Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
kombinovaně venku i doma - Klikni zde pro originální téma
koupala
Cest.Zajimalo by me jestli me kytce nebude vadit, kdyz ji pres poledne (cca od 10:00 do 17:00 nebo tak) soupnu na balkon na slunicko a cerstvy vzduch,kdyz bude fajn pocasi, a zbytek dne ji dosvitim lampou,aby to dalo tech 18/6.Kvuli uspore energie a tak.Jestli to neudela nakou neplechu,zmena intenzity svetla atd., vime?
Hledal jsem to a nak jsem nic nenasel tak me kdyz treba nasmerujte. Páč na groweru je už asi všechno od A do Z.Diky,panbu vam to vrati na kytkach...
re:Bit
Kdyz bude to slunko krasne smazit tak by to nemelo byt na skodu, ja osobne taky sem tam dopreju kytim slunce a nikde sem necet, ze by to nejak vadilo...vzdyt slunce je prece jako zdroj svetla NENAHRADITELNE!!!Budu to dal praktikovat no a az zjistim nejake zrady tak o tom sem dam vedet...
satansmaster
loni jsem nosil kytku naopak z venku do tmy aby mi fajn dokvetla. byla to bomba ale byt doma ve stejnou dobu po dva mesice byla otrava.
e]osama
jestli bude slunko dobře svitit tak by to tak šlo ale bacha at ti kytka nepřejde na květ
re:Bit
Nevim nic o tom, ze by kyti kvuli zmene intenzity svetla nebo barevneho spektra mela zacit kvest?!Na to potrebujes svetelny rezim 12/12!
iMOZO
osama:jak by asi mohla přejit na květ??když ji byde mit 7 hod na slunci a pak ji da na 11 do skříně tak to bude 18 a ne snad?
Sinuhet
Akorát snad může být malinký problém v tom, že změnou prostředí se prudce změní vlhkost, teplota, atd... Ale kytka se stím asi v klidu vyrovná.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma