Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
je tahle lampa vhodná? - Klikni zde pro originální téma
čáryfuk
ahoj, ne elektřinu a vše okolo jsem slabší...tak mě zajímá váš názro na tuhle komplet lampu, jestli je vhodná pro naše účely...hlavně mě mate, že je na 230 V...většinou máme v bytě 220V, ale asi to bude jedno.
je odtud:
http://www.blahuta-elektro.ostravsko.com/
a je to tahle:typ Výbojkové svítidlo PSS 150W
http://ostravsko.com/blahuta-elektro/foto/Aug19_02.jpg
je trochu dražší, ale nemusí člověk nic zapojovat a měla by být bezpečná a kvalitní...co myslíte?

a popis:
Stručný popis:
Svítidla řady PS jsou vzhledem ke svému krytí IP 65 určena pro použití především v náročném prostředí dle ČSN 33 2000-3 tzn. především AD2-AD4, AF3 - AF4, AE4 - AE6, AK2 - AL2, BE2N1, BE2N2, B2N3, BE3N2 - zóna 2, OP, AB3-AB5, AB8,AD3, AF2, AN2 - AN3, AR2 - AR3. Z uvedených vnějších vlivů vyplývá, že mohou být úspěšně používána v dopravě, (tj. osvětlení podchodů, podjezdů, tunelů), na vnitřní osvětlovací soustavy ve strojírenství, těžkém a chemickém průmyslu, pro osvětlení hřišť, tělocvičen, lyžařských svahů, sportovních hal, benzínových čerpadel, tepláren, elektráren, autoservisů, skladových hal, venkovních ploch, zemědělských objektů, pivovarů apod.
Svítidla řady PSS, PSR, PSH pro sodíkové, rtuťové a halogenidové výbojky jsou vybavena rakouskými zapalovači a tlumivkami firmy TRIDONIC.
Odrazná plocha je z vysoce eloxovaného a chemicky leštěného Al plechu německé firmy ALANOD. Těleso svítidla je tvořeno výlisky z lehčeného TABORENU. Výrobky jsou 100% zkoušené podle ČSN EN 60 598-2-1:1997, ČSN EN 60 598-1:1998 a vyhověly zkouškám v EZÚ v Praze-Tróji pro udělení značky ESČ a mezinárodního certifikátu ENEC 21 i Certifikátu CCA-Cenelec a CB.



Technické parametry:
Světelný zdroj [W]: 150
Jmenovité napětí: 230 V/ 50 Hz
Krytí: IP 65, F
Rozměry: d. 452 x š. 264 x hl. 162 mm
Hmotnost kg: 6,5
Úhel clonění ve °: 40
Kompenzace v mikroF:20
Patice: E40
Světelná účinnost v % : 72


Cena . . . . . . . . . . . 3.089,-- Kč

sOs
caryfik:
Myslim, ze by bolo dobre, keby si sa niekde dopatral k informacii o luxoch, lumenov pri tomto svietidle. Myslim, ze to je celkom potrebna informacia.Cau
čáryfuk
to sos
vzdyt jsem to tam zkopiroval hned potom, co jsem zjistil, ze link je jen na foto :-)
lux a lumeny-tohle je podle me bez vybojky, muzes tam dat jakou chces, je to jen lampa
sOs
caryfik: jaj sorka, to som si nevsimol:) potom asi moze byt. Inac preco si to nechces vyrobit sam..je to aj tak dost ta suma....3000 Kc..
čáryfuk
to sos
nikdy jsem nic takoveho nedelal, mel bych strach, ze me to kopne nebo vyhori byt
neco takoveho by snad melo byt kvalitnejsi, bezpecnejsi a vydrzet dele...pravda je, ze tahle cena je vyssi...proto me zajima vas nazor, jestli muze byt ta cena vyvazena vetsi kvalitou, zivotnosti a bezpecnosti...
sOs
caryfik: ja si myslis, ze pokial je to dosledne znormovane co urcite bude, ked to je pre
komercne ucely, tak bezpecne to bude. Ale na druhej strane si myslim, ze rovnako bezpecne svietdilo si mozes zhotovit uplne sam, staci trosku prestudovat grower.
Tusim tu niekde bol thread aj o normach, spravnosti zapojenia a podobne. Sam som si zostrojil uplne sam moje prve svietidlo. Musim poklopat, ze mi sluzi k uplnej spokojnosti.
Fakt sa vykasli na nieco tak drahe;) Spravis si to za polovicnu cenu a este ti ostane na ostatne komponenty. Ventilator, teplomery..atd..atd. A to nehovorim o pocite, ktory mas, ked si nieco sam zbuchas:)
Think bout it:)
Sinuhet
Je to docela drahe. Za podobne ceny koupis hotové svítidlo i v nejakém growshopu. V Ostravě je pod frýdlantskými mosty. Za podobnou cenu můžeš už skoro mít komplet lampu se stínítkem COOL TUBE, které umožňuje odvětrávat přímo výbojku a tak vyřešit zahřívání. Takovou lampu pak můžeš dát blíže rostlinám.
iMOZO
je to docela hodně drahe za tu cenu koupiš 500w sodik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma