Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
smrtici marihuana :D - Klikni zde pro originální téma
Maggie
Co na to rict? http://www.novinky.cz/02/99/79.html :D Prestavam hulit, zacnu chlastat, to je bezpecnejsi!
greedy23
Oni to lidem predkladaj tak jako ze si zakourili jointa a pak najednou typek spadnul pod vlak...blbost...proste jenom spatna nahoda (proste sel zmastenej, zakopnul a spadnul pod vlak nebo z velky vejsky)...ty nehody sou jasny - kdyz nekdo neumi ridit ani hulit tak at to nekombinuje (ale nenapsali tam kdo to zavinil...)
akorat nevim proc tam pisou ze marih. navazuje na kriminalni cinnost "aby meili narkomani na swou zavislost" :D:D:D - to je taky ptakovina jako prd...jeste sem ze svejch kruhu neslysel o nekom kdo by nekoho okrad, neco ukrad, nebo jinak aby si moh koupit pytel za 250 :)

viva guma
cilum
jo tak na tohle je takový mazec že sem se nenasral ale zasmál fakt směšné uchylují se ke krádežím aby měli na závislost, z druhé strany je to dost špatné potom se nedivme co si myslí naši hloupoučcí rodičové
Dude
ježiš, to je zase článek - "zkouší marihuanu nebo mnohem silnější skunk" - to když čtu takovýdle sračky, to mě dycky :grrr: - to je jako dyby napsali, že "mnoho lidí pije alkohol nebo taky rum" :rolleyes:
ZS-Man
Jo, odlasim se z Groweru, skrin rozeberu, rozmlatim a spalim, koupim poradnou lednicku a v ni si budu chladit chlast !!! :) Ted sice moc nekalim, ale zacnu poradne trenovat, prece se nenecham zabit travou:)

No, to asi neklapne, v lednici bych stajne chladil akorat huleni. A podle toho "uzasnyho" clanku me heroin asi nemine.......... Jezis, toje zase kravovina, takovyhle dezinformace by vazne mely byt trestny
Reewer
tráva zabíjí, a my jsme slabomyslní narkomani.... fakt sranda to číst, fakt mě to baví, zvlášť když to píšou lidi co chlastaj jak duhy... fakt moc
Pan_Ho
Myslite, ze jsou tak pitomy a vubec nic o tom nevi a nebo to pisou schvalne???Dost me vadi takove clanky.
HIND
tiez si myslim, ze je to pekna hovadina sa na ganju (zle)pozerat skrz takych priblblich clankov,kolko ludi skonci pod vlakom pod vplivom alkoholu,minuli rok tak skoncil jeden typek unas,bol nadrbkany a tiez sa asi smykol alebo chytil balanc a sup ho tam,.a vkrvy mal akkorat alkohol,.myslim ze je to individualne,.
blek
Křesťansko demagogický aparát v čele s všem známými inkvizitory si připravuje půdu pro veřejné upalování čarodějnic co si mažou tou čertovskou marihuanou bolavý klouby a vyvrhele společnosti co se dokáží po vykouření ďáblovi byliny smát v době, kdy pravý křesťan truchlí nad svými chříchy s vidinou zasloužneho pekelného trestu po jeho smrti.

Už mi z těch novinek začíná hrabat budu muset začít s heroinem.:flick:
fasmos
tomu se mi nechce věřit to fakt musí bejt náhoda nebo zas média krměj aby sme se báli:D
copak někdo z vás měl choutky někdy někam skočit??
já teda ne:)
virgill
2 fasmos no jednou na pivko..... (ale nastesi jen jednou ale co kdyby se to opakovalo!)

2 all vcera sem se intoxikoval latkou zvanou marihuana. upadl jsem pozdeji do stavu nazyvaneho spanek u televize. v tomto stavu jsem nebyl schopen ovladat svoje telo ani vykonavat nejakou smysluplnou cinnost do doby nez jsem se probudil (okolo 11 hodiny rano(nebo spis dopoledne?)). navrhuji tedy sbirku pro obeti ktere postihlo neco podobneho kdovi kolika lidem se to jeste musi stat aby prohledli????
Hicks
Jojo, byly tam kecy kecy kecy, klasika :D , ale na druhou stranu tam bylo i:

Zatvrzelí odpůrci i obhájci
Odborníci se dosud neshodli na tom, zda je kouření marihuany méně nebezpečné než alkohol, či nikoli. Zároveň panují názory, že "tráva" je pouze úvodním krokem do závislosti na tvrdších drogách. Řada mnohaletých uživatelů i odborníků to však odmítá.

Dosud bylo ve světě zaznamenáno pouze minimum případů, kdy lidé zemřeli na předávkování marihuanou. Rostlina má celou řadu využití v průmyslu. Příslušné orgány mnoha států ji však nedovolují využívat ani ve zdravotnictví, i když prokazatelně vážně nemocným lidem pomáhá.




Takže kdo to dočetl do konce, tak se nad tím alespoň trochu zamyslel a zjistil, že možná to není takovej brut.
Viz dneska, jeli sme v autě uplně zhulení (zase ne, že bych to schvaloval... ) a cesta 70 km uplně v klidku. Fakt lepší než chlastat (občas i lepší než střízlivej :D ).

Byly a ještě budou horší články, než je tenhle :smoker: . Však jak je tu někde link (dost sem se nasmál, ala Emerika) na ty 3 flashový enimačky jak se tam zhulej a pak maj miliardu průserů :D .
Dude
hicks> TENHLE? ;)
Ganja
Sou to normální debilové ...
Eli
Ale tym novinarskym srackam sa neda verit!!!!Mozno je to pravda a mozno nie!!!!
lokomotiva
Jo ale zapoměli tam napsat kolik tisíc trestných činů a nehod bylo zapřičiněno chlastem
lokomotiva
Jo ale zapoměli tam napsat kolik tisíc trestných činů a nehod bylo zapřičiněno chlastem
Nebulaquest
2 lokomotiva:Jo ale zapoměli tam napsat kolik tisíc trestných činů a nehod bylo zapřičiněno chlastem

Opravdu?:)
bounty_killer
2 lokomotiva: bylo by jistě na místě to alespoň zmínit. Být někdo mocný tak zariskuji a navrhnu buď legalizaci nebo prohibici na chlast a cigára. Nevím jak vy ale já myslím, že by to nekonec mohlo projít. Novináři ničemu nerozumí a jen tupě interpretují hlášky policistů a politiků. Co si o tom potom můžeme myslet?
TYGER
Jsou to pičovyny lidi se zabijijou i bez travy i bez alkoholu!
Myšak
Jo jo presne tak nehody se stavaj všude a je jedno esi pod vlivem neceho anebo bez. nehody tu budou porad s tim nikdo nic neudela!
bounty_killer
Jo, ale ne v takový míře. Samozřejmě že se hodně lidií zabije na náledí , kvůli nepozornosti nebo tak. Ale jde mi o to že když porovnáte kolikrát ve zprávách řekli „viník nehody byl pod vlivem alkoholu” A KOLIKRÁT TAM BYLO „VINÍK NEHODY BYL POD VLIVEM MARIHUANY”, TO MYSLÍM, ted nejde o to, že se člověk na silnici může zabít i střizlivej, to pánové odbočujete jinam.
Nebulaquest
Víc nehod se podle mě stává hlavně na alkoholu.Kolikrát tam je že u viníka byl nalezen pytlíček s usušenejme květama Marihuany připraven k užívání.Každý z hochů měl u sebe nádobíčko na spotřebování fetu.
Např TV-NOVAMBANDA.Jasně ale že když se řídíte zhulený tak občas vám může něco ujéct.Ale asi jen tak myšlenkově.
Pak se ale ještě asi chvilku těšte než bude nějaká taková dekriminalizace.
8(
Omlouvam se-Dnes seM K.o.
Hasser_May
Jsou to kokoti... A Proč nenapíšou kolik lidí umřelo na následky požití alkoholu? Nebo kolik lidí umřelo když byli najebaní a něco je třeba srazilO? Mějte se se a Hulte co to dá!!!
bounty_killer
Přesně tag... jenže alkohlici jsou poslední dobou především v politice, jak často vídáme... těm stačí chlast :(
janicka.22
Alkohol je vrah, z huleni maximalne blbnete a chytate schizu
kani
lidi me se stala nehoda pravdepodobne kuli huleni.. no mohlo to dopadnou hur nez to dopadlo, ale muzu vam rict kdyz vas privezou skoureny do spitalu tak je to fakt vo schyzu.. ale hulim vesele dal
Dizzydent
sakra to je blbost. V Hulandsku se to prodává normálně a myslím že moc lidí na to nezkáplo. A jinak --- lidi v Praze to maj asi víc vychytaný než v Ostravě, ale co .... :-)))
Moriaty
zapomeňte na obrat k lepšímu. Holandský model je pro Jůropsků jůnyju, špatnej sen. Právě jsme se sezdali s největšími státy europy. A jejich trend je jasnej, ne? Jakýko-li výpad proti populárnímu konopí představuje pochvalné poklepání na vejložky!
Miksa
2Moriaty: Bohužel máš asi pravdu. A takovéto články, které píšou lidi co o tomto nic neví tomu vůbec nepomůžou. A není moc lidí, kteří o tom ví pravdu a mají tu moc a chcou to takhle veřejně napsat. Pokud se to brzo nezmění (což asi určitě ne)tak se s takovým obratem můžem rozloučit. Sice tam bylo něco málo pravdy, ale to hlavní...
Dříve než se uhulíte k smrti tak umřete na toxikaci oxidem uhelnatým.
Hitman
Nemyslim,ze by majoranka zabijela.Proste,jak ut tu nekdo rekl,byla to nahoda.......
coprus
Velkej nárez.
Furt si lamu hlavu,na koho zapusobit,aby to melo smysl,a aby se dekriminalizace (uplna legalizace je v tyhle prohnily republice utopie:mad: ) uz konecne stala skutecnosti----a na nic nemuzu prijit:rolleyes:
Budulinekcz
:wink: :wink: :sun: :sun: Tak sem se zas jednou pobavil:wink: Diky takovejm clankum ziskavaj lidi k marihuane odpor.Vemte si treba kdyby huleni bylo legalni a chlast ne.To by byli clanky...A uz vidim jak by se odbornici dohadovali jestli ma bejt chlast legalni jestli preci jen neni horsi nez huleni..:beer:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma