Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Taky vam pripada vsechno jako ve filmu kdyz ste vypaleni:o - Klikni zde pro originální téma
b-boyhafan
Taky vam pripada vsechno jako ve filmu kdyz ste vypaleni:o)?Me obcas huste jo!!!.Zda se mi ze kdyby to nekdo porad tocil kdyz sem spaleny tak z toho bude celkem brutalni komedie:o)No,ty nejlepsi trapasy zazivame asi v Tescu,nebo jinejch obchodech ci restauracich:o)Je to celkem hukot domluvit se s Nevypalenyma:o)vubec nechapou o co jde,a nebo kdyz potkate nekoho kdo neni spaleny ale je na stejny vlne a pak ho spalite tak to je hukot,jeste kdyz se z toho vyklube nejaky komik,nedavno sme potkali Izera na stodolce,tak sme jako psycho pokecali,sem to tezce nedaval,upozorneni nic pro srdcare.Rezal sem se asi pul hodiny v kuse,pak se trochu vychladl,jen trochu,a to pak byl jeste vetsi narez,zacal sem si uvedomovat ze sedim vlastne se Zdenkem Izerem.Bylo to psycho.fakt.Peace.Haf:grrr:
Smaba
Ani ne ale vobčas při češtině je taky prdel jak swiň když se prudí do učitelky.
Time4Tea
Me zas pripadaj filmy jako opravdovy.
Hlavne stary americky kovbojky, co maj takovy pastelovy barvy. Ty jakoby vystoupi z obrazu, proste se stanou neuveritelne plastickejma. :)
b-boyhafan
Tak na to se mrknu:o)
peace
drinker hulič
hm, tak už ses pochlubil že ses bavil s izerem. další docela thread na nic... no nic...
jinak mě spíš nápady na film napadají. jakože třeba vidíš sprejem napsany na baraku Miluju te, Terezo, a ted si z toho domyslis cely pribehy...
Dusann
2 drinker...jo jasne, dnes sem byl kalit v jedyn nejmenovany hospudce a tam na ceduly bylo napsano "detsky mozek" tak sme strasne vymejslely co to je za haluz...docela dobry veci ssme vymysleli,
2boyhafan...domluvit se s nevipalůenejma je fakt vas od casu kour...;)
ganjoman
párkrát se mi stalo že jsem pařil(na komplu) tak že jsem si furt myslel že jsem pořád ve hře ale nikdy ještě že jsem jako ve filmu (asi se do filmů už nedokážu vžít)
swen
presne jak rikas,ale u me to zacalo po narozeni ....chi,chi.:vampire: :baby:
bounty_killer
To se mi stává často. Takovej ten pocit, že zvuk kterej vydávám já a okolí je zmodulovanej jakoby televizí a ty pohledy, ty akcičky, co se stávaj... to normálně za střízliva ani nejde...
b-boyhafan
Drinker hulic:hm tak tfoje nazory sou taky celkem o nicem.Mel by ses taky obcas nad sebou zamyslet.ale jinak peace.
Jinak bych chtel videt tebe jak bys potkal Izera,by te rozbil jak cip.
Nedavno sme byli v v nejakym obchode s kamoskou,apekne vypaleni,a divali sme se na hracky pro decka ,mimina,sileny nazvy treba jako kousaci klice,kousaci slon,kousaci zirafa proste vsechno kousaci ,nechapali sme:o)peace.
Kazdej ma pravo na sfuj fuj nazor.
Zalezi ale na kazdym jestli ten druhej ten nazor wezme.......
Spsemi
Taq ja ked som specenz a poyeram sa na film taq v nom vidim kaydu chybyčku, každu nezmyselnu vec a vobec vsetko co filmari pokazili alebo si nevsimli. Taq som si naposledy skazil Pana prstenov a odvtedy som sa na filmy vyje*al. Je mi z toho smutno, no nemozem za to.

DODOT11S
SJ | Ivanhoe
ted to mam spis naopak:
schvalne se koukam na serialy nebo filmy - jenze z pohledu stabu (proste ze zakulisi)... Predstavte si velmi napinavou scenu z filmu s napr J.C. van Dammem (:)), kde se hlavni hrdina plizi s bouchackou mezi kulisama, maximalne soustredeny vyraz (to vidite na obrazovce), a ja tam sedim kousek od nej, na takovy ty plateny sedacce se jmenem na operatku, kolem chodej technici, vedle se vesele bavi kulisaci u kafe... a uprostred ten "vaznej" van Damme...
zkuste si to predstavit, to mate potom ze vseho neuveritelnou komedii (at je to horror, thriller, sladak, telenovela - proste vsecko) :frog:

P.S. a uplne nejlepsi je stejne Teleshopping s Horstem :)
bounty_killer
Ale ja když čumim na film, taksi všimnu každý chybičky a připadám si, že tam opravdu jsou kulisy a že je to kolem mě, taky pravda :))
kody_69
Mě to přijde spíš jak ve snu než ve filmu
drinker hulič
boyhafan: nic ve zlym, ale myslim ze celej tvuj zazitek jsi mohl napsat treba do brutalnich nebo tak... proste me prijde ze je tady thread na kazdou blbost, jako jestli nekomu pride kdyz je zhulenej smesny zluty auto a podobne.. mimochodem si nemyslim ze by me izer rozsekal protoze izer je u me uplne obycejnej clovek, kterej me akorat obcas nasere tema svejma blbejma forama, jakoze je treba musim od znamych poslouchat furt dokola, nebo pustim bednu a on tam je.. ale jinak peace.. nechci se hadat..
b-boyhafan
Drinker hulic: moc to resis,bylo by lepsi kdybys to tak nezral...peace,nechci se hadat.
mě zas přide když jsem vypálená tak že moje hlava je kamera a všechno natáčí...a taky znam kámoše, kterej prej pálil někde v hospě na hajzlu a přišel tam Genzer a dali si spolu a prej je uplně hustej,...no i to se stává..:)
iNVADER
to drinker: Pravdu dis:-)
to All: Nezakladejte proboha na kazdou s prominutim blbost novej thread. Je v tom pak chaos a hlavne na tyhle veci tu uz temata zalozeny jsou!!! V posledni dobe se to tu brutalne rozmaha. Chci prispet......zalozim novej thread....hotovo.
b-boyhafan
Hm jeste neco?:o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma