Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Odstraněn ? - Klikni zde pro originální téma
robos
nemyslite, ze by bolo dobre spravit thread a tam kopirovat vsetky prispevky, qvoli ktorym bol clen odstraneny? aby sme mali jasno:)
Taker
Hint: pokud si přesto chcete přečíst co bylo původně napsaný tam kde je teď [účet odstraněn] mrkněte v ODPOVĚDĚT do předchozích postů anebo použijte talčítko pro citaci - quote :wink:
Stejsi
Hmm no ale co kdyz je thread uzamcenej??
Taker
Když je thread uzamčenej, je tu ještě jedna možnost jak se k dostat k odstraněnýmu příspěvku - asice přes tlačítko přeposlat/upozornit MODy...

Potom by se měl v dolním okně objevit původní text hříšníka...:smoker:
bigfoot
Ouki Kouki - ODSTRANEN.
Dyloval, nebo co?
Chtelo by to psat proc odstranen.
penisjäger
Hola hola
tak teď jste tady vypíchli problém, který mě moc zajímá...
Pracovně ho nazvu [účet odstraněn].

Že se v tom obrovském množství uživatelů najdou i uživatelé-narušitelé, provokatéři a ničitelé grouweří pohody chápu. Skoro mě udivuje, že jich není víc. Že u většiny z těchto živlů je nemožná náprava a tak v zájmu celku následuje ban taky intelektově zvládnu :jumper:
Co považuji za nevhodné ale je vymazání všech příspěvků těchto uživatelů(trochu extrémní případ:
http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=10322 ). Nevím, čím se dotyční provinili, ale z jakého důvodu jsou mazány veškeré příspěvky? Jestli se nějak provinili proti etice, nijak to přece nesnižuje informativní hodnotu jejich příspěvků - posuďte sami http://grower.cz/forum/newreply...&threadid=10322

Jako další alternativu navrhuji něco jako Síň hanby (buď fórum na úrovni Síně slávy, nebo by možná i stačila jen místnost třeba v Oznámeních). Tam by se pro výstrahu házely příspěvky či témata "jak by to dopadat nemělo", případně i s komentářem, že za to byl uživatel xy odstraněn...

A vůbec by mě zajímalo, za co byli třeba uživatelé Ouki kouki, CarloSSS, bioafgan a další odstraněni. Na jejich příspěvky si matně vzpomínám a podle mě nijak nevybočovali z G průmeru.

No, to je asi vsjo, co jsem měl na srdíčku.
Za případné komentáře budu velmi vděčný.

Durch Welt ohne Kriege zu besserer Zukunft ;)
oton
to penisjäger: tak zapomněl jsi na jednu dúležitou možnost a to že uživatel byl odstraněn na vlastní žádost a důvody pro něj můžou bejt jakékoliv, třeba strach z bengálců atd.

pak tu byl třeba takovej bioafgán, kterej si nechával posílat semínka (možná i prachy - nevim) a na oplátku nic neposílal, aspoň jsem to tu někde četl, tak že možná proto ho odstranili....

každopádně, jak píšeš, některé příspěvky tím ztratily smysl, ale co se s tim dá dělat?
Dude
BIOAFGÁN byl system, regulérně se snažil krást prachy...
myslim, že sme tolik typů zas neodstranili - já osobně sem mazal zatim jednoho typa, kterej se přiznal, že je mu dvanáct - to už bylo moc...
Taker
Hele a proč to nemůže bejt tak jako to bejvalo dříf??
To znamená že se tomu smáznutýmu zrušil účet, pod nick se mu dalo Banned (místo Stálý Člen), ale co je hlavní příspěvky ve fóru normálně zůstaly. Sice to třeba byly strašný kidy to jo, ale aspoň člověk tak nějak tušil proč to všechno...
koles
to moc k přehlednosti nepřispěje - ty "kidy", nicméně to vymazávání taky ne...

prostě byl zvolen jakýsi egyptský způsob, kdy po "nehodných" nemělo zůstat nic, ani jméno...

PS: viděl někdo film belphegoer?
penisjäger
nazdárek..
für oton - aha, to máš, jak jinak ;) , pravdu. To je snad jediný případ, kdy nemám co namítnout

für Taker - to zní dobře, škoda, že nejsem pamětník, asi by to chtělo vidět, ale takhle popsané se mi to zdá dobré

ad Bioafgan - jakto, že se to dovídám až teď, vždyť mi před nedávnem něco nabízel PMkou! To už byl banlej, takže v tomto případě mi to nepříde zrovna moc elegantní řešení (zachovat možnost pm a vymazat příspěvky)

für koles - belphegoer jsem neviděl, za to jsem četl 1984

bis bald
VeselaKopriva
belphegoer.... to mi něco říká, nebylo to o takovim přízraku, kterej měl převádět duše na druhej břeh?
vrrn
Prosim Vas vsichni Modi a Admini, v kterych rukach je tato moznost..
rada bych se zeptala proc jeste neni v osobnim nastaveni take moznost " vymazat tento ucet". Myslim, ze zadna minus to nema,
jen plus...( muzu napr. odkazovat na nedavne problemy nekterych
clenu, kteri se chteli smazat i se vsemi svymi galeriemi a prispevky,
coz trvalo pro ne dele nez dlouho..), ale myslim, ze kazdy by tuto
moznost mel mit...(take treba kvuli strachu z bengalcu apod..).
Jak rikam, nevidim duvod a nechapu proc tato moznost jeste neni kazdemu dostupna.

vrrn
Fantasta
Vrrn: je to tak já sem chtěl před půl rokem smazat a adminka yaneffer: "jako že se to maže at chvili pockam", "pak ze se na tom pracuje" a "pak at to tam necham ne" .. ?

Ještě že tehdá byli zasloužilí členové k dispozici (než odešli založit svuj server) a udělali to - na tu 20-ti sekundovou operaci, na to holt nebyl čas ze strany adminů .. to úplně chápu. :)
Dokonce mam pocit, že to carlos anebo yaneffer slibovali, implementovat tlačitko smazat v nastaveni - "muj grower" (aby nedocházelo k ponižujícím prosebným akcím a aby bylo lidem milostivě vyhověno), ale utekl další čtvrt rok a nic se klasicky neděje, proto si nedělam iluze, že se ještě někdo z rodičů bude o své dítě (grower) starat.

PS: mammrd je dycinky rychlejší koukam :)
carlos
Odstraneni uctu je vysoko na mem TO DO listu, takze se brzy dockate.
vrrn
tak v tom pripade feer:) predem diky, vrrn
Taker
Mazat můžou jenom MODi a ADMIN, prej kvůli tomu aby tu ftom nebyl ještě věčí zmatek. Taky sem na to kdysi čuměl že nemám právo smazat to co sám napíšu, ale je to tak no :)
Aryan
no prispevek muzes ale cely tema ne .... aspon me to teda neslo
Taker
...tak já už nerozumim vůbec ničemu.... :frog:

Kdyť to přece nikdy nešlo ne (dokonce ani vlastní příspěvek nešel)?:eek:
Ještě mě napadlo že to teda nejspíš bude souviset s nedávným upgradem Groweru. Jelikož od tý doby dou smáznout i svoje fota z galerie (ale ještě sem netestoval, tak mě kdyžtak netlučte:))

Ale díky Hugilo, zrovna sem to chtěl jít vyzkoušet na ňákým svojom threadu, takže by asi šel do háje fialovýho :D
Taker
Takže abych shrnul ty svoje pokusy s fórem:

Mazat svuj vlastní příspěvek lze
Mazat svuj vlastní thread lze, za předpokladu že ste MOD jinak NE!!! :D
Fota sem smazat nezkusil, na to už fakt nemám náladu :)
carlos
Od přechodu z vB1.x, kde mazáním prvního příspěvku automaticky šel do kopru i celý thread je nyní možnost mazání jednoho příspěvku udělena všem členům. Pro smazání celého tématu (včetně cizích příspěvků) je třeba požádat moderátora.

Fotografie lze odstraňovat přímo v Galerii.
carlos
Odstranění vlastního účtu je nyní možné v sekci Můj Grower (po levé straně odkaz "Odstranit účet". Použitím této funkce odstraníte kompletně celou svou identitu včetně profilu, příspěvků, fotografií, objednaných témat atd.. Proto pozor! Tato funkce je nevratná a nelze ji později zvrátit.
KABUTO
carlos:Jo to je dobrá věc ,takovej padák na hodinu :)
Sinuhet
Jarda: Tezko muzes zrovna ty mluvit o odstranovani nenavistne atmosfery, kdyz vetsina tvych prispevku do teto kategorie spada. Kdyz nekomu radis, neopomenes napriklad zmit, ze se objevi i jine rady, ale ze to budou rady blbe a od uplnych debilu, apod.
wolverin
2carlos: myslim ze si to vyriesil najlepsie ako sa dalo, takato mazacia funkcia je urcite najlepsie riesenie pre kazdeho. BIG K 4 u!
Taker
citace:
Původní příspěvek od carlos
Odstranění vlastního účtu je nyní možné v sekci Můj Grower (po levé straně odkaz "Odstranit účet". Použitím této funkce odstraníte kompletně celou svou identitu včetně profilu, příspěvků, fotografií, objednaných témat atd.. Proto pozor! Tato funkce je nevratná a nelze ji později zvrátit.


Ještě otázečka: jak je to s odstraněním vlastních threadů, když někdo vytvoří thread a pak smaže svuj účet pude ten thread taky komplet do háje???
De mi právě o to co sem tady psal někde vejš, že je tu plno zajímavých threadů co vytvořili (dneska už neaktivní) členové před sto lety ale dodneška se do nich přispívá. Aby se neobjevil někdo, nesmáz svuj účet a papá všechny thready který třeba jenom založil :eek:
carlos
Témata zůstanou zachována -- trochu nelogicky bez prvního příspěvku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma