Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
70w micro v/scrog by budvar - Klikni zde pro originální téma
budvar
Tento thread bude popisovat moje snažení s touto metodou (thanks to Carlos) :

skříň : 76 x 71 x 34 (v x š x h)

světlo : 70w komplet (thanks to Koblihostrom)

model : Jack Herrer (thanks to OK) - nejprve vypjestuju
matku ,která bude dodávat řízky

médium : substrát na kaktusy + perlit

Počítám tak s 3 řízky......jakožto začátečník počítám spíše s problémy, takže Vás prosím o chyby kterých se vyvarovat.Bohužel nevlastním digi foťák ,ale pokud ho seženu ,tak zdokumentuju aspoň sklizeň.

Budu updatovat od zasazení matečného semínka.
Walhalla2000
Ja taky nemam digitalni fotak. Ale dokumentuju moje holky uz od "miminka" normalnim fotakem a az pak budou fotky, tak to hodim na skener...

Proc to taky nezkusit
budvar
No když mě se nechce to nosit do fotolabu.....aby neměli nějaký držky a já neměl problémy.
Walhalla2000
Jo, tak to je k zamysleni. Ale na druhou stranu, fotky tam uz davno nedelaji rucne. Sype to automat a vetsinou na to ani nekoukaj. Navic tam (aspon ja) nikam nedavam adresu. je to jen na jmeno, ktery si muzu vymyslet jaky chci...
Poke
Hi Budvar, po shlédnutí Carlosova 70 w bubbleru jsem neodolal a stavím u kamaráda v garáži něco podobného. Chci se tě (nebo někoho zasvěceného) zeptat, jestli bude na škodu svítit 100 W Teslou při stejných rozměrech pletiva, tj. r 35cm a výška taky 35 cm.
oton
nazdar budvare nezname se z budějckyho chatu???
budvar
Já myslim že naškodu to rozhodně nebude, osvětlí ti to větší plochu (aspoň myslim) .
budvar
Jo jo ,sem to já Motoráčku :D
oton
no hned sem si to myslel, apoň sem rád že máme podobné zájmy :-)

taky se chystám rozjet nejakou tu skříň s ganjou ale jestě sem furt nevymyslel jak to vysvětlim matce, bydlim totiž ještě porád u rodičů, sice ví že hulim a ani jim to moc nevadí, v tomhle jsou tolerantní, na balkoně normálně pěstuju

ale ta skříň na ně bude asi silnější káva... :-)
budvar
No to já budu pjestit TOP SECRET.No a gdyž to praskne, to uvidím :).Skříň je utěsněná ,jen čekám na semínka a lampu.Snad zítra.
budvar
Lampa už svítí.....zatim na NO NAME kytku.Přisvicuju dvěma ůsporkama 70w.Skříň docela hřeje, takže elektroniku pro 70w umístim ven.Budu dokumentovat normálním foťákem a po sklizni naskenuju.Takže to je zatim vše.
oton
Držim všechny palce i na nohou :-)
budvar
Po vyjmutí 70w elektroniky teplota ve skříni klesla z 35 stupňů na 27.Takže to je OK ne ?
Sargon
Ako mas vyriesene vetranie?
budvar
S vjetráním je to horší, stále scháním vjetrák pro cirkulaci vzduchu uvnitř aĺe zatiím jsem nenašel vjetrák, který by byl tichý.Jinak každý večer skříň otevřu a vyvjetrám.
viridis
Mohu-li, pak bych Ti doporucil 'vjetraky' pro PC, jsou i v rozmeru 12x12 [cm], na 12 Volt, 500 mA. No a finta je v tom, ze je napajis nizsim napetim, cca 8-10 Volt (aby se spolehlive roztocily). Jsou docela neslysitelne. Bohuzel asi nebudou levne (ja jsem pouzil nekolik 'sesrotovanych' <img src="/forum/images/smilies/wink.gif" border=0>) a zatim nemam zkusenosti s tim, jak dlouho preziji vysokou vlhkost v pjestirne. Ale snad to pujde nejak spravit, az tam neco uhnije a scipnou.... Zdar Tvemu qetu!
budvar
Mno tak huš mám vjetrák......je to vjetrák ze zdroje u compu a napájím ho adaptérem ze starýho modemu ( vjetrák je na 12V a adaptér asi 9,6V nebo tak)Slyšet huš neni a fouká pod výbojku takže chladí vzduch u vrcholku rostlin.Díky viridis a karma 4 you.
oton
no stema vetrakama do PC to neni zas tak hrozny muzu mit z velkace za celkem slusnou cenu 140Kc za kus, coz se mi zda slusny,kdyz tak houkni :-)
budvar
Fotřík faká ve firmě se stovkama compů ,thak mi tahá z vyřazenejch vjetráky.
oton
no tak kdybys mi moh sehnat dva ze zdroje nejak levnejc nez sem psal tak bych to bral :-)
budvar
až bude thak ti dám vjedět ;)
Lopata
=OTON
Kde se dá sehnat ten větrak od zdroje?
oton
no čti vejš já ho můžu koupit ve velkoobchodě s počítačema ale budvar může sehnat nějaký starší, jinak si myslim, že asi v každým velkáči s počítačema je budou mít
Lopata
Nazdar
Budvar ale není z prahy.
A v jakým velkoobchodě si je viděl?
Čus.
oton
no já taky nejsem z prahy ale z Budějc, no u nás je maj ve velkoobchode LIBRA, nevim jestli má v Praze nějakej skládek ale možná jo LIBRA je docela velká firma

no možná bych ti je moh nějak poslat za těch 140 ale nevim jak by sme to technicky provedly???
Koblihostrom
Zdravím.tak už ti to asi jak se tak dívám došlo.Já už taky začínám dal jsem zakořenit 6 řízků white shark,pletivo už mám taky vychytaný.Tak co jak ti to svítí,zapojil jsi to dobře?
budvar
Díky Koblihu, propojil sem to delším kabelem, abych to vychytal wen ze skříně.Akorát včera sem na tu elektroniku tak nějak šmát a dalo mi to pecku až sem se rukou bouch o skříň, ale sem v pohodě :rocket:
budvar
Máte něgdo zkušenosti s posíláním zboží z Ereky na dobírku ? Za jak dlouho chodí ? Díky

[Edited by budvar on 25-07-2001 at 11:43 PM]
oton
koukám že asi nejsi silnej elektrikář :-)))
oton
já sem dal včera taky zakořenit řízky a pomalu budu pracovat na skříni, než to vykoření bude hotová, včera sem se dozvěděl od kámoše elektrikáře že mi sežene výbojku zadarmo což mě nevídaně potěšilo a urychlilo moje snahy :-)))
budvar
Takže než se pustim do v/ScroGu, tak počkám až doqvete no name kytka......má asi 35cm a vytahuje se každým dnem,je to bohužel hermáč ale má nasazeno 13 paliček.Hnojim Kristalonem Plod a Květ.Potom zkusim 3 kytičky SoG do keříku ze semínek od kámoše...je to podlampovej skunk.....bohužel neví název model a prej je to dobrej model....no nevjeřte mu :)
Koblihostrom
Jak jsem říkal budvare pokud budeš mít nějaká neznámá semínka,nevíš co ti z toho vyroste,proto,až mi dorostou kytičky ti nějaký dobrý semínko pošlu,tak jsem se dlouho trápil s no name,a teď si jedu hezky WS,a podobný.Jestli však bude semínek málo,pošlu ti později,nechám vyrůst pár kyti,pod lampou,na semínka aby bylo dost na příští sezonu.Ale pošlu každopádně,měj se
budvar
tak teda moc dík....máš to u mje


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma