastaManiac
Našel jsem na www.Marihuana.cz :"Cannabis ovlivňuje výrazným způsobem zrání spermií. Při dlouhotrvající konzumaci jsou pravidlem deformace a změny buněčné struktury, tedy "zmrzačené" spermie. Již při požití malého množství THC ustává na 24 hodin tvorba mužského pohlavního hormonu testosteronu.

Cannabis je pravidelně spojován i s předčasnými porody, potraty a poruchami menstruačního cyklu. Za pravděpodobný je považován fakt, že konzumace Cannabisu v těhotenství působí trvalé poškození nervového systému nenarozeného dítěte a může vést k narození dětí s podprůměrnou velikostí a hmotností.

Opravdu Cannabis způsobuje vymírání spermijí čili neplodnost u mužů???

Hulím 4 krát do týdne,a mám do budoucnosti strach:D
To víte.Každý chce vychovat nějaké dítě.

Doufám že sem vás tímto příspěvkem nevystrašil!Chtěl sem se jenom zeptat jestli to je pravda.

Doufám že se tady najdou odborníci kteří to uvedou na pravou míru .

Díky ...:jumper:
Jahudka!
RastaManiac - Na tenhle web ser.Je to web zabijaka smazek..
RastaManiac:
myslím, že stačí na webu uvedená citace DuPontova - "Marihuana spojuje nejhorší účinky alkoholu a tabáku. Má omamný účinek alkoholu, poškozuje plíce a vyvolává rakovinu stejně jako tabák. Má i další nebezpečné účinky, které ještě u obou výše jmenovaných neznáme." a sdělení "Pokud neexistují žádné "hašišové mrtvoly", jak tvrdí někteří zastánci drogy, pak neexistuje ani "smrt zaviněná tabákem". Ani zapřísáhlí kuřáci neumírají na předávkování nikotinem – umírají však na dlouhodobé důsledky kouření.
Nikdo neví, kolik obětí Cannabisu se dnes skrývá v celosvětových statistikách úmrtí na rakovinu plic, srdeční onemocnění, úmrtí v důsledku havárií a sebevražd."
Možná sis nevšiml patičky webu - ©2005 Řekni NE drogám řekni ANO životu. Všechna práva vyhrazena. - neboli buď přímo scientoplogové, nebo někdo k jejich názorům vstřícný :(.

Relevantní info najdeš:
http://www.ereska.cz/postrehy/marih...ubory/frame.htm (na drogy-info už to nemůžu najít :(), MUDr. Zábranský je jeden ze zakladatelů (pokud se nepletu) Národního monitorovacího střediska.
Nebo třeba na http://www.legalizace.cz .
RastaManiac
Takže to jsou jako fámy?

Dík moc že si mi to našla.to sem potřeboval.dikes :-)
Zdravim chlape hele tak pred 4 lety jsem mel taky problemy se stitnou zlazou lecil jsem se ale ne hormonama ale obycejnym jodem a jeste nejakym praskem ktery nevim jak se jmenuje ale to uz je jedno v ty dobe jsem uz taky trosku hulil a myslim ze tim tve zhorseni nebude bral jsem ty prasky asi pet let kazde rano byl to pekny vopruz ale taky zalezi na tom jak velke mas ty problemy se stitnou zlazou ja mel tak stredni ale na kazdeho ta trava taky asi muze pusobit nejak jinak taky nejsem zadnej lekar asi jsem ti moc nepomoh ale jen tak pro zajimavost zatim pic a uzdrav se stou zlazou
RastaManiac
Ale já nemám problémy se štítnou žlázou Musím zaklepat(klep,klep).To si asi špatně četl.Já sem se bavil "co když" Zatím vklidu.
Každopádně dík:satan:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma