Otakárek |
22.5 končí soutež, 22.5 se mi narodila dcerka, tedy do třetice: 22.5 |
|
|
Otakárek |
hm, tak zase s křížkem po funusu... musim se fakt dívat nejen na obrázky ale taky číst.... |
|
|
Dlabi |
hurrraaa kua ja sem tento model vzdycky chtel ale on stoji silene penize (student jako ja muze jen snit) no ale jak je videt i any se nekdy plni:)
to all to vvite ze se pochlubim tim co z toho vyroste ale nebude to hne udelam totiz zcela urcite matky a pak az palice:)
to bubik hulco bych ani nechtel vypestim si svy:)
to E_D: hele kamo ja mam sileny stesti teda aspon ted a tady ja si precet prvni prispevek od yennefer a rikam hmm stonky masity palice to by mohlo bejt tak 30 pak si rikam sakra ta jedna je nejaka mensi dame 26.5 tedka rolujuu doluu a tam tipy fsech ostatnich i ten tvuj a rikam sakra mazak E_D mi to vyfouk prece nedam stejny tip nojono E_D byl rychlejsi a urcite to trefí tak dame tech 26.7 taky pekny cislo:) rikam si no a ono to klaplo:)
az budou matky a pojedu do prahy urcite ti nejaky snitzly dovezu jo byl si druhej a zaslouzis...neboj u me neprijde nikdo zkratka:).
je to celkem drahy tydle semena proto je tuu nikdo nema teda aspon myslim:) takze urcite je se na co tesit
zdarec dlabi a slavva groweru a jeho soutezim hura hura 3xhura:) Zdar |
|
|
PiosOne |
g420: ta soutěž 22.5. končila. toho 23.4. yennefer vyhlásila vítěze, myslím že to bylo ok. nesmíš jim zase tak křivdit, vždyť předposlední soutěž s bannery byla úspěšně ukončena. na druhou stranu máš ale pravdu s tím, že se to vždycky nějak podělá s termíny soutěží. slíbí se, že to bude k určitému datu a pak čekáš a ono je třeba o den posunuto vyhlášení. ale jelikož admini mají asi i něco jiného na práci, tak jim to hodlám tolerovat (ale jenom pokud příští soutěž vyhraju :D ) |
|
|
PiosOne |
g420: nějak jsem to popletl s těmi daty (nějak mi uniklo že je tam měsíc posun). máš pravdu, pokud se soutěž ukončí o měsíc dřív, tak to v pořádku není. taky je dost dobře možné, že šlo jenom o šotka a soutěž měla končit už tento měsíc a ne až ten příští. |
|
|
carlos |
No... 22.května už by bylo opravdu na sázení outdooru pozdě ;) Jednalo se samozřejmě o překlep, měšíční lhůta by narušila naši sérii soutěží o outdoor modely ... |
|
|
Yennefer |
A on ještě není květen?? To jsou mi věci....alespoň, že rok v kterém se zrovna nachazím si pamatuji.... Omlouvám se, ale mělo to být toho 22.4. |
|
|
Dan.Bass |
Je zajíamvý, že pár debilů (třeba já) tady hlasuje i po skončení termínu... |
|
|
DEEPRES |
No ja uvažuji a myslím, že to je asi tak 29.6 předem děkuji za semínka. |
|
|
PiosOne |
upravil jsem to datum na 22.4. a taky myslím, že by bylo vhodné to tady uzavřít, což taky udělám. |
|
|
|